kengät

Detiki Demar

Detiki Demar

liittyä keskusteluun

 

Talvikauden alkaessa syntyy monia kysymyksiä, kun valitset lämpimiä, käytännöllisiä ja samalla kauniita kenkiä. Dumar Demar on sopiva vaihtoehto niille, jotka arvostavat mukavuutta ja laatua. Puolalainen tuotemerkki tuottaa naisten, lasten ja miesten talvikenkiä kohtuuhintaan.

Tietoa brändistä

1900-luvun lopulla Puolaan perustettiin vaatteita ja kenkiä valmistava yritys. Aluksi tuotanto suuntautui armeijan kenkien valmistukseen. Vuosien mittaan yhtiön tuotevalikoima on kasvanut työntekijöille vaatteisiin ja kenkiin, kalastukseen ja ulkoiluun.

Tänään Demar toimittaa jalkineita armeijalle ei vain Puolalle vaan myös muille maille. Yhtiön pääpaino on kuitenkin koko perheen lämpimät talvikengät.

Valmistaja sijoittaa tuotteitaan korkean laadun ja alhaisen hinnan suhteeksi. Ankat sopivat matalille lämpötiloille ja korkealle kosteudelle.

piirteet

  • Demar Dutikin tärkein piirre on mukavuus ja laatu melko alhaisella hinnalla. Ne kestävät jopa 25 asteen pakkasen ja säilyttävät lämpöä.
  • Huolimatta siitä, että tämä on budjetin osto, se on hyvä investointi talvella. Dutiki on yleinen ja sopii niille, jotka viettävät pitkään kadulla. Esimerkiksi nuoret äidit, jotka kävelevät lasten kanssa. Nahkakenkiä ei voi seisoa pitkään, kun lapsi käy kadulla. Hollanti on täydellinen vaihtoehto.
  • Ne sopivat niille, jotka rakastavat pitkiä talvikävelyjä ja johtavat aktiiviseen elämäntapaan. Ja vain seisomaan bussipysäkillä ja odota, että bussisi on paljon mukavampaa kuin muodikkaissa saappaissa.
  • Autoilijat voivat myös valita tämän mukavat kengät. Keveyden vuoksi se ei aiheuta epämukavuutta ajon aikana.

Suositut mallit

Tehtävät eivät näytä naisellisilta tai trendikkäiltä. Demar keskittyy laatuun ja toimivuuteen, mutta naaraslinjoissa on malleja, jotka houkuttelevat niiden suunnittelua.

Demar onnekas

Talvella naisten kelvollinen kulumista kestävä, ei puhallettu tekstiili ja nauhat. Pohja on valmistettu kestomuovista, joka on joustava myös vakavassa pakkasessa.

Mallin sisällä on irrotettava kaksikerroksinen huopahattu. Kalvolevyn kerrosten välissä, joka heijastaa lämpöä ja siten jalat eivät jäätyä. Malli on valmistettu useista väreistä: sininen, musta, ruskea.

cross

Malli sopii paitsi naisille, myös nuorille. Kuten edellinen malli, yläosa on valmistettu tekstiileistä ja koristeltu nauhalla. Sisällä on lampaanlämmitin.

Saappaiden alempi osa on valmistettu kumista ja polyuretaanista, minkä vuoksi kengät eivät liukua eikä kastu.

Pico

Demi-kaudella Demar tarjoaa mallin vettä hylkivästä materiaalista, joka kestää sateen ja sateen. Alempi osa muistuttaa visuaalisesti kalosheja.

Malli on valmistettu tummansinisestä ja säilyttää lämpötilan, joka on vähintään 10 astetta.

Miten valita?

Pääsääntö, kun valitset kenkää, on oikea koon valinta.

Demar tarjoaa suuren koon, joka määräytyy jalkaosan pituuden mukaan. Jotta voit määrittää koon oikein, sinun täytyy ympyröidä jalka-ääriviivat paperille ja mitata pituus äärimmäisillä pisteillä ja vertailla sitä valmistajan mittapiiriin.

Yleensä kun ostat talvikenkiä, kuluttajat lisäävät muutaman senttimetrin odottamalla varpaan tai lämpimään pohjalliseen. Jalkineiden valmistuksessa käytetty demar otti huomioon nämä tekijät, joten niiden kengät ovat parempia ostamaan.

Arviot

Tarkasteltaessa arvioita ennen ostamista Demar-lainausmerkinnöistä näet, että ne eroavat toisistaan. On olemassa joukko kuluttajia, jotka ovat tyytyväisiä ostoon, mutta on myös niitä, jotka ovat pettyneitä tähän kenkään.

Tämän kengän tärkein haittapuoli on asiakkaiden mukaan märkä jalat ja hengittävyyden puute. Hollannin jalat eivät hengitä.

Ehkä tällaiset arviot tulevat näkyviin, koska asiakkaat eivät ota huomioon - nämä saappaat eivät ole useimmissa tapauksissa suunniteltu huuhteluun. Siksi, kun valitset saappaat, on tärkeää tutkia niiden ominaisuuksia.

Jos puhumme positiivisista arvioista, suurin osa kuluttajista on samaa mieltä demokraattisesta hinnasta ja pitää sitä tärkeimpänä etuna muihin tuotemerkkeihin nähden.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet