turkki

Takki podstezhkoy

Takki podstezhkoy

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Hieman historiaa
 2. Podstezhka-mallien edut
 3. tuotemerkkejä
 4. Miten valita?
 5. Mitä käyttää?
 6. Mitä kengät sopivat?
 7. Tuotteen hoito

Takki on pitkään ollut erottamaton osa tyylikästä naisten vaatekaappia. Tällaisia ​​kauniita päällysvaatteita voi valita syksyn, kylmän talven tai lämpimän keväällä. Muodikkaat ja monipuoliset naisten takit, joissa on vuoraukset, eivät vain lämmitä viehättävää fashionista, vaan myös luovat naisellisen ja tyylikkään ilmeen.

Hieman historiaa

15. vuosisadalla italialaiset erikoisvarusyksiköiden komentajat (he olivat myös condottieri) käyttivät lampaiden kanssa eristettyjä takkeja ja sadetakkeja. Tällaisissa vaatteissa se oli erittäin lämmin ja mukava jopa vakavimmissa pakkasissa. Sana lampaat italiassa on “pecora”, ja koska vaipat olivat lampaiden vuorilla, tällaisten vaatteiden, “pikhora” tai “pehora”, mieleenpainuva nimi tarttui ihmisiin.

Podstezhka-mallien edut

Luonnonmateriaaleista valmistetut laadukkaat takit eivät pelkää kosteutta ja ne on helppo puhdistaa. Tiheä ja pitkä turkki lämpenee täydellisesti pakkasessa säässä, joten on täysin mahdollista käyttää ohutta mekkoa tai vaippaa takin alla. Tällaiset päällysvaatteet ovat kevyempiä ja tyylikkäämpiä kuin tavallinen untuvatakki tai lampaiden takki.

Jos aluskerros on irrotettava, lämmitetty takki on helppo kääntää tavanomaiseksi demi-kaudeksi.

tuotemerkkejä

Laadukkaat ja kauniit naisten takit, joissa on vuori, valmistavat monet tunnetut tuotemerkit. Tässä muutamia niistä:

 • Garioldi;
 • O'merinos;
 • lasten merkki "Askarte";
 • Batell;
 • Rolf schulte

Garioldi

Italialainen brändi Garioldi valmistaa ylellisiä turkismuotoja turkisvuorilla. Päällysvaatteet valmistetaan kalliista ja laadukkaista turkisista ja kankaista, jotka perustuvat luonnon silkkiin. Ranskan kanin lämpöä käytetään eristykseen.

Saumien erinomainen laatu, kohtuulliset hinnat ja Garioldin takin lämpöominaisuudet tekevät niistä erittäin suosittuja ja välttämättömiä kylmän kauden aikana.

O'merinos

Mukavat päällystemerkit O'merinos on valmistettu kiiltävästä ja matta viittaavasta kankaasta. Päällysvaatteissa on vuori luonnon kanista. Kauluksen, hihojen ja hupun trimmaus (jos sellainen on) on valmistettu myös korkealaatuisesta kanin turkista tai pesukarhuista ja kettuista.

"Askart"

Tuotemerkin "Askarte", joka valmistaa korkealaatuisia päällysvaatteita pojille ja tytöille, on erittäin suosittu markkinoilla, koska sen takki on luotettava eristys. Irrotettava mikrokuitu vuori ja fluff, sekä pesukarhu ja kani luonnollinen turkis eivät anna lapsen jäätyä edes pitkien talvikävelyjen aikana.

Mallit tytöille, joilla on napitettu hihna vyötäröllä, luovat flirttailevan kuvan pienestä fashionista ja säilyttävät lämpöä luotettavammin turkin sisäpuolella.

Batell

Batell-tavaramerkki tuottaa miesten ja naisten tikattuja päällysteitä, joissa on tekoturkis ja suojavaipat. Tämän yrityksen demi-kauden ja talvivaatteiden mallit valmistetaan pääsääntöisesti ilman luonnollista reunaa, jossa käytetään sadetakkakangasta beige, harmaa, musta, ruskea ja Burgundy.

Pitkien naisten takkien kaulus ja hihat voidaan täydentää faux-värjätyllä turkilla.

Rolf schulte

Saksalainen yritys Rolf Schulte tarjoaa valikoiman muodikkaita naisia, joissa on vuoraukset, joissa on klassinen, asennettu ja palanut siluetti. Mallit on valmistettu sveitsiläisestä materiaalista, joka ei pelkää törmäystä kosteuteen ja kestää naarmuja.

Turkin takki on valmistettu luonnollisesta ranskalaisesta kanin turkista, joka tekee päällysvaatteista erittäin lämpimiä ja kevyitä.

Miten valita?

Naisten takit, joissa on vuori, korostavat lempeää siluettia ja visuaalisesti tekevät kuvasta hoikkaamman, jos niillä on täydellinen leikkaus ja erilaisia ​​pystysuoria (saumat, viivat tai viivat). Tällaiset päällysvaatteet tulisi valita vain koon mukaan, koska jos takki valitaan liian leveäksi, se tulee visuaalisesti liian suureksi ja suureksi.

Kapeamman mallin valinnassa on melko naurettavaa.

Mitä käyttää?

Naisten mallien päällysvaatteet, joissa on aluskarva, näyttävät harmonisesti:

 • klassiset housut ja soihdut;
 • Liike- ja housupuvut;
 • suorat hameet, joissa on keskipitkät ja trendikkäät lyijykynät;
 • suorat, eri pituiset mekot;
 • tavalliset tummat shortsit (yhdessä nylon-sukkahousujen kanssa);
 • klassiset tai laiha farkut (ne näyttävät hyviltä lyhyillä turkismalleilla);
 • lämmin leggingsit ja leggingsit eri väreistä;
 • alppihiihtohousut.

Mitä kengät sopivat?

Talvella talvella ne näyttävät tyylikkäiltä:

 • korkeat saappaat, jotka on valmistettu nahasta tai matta-nahasta;
 • mukavat saappaat;
 • seksikäs saappaat, joissa on paksut ja ohuet korot eri korkeuksilla;
 • saappaat kantapäässä, jossa on nilkka ja ylhäällä oleva turkisrunko;
 • lämpimät talvikengät ja lenkkarit;
 • nilkkasaappaat, joissa on korkeat korot.

Tuotteen hoito

Vuori, jossa on vuoraus, ei vaadi usein pesemistä. Materiaalien kyky torjua likaa edistää tuotteen tuoreen ja puhtaan ulkonäön pidempää säilymistä. Tällaiset päällysteet on keskimäärin toimitettava ammattikäyttöön tarkoitetulle kuivapesulaitteelle enintään kerran vuodessa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet