kengät

Janita saappaat

Janita saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Ominaisuudet ja edut
  2. Mukavat saappaat mihin tahansa jalkaan
  3. Yleinen lisäys mihin tahansa tyyliin.
  4. Parhaiten arvioitu - hyvät arvostelut

Talvijalkineille tehdään aina enemmän vaatimuksia, koska sen ei tarvitse olla vain kaunis ja mukava, vaan myös lämmin, vakaa liukkaalla pinnalla ja vedenpitävä. Kaikki nämä vaatimukset vastaavat useissa maissa, myös Venäjällä tunnetun suomalaisen Janitan, saappaita yli 30 vuoden ajan.

Janita saappaat: kengät, jotka ovat aina mukavia

Janita perustettiin vuonna 1959 Suomessa, ja tavaramerkki rekisteröitiin viime vuosisadan 70-luvulla. Kun yritys on osoittautunut paikallisille markkinoille, se alkoi valmistaa tuotteita vientiin.

Tällä hetkellä Janita SA: ssa on kaksi yritystä miesten ja naisten kenkien tuotantoon, jotka sijaitsevat Seinäjoen ja Mantuharyan kaupungeissa. Ensimmäinen työllistää 200 työntekijää, toinen toinen - 50. Kaikki työntekijät ovat alan ammattitaitoisia ja ammattitaitoisia.

Yhtiön tuotteita myydään useissa Euroopan maissa, joissa talvet ovat vakavia ja kylmiä. Monet sen tekijät vaikuttavat sen suosioon.

Yhtiö on niin progressiivinen, että se valvoo huolellisesti kenkämaailman kaikkia viimeisimpiä tapahtumia ja esittelee laajasti nykyaikaisia ​​tekniikoita. Ja on niin varovainen, että se on hyvin kunnioittavaa kunkin parin laadusta. Niin, kuin ne olisivat kaikki ommeltu käsin.

Kaikki työntekijät, suunnittelijoista valmiiden tuotteiden arvioijiin, käsittelevät kutakin paria taideteoksena.

Suomalaisten kenkien hinta pysyy koko ajan melko kohtuullisena ja kohtuuhintaisena myös keskivertokuluttajalle.

Ominaisuudet ja edut

Yhtiö valmistaa kaikki suomalaiset saappaat yksinomaan Suomessa ja lähes 100 prosenttia paikallisista materiaaleista. Myös laadukkaita lisävarusteita Euroopan maista käytetään vähäisinä määrinä. Samalla käytettävät raaka-aineet valitaan huolellisesti ja testataan alhaisissa lämpötiloissa (-40 ° C) ottaen huomioon talvi valmistus- ja vientimaiden olosuhteissa.

Räätälöintiä varten valmistaja käyttää luonnollista nahkaa ja turkista, koska niillä on hyvät luotettavuus- ja kestävyysominaisuudet. Lisäksi paikallisten käsityöläisten valmistamalla aitolla nahalla on hyvä vedenpitävä kyky, joka on erittäin tärkeää talvella sulamisjakson aikana, jolloin niiden muta ja sohva ovat.

Huolellinen huomio kiinnitetään kaikkien mallien ainoaan ja kantapäähän. Kehittäjät ja valmistajat huolehtivat vakaudestaan ​​myös vahvan jään olosuhteissa. Siksi ne käyttävät sellaisia ​​materiaaleja, lämpö- kumia ja polyuretaania, jotka tarjoavat luotettavan tartunnan maahan ja estävät liukumista.

Vähemmän vaativat ovat esteettisten ominaisuuksien luojat sekä mallien luomisessa käytettyjen tarvikkeiden ja koriste-elementtien luotettavuus ja kestävyys.

Samaan aikaan jokaisessa tuotantovaiheessa toteutetaan tiukka laadunvalvonta.

Tämän integroidun lähestymistavan ansiosta tämän valmistajan talvikengät ovat erilaisia:

  • Mukavuutta. Erikoisalustan läsnäolo takaa, että jopa pitkien kävely- ja koko päivän jälkeen ”jalka” ei tunne epämukavuutta ja väsymystä. Lisäksi tuotteet ovat yllättävän kevyitä ja pehmeitä, eivätkä ne pysäytä liikettä.
  • Mukavuus. Kaikissa pakkasissa jalkasi ovat lämpimiä. Ja lämpimillä päivillä saappaiden sisällä ei synny "kasvihuoneilmiötä" ja jalat eivät hikoile. Tämä helpottaa luonnollista turkista, joka antaa jatkuvan ilmankierron, jolloin jalat voivat hengittää.
  • Kestävyys. Veden ja lian hylkivä suojaa ihoa halkeamilta ja vahingoilta ulkopuolelta. Kestävä irrotettava pohjallinen, joka ei kestä pitkään ja ei muutu ohuemmaksi myös jatkuvalla kulumisella, mahdollistaa lämpimän sisäilman useina vuodenaikoina.

Mukavat saappaat mihin tahansa jalkaan

Monet naiset tietävät, kuinka vaikeaa on poimia talvikenkiä. Varsinkin ne, jotka eivät kuulu hoikkaiden mallijalkojen onnellisiin omistajiin. Mutta yritys hoiti kaikki ihmiskunnan kauniin puolen edustajat.

Laaja valikoima löytyy sekä klassisista naismalleista että epätyypillisistä tuotteista. Yrityksen arsenaalissa on erittäin pieniä ja erittäin suuria tuotteita, jotta nuoret rakastavat näyttämään ja vanhuksia, jotka arvostavat mukavuutta. On olemassa malleja naisille, joilla on täysi jalka, sekä vaihtoehtoja jalkojen rakenteelle.

Erityinen kysyntä malleille, joissa on kumia akselilla. Tällaiset kengät sopivat tiiviisti jalkoihin, mikä estää lumen pääsemästä sisälle, vaikka kävelet syvissä lumikoneissa.

Kun pidät silmällä uusia muodin trendejä, Janita päivittää vuosittain mallivalikoimaa ja jatkaa nykyisten näytteiden parantamista. Tällöin brändillä on oma yksilöllinen tyyli, joka voidaan jäljittää kussakin parissa.

Yleinen lisäys mihin tahansa tyyliin.

Yhtiö valmistaa kaikki tuotteet omien patentoitujen teknologioidensa mukaisesti, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja vertaansa vailla. Samaan aikaan se on niin monipuolinen ja monipuolinen, että se on suuri lisä lähes jokaiseen vaatetustyyppiin: klassisista puvuista urheilulajeihin.

Mallivalikoimassa on helppo löytää kopioita erityistapahtumiin ja jokapäiväiseen käyttöön.

Tärkeä rooli tässä on talvisuomalaisten kenkien suunnittelun yksinkertaisuus ja tyylikkyys.

Parhaiten arvioitu - hyvät arvostelut

Janitan parasta arviointia suomalaisesta laadusta voidaan pitää valmistajan suosion jatkuvana kasvuna. Ja paras mainonta niille, jotka eivät ole vielä päättäneet tehdä valintansa tämän yrityksen hyväksi, on jo tuntemien ihmisten arviointi.

Yleisesti ottaen tämän yrityksen suomalaisten saappaiden omistajien arviot ovat myönteisiä. Useimmiten naiset juhlivat mukavuuttaan ja lisäävät käyttömukavuuttaan sekä laadukkaita räätälöityjä, käytännöllisiä ja kestäviä.

On tärkeää! Kaikki nämä ominaisuudet tarjoavat vain alkuperäisiä suomalaisia ​​kenkiä - väärennöllä ei ole puolta niistä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet