Kotitekoinen pyjamat

Fleece-pyjamat

Fleece-pyjamat

liittyä keskusteluun

 

Nykyään fleece-pyjamat ovat hyvin kysyttyjä, vaikkakin fleece, ja viittaa synteettisiin materiaaleihin, mutta sillä on monia etuja.

Fleece-pyjamat auttavat tyttöä näyttämään naisellisuutensa ja luomaan houkuttelevan kuvan. Se voidaan käyttää vain nukkumaan. Monet naiset valittavat epämiellyttävistä kylpytakkeista, joten fleece-pyjamat voivat olla erinomainen vaihtoehto kotikäyttöön. Tässä asussa on aina tyylikäs ja viehättävä.

edut

  • Keveys - fleece-pyjamat eivät ole käytännössä tuntuvia kehossa eivätkä pidä liikkeitä.
  • Hygroskooppisuus - fleece imee täydellisesti kosteutta ja tuo sen ulkopuolelle. Fleece-pyjamassa ihosi ei koskaan hikoile ja tuote on aina kuiva.
  • Käytännöllisyys - fleece-pyjamat istuvat hyvin vartalossa, koska kangas on elastinen. Pesun jälkeen fleece kuivuu nopeasti. Jopa vuosien kestäneiden sukkien jälkeen pyjamat eivät menetä alkuperäistä ulkonäköään.
  • Mukavuus - fleece antaa iholle hengittää, mikä on erittäin tärkeä kriteeri pyjamien valinnassa. Unen aikana voit tuntea maksimaalisen mukavuuden.
  • Hypoallergeeninen - tämä materiaali ei aiheuta ihon ärsytystä tai muita allergisia reaktioita, joten se sopii erinomaisesti vaatteiden käyttöön.

malli

Kylmänä vuodenaikana lämpimät pyjamat ovat yksinkertaisesti välttämättömiä. Suunnittelijat esittävät vuosittain reilun sukupuolen alkuperäisellä, muodikkaalla ja houkuttelevalla pyjamalla.

Tänään trendikkäät fleece-pyjamat. Se voidaan esittää eri kokoonpanoissa: T-paita tai pusero, jossa on shortsit, pikkuhousut tai housut sekä jumpsuit.

Kylmänä vuodenaikana ihanteellinen vaihtoehto on pitkä pyjamat, koska se luo mukavuutta unen aikana ja näyttää myös elegantilta ja kauniilta. Se voi olla viisto leikkaus, joka edustaa seksikäs keula tai vapaa leikkaus.

Lyhyet mallit ovat trendikkäitä ja suurta kysyntää nuorten keskuudessa. Hihan pituus ja jalka voivat olla erilaisia. Lyhyt pyjamat voidaan esittää eri tyylejä ja värejä. Alkuperäiset ulkoasumallit, joissa on kukka-tulosteita tai kuvakuvia.

Microfleece-pyjamat ovat erittäin suosittuja, koska tämä materiaali on allerginen ja pehmeä. Pieni osa lankaa tekee siitä kevyemmän, ohuemman ja vahvemman kuin monet luonnolliset kankaat. Mikrofleece koostuu polyesterikuidusta ja polyamidista. Tämän yhdistelmän ansiosta kangas voi säilyttää lämpöä täydellisesti, tuottaa ilmanvaihtoa ja antaa pehmeyttä.

väri

Fleece-pyjamien väriliuoksen valinta on täysin yksilöllinen. Tietenkin on tarpeen ottaa huomioon värityyppi ja kuvan tyyppi. Niinpä kaarevien tyttöjen pitäisi mieluummin mustaa, ruskeaa tai tummansinistä väriä. Kirkkaiden vaatteiden rakastajat voivat valita vaaleanpunaisen, keltaisen, lila- tai punaisen fleece-pyjaman.

Nykyään trendissä on valoisia malleja, jotka on koristeltu alkuperäisillä tulosteilla. Tarkkaile pyjamaa hauskoja pieniä eläimiä, perhosia, kukkia tai nauhaa. Valinta on niin monipuolinen, että jokainen muoti nainen voi löytää mielenkiintoisen vaihtoehdon.

Usein ylä- ja alareunat ovat samassa värivalikoimassa, mutta myös eroja on. Jos takki on koristeltu kauniilla kuviolla, pohjaa edustaa yksivärinen tuote. Ja päinvastoin, monofoninen yläosa sopii kauniisti housujen kanssa yhteen.

Miten valita?

Jos haluat katsoa viehättävää ja kaunista fleece-pyjamassa, kannattaa valita tyyppi ja malli valitsemalla kuvion tyyppi.

  • Pienet hoikka tytöt sopivat erinomaisesti tiukkaan pyjamaan.Rehevien rintojen omistajilla on parempi tarkastella vapaan räätälöinnin malleja.
  • Reilun sukupuolen korkeat edustajat voivat täyttää vaatekaapinsa, jossa on vaaleita värejä. Hoikka tytöt ovat kauniita malleissa, joissa on vaakasuora nauha.
  • Rasvaiset naiset, joilla on keskikorkeus, näyttävät houkuttelevilta lyhythihaisilta fleece-pyjamilta. Myös hyvä ratkaisu olisi joukko t-paitoja ja nyrkkeilijäleikkejä. Tytöt koko kehon pitäisi unohtaa pitkiä malleja tai sarjaa löysät T-paidat ja tilava Bermudas.
  • Korkeat tytöt, joilla on ylimääräistä kiloa, sopivat pyjamiin, koristeltu pystysuoralla raidalla. Se auttaa visuaalisesti pidentämään siluettia.

Kun valitset fleece-pyjamat, tulee ottaa huomioon vuoden aika. Pakkaselle sopiva ratkaisu olisi pitkät housut ja pitkät hihat.

Jos ostat pyjamat paitsi nukkumiseen, vaan kodin vaatteina, sinun kannattaa antaa etusijalle painikkeet tai lukko.

kuvakieli

Hellävaraisen, romanttisen keulan kehitykseen ihanteellinen vaihtoehto on koralli-värinen fleece-pyjamat, jotka on koristeltu sydämillä. Pitkähihainen takitakki on monotoninen ja koristeltu pieni applikaatio. Pitkät housut on koristeltu vaaleanpunaisen, punaisen ja valkoisen sydämillä, jotka luovat unohtumattoman vaikutelman ja nostavat henkesi.

Alkuperäinen ja tyylikäs fleece-pyjama, jossa on peura. Sarja sisältää pitkät housut, joissa on polkipisteet ja monokromaattinen ylimitoitettu takki, jonka sivut ovat applikaatteja, jotka sopivat yhteen pohjaan.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet