turkki

Poikaystäväsi

Poikaystäväsi

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Ominaisuudet ja edut
  2. Tyypit ja tyylit
  3. Muotitrendit
  4. Mitä käyttää?

Mikään ei ole seksikkäämpi kuin miesten vaatteisiin pukeutunut tyttö, ja poikaystävä-takki auttaa varmistamaan tämän. Se auttaa korostamaan neitsytuloksen naisellisuutta ja hienostuneisuutta, joka houkuttelee kaikkien huomion.

Ominaisuudet ja edut

Poikaystäväsi on useita eri tyyppejä, joista keskustelemme alla. Ne poikkeavat toisistaan ​​ulkonäöltään, mutta niillä on samat erityispiirteet - tarkka istuvuus harteille ja vapaa siluetti.

Se voidaan kaventaa tai jopa tyyliisi riippuen, eikä sillä ole väliä, kuinka paljon takki on tilava. Asianmukaisesti valitun koon ansiosta muut voivat ymmärtää, että sinulla on maku valitusta asiasta, eikä turkista, jonka olet lainannut mieheltäsi.

Miesten turkissa on paljon etuja! Tämä on vapaa asia, joka ei haittaa liikkeitä ja kätkeytyy helposti kuvion puutteista.

Se on ihanteellinen kylmän kauden ajan. Riittävän volyymin ansiosta voit pukeutua muutaman villapaidan alle, mikä ei anna sinun jäätyä. Tämä on loistava ratkaisu niille, jotka eivät käytä turkki- ja untuvatakkeja.

Poikaystävän tyylillä voit korostaa naishahmon eleganssia, koska sen volyymi näyttää ohuemmalta. Tärkeintä on tarkkailla mittasuhteita oikein, yhdistämällä se vaatteiden kanssa tiukasti kuvan mukaisesti.

Vain hyvin ohuet ja korkeat tytöt voivat varaa käyttää sitä liian suurilla vaatteilla.

Tyypit ja tyylit

  • Päällystakki. Sen erityispiirteitä ovat laskettu, pyöristetty olkapää ja dimensiottomuus. Tämä on totta, koko ei merkitse lainkaan, turkki voi olla jopa suurempaa useilla kooilla.
  • Päällystakki. Muodosta suora siluetti käpälillä, se muistuttaa pitkänomaista takkia. Takki erottuu siisteistä muodoista ja kirkkaista linjoista, se on lainattu vahvan vaatekaapin liiketoiminnan puolelta. Tällaisen asian pitäisi istua kunnolla olkapäillä, mutta ei sovi kuvioon, vaan sen on oltava riittävän vapaa.
  • Klassinen pitkä takki. Ihanteellinen versio miehelle tyylisestä turkista, joka näyttää hyvältä korkeilla tytöillä. Se eroaa naispuolisen tilavuuden siluetista ja voimakkaan vyötärön puuttumisesta, hihna on myös poissa.

Muotitrendit

Yksi tämän kauden voimakkaimmista trendeistä on sotilaallinen tyyli, joka liittyy suoraan maskuliiniseen tyyliin. Suunnittelijat tarjoavat meille suoran leikkauksen puupainikkeilla ja pitkillä khakin takeilla. Jos haluat katsoa trendikkäitä, valitse malli, jossa on merkit, epauletit ja muut ”sotilaalliset” tarvikkeet.

Myös suunnittelijat tarjoavat meille pitkän ja lyhyen poikaystäväpinnoitteen jokaiseen makuun.: yksi ja kaksi riviä painikkeita, tumma, kevyt ja jopa kirkas.

Tärkeintä - puute koriste-elementtejä, vain tiukka leikkaus ja yksinkertainen siluetti.

Mitä käyttää?

Farkkuilla

Paras pari miesten tyyliin on farkut. Skinny skinny näyttää parhaimmalta, mutta söpöt poikaystävät sopivat luiseviin ihmisiin. Varmista, että kiinnität ne keskittymään nilkoihin.

Tiukasti kiinnitettävät farkut auttavat luomaan tasapainoisen kuvan, jota voidaan täydentää bini-korkilla tai leveällä reunalla.

Housut

Mieluummin kaventunut pohjaan tai lyhennettyihin housuihin, klassiset mallit näyttävät myös hyviltä. Jos haluat silti valita vapaan leikkauksen mallin, pidä mieluummin valoa kulkevaa kangasta, jotta kuva ei saisi runsaasti.

Mekko

Poikaystävän takki näyttää hyvältä, ja siinä on melkein minkä tahansa leikkauksen omaava mekko, tärkein ehto - se ei saa katsoa ulos takin alla. Poikkeus voidaan tehdä vain lyhyemmille malleille, jotka ovat sallittuja pukeutua lattialle.

Ihanteellinen ratkaisu joka päivä on paitapuku tai sileää mekkoa. Toimistossa voit käyttää vaippapukua, joka täydentää sitä korkokengillä.

Hame

Miesten tyyliin päällystetty takki näyttää parhaiten mini-lyijykynän tai midi-pituuden. Win-win - nahkahame, jossa on tiukat mustat sukkahousut.

kengät

Poikaystävän päällysteen suuri etu on, että sitä voidaan käyttää lähes kaikilla kengillä!

Se voi olla lenkkarit tai klassiset kengät ilman kantapäätä, jotka tulivat miehen vaatekaapista - oxfords, derby, brogues, loafers.

Täydelliset kengät, joissa korkokengät tai saappaat, sukat. Keväällä käytät pumppuja sisältävää mittavaa karvaa, ja kaikkein rohkeimmat muodikkaat naiset voivat täydentää sitä kauniilla sukilla kuluneilla tasosandaaleilla.

Upeat kuvat

  • Androgyninen ulkoasu kamelin takilla. Tällöin tyttö teki panoksen monikerroksisuudesta ja tahallisesta huolimattomuudesta - valkoinen paita, joka oli vain puoli, ruudullinen hyppääjä, denim-takki ja löysät poikaystävät. Kuvaa täydentävät derby-saappaat ja aurinkolasit.
  • Jos haluat katsoa lempeä ja naisellinen, ota esimerkki Taylor Swiftistä. Käytä luxe-mekkoa polviin, jossa on sininen takki. Täytä kuva tiheillä tummilla sukkahousuilla, pumpuilla, joissa on tasainen kantapää ja kevyt baretti.
  • Käytä pitkää karvapeitettä, jossa on tummansininen culottes, ja mustaa kyynärpäästä suuressa valkoisessa häkissä. Täydennä ulkonäkösi korkokengillä ja pienellä käsilaukulla. Suuri ulkoasu niille, jotka ovat tottuneet etsimään liikemiehiä tyylikkäästi.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet