puistot

Mitä kenkiä puiston kulumiseen tulisi?

Mitä kenkiä puiston kulumiseen tulisi?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mitä kenkiä puiston kanssa käyttää?
 2. tyylit

Parka on monipuolinen vaihtoehto naisten päällysvaatteille. Korkealaatuinen suorituskyky ja mukavuus on edullinen. Näyttäisi siltä, ​​että puistojen volumetrinen yläosa, eräänlainen lajin epäkohteliasuus määrää sen käyttämään urheilullisessa tai militaristisessa tyylissä. Mutta tämä on kaukana asiasta.

Jotta vältettäisiin naispuistojen massiivisuuden ja röyhkyyden vaikutukset, valmistajat lisäävät siihen naisellisia lisävarusteita - kirjonta, rhinestones, hupun turkisleikkaus ja hihansuut. Ja nyt takkipuisto muuttuu ja siitä tulee melko muodikas osa naisellista kuvaa.

Mitä kenkiä puiston kanssa käyttää?

Puistossa voit noutaa minkä tahansa tyyppisiä ja värillisiä kenkiä, jos kuva sallii:

 • saappaat. Saappaat voivat olla karkeana miehenä, massiivisella viimeistelyllä ja tasaisella pohjalla, ja naisellinen, korkealla traktoritasolla.

Kengät voivat olla myös tekstiilien huipulla puistojen värissä. Toinen suosittu trendi - moottoriveneet. Sopii täydellisesti sotilaalliseen tyyliin.

 • nilkkasaappaat. Lisää kuvaan pehmeä neulottu mekko ja tiukka sukkahousut ja voit mennä turvallisesti päivämäärään. Nilkkurit voivat olla joko paksulla kantalla tai kiilalla.

Hyvä vaihtoehto - leggingsit ja farkut, joissa on tiiviit ja leveät nilkkurit.

 • saappaat. Tässä paras vaihtoehto olisi lyhyt versio saappaista. Muotisuunnittelu saappaat kasakoita. Mutta ne näyttävät hyvältä puistossa ja saappaissa ja polvikengissä, joissa on leggingsit tai tiukat sukkahousut. Edellytys, että hame tai mekko, joka vastaa kuvaa, ei "peeked" puistojen alle. Muuten kerrostus lisää ylimääräistä äänenvoimakkuutta.

Puistossa yhdistyvät täydellisesti mokkanahat. Kosteassa säässä kumi kirkkaat ja kontrastiset saappaat toimivat hyvin.

 • kanssa uggs. Vaihtoehto teini-ikäisille ja jokapäiväisille kävelyille. Mukavat uggsit yhdistetään farkkuihin, joissa on kierrosta, tai lämpimät leggingsit. Uggit voivat olla yksinkertaisen akselin kanssa tai koristeltu turkisruuvilla.
 • tennarit. Takit-puistot sopivat erinomaisesti kaikkiin vaihtoehdoihin. Säännölliset lenkkarit, joissa on neulepuserot tai neulotut housut, luovat upean ensemblen. Tennarit, lenkkarit auttavat tekemään kuvasta feminiinisemmän, täydellisesti yhdistämällä hameet, leggingsit ja farkut.
 • kengillä. Luodaan naisellinen ulkoasu, jossa on laiha housut ja farkut, tiukat sukkahousut hameilla ja mekkoilla. Kengät voivat olla joko ohuella kantapäällä tai paksulla kantapäällä, tai miesten kenkien versiot - loafers ja oxfords. Tähän kuuluu tossut, joissa on balettikengät.

Kun valitset puiston oikeat kengät, sinun täytyy muistaa sen yksitoikkoisuus ja kengät poimia ilman mielikuvitettua yksiväristä. Mutta lisävarusteet - salama, niitit, nauhat, strassit, laimenna kuva ja lisää flirty. Mutta sinun ei tarvitse ylikuormittaa itseäsi - koska jos sekä puistossa että kengissä on kirkas aksentti ja sisustus, kuva tulee ylikuormitetuksi.

Kengät voidaan valita puistojen väriksi ja luoda kontrastia, koska nyt tämä muodikas temppu on huipussaan. Tärkeintä on pitää tasapaino, unohtamatta puiston alla olevien vaatteiden värejä. Mitä kirkkaampi puistojen väri on, sitä rauhallisempi on kengän väri.

Jos puistossa ja kengissä on sama värivalikoima, voit laimentaa kuvan runsaalla vaatteiden värillä - kirkkailla sinisillä farkuilla, värikkäillä sukkahousuilla ja leggingsillä tai kirkkailla villapuseroilla ja paidoilla.

Jos parkaasi on kirkasvärinen turkki, voit sen jälkeen antaa kenkien kirkkaita värejä vastaamaan maalin värejä.

Kengät poimivat mallipuistoja. Jos tämä on klassinen - suora puisto, niin kaikki kenkien vaihtoehdot ovat hienoja, jos puistossa on raidat, urheilulogot, niin on parempi tehdä tennarit, sotilaallisen tyyliset saappaat tai uggs. Kun puistossasi on kirkkaita aksentteja - strassit, turkis, niin yritys tulee hänen saappaistaan ​​ja saappaistaan, joissa on kantapäät.

Jos puisto on pitkä, sinun ei pitäisi käyttää suuria saappaita. Puiston ja kenkien välissä tulisi olla vaatteiden tekstiilivaje, jotta kuva ei olisi naurettavaa. Saappaat ja nilkkurit sopivat erinomaisesti pitkille puistoille.

Jokaisella kaudella puisto vaihtelee paksuuden ja irtotavarana. Jos talvipuistoa, jossa on kengät, ei ole koottu, niin demi-kauden valonvalintakengät näyttävät hyviltä. Ei kiellettyjä ja irtokenkiä ja nilkkakenkiä. Puistojen pituus ei näin ollen saa olla reiden keskellä.

Kun valitset puistolle kenkiä, ei pidä unohtaa kuvan tyylin ja tasapainon yhtenäisyyttä.

tyylit

 • Sotilaallinen - puisto yhdessä motobottien, saappaiden kanssa.
 • Casual - parka + kassa-saappaat, kiila-nilkkasaappaat.
 • Romanttinen - puistostakki, jossa on turkisleikkaus, saappaat, saappaat tai karkea saappaat, joissa on traktorin pohja, nilkkakengät ja korot.
 • Punk - saappaat, joissa on piikkejä, niittejä ja hihnoja, rauhallinen puisto sotilaallisella tai klassisella tyylillä.
 • Maa - Parka, jossa on kasakka-saappaat, cowboy-tyyliset korkeat saappaat, mokkanahat.
 • Urheilu - tennarit, lenkkarit, lenkkarit, joissa on urheilutyyli.
 • Animalism on rauhallinen puisto yhdessä leoparditulostuskenkien kanssa.

Ensi silmäyksellä puisto on osa unisex-tyyliä. Mutta suunnittelupäätökset tekivät siitä erinomaisen vaihtoehdon mihin tahansa tyyliin. Jacket Park on vakiinnuttanut itsensä yleismaailmalliseksi vaihtoehdoksi sen yksinkertaisen leikkauksen vuoksi. Siksi voit noutaa kenkiä hänen tyylitarkoituksiinsa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet