Kotitekoinen pyjamat

Naisten pajamas Pelican

Naisten pajamas Pelican

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Ominaisuudet ja edut
 2. malli
 3. tarvikkeet
 4. Väri ja tulosta
 5. Arviot

Pyjamat - yöasut. Se kuulostaa proossalta ja mielenkiintoiselta, mutta se voi olla hauskaa ja hauskaa, viettelevää ja provosoivaa, erittäin luonnollista ja tyylikkäästi eleganttia. Talvella on melko vaikeaa tehdä ilman pitkää pyjamaa, varsinkin Venäjän todellisuudessa. Kesällä pyjamat, joissa on lyhyet housut ja T-paita, ovat täydellisiä. Ja aamulla olisi niin mukavaa heittää hänelle pukeutumiskuppi, joka sopii tähän pyjamaan.

Lush naisten mielellään pukeutua löysä tunika ja housut näyttävät kaikkein toivottavin ja naisellinen. Ilta-versio - kynttilät ja viini, silkki ja pitsi ... Venäläisen tuotemerkin "Pelikan" naisten pyjamat antavat mielellään mahdollisuuden olla niin erilaiset ja arvaamattomat - kyllä, kaikki on oikein, yllään vaatteita nukkumaan ...

Ominaisuudet ja edut

Kirkas brändi, tuotteiden korkea laatu, asianmukaisesti rakennettu jakelupolitiikka - nämä ovat osa pientä yritystä, joka myy alusvaatteiden neuleet koko Venäjän markkinoille.

Kaikkien Pelican -tuotteiden erikoisuus, mukaan lukien tämän venäläisen brändin naisten pyjamat, on oman tiiminsä, tyylin ja sielun mukaan. ”Kerro minulle kauniisti itsestäsi!” Ei ole vain iskulause, vaan yrityksen perustajien halu tehdä elämästä hieman positiivisempi, vaikka tavallisten naisten pyjamat. Venäjän valmistaja, luonnonmateriaalit, kohtuulliset mallit, kohtuulliset hinnat - "Pelikaanin" vaatteiden kiistaton etu.

Pelikaanin etuja voidaan pitää myös laaja-alaisena merkkituotteiden verkkona ja sitä, että lähes kaikissa supermarketeissa on edullisia ja laadukkaita tuotteita, joiden nimi on ikimuistoinen. Kätevä verkkokauppa, jossa jokainen nainen voi valita itselleen pyjamat mieleen, iän ja koon mukaan, miellyttää valtavalla valikoimalla ja melko leveällä kokoalueella - koosta S XXXL (42-58).

malli

Pelikaani tarjoaa useita erilaisia ​​naisten pyjamatyyppejä:

 • Alushousut. Pyjamat koostuvat matala-keskipitkistä pikkuhousut-liukastuista ja ohuesta spagetti-topista.
 • Shortsit. Lyhyet, monipuoliset housut - lyhyet, säännölliset, pitkänomaiset, löysät, hameet, kontrastivärinen, sivuseinät, matalat ja keskisuuret. T-paidat ovat myös monipuolisia: lyhyet ja keskipitkät, tiiviisti kiinnitettävät topit hihnoilla, hihaton paita, löysät t-paidat, joissa on lyhyet hihat.
 • Siltojen kanssa. Mukana ovat tiukat pikkuhousut, keskisuuren vasikkaan asti, löysät T-paidat, puoliksi vierekkäiset tunikat ja reidet ja tunikat leveällä paistolla, jossa on bat-tyylinen hihassa, mielenkiintoiset mallit, joissa on pitkät ja lyhyet hihat.
 • Housut. Joukko tällaisia ​​pyjamoja sisältää suoran leikattuja tai supistettuja housuja, säädettävällä hihnalla, alareunassa joustavat nauhat, pitkähihaiset T-paidat, pitkähihaiset puserot, vetoketjun huppu ja mallin alareunassa joustava istuvuus.
 • Asettaa kylpytakin. Viihtyisät neulosarjat, joissa on erilaisia ​​kirkkaita tulosteita ja pastellivärejä: söpö ja hauska avantgarde. Erillinen ryhmä - hieno silkki- ja pitsi-pyjamat, joissa on kylpytakit vyöllä.

tarvikkeet

Naisten pyykin "Pelikan" valmistukseen käytetyt kankaat erottuvat ensinnäkin niiden laadusta. Useimmat mallit on valmistettu luonnollisista materiaaleista, jotka eivät venytetä, eivät rullaudu tai irtoa pesun aikana:

 • 100% puuvillaa, paksu ja ohut;
 • virtaava viskoosi;
 • neulottu kangas (kevyesti lisätty elastaania parempaan istuvuuteen ja mukavuuteen);
 • rayon- ja muovikankaat, joissa on satiini tai satiini;
 • kestävä ja pehmeä pitsi, joka on erittäin ihana seksikäs pyjamat ja puvut.

Väri ja tulosta

Mallien värien osalta ehkä Pelikaanin pyjamat on vaikea löytää kelvollisia kilpailijoita - yrityksen suunnittelijat ovat yrittäneet ottaa huomioon ehdottomasti kaikkien naisten kohderyhmien maut ja edut. Väripaletti on niin leveä, että voit olla varma, että löydät varmasti paitsi haluamasi värin, myös tämän värin oikean sävyn.

Lyhyiden shortsien, housujen, t-paitojen, kylpytakkien tulosteet voivat myös kuvata mielikuvitusta: muodikas japanilainen anime, paisley-kuvio, joka ei koskaan mene muodista, Provencen tyylin klassikot, kirkas häkki, monipuolinen floristiikka, upea raita, söpöjä pieniä eläimiä - kaikki on yksinkertaisesti mahdotonta luetella, mutta kaikki on yksinkertaisesti mahdotonta luetella. , kosketa ja tee valinta. Tällaisen runsauden ainoa haittapuoli voi olla vain se, joka parhaiten kuvaa ilmaisua "silmät ovat nousussa".

Arviot

Jos myymälän kohde on jo pidetty, nainen ei usein halua ensin lukea tai kuunnella arvosteluja. Yleensä katsaukset näkyvät, jos ostettu tuote ei voi olla laadultaan korkea. Pelikan-merkkituotteiden osalta suurin osa tarkistuksista on kuitenkin hyvä ja joskus jopa innostunut.

Naiset, jotka ostivat Pelikaanin pyjamat, voivat mielellään ostaa muutaman vuoden kuluttua, sillä kangas ei irtoa, ihanat housut eivät veny, paita pitää muodon, pitsi muuttuu yllättävän kestäväksi ja mukavaksi. Naiset korostavat tyylikkäitä malleja, alkuperäisiä tulosteita, alhaisia ​​hintoja.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet