kengät

Lemigo saappaat

Lemigo saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Lemigo-kenkien erottamiskyky
 2. Naisten saappaat
 3. Kuluttajien arviot

Tämän tuotemerkin jalkineet valmistetaan Puolassa. Se on valmistettu uuden sukupolven EVA-materiaalista - moderni ympäristöystävällinen. Sen täydellinen nimi on "eteenivinyyliasetaatti".

Jos verrataan PVC: tä EVA: n kanssa, vinyyliasetaatin pitoisuus PVC: ssä on lähes 100%, kun taas EVA: n pitoisuus on 10-50%. Tätä materiaalia voidaan verrata polyeteenin laatuun, mutta se on monta kertaa vahvempi, koska se pystyy kestämään muodonmuutoksen ja palaamaan alkuperäiseen muotoonsa.

Lemigo-kenkien erottamiskyky

 • Saappaat ovat kevyitä, näiden saappaiden paino on lähes 4 kertaa kevyempi kuin PVC-kengät. Helposti antaa vaahtoa ja huokoista rakennetta, eli materiaali on täynnä pieniä kuplia, se antaa myös lämmönkestävyyden ja samalla laadulla ne voivat olla lämmössä ja kylmässä.
 • Saappaat ovat lämpimiä, et jäätyisi niihin talvella, jopa -30 astetta.
 • Kestävä, joustava ja pehmeä. Ne ovat mukavia liikkua. Säilyttää pehmustustoimintoja. Pystyy absorboimaan ja jakamaan iskuja, nämä ominaisuudet säilyvät alhaisissa lämpötiloissa.
 • Korkea kulutuskestävyys, pohja ei pyyhitty, kemikaalien kestävyys (öljyt, liuottimet) sekä bakteerien ja sienien vaikutukset. Paksu pohja, jossa on kulutuspinta, mahdollistaa kävellä jäällä ja löysällä lumella. Vedenpitävä, kuten valettu kokonaan, ilman saumoja.
 • Kyky poimia saappaat, vaikka sinulla on korkea nostolaite. Tuotemerkin "Lemigo" valmistajat ottivat huomioon kaikki ominaisuudet ja tekivät kengän mahdollisimman mukavaksi. Lämpimissä malleissa Lemigo-saappaat on valmistettu kestävästä kuitukankaasta. Vuoren korkeus joissakin malleissa tavaratilan yläpuolella, alemman jalan mukavuuden vuoksi kun käytät ja aktiivisesti kävelet.

On huomattava, että lämmin liner ei haalistu, ei venytä, ei menetä muotoa. Saappaat on helppo hoitaa, ne voidaan helposti pestä ulkona ja sisältä lämpimällä vedellä.

Lasten saappaat

Lasten saappaat "Lemigo":

 • Jalat ovat vähemmän väsyneitä, koska ne ovat hyvin kevyitä ja täyttävät ortopedian vaatimukset.
 • Fleece-vuori tekee kengistä mukavampaa ja lämpimämpää. Fleece on helppo päästä pois kengästä pesemistä tai kuivumista varten. Hän ei murtunut sisälle kävelyn aikana. Tämä johtuu siitä, että materiaali on tiheä, se istuu tarkalleen paikallaan. Liner on otshit tunnollisesti ja tarkasti.
 • Tekstiilin hihansuita on kiristetty pitsiisi, joten ei pääse likaa eikä vettä.
 • Bootin varvas on tiukka, hieman pyöristetty ja korotettu, jotta lapsen sormet suojataan paremmin loukkaantumisen yhteydessä. Tavaratukin kantapää on myös tiukka, ei taipuisa eikä muodonmuutos, säilyttää muotonsa.
 • Leveä jalka tarkoittaa, että lapsen on helppo käyttää ja ottaa kengät itselleen.
 • Älä rajoita lapsen liikkumista.
 • Kirkkaat, rikkaat värit ilahduttavat lasta.
 • Tavaratilan sisäpuolella on aina optimaalinen lämpötila kaikissa sääolosuhteissa.
 • Pohja on paksu ja tiheä. Suojaa kylmältä ja loukkaantumiselta. Tällaisella pohjalla jalka ei tunne kiviä. Samaan aikaan pohja on melko joustava ja jalka voi tehdä luonnollisen rullan. Pohjan leveys on kirkas ja tilava, joten lasten Lemigo-saappaat eivät liukuta peurojen ja jään välissä.

Miten valita oikea kengän koko lapselle?

Lapsen tavaratilan koko on oltava 1-1,5 cm suurempi kuin jalka. Tällainen etäisyys tavaratilan ja varpaiden välillä on välttämätön, jotta jalka on vapaa ja pitää lämpöä kengässä. Kumikengät eivät venytä eikä kulu, joten on tärkeää valita ensin oikea koko. Oikeasti valituissa kirkkaissa saappaissa sushh ei ole este lapsellesi.Ja muotoilu ja väri vetoavat jopa kaikkein vaativimpiin lapsiin.

Mallit esitetään:

 • Thermix - tämä saappaat, joissa on vaahtomuovikotelon sisäpuoli, sopii kylmempään kauteen. Värivalikoima: vihreä (metallinen), punainen (koralli), oranssi, hopea, sininen (hopea), matta sininen, meri-aalto, fuksia, vaaleanpunainen, valkoinen, kalkki, lila. Mittaverkko: 22/23. 24/25, 26/27, 28/29, 30/31 /, 32 / 33,34 / 35
 • Grizzly - hihansuissa ja pitsi päällä, sopii sohvalle, nukkumaan - / + 5-15 astetta, tarrakiinnitys vuorauksen kiinnittämiseen. Värivalikoima: vihreä (metallinen), punainen (koralli), oranssi, hopea, sininen (hopea), matta sininen, meri-aalto, fuksia, vaaleanpunainen, valkoinen, kalkki, lila. Mittaverkko: 22/23. 24/25, 26/27, 28/29, 30/31 /, 32 / 33,34 / 35

Naisten saappaat

Kumisaappaat ovat nopeasti tulleet suosituiksi naisten keskuudessa. He ovat jo arvostaneet kaikkea käytännöllisyyttä. Kun emme olisi voineet ajatella menevän töihin tai ostamaan ruokaa yksinkertaisissa kumikengissä. Kirkkaat värit, kaunis muotoilu - näin kumikengät näyttävät tänään.

Naisten Lemigo-saappaat täyttävät kaikki nämä vaatimukset:

 • Matala kantapää, helppo kävellä.
 • Joustavuus, liikkumisvapaus. Kengät säilyttävät nämä ominaisuudet jopa -30 astetta.
 • Voit käyttää kenkiä ympäri vuoden.
 • Jalat hengittävät.
 • Design "Lemigo" koristaa naisten jalkaa.

Ensin täytyy valita oikea.

Älä osta kenkiä, joissa olet tiiviisti, vaikka todella pidät niistä. Sinun täytyy valita löysät kengät.

Muuten, kumikengät ovat hieman löysät jaloilta, ja voit käyttää niitä suosikki tiukat farkut tai tiukat sukkahousut, lämpimät leggingsit. Myös kumisaappaat sopivat hyvin neulomekkoihin tai pitkiin hameihin. Päällysvaatteet sopivat tähän, esimerkiksi untuvatakki, nahkatakki, trenssihousut, urheilupommitakki tai puisto.

Tämän kevään linjat ovat kirkkaita värejä naisten kengille:

 • Valkoinen - voidaan yhdistää vaaleanväristen vaatteiden kanssa. He korostavat yksilöllisyyttäsi.
 • Musta on käytännöllinen väri, joka sopii mihin tahansa vaatekaappiin.
 • Sininen - hän on jo onnistunut saamaan aikaan monien tyttöjen hienoisuuden, koska se voidaan yhdistää farkkuihin ja tyylikkään puseron päälle.
 • Vihreä - tämän värin valitsevat luonnon kävijät. Mutta löydät tyylikkäämän mallin, eikä ole niin vaikeaa valita vihreää asua.
 • Keltainen - positiivinen ja kirkas väri, joka antaa sinulle tunnelman koko päivän ajan. Keväällä sää on erittäin hyödyllinen.
 • Punainen - voidaanko se yhdistää eri vaatteisiin? Älä liioi sitä värillä kuvassa.
 • Crimson - farkut tai tumma housut ovat myös täydellisiä täällä, ylhäällä on turtleneck ja kuva on valmis.
 • Harmaa on yleismaailmallinen väri, joka soveltuu mustaksi, lähes kaikkeen. Mutta on parempi lisätä lisävarusteita tähän väriin (kirkas huivi, takki, tyylikäs beretti).
8 valokuva

Kuluttajien arviot

Ostajat jättävät vain positiivista palautetta tuotteista. Kaikki muistiinpanon helppous, kaikki kausivaihtelumallit. Erinomainen laatu, joka säilyy missä tahansa säässä ja missä tahansa lämpötilassa.

Vanhemmat valitsevat tämän merkin, koska kengät täyttävät kaikki ortopediset vaatimukset sekä lämmönkestävät.

Ostajat pitävät tärkeänä, että Lemigo-talvikengät eivät liukua jäälle, ja tällaiset kengät on helppo pitää puhtaina. Ei hurskas huolella. Se on vain tarpeeksi pyyhkiä se ja kuivaa säännöllisesti saappaat ja kankaalla olevat insertit itse.

On tärkeää, että kengissä ei ole terävää hajua.

Monet pitävät Lemigon tärkeitä kenkien laatua, vedenpitävyyttä. Sateisissa olosuhteissa näiden saappaiden sohva pitää jalat kuivina. Tämä jalkine on luotu metsästyksen, kalastuksen ja pelkästään ulkoilun harrastajille.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet