kengät

Hogl-saappaat

Hogl-saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Laadullisen mukavuuden historia
  2. Hoglin kenkien valikoima ja ominaisuudet
  3. Hogl-saappaat
  4. Arviot

Haluatko tuntea Euroopan oman jalkasi? Vedä vain eurooppalaisia ​​kenkiä. Kun valitset suosikkijalkojesi saappaat, kiinnitä huomiota itävaltalaisen valmistajan Hogliin.

Laadullisen mukavuuden historia

Maailmankuulun kenkämerkin syntymisen, muodostumisen ja kehittämisen prosessi poikkeaa täysin samanlaisista tarinoista lahjakkaista muotisuunnittelijoista heidän henkilökohtaisesta ”taloudellisesta ihmeestä”. Josef Högel - yksi köyhien itävaltalaisen lapsista - 14-vuotiaana meni ensimmäiseen työhönsä. Hänestä tuli oppisopimuskone, joka asui naapurissa.

Oppinut perusasiat, Joseph ei voinut pysähtyä. Tämä vene on tunkeutunut syvälle teini-ikäisen sieluun ja on asettanut häneen oman yrityksen toivon. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista käynnistää sitä pian. Högel matkusti ympäri maailmaa, työskenteli eri kenkäkaupoissa, oppinut kokemuksesta, kunnostaen taitojaan ja etsivät omaa tyyliään.

Vuonna 1935 Högel hankkii pienen talon, jossa hän järjestää omaa tuotantoaan. Hän palkkasi useita työntekijöitä auttamaan itseään ja aloitti naisten kenkien käsin ompelun. Joosefin mukaan hänen kanssaan toimi vain lahjakkaimmat ja luovimmat henkilöt kaikkialta Itävallasta, jotka eivät ole onnistuneet tarttumaan heidän maineensa, mutta olivat hyvin innokkaita tästä.

Vähitellen tuotanto laajeni. Kengät ostettiin ja suosiotaan Itävallan maakunnan kapeissa piireissä.

Toisen maailmansodan aikana armeijaan valmistui lahjakas taiteilija. Hän pystyi jatkamaan mestaruuttaan vain vuonna 1943, palatessaan edestä. Silloin Hogl-brändin todellinen läpimurto ja henkilökohtainen ”taloudellinen ihme” alkoivat.

Uskollisuus, sitkeys ja itsensä parantumisen jano. Pienen kodin työpaja alkoi kasvaa vähitellen ja lähes lähes maakunnan tehtaan koko, yhtiö työllisti noin 150 henkilöä.

Hoglin kenkien valikoima ja ominaisuudet

Itävallan tuotemerkkiä voidaan pitää perheyrityksenä, sillä hänen isänsä lahjakas poika Richard Högel sai käsiään menestyksessä. Hän toi tuotemerkin maailman tasolle, tunkeutumalla Euroopan, Amerikan ja jopa Neuvostoliiton markkinoille.

Nykyään tehdas tuottaa noin 8 000 paria kenkiä päivässä, ja merkkituotteet ovat edustettuina yli 30 maassa ympäri maailmaa. Naisten kengät on jaettu viiteen päämalliin kauden, toimintakuormituksen ja jopa fysiologisten ominaisuuksien mukaisesti:

  • Sandaalit.
  • Balettitalot
  • Kengät.
  • Puolikengät.
  • Saappaat.

Kevyt ja joustava pohja, joka toistaa jalkojen muotoa kävellessä, mukava kenkä ja toiminnallinen istuvuus tekevät näistä kengistä vain yhden parin vaatekaapissa, mutta antavat omistajalle koko joukon miellyttäviä tunteita.

Hogl-kengän ominaisuuksien joukossa on sellaisia ​​ominaisuuksia kuin luonnon ylä- ja sisäpintojen käyttö. Hogl-teoksia ei tunneta, älä murskaa, älä hankaa, vaikka vietät koko päivän jalkoillesi.

Hogl-saappaat

Naisten saappaat - tämä on koko maailmankaikkeus, jolla on omat säännöt, trendit ja mahdollisuudet. Hogl jakaa tämän tyyppiset mallit kahteen luokkaan:

syksy

Nahka- ja mokkanahka-kengät Itävallan tuotannosta - tämä on kauneus, tyyli, korkean teknologian materiaaleja. Kaikki tämän kauden ajan mallit tehdään gore-tex-kalvotekniikalla. Kokoelmassa löytyy saappaat tasaisella pohjalla, korkeatasoiset kantapäät, nastat ja kiilat. Yläosien korkeus vaihtelee keskipitkällä (polvilla) maksimiin (saappaat ja saappaat, sukat);

talvi

Lämmin malleissa on optimaalinen muoto, tasainen ja mukava kantapää, irrotettava pohjallinen. Pohjan keveys korostaa itämaista tyyliä ja tuo mukanaan maksimaalista nautintoa. Hogl-saappaat talvella ovat välttämättömiä, vaikka jalkojen alla olisikin sohva. Kaikkia talvikenkiä käytetään samalla toiminnallisella tekniikalla kuin syksyn malleissa.

Högelin perhebrändi tarjoaa kaukana taloudellisesta hinnasta huolimatta erinomaisen laadukkaita saappaita ja muita naisten kenkiä. Itävallassa on aina mukana klassista musiikkia, kapeat siistit kadut.

Kengät voivat riitauttaa vain toisen - alkuperämaan laadun, koska kaikki naisten saappaat on suunniteltu pysyvään kulumiseen. Ne ovat yhtä mukavia kuin kapea jalka ja leveä. Ja kun jalkasi paisuvat kovan työpäivän päätyttyä, Hogl-kengät eivät ehkä näytä vain taivaalta maan päällä, vaan myös täysin pehmeät, rentouttavat kengät.

Arviot

Asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä 35–42 kokoluokkaan. Ja myös se, että ne kaikki vastaavat todellisuutta. Vaikka ostatkin verkkokaupoista, jotka ovat nyt suosituimpia, kaikki ovat 100% fysiologisista parametreistaan.

Naisten syksyn ja talven saappaiden mukavuus, vedenpitävyys, mallien painoluokka, joka on verrattavissa kesäjalkineiden painoon, ilahduttaa myös kaikkein nirsoisimmista ja periaatteellisista ostajista.

Tämän kengän ainoa haitta on hintaluokka. Kyllä, voit maksaa ja maksaa. Mutta jotkut modernit naiset, jotka yrittävät näyttää (eikä tunne) tyylikkäästi, kiirehtiä hankkimaan ilmeisiä väärennöksiä paljon pienemmistä kustannuksista. Tästä tulee pieni prosenttiosuus kielteisistä arvoista itävaltalaisen valmistajan arvioissa, sillä sillä ei ole mitään tekemistä Hogl-tavaramerkin kanssa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet