Mekot ja tyylit

Mitä pukeutua lyhyellä mekolla?

Mitä pukeutua lyhyellä mekolla?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. liiketoiminta
  2. jokapäiväinen
  3. cocktail
  4. Täydellinen hame
  5. Dress tunika
  6. kesä
  7. Mitä käyttää talvella
  8. Mitä kenkiä käyttää
  9. päällysvaatteet

Osta lyhyt mekko ei ole ongelma. Tärkeintä on, että siihen lisätään oikein muita vaatekaappielementtejä.

liiketoiminta

Toimistotyöntekijöille vaatteiden valinta rajoittuu pukukoodiin, joka ei salli liian lyhyiden mekkojen pukeutumista. Mutta hieman polven yläpuolella - sallittu pituus. Yksinkertaista mallia voidaan täydentää ilmeikäs käsilaukku, huivi ja siistit pumput.

Voit aina valita takin pukeutumiseen tai huomaamattoman neuletakki.

jokapäiväinen

Kokeiden kenttä avautuu, kun muodostetaan kuva rento kävely tai tapaaminen ystävien kanssa. Yritä käyttää lyhyttä mekkoa, jossa on paita. Yhtäkkiä mielenkiintoinen, vapaa ja hieman kevytmielinen tapa onnistut.

cocktail

Cocktailjuhlille voit noutaa erilaisia ​​kuvia, jotka perustuvat lyhyeen mekkoon. Voit mennä helposti ja valita mekko Coco Chanel, joka ei edes tarvitse lisäyksiä.

Vähäinen pääntie ja hihojen puute kulkevat hyvin lyhyellä vaipalla, joka voi liittyä värien yhteenkokoelmaan tai olla kontrastina.

Toinen onnistunut kuva koostuu klassisesta lyhytmaksusta ja pitkästä neuletakista, joka hahmotellaan huomaamattomasti kehon viivoja ja piilottaa kuvan negatiiviset hetket.

Monet suunnittelijat suosittelevat vyön tai vyön kulumista yhdessä lyhyen mekon kanssa. Epätäydelliset kädet voidaan piilottaa vaalean puseron avulla, joka on pukeutuneena.

Täydellinen hame

Pörröinen mekko edellyttää kenkien huolellista valintaa. Varmista, että sinulla on kantapää, kengät tai sandaalit. tyylikkyys - Tämä on ehdoton vaatimus kengille, jotka sopivat lyhyen mekon alle, jossa on täydellinen hame.

Korujen on oltava vähimmäismäärä. Siihen riittää ketjut ja korvakorut.

Toinen lisävaruste, joka voi täydentää kuvaa ja pilata sitä, on käsilaukku.

Täydellinen rehevä mekko - Tämä on pitkänomainen kytkin.

Päällysvaatteiden tulee olla jatkoa linjoille ja tyylille, jotka asettavat puvun yläreunan.

Dress tunika

Vaatteiden, tunikoiden, joiden alle täytyy pukeutua sukkahousuihin, farkkuihin tai leggingseihin, kysyntä kasvaa aktiivisesti. Tällaisessa kuvassa sopivat saappaat tai saappaat.

kesä

Kesä lyhyt mekko - melko yleismaailmallinen asia, jonka luonne on lisämateriaalien antama.

Turtleneck kääntää lyhyen vaalean mekon liikeyritykseksi. Guipure-romanttinen takki tekee iltapuvun yksinkertaisesta mekosta. Tällaisen pukeutumisen yhteydessä on sallittua käyttää ilmeikäs puku koruja.

Suuret tekstiilimateriaalipussit näyttävät kevyesti. Kenkien on oltava yhtä kevyitä ja yksinkertaisia ​​kuin itse mekko. Siksi saat sandaalit pienellä nopeudella ja kiiloissa, kreikkalaiset sandaalit asettuvat vaatekaappiin. Myös maaseudulla voit pukeutua kesämekliin.

Mitä käyttää talvella

Älä unohda naispuolisia mekkoja, joissa on polven pituus talvella. Nämä mekot näyttävät hyviltä lyhyiltä takeilta, takeilta ja takeilta, ja tietysti turkistuotteista, jotka voivat kasvattaa kuvaa.

Valitessasi turkistuotetta, älä unohda vyötärösi, jonka sinun täytyy jakaa hihnalle. Saappaiden tai kenkien valinta on valtava, tässä asiassa voit luottaa makuun ja eleganssia. Kielto on vain saappaat, sukat.

Mutta sukkahousut on valittava tietoisesti ja huolellisesti.Niitä ei pitäisi valaista, olla liian kevyitä, mutta ne voivat olla kevyitä ja kuvia.

Mitä kenkiä käyttää

Kengät ja sandaalit, joissa on keskikokoinen tai korkea kantapää, sopivat varmasti lyhyelle mekolle. Kenkien värin on vastattava mekkoa tai oltava samanvärisiä.

Kyky luoda kontrastia kenkien avulla on läsnä, mutta värien yhdistelmää on harkittava huolellisesti (punainen, musta, sininen, keltainen, vaaleanpunainen ja oranssi). Tämä vaihtoehto näyttää hyvältä gaala-tapahtumassa tai jopa toimistossa.

Jokapäiväisessä elämässä kannattaa käyttää yksinkertaisia ​​kenkiä Mahdollisten vaihtoehtojen joukossa on myös tennarit ja lenkkarit.

päällysvaatteet

Villapaidat, neuletakit, takit, turkistakit, untuvatakit - kaikki tämä voidaan käyttää lyhyillä mekkoilla. Neulotun puvun alla tarvitset pitkät päällysvaatteet, suoran minipuvun alla voit noutaa lyhyitä vaatteita.

Näiden yksinkertaisten vinkkien avulla jokainen kuva on esimerkki oikeasta tyylistä ja tiivistä makua.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet