sadetakit

Naisten lyhyt sadetakki

Naisten lyhyt sadetakki

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Materiaali ja väri
  3. Mitä käyttää?

Kaikkien naisten vaatekaapissa välttämätön asia on sadetakki. Naisten lyhyt takki tuli todella klassiseksi. Tämä asia on melkein poissa muodista.

Naisten sadetakki on hyvin monipuolinen, ja siihen yhdistyvät lähes kaikki asiat ja kengät erilaisissa kuvissa. Sadetakki on mukava käyttää ja hoitaa, kevyt ja hyvin naisellinen.

malli

Nykyaikaiset trendit suosivat viittauksia, lisäämällä vain muutamia koriste-elementtejä, kokeilemalla väriä ja pituutta. Naisten sadetakki Macin, kaivoksen tai klassisen leikkauksen muodossa sopii kaikenikäisille muodikkaille naisille.

Lyhyt huppu ja lyhyt pituus tulivat hyvin suosituiksi. Tällaiset mallit yhdistetään onnistuneesti housuihin, hameisiin, farkkuihin ja mekkoihin. Reiteen puolivälissä oleva merkki tunnustetaan suosituimmaksi naisten sadetaken pituudeksi.

Perinteisessä kaivossa on kaksoispainike, olkahihnat, kääntökaulus, taskut ja vyö. Nykyaikaisessa kaivoksessa on monia muutoksia ja tyyppejä - kauluksen sijasta voi olla huppu, vyö ja taskut, olkahihnat, hihansuissa voi olla hihansuut, lisätiedot rintatasku, venttiilit, leikkaustaskut, koristeelliset saumat, leikkaukset takana tai sivussa.

Hihnan sijasta voidaan käyttää kiristysnauhaa, piilotettua kumia. Hupun muoto vaihtelee.

Lyhennetty naisten sadetakki on erityisen ihastunut nuoriin ja aktiivisiin tyttöihin, jotka suosivat minimalismia, sotilaallista tai urheilutyyliä. Tämä malli voi olla hieman vyötärön alapuolella.

A-siluetti-sadetakkujen ajankohtaiset mallit, vyötärön leveät sadetakit, poncho, lyhyet hihat, kaksiriviset ilman kaulusta, ylimitoitetut mallit, jalan kaulus, nahkatakina.

Häikäisevät mallit, mallit, joissa on korkeat korot, joissa on baski vyötäröllä, vinosti kiinnittimet, kolmion tai epäsymmetriset lattiat jne. Ovat uskomattoman naisellisia. ja niin edelleen

Materiaali ja väri

Naisten lyhyt sadetakki, joka on ommeltu eri kankaista:

  • plaschevka;
  • puuvilla, kyllästys;
  • kalvo;
  • aitoa nahkaa;
  • mokka;
  • denim;
  • erilaisia ​​sekoitettuja kankaita.

Sadetakki voi olla vuorattu silkillä, vuori- kankaalla, satiinilla. Se voi olla myös rajaamaton. Päällysteen materiaali altistetaan kosteudelle erilaisille kyllästyksille, jotka suojaavat ilmavirtausta.

Naisten sadetakkien värimaailma on täynnä miellyttävää lajiketta. Jokapäiväisistä klassisista väreistä - valkoinen, musta, khaki, ruskea, bordoninen, sininen, vihreä, punainen, harmaa, kirkkaat värit - keltainen, turkoosi, lila, kalkki, minttu, oranssi, vaaleanpunainen jne.

Myös kukka-tulosteet, kuvioidut kuviot, geometrinen painos, solu-, polka-pisteet, melange muuttuivat merkityksellisiksi. Useita värejä - mustaa ja valkoista, mustaa ja punaista, kelta-ruskeaa. Toinen muodikas trendi on kaksipuolisten sadetakkien ulkonäkö, joissa on eri värejä.

Mitä käyttää?

Naisten lyhyt sadetakki on hämmästyttävän yhteensopiva useiden vaatekaappien kanssa, lähes kaikilla kengillä ja varusteilla. Kaikki riippuu haluamastasi kuvasta ja tyylistä.

Sadetakki voidaan yhdistää erilaisiin saappaisiin, nilkkakenkiin, saappaisiin ja jopa lenkkariin.

Siinä korostetaan hyvin valitun päähineen kuva - beretti, neulottu hattu, runko, snood, korkki, hattu.

Sadetakilla voit käyttää käsineitä, huiveja, kyyneleitä. Mikä tahansa laukku sopii naisten lyhyt sadetakkeeseen - klassinen, urheilu, reppu, kytkinpussi, salkku. Vaatteista kaikki housut ja hameet, farkut ja leggingsit, mekot yhdistyvät onnistuneesti sadetaktiin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet