kengät

Cooper-saappaat

Cooper-saappaat

liittyä keskusteluun

 

Cooperin saappaat ovat suosittuja jalkineita venäläisten merkkien joukossa. Tuotemerkki on perustettu vuonna 2004 ja siitä tuli tunnistettavissa korkean työn ansiosta.

Ominaisuudet ja edut

  • Tuotekehityksessä brändin suunnittelijat käyttävät luonnollisia ainesosia: nahkaa, turkista, mokkaa, veluuria ja villaa. Dutiki on valmistettu vedenpitävästä synteettisestä materiaalista.
  • Jokaisessa vapautetussa kokoelmassa on linjat, joissa on ortopedinen kaltevuus ja anatominen tyyny. Miellyttävällä muotoilulla on edullinen vaikutus jalkoihin ilman jalkojen ja selkärangan rikkomista.
  • Mallit on suunniteltu maan ilmasto-olosuhteisiin. Kumivaihtoehtojen lisäksi kokoelmat on eristetty luonnon turkista. Tällaiset tuotteet ovat erittäin lämpimiä ja lämmittävät jalat luotettavasti kylmässä.
  • Kotimaisen tuotemerkin tuotteilla on huokoinen pohja. Tämän vuoksi yhtiön saappaat ovat kevyitä eivätkä tee jalkoja raskaammiksi.
  • Kenkäsuunnittelun kehittäminen tapahtuu ulkomaisten muotitalojen (Daniel & Co, Marcontoni, Maurizio) mukana. Suunnittelussa yhdistyvät perinteiset venäläiset, ranskalaiset ja italialaiset aiheet.

Väriliuokset

Kauden värivalikoima on kirkas ja monipuolinen. Tuotemerkin klassiset sävyt ovat monipuolisia ja yhdistyvät täydellisesti eri vaatteisiin. Trendi-, musta-, ruskea-, harmaa- ja beige-saappaat vaativat eniten brändin faneja.

Tämän kauden aikana väreihin lisättiin muita värejä: punainen, savuinen sininen, oranssi, valkoinen, tiili, burgundia ja sininen.

Usein on kirkkaita malleja, joissa on painatus, se voi olla hyvin monipuolinen: kesän sävellyksistä, joissa on perhosia ja käärmeitä ja abstrakteja kuvioita. Jotkut tuotteet on koristeltu suurella kukkakuvioilla. Yhdistelmissä, joissa on tarttuva abstrakti tuloste, on paljon kirkkaita sävyjä. Tällaiset kumista valmistetut tuotteet soveltuvat hyvin offseason-vaatteisiin. Ne kestävät sohvaa ja näyttävät poikkeuksellisilta.

malli

Naisten tuotemerkkien kokoelmat eroavat alkuperäisestä laskusta ja suunnittelusta. Kumi- ja huopavaihtoehdot eivät ole huonompia kuin nahasta ja mokkanahasta valmistetut saappaat. Yrityksen suunnittelijat koristavat ne erilaisilla koristeilla: hapsut, nauhat, jouset, nauhat, metalliosat, kivet ja koristeelliset sovellukset.

Tuotemerkkikokoelmia edustavat mallit, joissa on erilaiset pohjat ja pieni kantapää. Useimmissa malleissa on alusta, jossa on helpotus ja laaja kantapää.

Kiilassa olevat mallit on koristeltu akselilla, jossa on pitkät karusnahat. Ne on valmistettu samettisesta mokkanahasta. Viimeisenä kosketuksena muotisuunnittelijat koristavat tällaiset saappaat keulalla, jossa on metallikiviä.

Naisten saappaat tehdään usein pimeässä sävyssä. Tyylissä on paksu alustan syvä kulutuspinta ja keskimääräinen akselin korkeus. Sisäpuolen lämpenemisen lisäksi malli on koristeltu lyhyillä turkisilla ja hihnoilla. Turkissa voi olla sävyä tuotteen kanssa tai sen kanssa. Vahvistettu selkä kiinnittää jalka luotettavasti oikeaan asentoon lukuun ottamatta sen muodonmuutosta ja liukumista.

Huopakengät ovat yksinkertainen muoto ja pohjan keskimääräinen paksuus. Ne on valmistettu minimalismin tyyliin, ja ne voidaan koristaa pienellä turkisviilulla päällisten tai koristeellisen soljen päällä.

Lyhyet saappaat on usein koristeltu kirjontakuvion ja rhinestonesin yläreunassa. Kauniita kenkiä, joissa on laaja kantapään korkeus 4-6 cm, on erittäin mukava ja kestävä.

Athletic-saappaat ovat metallirenkaita ja pohjaa vastakkain. Lavan paksuus tavallisesti saavuttaa 3-4 cm: n, tässä tapauksessa ainoalla on pyöristetty muoto, joka luo liikkuvan vaikutuksen "liikkuvan". Toe-muoto on pyöreä, optimaalinen vapaus sormille. Mallissa voi olla vahvistettuja etulevyjä ja kantapään osia - tämä lisää sen kestävyyttä.

Arviot

Kotimainen valmistaja saa erilaisia ​​arvioita. Tavaramerkkien tyytyväisten fanien joukossa on paljon kommentteja talven ja talven saappaiden laadusta ja mukavuudesta. Samaan aikaan ihmiskunnan kaunis puoli ei unohda korostaa nykyistä ja muodikasta tuotteiden suunnittelua, niiden käytännöllisyyttä ja kohtuullisia kustannuksia. Naiset kiinnittävät huomiota pohjan lujuuteen, kantapään vakauteen ja sisäpuolen hyvään viimeistelyyn.

Vastauksissa havaittu haitta, muodikkaat naiset totesivat joissakin malleissa liukasta pohjaa. Joskus naiset sanovat, että mallit, joissa on ohut pohjat, on jäädytetty. Brändi pyrkii ottamaan huomioon kaikki faniensa kommentit ja parantamaan tuotteitaan jokaisen uuden kokoelman kanssa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet