Kotitekoinen pyjamat

Pyjamat "Stitch"

Pyjama-ommel

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. malli
  3. Vinkkejä valintaan

Stich - typerä, tunnettu, mutta uusi tulokas sarjasta "Lilo ja Stitch", joka rakastaa ohaansa. Koska hän oli niin kirkas ulkonäkö ja luonne, hän otti kunniansa Kigurumin malleissa.

piirteet

Kigurumi on hyppypuku, jossa on soljet vatsassa, pitkät hihat ja housunjalat. Erottamaton osa sitä on huppu. Koko tuote on kuvitteellinen piirre sarjakuvista, satuista, animeista tai eläimistä.

Näitä valoisia ja hauskoja vaatteita käytetään hyvin usein pyjamina, koska pehmeät materiaalit (fleece, flanelli, velour), josta ne on ommeltu, ovat kodin miellyttävimmät. Mutta on olemassa alkuperäisiä ja rohkeita persoonallisuuksia, jotka käyttävät kigurumia juhla-asuina ja juhlaa festivaalille. Jotkut käyttävät niitä osana urheiluvälineitä, joiden alla on tärkein urheilun yhtenäinen.

malli

Kigurumia pidetään unisex-vaatteina, joten “Stitch” sopii sekä miehille että naisille ja lapsille. Perheessä tai parissa molemmat vaatteet ovat samat ja eroavat vain koosta.

Ktigurum "Stitch" -mallia on useita malleja, jotka eroavat pienistä yksityiskohdista eri valmistajilta. Esimerkiksi pehmeää kiiltävää fleeceä tai tavallista voidaan käyttää.

Kuten minä Stich sininen, sitten kigurumi valmistetaan näissä sävyissä. Yhdessä tapauksessa väri voi olla tyydyttyneempi, tummempi ja laimentaa sitä valkoisella tummella, tummansinisillä hihansuilla hihoissa ja jalkojen helmassa, pään takana ja takana. Toinen suosittu malli on melko sininen, kirkas taivaansininen vatsa, hihansuissa sininen hihansuissa ja takana.

Hupun tyyli, tarkemmin sanottuna Stitchin houkutteleva kasvot ovat myös tärkeitä. Ensimmäinen vaihtoehto sisältää kirjailtuja suuria mustia silmiä ja sinistä nenää, ja suu on huppu, koska reunalla on pehmeää kangasta. Hupussa on esitetty toinen kasvot - mustat silmät, suuri sininen unelma, hymyilevä suu.

Korvat ja häntä ovat aina kigurumissa. Stitchin korvat ovat pitkiä riipuksia, ne voivat olla tummien pisteiden kärjissä, ja sen sisäpuoli on joko kirkkaan vaaleanpunainen tai lila. Häntä on pyöreä tai päärynän muotoinen.

Jotkin valmistajat yhdessä Stich kigurumin kanssa tuottavat myös mallin ”enkeli". Angel on Stitchin tyttöystävä sarjakuva, joten ei ole ihme, että nämä kaksi pyjamaa ovat pari pari. Tämä puku on kigurumi kuuma vaaleanpunainen, jossa on herkkä valkoinen tai vaaleanpunainen vatsa tai vaaleanpunainen, jonka takana on sydäntä. Houkuttelevalla kasvot ovat siniset silmät ja lila-nenä, suu voi myös olla brodeerattu (hymyilevä suu) tai huput hupun reunalla. Angelin ominaispiirre on pitkät sarvet huipulla.

Vinkkejä valintaan

Koska kigurumi on melko todennäköisesti kulunut paljaalla keholla, kankaan tulee olla miellyttävä, pehmeä eikä ärsytä ihoa, erityisesti lastentarhaa. Lähes kaikki materiaalit täyttävät nämä kriteerit, mutta suuri osa polyesteristä tarkoittaa sitä, että tuote ei salli ilman kulkua kehon läpi. Huonolaatuisilla kigurumi-laitteilla voi käydä, kun tilataan pyjamia Internetistä epäilyttäviltä valmistajilta Kiinasta. Suurimmat tuotemerkit, myös venäläiset, takaavat tavaroidensa laadun.

Kigurumi on hyvin löysäsiksi on parasta ottaa tavallista pienempi koko, koska se voi olla suuri. Suuret koot voidaan ottaa niille, jotka aikovat pukeutua lumilautailuun tai hiihtoon. Hyvä apulainen on taulukon koko ja korkeussuhde, ne esitetään yleensä verkkokaupoissa.

Kun ostat, sinun tulee kiinnittää huomiota lisävarusteisiin (painikkeet, niitit, vetoketju), ommeltuihin yksityiskohtiin (korvat, hännät) ja kirjontatuotteisiin tai applikointiin. Kuonon on oltava kirjailtu tai ommeltu, mutta ei liimattu.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet