Pukukankaat

Mitä pukeutua farkkuihin?

Mitä pukeutua farkkuihin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mitä pukeutua paita mekko
 2. Mekko sundress
 3. lyhyt
 4. pitkä
 5. Mitä kenkiä käyttää
 6. lisälaitteet

Denim-asiat eivät koskaan mene pois muodista, ja tällä kaudella ne ovat myös uskomattoman suosittuja. Tämä koskee erityisesti denim-mekkoa, joka löytyy jokaisen muodin naisen kaapista. Jos olet myös täyttänyt vaatekaapin tämän ihanan asian kanssa, on tärkeää oppia käyttämään ja sovittamaan se oikein. Ammattitaitoisella lähestymistavalla, käyttämällä denim-mekkoa perusasioina, voit luoda paljon mielenkiintoisia kuvia.

Mitä pukeutua paita mekko

Paidapuku on ehdottoman yleinen. Sitä voidaan käyttää perustana jokapäiväiselle kuvalle tai taitavasti hakata illanviettoon. Tärkeintä on valita tyyliisi sopiva tyyli. Onneksi markkinat tarjoavat monenlaisia ​​malleja jokaiseen makuun.

Lisävarusteiden valinta riippuu valitusta mallista:

 1. Vapaasti leikattu paitapuku menee hyvin kenkiin, joissa on massiiviset korot tai litteät kengät. Päivänä lisävarusteena voit käyttää irtokassia. Veneet ja tyylikäs kytkinpuku illanviettoon. Tässä tapauksessa on parempi korostaa vyötäröä ohuella hihnalla, mikä tekee kuvasta hienostuneemman.
 2. Asennettu mekko voidaan kuluttaa turvallisesti korkokengillä ja pienellä siistillä käsilaukulla. Jos et ole nastojen tukija, käytä sitä siisteillä asunnoilla tai litteillä kengillä.
 3. Lyhyt paita-mekko soi oikein tiukoilla sukkahousuilla, kengillä, joissa on massiiviset korot ja pussi olkapään yli.
 4. Pukeutumispuku lattialle on käytettävä korkokengillä. Päivällä nämä voivat olla paksu kantapäät ja nilkkurit illalla.

Mekko sundress

Jos haluat mieluummin sundressin, jossa on tiukka istuin, voit yhdistää sen mihin tahansa kesäkenkään, täydentäen kirkkaita kesäkenkiä ja leveitä reunoja. Tämä on itsenäinen asu, joka ei tarvitse lisää vaatteita.

Mutta jos olet ostanut mekko-haalarit, niin olet onnekkaampi, koska voit yhdistää sen eri puseroihin, toppeihin, paidoihin ja villapuseroihin, kun saat uuden ilmeen.

 1. Rajaa alkuun. Nyt nämä topit ovat muodissa, mutta jokainen tyttö ei ole valmis näyttämään kaikille hänen vatsaansa. Tällöin se peitetään haalareilla, ja näytät kauniilta ja tyylikkäiltä.
 2. T-paita tai T-paita. Klassinen yhdistelmä, joka on aina suosittu. Valitse kevyt ja paremmat valkoiset t-paidat, jotka lisäävät helposti.
 3. Paita. T-paita voi valita monofonisesti, kukka- tai häkkityyliin tyylin mukaan. Jos sää sallii, kääri hihat, jotta kuva olisi rento ja luonnollinen.

lyhyt

Lyhyt denim-mekko sopii erinomaisesti tytöille, joilla on hyvä hahmo. Sitä voidaan täydentää nahka- ja mokkanahoilla, joista jälkimmäiset ovat nyt erityisen tärkeitä.

Offseasonissa denim-mekko voidaan käyttää takin kanssa, lyhyt takkipaita on hyvä vaihtoehto.

Koska tämä kausi on täysin näyttävä denim-muoti, voit lisätä pukuun denim-pussin. Tekstiilikauppiaat, joilla on kukka-painatus, näyttävät hyviltä. Ja illalla ulos, ota nahkainen kontrastikytkin, joka on kirkas täydennys kuvaan.

Lyhyt denim-mekko näyttää kengät hyvältä. Päivällä voi olla lenkkarit, lenkkarit, slip-onit, balettilattiat, sandaalit ja illalla tyylikäs kengät tai korkokengät sandaalit.

Muista käyttää erilaisia ​​lisävarusteita: aurinkolasit, huivit ja huivit, riipukset ja rannekorut, vyöt.

pitkä

Riippuen tyylistäsi pitkä pitkähihainen mekko sopii joka päivä ja julkaistavaksi. Vapaaehtoisena vaihtoehtona voit valita yksinkertaisen leikkauksen, jossa on alennettu hartio tai varustettu malli, jossa on pitkät hihat. Käytä tätä mekkoa, jossa on mukavat sandaalit tasaisella pohjalla, täydentäen etnisen tyylin lisävarusteita.

Jos valitset pitkän denim-puvun illanviettoon, käytä korkeita koruja. Valitse koruina riipukset ohuella ketjulla ja ohuilla rannekkeilla.

Mitä kenkiä käyttää

Klassisen leikkauksen denim-mekko voidaan helposti laittaa toimistoon. Tämä tarkoittaa, että tyylikkäät kengät ovat suuri lisä pukeutumiseen. Pukeutua varten voit valita värisävyn hihnan kengän sävyssä niin, että asu näyttää harmonisemmalta.

Vapaa leikkaus on yleensä hyvin yhdistetty karkeisiin kenkiin. Ne voivat olla paksulla kannalla, alustalla tai tasaisella massiivisella pohjalla.

Melkein kaikki denim-mekko näyttää hyvältä, kun korit ovat sandaalit tai sandaalit. Ne voivat olla sekä kantapäät että ilman.

Jos olet rohkea tyttö, joka seuraa muodin trendejä, yritä käyttää farkkukangasta, jossa on gladiaattorikengät.

Mukavat baletti-asunnot, kuntosalikengät tai tennarit ovat täydellinen joka päivä. Kylmänä vuodenaikana on mahdollista poimia tyylikäs saappaat tai saappaat. Malli voi olla nahkaa tai mokkaa, mutta kiiltävää lakkaa tulee välttää.

Värivalikoiman osalta kaikki ruskean sävyt näyttävät hyviltä, ​​myös harmaa, sininen tai burgundinen väri. Jätä mustat kengät muille asuille.

lisälaitteet

Kaikki denimvaatteet ovat sopusoinnussa huivit ja huivit. Jos se on lämmin, valitse kaasusta tai painetusta sifonista tehty huivi.

Denim-pukeutumalla kaulan ympärille sidottu bandana näyttää hyvältä, mikä kaikesta ulkonäöltään muistuttaa kaukaisesta cowboysta, joka on ohi denimistä.

Tällaiset pussit sopivat lähes kaikkiin denim-mekkoihin:

 • pieni nahka- tai kankainen reppu;
 • olkalaukku, jossa on pitkä hihna;
 • denimipussi hameineen, applikaatio, tekstiilisisäkkeet;
 • tekstiilistä valmistettu ostoskassi;
 • pehmeä mokkanahka.

Denim-pukeutumalla kudotut vyöt näyttävät hyviltä, ​​ohuet pitkät hihnat, jotka vyötävät vyötärön useita kertoja ja reunustavat köysihihnat.

Jos käytät denim-mekkoa ainakin kerran, rakastat sitä ikuisesti. Se on keveyden ja vapauden persoona, ja näin jokainen tyttö tuntee itsensä. Kun et tiedä mitä pukeutua, valitse denim-mekko, koska nyt tiedät, miten sitä pitää käyttää.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet