turkki

Coat personne

Coat personne

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Tietoa henkilöstä
  2. Personne Coatin edut
  3. kankaat
  4. malli
  5. Väriliuokset
  6. Uudet kohteet

Keväällä kukkii nainen, kuten luonto itse, haluaa uudistumista. Harvat ihmiset voivat kieltää itsensä halusta täyttää vaatekaappi uusilla päällysvaatteilla. Ulkomaisia ​​merkkejä ei tarvitse valita tyylikkäiksi. Venäläiset brändit ovat jo vakiinnuttaneet asemansa fashionistas. Coats Personne viittaa niiden numeroon.

Tietoa henkilöstä

Personne (venäläinen ostaja tunnetaan paremmin nimellä "Persona") on Petersburgin päällysvaatteiden valmistaja. Yrityksen suosituimmat tuotteet ovat naisten takit. Venäjän brändi on 20 vuoden ajan tytöille ja naisille tyylikäs ja mielenkiintoinen.

Itse tuotemerkin tärkein kohokohta on jo arvattu: ainutlaatuinen Pietarin tyyli liittyy toisiinsa ranskalaisen charmin kanssa. Suuntaus maailman muodin suuntauksiin yhdistettynä muodin osien valmistajan kehitykseen antaa sille mahdollisuuden luoda ihanteellisia kokoelmia.

Personne Coatin edut

Tuotteiden laatu on mahdollistanut yrityksen kilpailukyvyn ja löytää sen ostajan. Manuaalinen tuotanto täyttää kaikki standardit ja GOST. Karvan ulkonäkö antaa sinulle mahdollisuuden korostaa naisellisuutta. Se sopii täydellisesti kuvaan ja sillä on suuri kulutuskestävyys. Tuotteiden valmistuksessa käytetään vain maineikkaita eurooppalaisia ​​valmistajia.

kankaat

Takit on valmistettu erilaisista luonnon kankaista ja materiaaleista. Ylellisyyden ja mukavuuden ystävät tuntevat itsensä hyvin kašmirin takissa. Keveyden ja käytännöllisyyden edunvalvojat voivat valita kamelinvillaa. Lisäksi tiedetään, että kamelin hiuksilla on parantava vaikutus.

Personan kokoelmiin kuuluvat myös neuleet, angorat, lampaat ja alpaka-mallit.

malli

Personne-malliston valikoima sisältää laajan valikoiman kokoja ja valikoiman malleja. Jokainen löytää jotain miellyttävästi: klassinen leikkaus, leikattu turkki, hupullinen takki, lyhyet hihat, kauluksella ja ilman. Saatavana mallina, jossa on suora, asennettu ja vapaa leikkaus sekä valvontamalli.

Lisäksi on mahdollista säätää mallin pituutta kuvassa tai tehdä yksilöllinen räätälöinti tuotteelle, jos myymälässä ei ole vaadittua kokoa mallialueella.

Väriliuokset

Yhtiö keskittyy uusimpiin värimaailmaan muodin maailmassa. Valikoimaan kuuluvat klassiset, perusvärit ja kirkkaat ja epätavalliset värit. On huomattava, että yrityksen värivalikoima kasvaa vähitellen.

Uudet kohteet

Personne on julkaissut uuden kevätkokoelman ylellisistä naisten takeista. Se sisältää tuotteita alkuperäisistä mielenkiintoisista rakenteista. Nyt muoti-naiset voivat valita eri värejä: sinappi, kalkki, sitruuna, karamelli, munakoiso ja luumu.

Vaalean ja vaaleanpunaisen ja kermanvärisiä pehmeitä sävyjä sisältävien ahtaiden ja jacquard-kankaiden tuotteet auttavat tuntemaan kevään lähestymistavan.

Taiteen ystävät arvostavat mallia, jossa kangassuunnittelu kuvastaa itävaltalaisen modernistitaiteilijan G. Klimtin maalauskuvioita. Uusilla tuotteilla on innovatiivinen ratkaisu kokoonpanossa, ja niissä on vähimmäismäärä saumoja.

Voit ostaa persoonan Persona-yhtiöstä ja saada neuvoja siitä, miten hoitaa tuotetta Persona-tuotemerkin salongeissa Pietarissa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet