kengät

Dutiki Mon Ami

Dutiki Mon Ami

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Vähän tuotemerkistä
 2. Positiiviset ominaisuudet
 3. Uusimmat
 4. Miten valita täydellinen pari?
 5. Miten hoitaa?
 6. Arviot
 7. Mitä käyttää?
 8. Farkkuilla

Mikä nainen ei pidä mukavat ja mukavat kengät, jotka ovat lämpimiä ja viihtyisiä missä tahansa kaudessa? Kaikki nämä vaatimukset täyttyvät nuorten tuotemerkkien Mon Ami laatutuotteista. Kaunis nainen dutik tämän yrityksen miellyttää naiset niiden lämpöominaisuudet ja vertaansa vailla mukavuutta jopa pitkiä kävelylenkkejä.

Vähän tuotemerkistä

Alkuperäinen tuotenimi tulee lyhyestä ranskankielisestä sanasta mon ami, joka kääntää "ystäväni". Branded kengät todella vastaavat tätä nimeä, koska se ei koskaan epäonnistu ja palvelee hyvin pitkään.

Mon Amin korkealaatuisella dutikilla on valoisa muotoilu ja käytännöllisyys. Tällaisissa kengissä et pelkää edes kovimpia pakkasia.

Positiiviset ominaisuudet

Merkkituotteilla on seuraavat edut:

 • Tuotemerkin ammattimaiset suunnittelijat antavat fashionistasille erittäin kirkkaita ja näyttäviä täynnä saappaita.
 • Talvikengät on koristeltu alkuperäisillä ja kirkkailla tulosteilla, jotka eivät ota huomioon sen omistajaa
 • Kokoelmat päivitetään vuosittain;
 • Kaikki fashionista pystyvät valitsemaan itselleen kätevän mallin, jossa on nauhat tai tarranauha;
 • Kaikki Mon Ami dutiki -laitteet on varustettu helpotuksella tai kulutuspohjalla, jolla on liukastumista estävä vaikutus;
 • Kengät ovat vedenpitäviä ja pitävät lämpöä hyvin sisällä.

Uusimmat

Yhtiö antaa muodikkaille naisille laajimman valikoiman täytettyjä saappaita. Jokainen nainen voi valita itselleen täydellisen ottelun.

Kukkaiset tulosteet

High dutik, jossa on kirkas kukka, näyttää hyvin mehukas ja rikas! Yläosan yläosassa on erityinen johto, jonka avulla voit säätää kenkien leveyttä niiden vaatimusten mukaisesti. Kauniita naismalleja valmistetaan korkean helpotuksen pohjalla, joka antaa luottamusta jokaiseen talvikauden vaiheeseen.

Kiinnitys

Tuotemerkki tuottaa monipuolisen mallin, jossa on keskikorkea akseli, joka on varustettu luotettavalla nauhalla. Tuotteiden pohja on valmistettu kevyesti ja kevyesti, mikä takaa jalkojen mukavuuden ja oikean sijainnin kulumisen aikana. Päällisten yläosa on kehystetty faux-turkista.

Faux-turkista

Klassiset korkokengät, joissa on lämmin vuori faux-turkista, näyttävät hyvin tiukasti ja lyhyesti. Sama materiaali on kehystetty ja yläosien yläosa. Mukava ja viihtyisä dutik, jossa on luotettava vetoketju.

Kalteva salama

Tyylikäs yksilö, jossa on vino vetoketju, on tällä hetkellä erittäin suosittu. Tämä mukava lukko ulottuu nostokenkistä akselin yläosaan. Nämä kengät on helppo ottaa pois ja laittaa päälle, koska se tulee hyvin leveäksi, kun irrotat sen. Funktionaalisten ominaisuuksiensa lisäksi dutiki, jonka viisto salama näyttää, on hyvin alkuperäinen ja raikas.

Eläinten tulostuksella

Luo valoisa ja houkutteleva kuva viehättävillä paisutetuilla saappailla, joilla on poskea eläinten tulosteita. Mon Ami antaa muodikkaille naisille erittäin upeita tiikeri- ja leopardipareja. Kirkkaita kenkiä on saatavana vyötäröllä ja vetoketjulla akselin etuosassa tai sivussa.

Matelijan ihon jäljitelmä

Upeat mallit, joiden yläreunat on koristeltu matelijan ihoa jäljittelevällä painolla, mahdollistavat kirkas ja rohkea. Tällaiset tuotteet ovat ikuisesti alkuperäisiä ja näyttävät hyvin epätavallisilta.

Kiiltävästä materiaalista

Muodin nainen houkuttelee varmasti huomiota, jos hän käyttää tyylikkäästi kiiltävää pintaa. Sileä ja kiiltävä pinta näyttää hyvin muodikkaalta ja nuorelta. Monokromaattiset mallit, joissa on erottuva kultainen salama, näyttävät erityisen kirkkailta ja kalliilta.

Korkea soled

Kylmällä säällä lämmin dutik on korkea ja tiheä pohja. Tällaiset jalkineet suojaavat täydellisesti kylmiltä ja jäisiltä pinnoilta. Tämän yksityiskohdan kohokuvioitu kuvio suojaa liukumista kävelyn aikana. Tuotteet, joissa on korkeat pohjat, antavat paljon miellyttäviä tunteita ja lämpöä yllään.

Miten valita täydellinen pari?

Mon Amin tuotemerkin tuotteet ovat saatavilla monissa maan ja verkkokaupan myymälöissä. PKun valitset parin, kannattaa kiinnittää huomiota joihinkin vivahteisiin:

 • Kengät sopivat täydellisesti kokoon;
 • Jos haluat säätää yläreunojen leveyttä sääolosuhteiden mukaan, sinun pitäisi valita malleja, joissa on elastinen tai tarrakiinnitys.
 • Alkuperäisillä merkkituotteilla ei koskaan löydy liimaa;
 • Kirkkaisiin malleihin tulostetaan tasaisesti ja ei jätä jälkiä sormiin, jos tunnet niitä;
 • Jos mallista, jossa on kuvio, tulee terävä tuoksu, se on hävitettävä, koska se on ilmeinen väärennös.

Miten hoitaa?

Branded talvikengät eivät vaadi monimutkaista hoitoa. Ymmärrämme tarkemmin, miten huolehtia dytikamistä.

Miten kuivua?

Tällaisia ​​yksinkertaisia ​​kenkiä ei saa kuivua akulla, ellei dutikilla ole erityistä king-tex-kalvoa. Jäähdyttimellä kuivaamisen jälkeen tällaiset kengät voivat menettää vettä hylkiviä ominaisuuksiaan.

Miten pestä?

Puhalletut saappaat on helppo pestä. Voit käyttää yksinkertaista sienellä ja saippualiuoksella epäpuhtauksien poistamista kengistäsi. Jos pöly pääsee tavaratilan pintaan, se voidaan pyyhkiä pois harjalla. Monien Mon Ami -mallien pohjassa on kumilevyt. Ne on helppo puhdistaa sienellä ja saippualla.

Arviot

Tässä ovat asiakkaiden mainitsemat Mon Ami -jalkineiden ominaisuudet:

 • Mukavuus ja mukavuus yllään;
 • Rikas valikoima;
 • Kirkas muotoilu;
 • Käyttöikä;
 • Helppous;
 • Saappaiden jalat eivät väsy ollenkaan, myös pitkien kävelyretkien jälkeen;
 • Erinomainen lämpötehokkuus;
 • Pohjat eivät pääse liukumaan jäälle;
 • Kengät eivät pelkää kylmiä tuulia ja kosteutta.

Jotkut muoti naiset ovat huomanneet, että peitot ovat brandyja eivätkä riittävän suuria, joten ne on ehdottomasti mitattava ennen ostamista. Yksi katsauksista kertoo, että äärimmäisen hyväksikäytön jälkeen dutikin vuoret menivät korjaamaan. Siksi on syytä muistaa, että Mon Amin talvikenkiä ei ole suunniteltu tällaisiin olosuhteisiin.

Mitä käyttää?

Mon Ami -mallin muodikkaat mallit näyttävät erittäin kirkkailta ja näyttäviltä. Muoti nainen voi valita itselleen sekä neutraalin mallin että kirkkaan ja värikkään parin. Tällaiset kauniit kengät näyttävät hyvältä monilla asuilla.

Farkkuilla

Mukavat saappaat näyttävät hyvältä farkuilla. Tätä yhdistelmää varten on suositeltavaa valita vaatekappaleet, jotka on supistettu tai suora, koska ne tankataan kenkiin. Yläkerrassa voit käyttää kodikasta villapaita tai neuletakkia.

Leggingsit

Näyttävä yhdistelmä dutikista ja leggingsistä on suunniteltu hoikkaan muotiin. Täydelliset naiset, kuten tällainen yhtye, eivät ole täysin sopivia. Kun haluat luoda kirkkaamman kuvan, voit noutaa muodikkaat leggingsit, joiden tulosteet ja kuviot ovat uudenvuoden ja talven teemoja. Yläkerrassa voit käyttää neulottua villapaita tai pastellivärejä.

päällysvaatteet

Mukavat ja monipuoliset jalkineet näyttävät hyviltä:

 • Muodikkaat nuorisopuistot;
 • Jokaisen pituiset takit;
 • Puffit takit;
 • Naisten lammasnahkatakit, joissa on keskipitkät tai lyhyet mallit;
 • Talviurheilutakit;
 • Hiihtopuvut;
 • Lämpimät takit ja sadetakit.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet