Takit

Pooh ja sintepon: mikä on parempi ja lämpimämpi?

Pooh ja sintepon: mikä on parempi ja lämpimämpi?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Pooh lämmittää jopa astronautteja
  2. Sintepon - nuorempi veli
  3. Mikä on sintepuhe?
  4. Kaikki vaihtoehdot ovat hyviä.

Untuvatakki on mukava, lämmin ja välttämätön vaatekaappi. Näyttäisi siltä, ​​että nimi itsessään viittaa vaatteiden läsnäoloon. Valmistajat tarjoavat kuitenkin lämpeneviä "täyttö" -takkeja ja muita vaihtoehtoisia materiaaleja. Jokaisella heistä on hyvät ja huonot puolensa.

Pooh lämmittää jopa astronautteja

Takit ovat ehkä yleisin ja suosituin takki Venäjällä. Heistä tuli erityisen suosittuja 1990-luvulla. Lähes kolmannes venäläisistä oli pukeutunut halpoja ja yksitoikkoisia vihreää-lila-vaatteita, joiden laatu oli kyseenalainen. Tänään tämän tyylin ja laadun untuvatakkeja ei löydy. Nyt, lämpimien vaatteiden toiminnan lisäksi, ne ovat muodin trendien mukaisia, yhdistämällä näyttävyyttä ja mukavuutta.

Puhallin lämpimien vaatteiden ompelemiseksi alkoi käyttää pohjoisten leveysasteiden kansoja. Ja ensimmäinen arveli käyttää alaspäin ompelemaan lämpimiä vaatteita - norjalaisia. 1500-luvulla peiteltyjä housuja ja takkeja pelasti täydellisesti kylmän meren asukkaat lävistävistä tuulista ja vakavista pakkasista. Lämpimimpänä pidetään pohjoisen lintuherran fluffia. Ei ihme, että sitä käytetään kosmetiikkatuotteiden valmistukseen astronauteille.

Huolimatta siitä, että keksittiin uusia, vaihtoehtoisia materiaaleja, alaspäin on edelleen asemansa ja se on edelleen halutuin materiaali, jota käytetään lämpimien vaatteiden valmistukseen.

Parhaana pidetään untuvatakkeja, joissa on untuvapeite. Niiden merkittävä haittapuoli on korkea hinta. Ankka tai hanhi-täyteaine voi olla hyvä vaihtoehto. Usein valmistajat lisäävät fluffia sulkaan. Tämä suhde on yleensä 70 ja 30 prosenttia. Mitä pienempi höyhen osuus on, takki on lämpimämpi ja kevyempi. Siksi ostettaessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Tuotteessa olevan kynän läsnäolon etiketissä sanotaan etuliite sulka sanalle. On asianmukaista varoittaa: ostamalla untuvatakki, tarkasta se huolellisesti. Yksikään höyheniä tai höyheniä ei saa tarttua saumojen ulkopuolelle. Muussa tapauksessa tämä tuote on huonolaatuinen - se ei kestä kauan.

Yritä tuntea varovasti vaipan tai osan vaipan alaosasta. Jos lämmittimessä on paljon höyheniä, tunnet heti ne kosketuksella. Tällaista untuvatakkaa ei pidä ottaa: eräänä päivänä nämä höyhenet ryömivät ulos.

Jos talvi on sinulle ankaraa, osta takki, jossa on 3 CLO. Se on mukava jopa 40 asteen pakkasessa. Merkintä 1 KLO - leuto talvi, jos pakkanen ei ylitä -15 astetta.

Alasäiliön suuret edut ovat, että takki on ”hengittävä”. Siinä et hikoile myymälässä tai metrolla.

On syytä kiinnittää huomiota täyttöjännitteen merkkiin. Se tarkoittaa vaipan joustavuuden indikaattoria eli sen kykyä ottaa alkuperäinen muoto puristuksen jälkeen. Hyville untuvatakkeille tämä ilmaisin alkaa 500 yksiköstä. Ja se tulee tunnetuille tuotemerkeille 900: een.

Nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat erittäin laadukkaiden, pehmustettujen untuvatakkien valmistuksen. Asianmukaisella hoidolla tällaiset vaatteet voivat kestää viisitoista kaksikymmentä vuotta. Pesu on helpompaa ottaa yhteyttä kuivapesuun. Jos päätät pestä sen itse - tiedä, että tämä ei ole niin helppo tehtävä, kuin se näyttää ensi silmäyksellä. Pesu- ja kuivaustuotteet edellyttävät erityistä lähestymistapaa. Siksi, ennen kuin ryhdyt pyykkiin, lue asiantuntijoiden neuvoja Internetissä.

Laadukkaat, eri tyylejä lämpimät takit tulevat lähinnä Kiinasta ja Kanadasta.Jos et ole rajoitettu keinoihin ja tyyli ja muodikas ulkonäkö ovat tärkeitä sinulle, sinun pitäisi etsiä malleja, jotka on valmistettu Suomessa, Ruotsissa tai Ranskassa.

Sintepon - nuorempi veli

On vaikea löytää sellaista henkilöä, jolla ei koskaan olisi vaatekaapin vaatteita pehmustetulla polyesterillä. Tämä synteettinen materiaali kilpailee viime vuosisadan 70-luvulla.

Synteettisen winterizerin tuotteet pitävät lämpöä hyvin ja ne poistetaan helposti. Ja jos untuvapeitteen lämmöneristysominaisuuksiin vaikuttaa höyhen ja untuvapeitteen suhde, pehmustepolyesterin untuvatakki on paksumpi, sitä lämpimämpi. Valmistajat voivat helottaa yhden, kaksi tai jopa kolme kerrosta synteettistä talviainetta. Tuotteen lämpötilajärjestelmä määräytyy sinteponin lämmöneristyksen tiheyden mukaan: eristys, jonka tiheys on 100 g / sq. m suositellaan viileässä +5 asteen lämpötilassa; -5 astetta se on mukava takissa, jossa on sinteponovy-lämmitin, jonka tiheys on 150 g / sq. m. (tällaiset vaatteet ovat varsin sopivia myöhään syksyllä); mutta pakkasen alkamisella jopa -20 asteen ajan paras vaihtoehto on takki, jonka tiheys on 250 g / sq. m.

Jos pakkanen on voimakkaampi, jopa kolmikerroksinen untuvatakki ei anna mukavaa kävelyä ja tunnet kylmän. On syytä huomata, että mitä enemmän kerrosta sinteponia on takissa, sitä enemmän vieviä ja epämukavia se on liikkeille. Muista, kuinka kömpelö ja suojattomat pienet lapset näyttävät paksulta pehmusteesta.

Älä koskaan pese liimattua synteettistä talviainetta. Vain kuivapesu sopii sen ylläpitoon.

Sintepon - keinotekoinen materiaali. Se koostuu polyesterikuiduista. Kuidut on liitetty toisiinsa kahdella tavalla: joko liimaamalla tai lämpökäsittelyllä. Liimassa oleva synteettinen winterizer on helposti muotoiltu, slylyaetsya. Se on ilmatiivis. Lisäksi sitä ei pidetä ympäristöystävällisenä liiman vuoksi.

Termisesti sidottu sintepon on parempi, se hengittää ja sitä pidetään ympäristöystävällisenä.

Takit, joissa on synteettistä pehmustusta, ovat mukavia, kestäviä ja vaatimattomia. Ne soveltuvat kuitenkin paremmin off seasoniin tai leutoihin talviin. Kova talvi on heikko.

Mikä on sintepuhe?

Lähestyimme sujuvasti toisen materiaalin huomioon ottamista, jota käytetään talvitakkien lämpenemiseen. Loogisesti, epätavallisen kaksoiskierrettävän sanan perusteella voi tuntua, että se on materiaali, joka koostuu pehmustetusta polyesteristä ja alaspäin. Nykyaikaisen keinotekoisen eristimen nimi on kuitenkin oikea - synteettinen. Pooh, mutta keinotekoinen, sen lämpöominaisuuksien mukaan, hyvin samanlainen kuin nykyinen.

Alas sanojen alla merkityistä puhovikov-tunnisteista. Höyhen lisääminen tarkoittaa höyhen lisäämistä alaspäin. Älykäs älypuhelin sanoo, että lämmittimessä yhdistetään alas ja synteettinen täyteaine. Nimike puuvilla tai polyesteri varoittaa, että lämmitykseen käytetään puuvillavillaa, lyöntiä tai synteettistä talviainetta.

Sintepukh koostuu useista polyesterikuiduista. Kuten luonnolliset fluffit, kuiduissa on onteloita. Tämä on mikrotubuloiden ilmaa, joka auttaa säilyttämään lämpöä. Materiaali on ympäristöystävällistä, ilman haitallisia epäpuhtauksia. Lisäksi silikonin käytön ansiosta se on joustava ja erittäin joustava. Silikonilla liotetut kuidut kierretään spiraaliksi. Kun painat, murskaaminen vie helposti alkuperäisen ilmeen.

Vaatteet käyttämällä sinthepuhovogo eristys lämmin, kevyt, pörröinen ja ilmava. Erottuva etu todelliseen alaspäin - pesusta ja pitkäkestoisesta kulumisesta, sintepuh ei rullaudu tiukkoihin paloihin.

Sintepukh, samoin kuin höyhenpeitteiset täyteaineet, helposti hengittävät ja kulkevat täydellisesti ilmaan, samalla säilyttäen lämpöä. Höyhenet eivät koskaan ryömi synteettisestä turkisvaipasta, sen vesi virtaa alas kuin hanhi, se kuivuu nopeasti.

Pesua varten voit käyttää kuivapesupalveluita, mutta sintofuhovy-pehmustettua karvaa ei ole vaikea pestä kotona. Se on erittäin mukava käyttää.

Kaikki vaihtoehdot ovat hyviä.

Jos puhumme aiheesta kokonaisuudessaan, kaikki luetellut täyteaineet ovat hyviä. Mikä niistä on edullinen riippuu erilaisista olosuhteista, jotka ovat erilaisia ​​jokaiselle henkilölle.

Sintepukhan untuvatakki poikkeaa vain alaspäin. Ero on, että se on lämmin, joustava ja kevyt, ympäristöystävällinen. Siksi se on paras vaihtoehto allergioille. Synteettisten täyteaineiden edut ovat, että nämä untuvatakit näyttävät erittäin tyylikkäiltä, ​​mutta ne ovat hyvin kevyitä, ne on helppo pestä ja kuivata. Ne ovat lämpimiä ja miellyttäviä offseasonissa sekä kevyen talven jäätymisen aikana. No, niille, jotka mieluummin kaikki luonnolliset, tietysti paras vaihtoehto on takki, jossa on höyhenpeitto.

Ihannetapauksessa on parempi olla kolme untuvatakkia: sesongin ulkopuolella, leuto talvi ja vakavat pakkaset. Jos niiden eristys koostuu erilaisista materiaaleista - näet henkilökohtaisesta kokemuksesta, mikä niistä on sinulle parempi.

Katso talvitakkien täyteaineiden ominaisuuksista seuraava video.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet