Pukukankaat

Mitä pukeutua pukeutua?

Mitä pukeutua pukeutua?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. musta
 2. sininen
 3. punainen
 4. laventeli
 5. pastelli
 6. valkoinen
 7. Boho-tyyli
 8. Retro-tyyli
 9. Maalaistyyli
 10. Joka päivä
 11. Puolueelle
 12. Toimistoon

Pitsi-mekko on naisellisuuden ja hellyyden symboli. Se tekee jokaisesta tytöstä elegantin ja hienostuneen. Avaimen mekko voidaan käyttää missä tahansa, tärkeintä on oppia yhdistämään se oikein.

musta

Mustaa mekkoa ei tarvitse ylikuormittaa runsaalla lisävarusteilla, koska se on jo itsenäinen. Korostaaksesi pukeutumisen ylellisyyttä, lisää siihen siistit korvakorut, rannekoru tai kaulakoru. Mutta ei kaikki kerralla!

Jos haluat lisätä väriä, lisää muutamia lisävarusteita scarlet, valkoinen tai hopea. Se riittää hihnalle tai pienelle kytkimelle, joka houkuttelee huomiota.

sininen

Kulta-, ruskea- ja mustatarvikkeet toimivat parhaiten sinisellä.

Jos käytät pitsiä pukeutua keväällä tai syksyllä, voit lisätä sen tyylikäs turkisliivi tai asennettu turkki. Tässä tapauksessa kannattaa käyttää kantapäät, jotta ne näyttävät korkeammilta ja ohuemmilta.

punainen

Pitsin punaisen mekon väriyhdistelmä ei eroa muista materiaaleista valmistetusta punaisesta mekosta. Se sopii hyvin mustiin, valkoisiin, hopea- ja kultaosiin. Lisäksi on otettava huomioon tulostuslaukut ja -jalkineet.

laventeli

Varo värillistä mekkoa. Sinun ei pitäisi ylikuormittaa sitä muiden lisävarusteiden kanssa, jotta ei saada vastakkaista vaikutusta.

Esimerkiksi lila-mekkoa voidaan täydentää valkoisilla lisävarusteilla: pumpuilla tai balettikengillä, käsilaukulla pitkällä hihnalla ja kevyt neuletakki.

pastelli

Pastelli-mekko näyttää hyvältä lähes kaikesta. Joka päivä, pitsi mekko on hyvin yhdistetty takki tai liivi denim ja mukavat lenkkarit.

Ajankohta? Puhalla kengät vastaamaan mekkoa ja täydennä sitä kirkkaalla kytkimellä: sininen, punainen, keltainen.

Eri tyylejä, värejä ja muotoja pitävien pitsikuvien muoti, joten jokaisessa vaatekaapissa olevalla tytöllä on oltava vähintään yksi yleismaailmallinen vaihtoehto. Loppujen lopuksi eri kenkien ja lisävarusteiden avulla voit katsoa joka kerta uudella tavalla.

valkoinen

Valkoinen pitsimekko on kuin taiteilijan kankaalle, johon voit sekoittaa eri värejä ja luoda siten erilaisia ​​kuvia.

Korut voivat olla sekä massiivisia että pieniä elegantteja.

Boho-tyyli

Jos pidät boheemi-tyyliä, joka on nyt suosion huipulla, sinun tarvitsee vain saada boho-tyylinen pitsi-mekko.

Käytä sitä beige-mokka-nilkkasaappailla ja pehmeällä reunalla. Muista lisätä erilaisia ​​lisävarusteita: kädessäsi ripotella rannerenkaita, pitkät riipukset etniseen tyyliin ja päänauha tai leveämalliinen hattu tekevät sinusta böömin kuningattaren.

Retro-tyyli

Retro-ulkoasu on myös erittäin suosittu. Käytä mekkoa, jossa on siisti hattu ja siisti retiketti. Parasta on suosia pastellivärejä: kerma, valkoinen, vaaleanpunainen, vaaleansininen.

Maalaistyyli

Tämä on täydellinen tyyli kesällä, koska maalaistyyliset vaatteet ovat mukavia, käytännöllisiä ja kauniita.

Tarvitset yhden pitsin perusmekanismin, ja koko kuva rakennetaan yksityiskohtiin: nahkainen vyötärö vyötäröllä, ornamentti etniseen tyyliin, leveämalliinen hattu ja karkeat kengät. Braid monet hiukset hiukset, se näyttää vain viehättävä.

Maalaistyylinen kuva on ihanteellinen ratkaisu seurusteluun, ulkomaanmatkoihin ja vain kävelyyn kaupunkiin.

Joka päivä

Neutraalia pitsi-mekkoa voidaan käyttää jokapäiväisessä elämässä.Täytä se balettikengillä tai tyylikkäillä pumpuilla, joilla ei ole kovin korkokenkiä. Lisävarusteina voit käyttää pieniä käsilaukkuja ja vyötä, jotka sopivat kenkään.

Voit pelata kontrasteilla ja pukeutua pastelliväreihin valitsemalla tumma tai päinvastoin kirkas kengät. Jos haluat tehdä kuvan konservatiivisemmaksi, kenkien väri on beige tai kerma.

Puolueelle

Pitsin pukeutumisen vapauttamiseksi tämä on ihanteellinen vaihtoehto. Valitse illan värit - musta, sininen, burgundia. Varmista, että yhdistät sen kenkien kengillä - elegantit veneet tai tyylikkäät sandaalit. Täydennys puolelle on tietenkin pieni kytkin.

Jos haluat katsoa rohkeaa ja rohkeaa puolueelle, laita punainen mekko. Täydennä hänen sandaalit vastaamaan tai mustia kenkiä. Et varmasti tule huomaamatta!

Toimistoon

Kuka sanoi, että pitsiä ei voi käyttää työhön? Valitse suora leikattu malli, hienovarainen ruskea tai musta. Muodosta se muodollisuudeksi, heitä musta takki ylhäältä ja laita tiiviit klassiset pumput. Uskokaa minua, näytät hurmaavalta!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet