Ompelu ja vaatteiden sisustus

Miten tehdä t-paita?

Miten tehdä t-paita?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mitä t-paita tekee?
 2. Mitä etsiä?
 3. Ideoita tavallisen T-paidan uusimiseksi kauniiseen yläreunaan.
 4. Miten tehdä ilman ompelua?
 5. Muodikas rajattu yläosa tekee sen itse

Me kaikki huomaamme, kuinka kirkas ja tyylikäs epätavallinen asia näyttää luovan fashionista. Tällainen vaatteiden painottaminen houkuttelee toisten silmät ja tekee kuvasta ainutlaatuisen. Osoittautuu, että usein järkyttävä uutuus luodaan itsenäisesti, ja se näyttää yhtä hyvältä kuin brändin vaatteet. Ota ainakin tavallinen T-paita: se tarjoaa paljon suunnittelumahdollisuuksia ja voi muuttua tyylikkääksi trendiksi.

Miten tehdä t-paita?

Mitä t-paita tekee?

Sinun pitäisi aloittaa, mitä on saatavilla. Naisten T-paita löytyy jokaisesta vaatekaapista: se on monipuolinen tuote, joka on suosittu modernin fashionista eri asuissa. Jos lähestyt muodikkaiden vaatteiden luomista luovasti, tulos tulee miellyttämään, ja tuote tulee vaatekaapin ylpeydeksi.

Tyyli riippuu naisen valinnasta: jotkut ovat vapauden kaltaisia, toiset ovat tiukasti sopivia malleja. Jos kotona on valkoinen neulottu t-paita, se on ihanteellinen vaihtoehto luovalle kokeilulle. Tämä väri yhdistetään värivalikoiman sävyihin, joten lopputuote sopii erilaisiin vaatteisiin.

Kuitenkin, jos et halua vain harjoitella, vaan tehdä todellinen mestariteos, on parempi ostaa uusi T-paita: uuden asian lumivalkoinen väri voittaa tuotteen taustaa toistuvan pesun jälkeen. Se antaa tuoreutta ja tiettyä ylellisyyttä, kun taas kellertävä sävy saattaa näyttää hämärältä.

Valkoinen ei ole ainoa väri: jos kotona on muita sävyjä, ne tekevät. Vaikka kokoonpanon ja ylätason yksityiskohdat on jo hankittava huolellisesti.

Sinun ei pitäisi huolehtia, jos T-paidassa on painatus - se on vieläkin parempi. Tämä mahdollistaa eklektisen, grunge-muistiinpanon käyttöönoton kuvitellussa kuvassa, ja joissakin tapauksissa luo romanttisen asun. Taitavan lähestymistavan avulla voit tehdä todellisen mestariteoksen, joka näyttää tyylikkäästä, muodikkaasta ja kallis.

Mitä etsiä?

Perinteisesti kaikki muutokset voidaan jakaa kahteen luokkaan: ilman ompelua ja ompelukoneen osallistuessa. Koristeellisen muotoilun valinta on monipuolinen ja riippuu mielikuvituksesta, tyylistä ja kuvitellusta kuvasta.

Jotta uusi ulkoasu olisi kaunis, sinun on otettava huomioon jotkin vivahteet:

 • yksinkertaisuuden, luovuuden ja painotuksen yhdistelmä on tervetullut;
 • kuvan hämärtyminen ei ole hyväksyttävää, sen muuntuminen jotain muodottomaksi;
 • varusteiden ei pidä ylittää tekstiilejä: se näyttää rumalta;
 • rehellinen vulgariteetti ei ole hyväksyttävää, hillitty seksuaalisuus on tervetullut;
 • Yhdessä tuotteessa ei voi olla useita aksentteja: se menettää mainoksen;
 • mallia ei tarvitse koristella runsaalla metallilla: tekstiilit eivät kestä lisävarusteiden painoa tai repeytymistä koristeen terävistä reunoista.

Ideoita tavallisen T-paidan uusimiseksi kauniiseen yläreunaan.

Koko prosessi riippuu naisen taidoista ja eduista. Taitavat käsityöläiset ajattelevat usein leikkauksen läpi, lisäävät uusia muotoiluelementtejä. Kokematon luonne puuttuu saksien iskuista: poista hihat, leikkaa pohja, kokeile leikkauksia - kaikki mitä tarvitaan, on tylsää tuotetta muodostaa muodikas uutuus.

Oikean lähestymistavan avulla voit luoda tuotteen, joka sopii romanttiseen, urheilulliseen, kaupunkikuvaan, joka sopii paitsi rannalle, myös klassiseen sarjaan.

Ei yläosaa

Ehkä tämä on yksi helpoimmista tavoista muokata ompelukoneen läsnä ollessa. Tällainen T-paita on välttämätön kesällä: avaa hartiat valokeilassa tänään.

Jotta tuote näyttää kirkkaalta, malli tulisi laimentaa kontrastivärillä (voit käyttää toista T-paita tai neulottua läppää).

Paidojen kääntämismenettely ei ole niin monimutkainen:

 1. Hihansuiden ja yläosan leikkaaminen taitetaan siten, että tuotteen sivusaumat yhtyvät.
 2. Sovellettaessa kontrastia, joka on taitekappaleen taakse, ote huomioon ottaen ylimääräinen kangas katkaistaan.
 3. Jäljellä on koota osat kirjoituskoneeseen, leikata reunat, kääri yläosa, tiivistää se ja asettaa pitsi tai elastinen nauha.

Muodikas päivitys on valmis!

Lyhennetty T-paita

Rajaa alkuun on melko yksinkertainen:

 • leikkaa hihat, kaula ja pohja, sinun täytyy käsitellä reunat, kääri sauma-apu saumaiselle puolelle ja ompele niiden kirjoituskoneeseen liittämällä tuote yläreunaan.
 • se on vain monipuolistaa uutuutta kirkkaalla aksentilla. Se voi olla mitä tahansa: helmiä, painikkeita, paljetteja, tekojalokiviä, helmiä, punoksia, valmiita reunoja. On mielenkiintoista katsoa pohjaan ommeltua pitsiä. Voit koristaa leiman etuosan käyttämällä kangasta olevaa leimaa ja erikoismaaleja.

Jos sinulla on lahjakkuutta piirustukseen, tämä on loistava tilaisuus näyttää se. Kurssilla voit käyttää merkkejä kankaalla tai akryylimaaleilla. Voit lisätä kuoren lisäksi kuvion lisäksi volumetrisen applikaation, joka koristaa paidan sifonkia tai muuta ilmavaa kangasta.

Rannan tyyli

Näin on silloin, kun vapaa-tyyppinen T-paita on hyödyllinen kirkkaita värejä käyttäville miehille. Tätä tyyliä varten sopivat tuotteet, joissa on keitettyjä tai haalistuneita värejä.

Se tapahtuu seuraavasti:

 1. T-paita, joka on asetettu tasaiselle alustalle, leikkaa hihat kädenreikien varrella ja ylhäältä (juuri kaulan alapuolella).
 2. Pohja pysyy muuttumattomana: pituuden vuoksi yläosa näyttää olevan rantapuku, jossa on tehtaalla leikattu reuna.
 3. Edessä ja takana oleva yläosa on taitettu sisäänpäin ja zaschivyvayut, ja vedä sitten johto kuhunkin aihioon. Niinpä nauhoja sidotaan sivuilla.
 4. Jos haluat yhden ompeleen, niin sen jälkeen, kun kaula on katkaistu, sinun on tehtävä leikkaus takana ja käsiteltävä vapaa reuna.

Epäsymmetrinen yläosa

Kaunis malli, jossa voit mennä ainakin silloin, kun se tulee lyhyestä naisten t-paidasta (mieluiten herkästä sävystä).

Jotta tuote näyttää täydelliseltä, et voi tehdä ilman tapit.

seuraava:

 • Aseta se tasaiselle pinnalle, sinun täytyy piirtää epäsymmetrinen linja olkapäästä toiselle puolelle käsivarren pohjaan ja leikata sitten kaula ja yksi holkki ylhäältä.
 • Kapea nauha, joka vastaa t-paita, se levitetään haalistuneelle puolelle (väärä puoli) tulevan yläosan väärältä puolelta ja ommel pohjaan.
 • Sitten nauha käännetään kasvoille ja ommellaan. jättää tilaa pitsille.
 • Jännittävä, joustava pitsi, se kiinnitetään kierteellä.

Miten tehdä ilman ompelua?

Jos näyttää siltä, ​​että tämä on mahdotonta, se ei ole näin: esimerkki tästä on erinomainen tekniikka leikkaamalla saksilla. Tärkeintä on käyttää korkealaatuista puuvillaista t-paita, joka ei murene reunoja. Tämä tekniikka rakastaa monofonisia asioita, koska saksilla luotu kuvio ei ole havaittavissa painetulla t-paidalla.

Joissakin tapauksissa voit taitavan lähestymistavan avulla yhdistää huomaamattoman tulostuksen ja leikkaukset. Sinun ei kuitenkaan pitäisi kokeilla värejä koko tuotealueella. Tässä tapauksessa on parempi leikata leikkaus hieman.

Leikkuu

Yksi mielenkiintoisimmista ja nopeimmista tekniikoista t-paidan kääntämiseksi huipulle. Ensimmäinen aalto on hihojen poistaminen. Tämä erottaa T-paidan T-paidasta. Sen jälkeen se on edelleen anteeksi fantasialle.

Jotta voit virkata alkuun, sinun täytyy leikata pohja niin, että paita on lyhyt. Jos tyylikäs muotoilu on suunniteltu, on parempi olla koskematta pohjaan: suuri pituus antaa paljon mahdollisuuksia koristeluun, ja käsitelty reuna näyttää siistimmin.

Jotta piirustusta ei tuhota, tarvitset luonnoksen.Voit ottaa päätökseen lopullisen mallin, mutta on parasta laatia omasi: näin tuote tulee olemaan ainutlaatuinen, ja se on tehty yhtenä kappaleena. Piirretty kuvio levitetään tasaiselle alustalle asetetulle alustalle, jota ympäröi lyijykynä ja leikataan viivoja pitkin. Tällä perusteella voit luoda itsenäisen piirustuksen (kallon, enkelin siivet, sydän) tai koriste-elementti (leikattu).

Joustavat

Tämä on vieläkin helpompaa: leikkaa holkit, taita tuote niin, että sivusaumat yhtenevät, tee poikittaisia ​​leikkauksia pitkin takaa. Kun tuote on kehitetty, on tarpeen vain kiristää kukin kaksi lovea keskellä, muodostaen keula. Voit käyttää nauhaa, vastakkaista pitsiä tai neulottua läppää.

Jos haluat lisätä suunnitteluun, voit koristella leikkauksia pienellä määrällä kiveä, liimaamalla ne kuumasulateliimalle.

Yksinkertainen paita

Jos hihat ovat yksihiottuja T-paitoja, ne voidaan lyhentää, jolloin tuotteella on T-paidat. Leikkaa sitten pohja halutun pituiseksi ja leikkaa se reunaan. Jotta se olisi mielenkiintoisempaa, voimme tehdä kutomista reunasta, sitomalla sen toisiinsa solmulla tai kiinnittämällä sen lisävarusteilla.

Jos kirkkaus puuttuu, tarroja, piirustuksia ja raitoja ei suljeta pois: vaatimattomasti keskellä, edessä. Se voi olla kirjaimia, pitsiosia, sovelluksia.

Epäsymmetria ja solmua

T-paita, jossa on tavallinen kaula, on sopiva. Tuote suoristuu tasaiselle tasolle, merkitse leikkuulinja olkapäästä toiselle puolelle ja kädenreiän pohjaan toisella puolella. Toinen holkki katkaistaan. Selvää, että paita, jossa on yksi olkapää. Sivuttaisleikkauksen jälkeen on tehty useita viiltoja sivulta, jossa kädentie sijaitsee. Toinen leikkaus tarvitaan olkapäästä yläreunaa pitkin. Nyt on vain sitoa tuloksena olevat hännät solmuihin - ja muodikas yläosa on valmis!

Muodikas rajattu yläosa tekee sen itse

Yritetään tehdä järkyttävä uutuus kahdella tavalla: vain manuaalisesti ja ompelukoneella.

Käytä saksia

Tämä tyyli sopii erinomaisesti t-paidaan, jossa on urheilutulos tai yksinkertainen merkintä.

Jotta et painaisi sitä, miten kaulan ja kädenreiän kaunis viiva voidaan tehdä, voit käyttää valmiita T-paitoja tai painijaa.

Ylös tehdään seuraavasti:

 • Paidan asettaminen tasaiselle alustalle he laittoivat t-paidan ja piirtävät tarvittavat linjat.
 • Leikkaa ensin kaula (samaan aikaan ennen ja takaisin), sitten hihat (merkittyjä viivoja pitkin). Leikattu holkki leikataan saumaa pitkin, sitten se on levitettävä tasaiselle tasolle ja leikattava useita kaistaleita, joiden leveys on enintään 2,5 cm, hihan pohjasta alkaen.
 • Kun otat paidan ja ensimmäisen nauhan kädessäsi, sinun täytyy vetäytyä olkapäistä noin 7 cm ja yhdistää kaksi hihnaa yhteen, sitoo solmu. Sitten, tästä paikasta alkaen kädenreikien tasoon, hihnat jatkavat punoa ja lisäävät hihnasta leikattuja uusia nauhoja.

Uusi osuma vaatekaappi valmis!

Ompelukoneella

Niille, joilla on aikaa ja haluat tehdä alkuperäisen aiheen, tehdään seuraava menetelmä. Uuden asian luomiseksi tarvitset itse T-paidan (mieluiten etupainotteisella matalalla aksentilla) ja ompelutarvikkeita.

 • Ensinnäkin sinun täytyy avata varovasti hihat ja leikata ylhäältä oikealla kaulan alla. Pohjan reunat leikataan hihat pois: nämä ovat ylähihnat.
 • Kun reunat on työstetty ja taivutettu sisäänpäin, ne on ommeltu ompelukoneeseen. Valmistetut kanavat kulkevat saatujen hihnojen läpi, jotka yhdistävät ja peittävät kudoksen alla olevat liitokset. Tyylikäs, kaunis ja lempeä!

On toinen versio uudelleenkäsitetyistä T-paidoista, katso tämä seuraavassa videossa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet