kengät

Dutiki Crosby

Dutiki Crosby

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Väriliuokset
 3. malli
 4. Arviot

Kuuluisa Skotlannin brändi Crosby on vakiinnuttanut asemansa laadukkaiden ja tyylikkäiden kenkien valmistajana. Erityinen paikka brändin kokoelmassa on täynnä saappaita. Mikä tekee Crosbyn tuotteista houkuttelevia?

piirteet

 • Hollantilaisten valikoima on minimalismin tyyli.
 • Koriste-elementtien maltillisuudesta huolimatta tyylit ovat valoisia ja näyttäviä. Tuotemerkit sopivat eri jousille. Niiden avulla voit luoda urheilullisen kuvan tai rento rento. Samalla ne yhdistetään eri vaatteisiin.
 • Tyylit pohditaan pienimpiin yksityiskohtiin. Jokaisella yksityiskohdalla on oma tarkoitus. Viivaimet ovat tekstiilejä, luonnon nahkaa ja mokkaa. Vahvistetut insertit kiinnittävät jalka ja lisäävät ankkojen kestävyyttä. Vedenpitävät tekstiilit kestävät kosteutta, ja tekstiili- tai turkisvuoraus lämmittää jalat täydellisesti.
 • Yhtiö käyttää tiheää karvaa, jossa on paksu kasa. Tällaisissa saappaissa ei voi käyttää lämpimiä sukkia. Mallit ovat käytännöllisiä ja toimivia.
 • Rivit poikkeavat pohjapohjan suuresta paksuudesta. Niissä olevat jalat eivät jäätyä.
 • Eri topografian avulla voit valita sopivimman vaihtoehdon. Tuotemerkit ovat kevyitä ja mukavia. Kävely voi olla pitkä, jalat eivät väsy.

Väriliuokset

Brändin aivot eroavat monipuolisessa värivalikoimassa. Tummien ja käytännöllisten vaihtoehtojen (musta, harmaa, tummansininen sävy) lisäksi tällä kaudella suosittu tyyli, joka on valmistettu ruusukukka, taivaallinen, punainen, violetti, punainen ja burgundia. Jotkut muoti naiset valitsevat valkoisia tai vaaleanharmaita dutikia jousille.

Monofonisten tyylien lisäksi yhtiö on julkaissut uusia painoksia. Tekstiileillä voi olla kuvio tai epätavallinen kiiltävä rakenne. Jokainen tulostusväri on ainutlaatuinen: värivalikoima luo tyylikkään ja muodikkaan kuvion, joka täyttää mihin tahansa mieltymykseen. Suosituin dutik, jossa on kukka-, talvi-, abstrakti painatus ja etniset aiheet.

Muoti tekstuuri glitter. Nämä saappaat ovat suosituimpia kirkas fashionistas.

malli

Yhtiö valmistaa tuotteita, joilla on klassinen varvas pituus polven alapuolella, keskipitkät muunnokset ja lyhennetty dutiki.

Klassisissa puhalluskengissä on etupuolella vetoketju. Ne on ommeltu pitkin useiden rivien yläosaa ja lähes puuttuu sisustuksesta. Toisinaan yhtiön suunnittelijat koristavat malleja malleilla, joissa on pyöreä tai suorakulmainen kumimerkki. Joillakin dutikillä ei ole kiinnitintä ja ne on kiinnitetty joustavalla johdolla akselin yläosaan. Se estää kylmän ilman pääsyn sisään.

Lyhennetyt tölkit voivat olla klassisen muotoisia tai lähellä urheilutyyliä. Ne muistuttavat korkeat lenkkarit. Näiden mallien pohja on varvas ja siinä on pieni leveä kantapää. Tällainen asema on kätevin jalka, joten näiden dutikoiden jalat eivät väsy ollenkaan.

Yhdistetyt tyylit, joissa on tekstiilialusta ja nahkakontrastit, näyttävät näyttävästi.. Samaan aikaan tekstiilit ovat yleensä kirkkaita, ja ne on valmistettu tummista käytännöllisistä väreistä. Kantapään, varren ja sivureunojen vahvistumisen vuoksi tuotteiden käyttöikä on melko pitkä.

Urheilumallien suurimmalla käyttökelpoisuudella on joustavat nauhat alaosassa ja yläpuolella on kiinnitetty leveällä tarranauhalla. Usein kieli nousee yläosien yläpuolelle. Nämä tyylit on eristetty pehmeällä fleecellä. Niitä voi käyttää vain talvella, mutta myös kauden ulkopuolella.

Vähemmän suosittuja vaihtoehtoja, joissa on keskimääräinen varvas korkeus. Useimmiten heillä on pyöreä kärki, jolla on hyvä vapaus sormille. Yläreunan yläpuolella ja nauhan ympärillä ne on reunustettu tekstiiliraidalla ja ne on kiinnitetty tavallisiin nauhoihin, jotka on kierretty nahkasilmukoihin.

Kaikki mallien kauneus keskittyi materiaalin kuohuviinien tekstuuriin. Yksitoikkoinen pohja voi olla kilpikonnalla tai käärmeella, joka hohtaa auringossa.

Useimmissa klassisissa malleissa on tasainen pohja ja kantapää. Samalla se on eri paksuus ja helpotus. Joissakin tyyleissä tavanomaisen kiinnittimen sijasta puolella on laaja, pystysuora tarranauha akselin koko pituudelta. Sen päälle voidaan sijoittaa tuotemerkin logo. Turkis vuori on valkoinen tai harmaa.

Arviot

 1. Naisten talven dutik-brändi saa enimmäkseen positiivista palautetta. Naiset merkitsevät puhallettujen saappaiden käytännöllisyyttä ja keveyttä, niiden mukavuutta yllään. Jopa aikuiset muoti-naiset valitsevat malleja tarroilla ja huomaavat, että se on uskomattoman kätevä paitsi lapsille.
 2. Monet naiset pitävät malleja, joissa ei ole nauhoja ja soljet. He kutsuvat tällaisia ​​kenkiä parhaana ja ansaitsevan huomion kuin kävely- ja ulkoilumahdollisuudet. Kirkkaiden värien ansiosta kuva on tyylikäs ja muodikas.
 3. Paras kohteliaisuus yritykselle on katsaus, jossa sanotaan, että lämmin dutik-brändin tulee olla jokaisessa modernissa vaatekaapissa.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet