kengät

Betsy-saappaat

Betsy-saappaat

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Ominaisuudet ja edut
  2. malli
  3. Arviot

Betsy-saappaat nuorille. Heillä on valoisa, poikkeuksellinen muotoilu ja mukavuus.

Yrityksen perustamisen jälkeen brändin tuotteet ovat menestyneet valtavasti. Nykyään Yhdysvaltojen, Italian, Ison-Britannian ja Alankomaiden kuuluisat suunnittelijat osallistuvat kokoelmien kehittämiseen. Betsy-saappaat ovat tunnistettavissa ja toivottavia jokaisessa näyttävässä fashionista-vaatekaapissa.

Ominaisuudet ja edut

Yrityksen kokoalue on melko laaja ja suunniteltu eri-ikäisille. Koot 32-41 voit ostaa muodikkaita saappaita teini-ikäisille ja naisille.

Brändi on keskittynyt nuorison yleisöön. Ei ole mikään salaisuus, että lapselle ei ole helppo poimia kenkiä teini-ikäisenä. Jos koko on sopiva, alue on usein minimaalinen. Siksi yritys on todellinen etsintä nuorille fashionistasille.

Tuotteet, jotka on suunniteltu vastaamaan kasvavien jalkojen ominaisuuksia. Jokaisella ikäryhmällä yhtiö kehittää vaihtoehtoja, joissa on erilainen kenkä, korkeus, pohja ja kantapää.

Uuden kokoelman jokaisella rivillä on erityinen muotoilu.

Demi-season- ja talvimallit on valmistettu nahasta, mokkanahasta ja vedenpitävästä tekstiilistä. Ne on eristetty luonnon turkista, joka lämmittää jalat luotettavasti kylmältä ja tuulelta.

malli

Tuotemerkki valmistaa erilaisia ​​kenkiä. Ne suoritetaan pääasiassa tummissa sävyissä ja ne yhdistetään vaatteiden kanssa. Musta-, ruskea- ja harmaasävyjen lisäksi kokoelmissa on ajoittain säkkiä, sinistä, punaista, tiiliä ja punaista väriä.

Teinien hallitsijoilla on matala varvas, pieni, leveä kantapää ja pohja sekä traktorin kulutuspinta.

Pohjan paksuus (2 - 4 cm) ei anna jalkojen jäätyä läpi, ja helpotus estää liukastumisen jäiselle pinnalle. Tällaisissa jalkineissa lumet ja lumi eivät ole hirvittäviä.

7 valokuva

Naisten talvikengät kausi on tyytyväinen erilaisiin tyyleihin. Joissakin klassisissa malleissa, joissa on ohut hiusneula, on vapaa keskikorkeus. Ne on valmistettu minimalismin tyyliin, jotka eroavat pienemmältä pohjalliselta. Suunnittelijat koristavat saappaat usein yhdistelmällä materiaaleja, metalli-logoja tai kontrastia joustavaa kiristysnauhaa takana pitkin akselia. Nastan paksuus on lähellä tasaista kantapäätä.

Kaikkein halutuimmat tyylit, joissa on paksu kantapää. Yläosien korkeus on erilainen.

Erityisesti fashionistasin suosiossa ovat polvin yläpuolella saapuvat saappaat, tiukasti istuva jalka. Kannan korkeus ja pohjan muoto vaihtelevat. Yläosa voidaan koota "harmonikassa", tikattu tai ilman sisustusta.

Pohja on usein brändin saappaiden sisustus. Se voi olla paitsi helpotus tai sileä. Nuorille suunnatuissa malleissa voi olla yhdistetty alusta, jossa on erilainen maasto. Esimerkiksi kantapään sileä pinta ja syvä traktori kulkeutuvat pohjaan. Usein pohja on valmistettu toisin kuin tuotteen yläosa.

Vedenpitävästä tekstiilistä valmistettujen lumikenkien riveillä voi olla kontrastinen tasainen pohja, jossa on runsaasti hajallaan olevia kirjaimia. Tällainen muotoilu laimentaa saappaiden yläosan banaalisen tumman taustan. Jotta kestävyys paranisi, couturiers yhdistää materiaalien tekstuurin nahkaverhoilla kantapään ja sukan vahvistamiseksi.

Yrityksen täytetyt saappaat ovat erittäin kevyitä ja mukavia. He eivät paino jalat eivätkä anna pitkäaikaista kulumista.

Ainutlaatuisen lisäksi yrityksen muotisuunnittelijat koristavat naisten talvisaappaita linjoilla, kontrastisilla inserteillä, diagonaalisilla vetoketjuilla, ohuilla joustavilla nauhoilla, jotka varmistavat yläosien yläosan. Usein mallien sisustus on metalliliittimet, soljet, vyöt, harjat, tulostus.

Päällisten yläpuolen turkisleikkaus suojaa naisten jalkoja pakkaselta ja näyttää vaikuttavalta ja tyylikkältä.

Arviot

Valmistaja saa paljon positiivista palautetta. Nuorten keskittymisen ansiosta yritys pystyy helposti löytämään tyylikkäät kengät, jotka on valmistettu muodin trendien hengessä. Sekä nuoret tytöt että naiset pitävät brändin saappaiden laatua, niiden muotoilua ja erinomaisen istuvuutta jalkaan. Lisäksi muoti-merkkiset naiset merkitsevät brändin tuotteiden hyviä lämmitysominaisuuksia. Betsy-saappaissa kuva on kirkas, mutta ne ovat käytännöllisiä ja mukavia.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet