kengät

Kumin kumi ankka

Kumin kumi ankka

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Menestyksen salaisuudet
  2. Naisten talvisaappaiden ominaisuudet
  3. Uusimmat
  4. Arviot

Niille, jotka eivät ole tottuneet valitsemaan kumikukan kauneuden ja mukavuuden, he rakastavat sitä. Loppujen lopuksi niiden luojat kykenivät harmonisesti yhdistämään nämä ominaisuudet ja luomaan todellisen kenkämestariteoksen.

Kumin kumi ankka: lämmin ja mukava ankkoja koko perheelle

Alkuperäisen kengän luoja oli Eric Brown Ottosen Tanskasta. Hän oli erittäin iloinen henkilö, ja hän päätti jakaa positiivisen tunnelmansa ihmisten ympärillä. Valitsin tähän hyvin epätavallisen tavan - luotin oman linjan lämpimät saappaat, joissa oli hauska logo pienen kumin ankkaina (täten tuotemerkin nimi).

Muuten, ankkoja on nähtävissä jäljet, jotka jättävät merkkituotteiden dutikami. Huolimatta siitä, että uudet kengät näyttivät epätavallisilta, hän löysi nopeasti ihailijansa.

Menestyksen salaisuudet

Sen lisäksi, että hauskat kappaleet antavat hyvän tunnelman paitsi Rubber Duck -jalkineiden omistajalle, myös niiden jälkeen talven tuotteet eroavat toisistaan:

  • Korkea laatu, jota seurataan huolellisesti kaikissa tuotantovaiheissa.
  • Käytä vain ympäristöystävällisten keinotekoisten materiaalien valmistukseen.
  • Alkuperäinen muotoilu.

Naisten talvisaappaiden ominaisuudet

Valoisa ja värikäs naispuolinen dutik on suunniteltu kaikenikäisille aktiivisille naisille. Ne voivat olla pitkään kadulla missä tahansa säässä. Jokaisen parin helppouden ja mukavuuden ansiosta niiden jalat eivät väsy.

Tasainen pohja mahdollistaa itsesi luottavaksi jopa liukkailla teillä. Materiaalit, joiden päällinen on tehty, suojaavat jalat luotettavasti kylmältä ja kostealta.

Ja silti se on niin helppoa tuntea taas lapsi!

Brändin fanien joukossa on paljon Hollywoodin kuuluisuuksia. Esimerkiksi ankat pitävät parempana käydä Pariisissa Hilton, Liv Tyler, Victoria Beckham ja muut.

Uusimmat

Yhtiöllä on tällä hetkellä useita mallialueita:

  • Snowjoggers Classic - ensimmäinen tuotemerkin saappaat, jotka ovat edelleen hyvin suosittuja. Erikoispiirre on tasainen urheilualusta, jolla on epätavallinen ilme. Se valmistetaan eri väreissä.
  • Urheilu - saappaat, jotka on luotu aktiiviselle ja luovalle. On olemassa useita vaihtoehtoja: korkeatasoinen, lyhyt, koristeellisilla lisäaineilla tai ilman.
  • Nylon - dutik, jossa on kiiltävä toppi lumoaville naisille. Etäisyydeltä ne näyttävät lakoista ja hämmästyttävät erilaisista väreistä ja tulosteista.

Yhtiön kokoonpanossa on malleja nuorille, naisille, miehille ja lapsille.

Voit luoda oman ainutlaatuisen ulkonäönsi Kumikumi-saappaat, joissa on trendikkäitä farkkuja, leggingsit, collegepaidat ja jopa neulotut mekot ja tunikat. Hieno lisä niihin on myös lyhyet ja pitkät untuvatakit, kirkkaat hatut, huivit, käsineet, laukut ja reput.

Arviot

Suurimman osan palautteista nuoren tanskalaisen yrityksen tuotteista on positiivinen ja jopa ihaileva. Happy omistajat dutik sanovat, että he voivat helposti kestää 30 astetta pakkasen, ei pelkää sohva ja sademäärä.

Samalla ne ovat erittäin kirkkaita, viihtyisiä ja iloisia!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot.Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet