Kotitekoinen pyjamat

Samaa pyjamaa koko perheelle

Samaa pyjamaa koko perheelle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. malli
  2. Vinkkejä valintaan
  3. kuvakieli

Vanhoina aikoina kaikkia yleisön silmissä piilotettuja vaatteita pidettiin salaisina. Nykyään eräät vaatekaapin elementit astuivat läheisyyden linjaan ja niistä tuli lähes pakollinen tarvike, jota joskus näytetään.

Suuri valikoima pyjamia, sekä jokapäiväiseen kulutukseen että kehittyneempiin tapahtumiin, luo muodin uudelle kapealle - omaperäiselle suuntaan ”pyjama-perheen ulkoasu”. Koko perheelle sopiva pyjamat omistavat mallin, tarkoituksen ja muiden ominaisuuksien mukaan.

malli

Nykyaikaiset suunnittelijat ovat hyvin luova lähestymistapa "pyjama" -mallistojen luomiseen.

Joten nykyään koko perheelle on useita yleisesti hyväksyttyjä pyjama-malleja:

  1. Classic. Standard-pyjamat, joissa on housut ja paidat. Heillä on pääsääntöisesti klassinen painatus: häkki, nauha, polka-piste.

  2. KIGURUMI. Epätavalliset pyjamatahat. Nukkuvat haalarit, jotka houkuttelevat sekä aikuisia että lapsia.

  3. Vapaapäiviä. Tyylikäs, kirkas, kestävä yhdessä juhla-tyylissä.

  4. Luova. Erilaisia ​​pyjama-pukuja: keijuja, supersankareita, satuhahmoja.

Haluaisin kiinnittää erityistä huomiota loma-pyjamiin. Myrskyiset perhejuhlat, kun he täyttävät uuden vuoden, ovat vähitellen tulossa menneisyyteen. Ne korvataan kevyillä rauhallisilla pyjama-puolueilla. Koko perheen kuluminen identtisissä uudenvuoden makuupuvuissa on yksi kauneimmista yhtenäisyyden ja rakkauden symboleista.

Vinkkejä valintaan

Tietenkin tällaisen tärkeän nukkumisen lisälaitteen valinta pyjamina tulisi lähestyä erityisen huolellisesti. Vaikka aiot käyttää sitä vain kerran vuodessa (uudenvuoden juhliin tai muuhun teemapäivään perheen kanssa), hän on velvollinen antamaan sinulle mukavuutta koko loman aikana.

Joten muutamia vivahteita, jotka olisi kiinnitettävä huomiota:

  1. Kudoksen koostumus. Tärkeintä on, että puku ei ole vain istuminen, vaan valehteleminen, snuggling ja vain tunteiden tunto. Mitä luonnollisempi on kangas, josta perheen pyjamat valmistetaan, sitä mukavampi on viettää aikaa niissä.

2. Teeman puku. Valittaessa samaa pyjamaa koko perheelle, on varmasti syytä pohtia kaikkien perheenjäsenten, jopa nuorimpien, mielipiteitä. Jos yhtäkkiä et pysty saavuttamaan kompromisseja yhdestä aiheesta, yritä sitten valita ainakin yksi matkustussuunta.

3. Väri. Päivittäisen käytön perheen pyjamien mukavimpia värejä pidetään pastelliväreinä, rauhoittavina ja rauhoittavina väreinä.

kuvakieli

Jotta voitaisiin helpommin selvittää, mitä pyjama on parempi tavata uusi vuosi koko perheen kanssa, voit verrata useita vaihtoehtoja ja valita sinulle sopivimman.

Kirkas joulu pyjamat ovat jo luomassa juhlava tunnelma. Tässä tapauksessa pukua ei toisteta. Kaikki viisi sarjaa on valmistettu yksilöllisesti (punainen pyjamakuva, vaalea valkoinen paita ja kirkkaat punaiset housut, täysin punainen puku, jossa on valkoinen reunus), mutta niillä on yksi yhteinen rivi - punainen ja uusi painos uudenvuoden teemaan.

Jalo harmaa toppi, koristeltu kirkkailla valkoisilla lumihiutaleilla ja punaisilla suurilla kirjaimilla (OH WHAT FUN!), Yhdistettynä kirkkaisiin raidallisiin housuihin luovat jo perheloman tunteen.

Yksi esimerkkejä kigurumista, joka osoittaa, kuinka epätavallinen lähestymistapa saman perheen pyytämiseen koko perheelle voi olla. Yksisarvinen on niin vaaraton ja söpö eläin, jota vanhempien ei tarvitse sekoittaa.Koko perhe pystyy täysin uppoutumaan lasten unresressible fantaasia ja tuntemaan yhden ja saman.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet