puistot

Vihreä parka

Vihreä parka

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. piirteet
  2. Varjostimet, väriyhdistelmät
  3. lisälaitteet
  4. tyylit
  5. Vinkkejä valintaan

Parka - lämmin takki, joka on suunniteltu suojaamaan tuulelta ja kylmältä, kehitettiin 50-luvulla osana sotatarvikkeita. Nyt se on olennainen osa lähes jokaisen henkilön vaatekaappia, jota käytetään sekä keväällä että syksyllä ja jopa talvella.

piirteet

Vihreä puisto ilmestyi ensin, minkä vuoksi se on edelleen suosituin valinta valittaessa. Ilman tätä asiaa on vaikea kuvitella modernia ihmistä.

Se on tyylin yksinkertaisuus, puistojen ominaisuus: suora leikkaus tekee siitä mahdollisimman mukavan ja näyttää uskomattoman tyylikkältä. Puisto on vetoketjulla vetoketjulla ja vetoketjulla, jossa on vetolaatikot, vyötärö, takin alarivi. Kuliski auttaa säätämään vyötäröä haluttaessa, huonoissa sääolosuhteissa voit kiristää hihat.

Takkipuistojen osalta sotilaallisen tyylin mykistetyt värit pysyvät asiallisina, kirkkaampi tyyli ylittää tyylin. Käytetty materiaali on melko karkea kangas, jonka ansiosta tuotteen käytännöllisyys on varmistettu. Hupun peitto on luotettava suoja tuulelta.

Varjostimet, väriyhdistelmät

Puistojen värispektreistä voidaan erottaa oliivi, khaki, sammalainen, tummanvihreä, sinappi ja suo. Puiston tummanvihreä näyttää harmoniselta sekä kirkkailla että mykistetyillä sävyillä. Kuvaan voi lisätä muita vihreitä asioita puistoja lukuun ottamatta, mutta on tärkeää, ettei sitä liioitella.

Takin pehmeämmät sävyt sopivat hyvin keltaiselle, kuparille, karmiinille, tummanpunaiselle, viininpunaiselle värille. Se luo mukavan kontrastin: meheviä värejä, jotka ovat mykistyneen sammalin tai oliivin näköisiä, ovat yhtä kiehtovia kuin rauhallinen meri ja tulinen auringonlasku. Marsh-värillä voit yhdistää ruskea, beige, mustavalkoinen.

lisälaitteet

On parempi olla ylikuormittamatta keulaa puistossa, jossa on paljon kirkkaita lisävarusteita, sen pitäisi olla helppoa ja helppoa. Tärkein ominaisuus on suuri pussi tai reppu, postimies. Neulotut ja neulotut hatut, siro beretit ovat tärkeitä päähineistä. Kuvaa voidaan täydentää tiheällä neulolla, ja LIC sopii. Tämä lisävaruste voi olla häkissä tai nauhassa. Kengät voivat poimia monipuolisimmista, kaikki riippuu ideoistasi ja yleisestä tyylistäsi.

tyylit

Vihreälle puistolle on ominaista sen monipuolisuus eri tyyleissä. Sen suosituin käyttö on rento tyyli. Tällöin painavat farkut tai leggingsit, mukavat kengät, kuten tennarit, sopivat takin puistoon.

Vapaa-tyylinen kevätpuisto auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi, mutta kaunis ja tyylikäs kaikissa olosuhteissa. Mekot ja hameet on vaikea yhdistää puistoon, mutta ne ovat edelleen mahdollisia lyhyillä malleilla.

Urheilulliseen tyyliin sopivat mallit ilman tarpeettomia kirkkaita elementtejä. Käytä puistoa, jossa on leggingsit, tennarit ja lenkkarit. Lisävarusteina sovitetaan baseball-lippis ja reppu.

On syytä huomata sotilaallinen tyyli, joka sopii erinomaisesti khakin puistoon. Tumma vihreä naamiointihousut sopivat tähän. Kengistä sopivat saappaat, saappaat, korkealuokkaiset saappaat, beretit, Martins ja puut. Voit kiinnittää huomiota vihreisiin puistoihin, joissa on naamiointi, jotka näyttävät hyvin alkuperäisiltä ja kirkkailta. Tässä värivaihtoehdossa voi olla ruskeita ja valkoisia.

Vinkkejä valintaan

Ei ole tarpeellista kiinnittää huomiota pituuteen, koska mitä suurempi kasvu on, sitä pidemmät mallit sopivat sinulle; ihmiset, joilla on lyhytkasvuinen, sopivat vastaavasti tavallisiin tai lyhyisiin malleihin.

Naisten takkipuistossa on oltava luotettavat varusteet, joten sinun täytyy tarkistaa kaikki vetoketjut, kiristysnauhat, napit ja nauhat. Turkisuojuksen tulee olla irrotettava hupusta, mikä helpottaa tuotteen huolellisuutta. On tärkeää, että mallissa on taskuja, varsinkin jos takkipuisto valitaan talveksi.

Muista tarkistaa eristeen laatu - se voi olla alaspäin, sintepon, villa. On myös erittäin tärkeää tietää, että periaatteessa ei ole hyvä eristys: suurin osa puistoista ei ole suunniteltu vakavaan venäläiseen kylmään. Todellisen talvipuiston osalta villaa tulee pitää eristeenä. Takissa on oltava kaksi vuorausta - yksi kevään kierteelle ja toinen talvella. Kankaan on oltava sopiva epäsuotuisiin sääolosuhteisiin, toisin sanoen se koostuu puuvillasta, polyesteristä ja kyllästyksestä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet