puistot

Naisten Park Didriksons

Naisten Park Didriksons

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Suositut mallit

DIDRIKSONS on ruotsalainen yritys, joka valmistaa laadukkaita vaatteita ulkoiluun ja jokapäiväiseen kulutukseen kaupungissa ja luonnossa.

Tämän yrityksen historia alkaa 100 vuotta sitten, kun puolisot Didrikson päätti vuonna 1913 aloittaa paikallisten kalastajien suojavaatteiden räätälöinnin. Rhinestones-tuotteet ovat saaneet suosiota Ruotsin väestön keskuudessa, ja sen jälkeen yritys on nopeasti kasvattanut tuotannon vauhtia.

Ajan myötä yhtiö voitti pelkästään kalastajien, mutta myös muun väestön kunnioituksen, joka ruotsalaisen ilmaston vaikeissa olosuhteissa vaati erityisiä suojaavia ja mukavia vaatteita.

Didriksons varmisti jatkuvasti, että heidän malleillaan oli oma tyyli, eivät menettäneet laatua ja toimivuutta. Paikallisen alueen ankarat ilmasto-olosuhteet ovat ajaneet valmistajia käyttämään uusimpia nykyaikaisia ​​tekniikoita. Esimerkiksi he olivat ensimmäisiä pohjoisissa maissa alkoivat käyttää kumitettua kangasta.

Myöhemmin hallitsi "hitsattujen" saumojen tekniikkaa, joka lähes minimoi vaatteiden virtauksen.

No, 1900-luvun lopulla, kun tekstiiliteollisuus teki valtavan harppauksen kehittämällä uusimpia polymeerimateriaaleja, DIDRIKSONS otti välittömästi käyttöön nämä kehityskulut ja toteutti ne tuotannossaan. Tämän merkin vaatteet ovat menestys koko Euroopan maiden ja Venäjän väestön keskuudessa. Loppujen lopuksi sää on hyvin vaihteleva, talviaika on hyvin pitkä, joten haluan tuntea lämpimän ja mukavan koko ajan.

DIDRIKSONS-tuotteiden joukossa on erityinen paikka, jossa on kaupunkien olosuhteisiin suunniteltu kokoelma. Ja takki-puistot ovat siinä erityinen paikka erittäin vaativana päällysvaatteiden mallina. Puistot ovat pitkään olleet kiinnostuneita niiden toimivuudesta ja mukavuudesta, mutta DIDRIKSONS-puistot ovat täydellinen yhdistelmä laadusta, mukavuudesta ja toimivuudesta.

Tämän päällysvaatteen tuotannossa kehittäjät varmistivat, että takit pystyivät yhdistämään paitsi valoisan ja muodikkaan muotoilun myös suojaamaan omistajaa sääolosuhteista.

Mikä on niin kiinnostunut ostajille?

 • Yläkangas on parantanut tuulen ja veden kestävyyttä. Tällaisessa takissa voit saada turvallisesti sateen tai sateen alla ja "päästä pois vedestä".
 • Takkien leikkaus on erittäin ergonominen, mikä takaa hyvän istuvuuden.
 • Modernien lämmittimien käyttö mahdollistaa tällaisen puiston käytön -30 asteen lämpötiloissa.
 • Tuotteen toiminnallisuus DIDRIKSONS-puistossa kaikki on harkittu pienimpään yksityiskohtaan. Huppu sovitetaan pään koon mukaan verhoilla ja tarranauhalla. Hihat on suojattu muilla joustavilla hihansuilla. Takin pituuden säätäminen erityisellä utyazhkilla. Suuri määrä ulkoisia ja sisäisiä taskuja. On olemassa erityisiä kuulokeliittimiä.
 • Teipatut saumat.
 • Laadukas työn laatu. Takit pitkään säilyttävät alkuperäisen ulkonäön ja ominaisuudet, riippumatta pesujen määrästä.
 • Storm-järjestelmä. Tämä on linja vaatteita, joissa käytetyt tekniikat mahdollistavat näiden vaatteiden käytön erityisen vaikeassa sääolosuhteissa. Tämä linja sopii erinomaisesti metsästäjille, matkailijoille, kalastajille ja vain harrastajille, jotka eivät pelkää pakkaselta tai hurrikaanilta.

Yrityksen puistojen erottuva piirre on se, että teini-mallit valmistetaan lapsen korkeuden mukaan. Mallin kasvun malli on 4 senttimetriä. Tämä on erittäin kätevää vanhemmille, jotka voivat ostaa puiston teini-ikäiselle useita vuodenaikoja.

Suositut mallit

 • Lindsey. Tämä takki on suunniteltu jokapäiväiseen kulutukseen kaupunkiympäristössä. Malliin on asennettu siluetti, ergonominen istuvuus, monta kätevää taskua.Kukko on hyvin säännelty eri uyazkami. Tätä mallia ei ole suunniteltu koville pakkasille, on suositeltavaa käyttää jopa -15 asteen lämpötiloissa.
 • Tuulella. Tässä mallissa on vapaa leikkaus ja se on ommeltu erityisestä vedenpitävästä materiaalista. Toiminnalliset elementit ovat vakiona kaikille malleille - nämä ovat elastisia hihansuita, leukojen suojaa, syvä huppu, jossa turkis voidaan irrottaa.

Tässä mallissa on kehitetty ylimääräinen eristyslinja, jonka avulla puistoa voidaan käyttää -30 asteen lämpötilassa. Ilman sitä malli on suunniteltu –20.

 • Vega. Toinen kaupunkikäyttöön suunniteltu malli. Suora leikkaus, patch-taskut, säädettävä huppu ja kiristysnauha tekivät puistosta mukavan vapaa-ajan vaatteen. Yläkangas on myös tuulen ja vedenpitävä. Synteettinen eristys mahdollistaa takin kestävän jopa -20 asteen lämpötiloja.

Puistot DIDRIKSONS sai suuren suosion Venäjällä. Myymälöissä, kun tämän tuotemerkin tuotteet eivät ole kovin yleisiä, erikoistuneet myymälät sijaitsevat vain suurissa kaupungeissa. Mutta päällysvaatteiden tilaus DIDRIKSONS ei ole helppoa.

Yrityksen puistojen etuna on asianmukaisesti suunniteltu kokoluokka, jonka avulla voit helposti valita haluamasi tuotteen koon. Et voi pelätä, että takki on pieni tai liian suuri, tarvittavat parametrit on ilmoitettu hyvin tarkasti.

Asiakkaiden arvioiden perusteella DIDRIKSONSin puistot jättävät vain positiivisia vaikutelmia. Kaikki poikkeuksetta huomioivat takkien korkeat lämmöneristysominaisuudet ja erinomainen suoja tuulelta ja sateelta.

Tämän yrityksen asiakkaat pitävät erinomaisen vaatteen leikkauksen olevan plus, jonka ansiosta tuote voi istua hyvin kuvassa eikä haittaa liikkumista. Ostajat ilmaisivat myös tyytyväisyytensä piilotettujen taskujen ja mukavien lisävarusteiden läsnäoloon.

Tuotteen korkeista kustannuksista huolimatta (200–250 ov. E.) DIDRIKSONS-puistoilla on erinomainen maine ulkona tapahtuvassa vaatteiden maailmassa ja lisäävät faniensa määrää vuosittain. Loppujen lopuksi tämä hinta ei ole vain takki, ostat mukavuutta, luotettavuutta, mukavuutta, tyyliä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet