puistot

Parka bogner

Parka bogner

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Mikä on niin merkittäviä Bognerin takkeja?

Muutama vuosi sitten oli mahdollista sanoa luottavaisesti, että puisto löytyy vain miesten vaatekaapista. Mutta ajat muuttuvat, muoti suunnittelijat etsivät ei-triviaaleja ratkaisuja, ja tämäntyyppinen takki on vähitellen siirtynyt unisex-luokkaan.

Puisto on uskomattoman mukava ja käytännöllinen vaatetus, joka on tärkeä ja kylmä ja lämmin.

Tämä takki on helppo tunnistaa joistakin ominaisuuksista:

  • suora pitkänomainen ja reiteen leikkaus;
  • patch-taskut;
  • kiristysnauha vaipan vyötäröllä ja pohjalla;
  • vaipan pitkänomainen "hännän", jossa on pieni viilto;
  • vetoketju peitetty läppä;
  • syvä huppu;
  • puuvilla tiheä vedenpitävä kangas.

Valmistajat, jotka ovat huomanneet tämän tyylin suosion, eivät lakkaa toimimasta sen kanssa, ja joka vuosi he näyttävät meille teoksiaan. Markkinoilla on monia kokoelmia, jotka tarjoavat erilaisia ​​värejä ja päättyvät kuluttajan tiukalle tuomioistuimelle.

Naisten puistojen monimuotoisuudesta huolimatta on kolme päätyyliä. Tämä on klassinen, urheilullinen ja glamuuri. Viime aikoina yhä useammat tytöt yrittävät suosia loistavia puistomalleja, koska on mahdollista yhdistää mukavuutta, mukavuutta, tyyliä ja kauneutta.

Glamour-tyyliset puistot erottuvat kalliiden laadukkaiden varusteiden ja erilaisen turkiksen läsnäolosta koristeessa. Turkis voi olla sekä luonnollinen että keinotekoinen.

Tämän tyyppisten puistojen valmistajien joukosta on kiinnitettävä erityistä huomiota Bognerin malleihin.

Bogner - yksi maailman johtavista hiihtolomien ja jokapäiväisten vaatteiden valmistuksessa vuodesta 1932 lähtien. Bogner-brändimallit eivät ole vain laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita, tämä on tila! Tämän tuotemerkin vakiintuneiden asiakkaiden joukossa ovat näyttelyliiketoiminnan tähdet ja maailman johtajat, kuuluisat poliitikot ja transkontinentaalisten yritysten johtajat. Bogner-mallit ovat mukavuutta ja ylellisyyttä, vertaansa vailla olevaa laatua ja eleganssia.

Mikä on niin merkittäviä Bognerin takkeja?

Ensimmäinen on tyyli. Yrityksen suunnittelijat ovat heidän aluksensa todellisia mestareita. Tämä koskee sekä ammattilaisurheilijoiden että epätoivoisten freeriderien malleja sekä tyylikäs ja mukava vaatetus sunnuntai-perheen retkille. Mukava istuvuus, ei-triviaaliset värit, korkealaatuinen koristeellinen viimeistely - kaikki tämä tekee vaatteiden käytöstä tässä lomassa.

Toiseksi laadukkaita ja teknologisesti kehittyneitä materiaaleja. Bogner-mallit käyttävät materiaaleja, joilla on sellaisia ​​ominaisuuksia, jotka antavat malleille ylivoimaisen kulumiskestävyyden, eivät anna kosteuden ulkopuolelta ja poistaa ylimääräisen kosteuden onnistuneesti sisältä.

Yrityksen periaatteet heijastuvat puistojen tuotantoon. Laadukkailla materiaaleilla ja lisävarusteilla valmistajat ovat lisänneet malleihinsa miellyttävän kuoren, joka heti herätti modernien tyttöjen huomion. Suunnittelijat yhdistivät klassisen tiukan tyylin kirkkaita värejä. Classic Park sai ylellisen ainutlaatuisen ilmeen, joka houkutteli silmät.

Luonnonvaraisen hoidon vuoksi yhtiö käyttää tuotteissaan paitsi luonnollista turkista myös keinotekoista, mikä mahdollisti tuotteiden kustannusten pienentämisen ja takin tekemisen käytännöllisemmäksi menettämättä tyyliään.

Turkin suosituin väri on vaaleanpunaisia. Pehmeästä pastellista kirkkaaseen fuksejaan vaaleanpunainen väri koristi uskomattoman vaatimattoman takin. Se näyttää mielenkiintoiselta vaipalta tai khakilta, jossa on huppu, leikattu kirkkaan vaaleanpunaisella pesukarhuilla.

Tällaiset epätavalliset yhdistelmät hyvin täydentävät pussia ovat samanlaisia ​​kuin kirkas sävy.

Toinen väri ratkaisu, joka ei voi jättää iloksi fashionistas, on tullut kirkas sininen väri turkista. Et voi kutsua tällaista puistoa tavalliseen tapaan, mikä tarkoittaa sitä, että sinulle on tarjolla ihailijoita ohikulkijoille. Ratkaisun epätavallisuudesta huolimatta tällaista puistoa pidetään erittäin käytännöllisenä ja se on yhteensopiva lähes koko vaatekaapin kanssa.

Myös tuotteen keltainen turkis koristelu on mielenkiintoista, mutta pidättyvämpää. Kirkasvärinen turkki voi toimia vain huppu-trimmauksena. Tämän ansiosta voit keskittyä vain kasvoihin, mutta myös suojata luotettavasti tuulelta. Usein koko vuori on valmistettu värillisestä turkista. Nämä puistot näyttävät hyvin epätavallisilta, varsinkin jos unohdat takin.

Kun valitset tällaisen epätyypillisen puiston vaatekaapin, on syytä muistaa, että se itse on valoisa elementti kuvasta, joten on parempi käyttää sitä yksivärisellä kokoonpanolla, välttäen liian suurta määrää värejä, esimerkiksi mustalla tai sinisellä farkkuilla ja leggingsillä.

Tällaisten puistojen omaperäisyys johtuu pääasiassa siitä, että Bognerin suunnittelijat antoivat itselleen mahdollisuuden vetäytyä perinteisestä värien yhdistelmästä, kun kylmiä värejä ja lämpimiä värejä varten valitaan kylmiä värejä. Klassisen harmonian sääntöjä rikkomalla he saivat kirkkaita epätavallisia tuotteita, jotka saivat suosion modernin nuorison keskuudessa.

Bogner pystyi osoittamaan, että urheiluvaatteet voivat olla myös muodikkaita. Tämän tuotemerkin kokoelmat antavat sinulle mahdollisuuden tuntea olonsa hyväksi luonnossa ja kaupunkialueissa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet