turkki

Miten rautaa karvaa kotona?

Miten rautaa karvaa kotona?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Silitysvälineet
 2. Käytä höyrysilitysrauta
 3. Hyödyllisiä vinkkejä

Takki on ehkä yksi tyylikkäimmistä ja suosituimmista päällysvaatteiden vaihtoehdoista. Tällainen asia koristaa jokaisen modernin muodikkaan naisen vaatekaapin. Nämä tuotteet on valmistettu melko tiheistä, lämpimistä materiaaleista, kuten mokka, villa, kasmirmatto, verho. Tuotteemme on omistettu eri materiaaleista valmistettujen silitys- ja höyrykerrosten hienovaraisuuksille.

Silitysvälineet

villa

Ennen kuin aloitat 100% villasta valmistetun takin silitys, sinun tulisi tutustua tuotteen hoito-ohjeisiin. Tällaiset tiedot löytyvät etiketistä. Silitysprosessi koostuu useista vaiheista.

 • Raudassa valitaan ensimmäinen lämmitystaso.
 • Ennen karvan käsittelyä rautalla sinun on peitettävä tuote sideharsolla, voit nyt silittää sen ilman pelkoa villasta, se ei kärsi. Lämpötilajärjestelmää voidaan lisätä vain, jos taitoksia ei tasoiteta.
 • Ulompi osa on silitetty vain märällä sideharsolla, ja väärä puoli voidaan silittää ilman sitä suoraan.

Sinun täytyy aloittaa saumaiselta puolelta ja siirtyä sitten ulkopuolelle.

 • Kaikki rypistyneet alueet ennen silitystä suorista kädet.
 • Hihojen kiinnittämiseksi on parempi käyttää erityistä seistä, jossa on käytännössä jokainen silityslauta.
 • Sen jälkeen voit edetä takki-, kaulus- ja rintakehän silittämiseen. Kun ripustat ripustimen kätevästi, liitä pieni kova tyyny. Englanti kaulus on silittää uudelleen, jotta se voi korjata asemansa.
 • Lopussa he saumaavat saumat, tämä pitäisi tehdä raudan kärjellä.

Jos päätät raudata takki pesun jälkeen, tiedä: jotta ei pilata asiaa, sinun täytyy rautata vain täysin kuivattuja vaatteita. Silityksen lisäksi päällysteen rypistyneet taitokset voidaan poistaa höyrystimellä tai käyttää rautaa tässä toiminnossa.

  Muuten, on parempi, ettei villaa päällystetä, nimittäin höyryyn, jotta ei tule sytyttämään luonnonkuituja. Päällystyksen seurauksena karvojen ulkonäkö voi näkyä parkittavana ja kiiltävänä. Ei missään tapauksessa voi silittää likaista turkkia. Likaantuneet hiukkaset käsittelyn jälkeen syövät voimakkaasti, sen korjaaminen on vaikeaa.

  Nyt harkitsemme kahta tapaa, jotka auttavat tuomaan asianmukaista villaa ilman erikoistyökaluja.

  1. Taulukon pinnalle on sijoitettu takki, taitokset taitetaan taittamalla, ja liian rypistyneet alueet peitetään kostealla liinalla, esimerkiksi froteekankaalla. Tuotteen tulee olla 8 tuntia. Sitten voit ripustaa sen turkistimeen.
  2. Kylpyhuoneessa on kuumaa vettä, sulje ovi tiiviisti höyrysaunan vaikutusta keinotekoisesti. Kun höyry täyttää huoneen täysin, voit ripustaa turkin. Tämä on tehtävä kuumalla vedellä, säilyttäen vähintään 25 cm: n aukko. Tuote jätetään tähän asentoon enintään 4 tunniksi (taitokset voidaan tasoittaa aikaisemmin). Saatuaan halutun tuloksen takki voidaan siirtää olohuoneeseen ja antaa kuivua.

  kasmirmatto

  Cashmere-tuotteet vaativat erityistä huolellisuutta. Edellä kuvattuja villakarvojen tasoitusmenetelmiä voidaan tietysti myös käyttää, ja silti sinun täytyy raudata kashmiria asioita erityisen huolellisesti. Materiaali on varsin kapriisi, joten se vaatii huolellista huoltoa.

  On joitakin malleja malleja, joita ei voi silitykseen lainkaan, vain höyrytys auttaa tässä. On parasta höyryttää, kun se ripustaa ripustimeen. Höyrystimen tai raudan lämpötila on asetettu minimiin.

  kasmirmatto

  synteettiset

  Polyesteri-esineet eivät siedä altistumista korkeille lämpötiloille. Samanaikaisesti polyesteristä valmistettua turkkia pidetään kulumiskestävimpänä, se ei käytännöllisesti katsoen rypisty. Taittuminen voi muodostua epäasianmukaisen kuivauksen jälkeen. Jos näin tapahtuu, älä huolehdi siitä, että tuote voidaan tasoittaa aina strippaamalla tai säännöllisesti.

  Rautasarjassa "silkki". Takki käännetään ulospäin, silitetään. Tässä tapauksessa erityisesti paina rautaa materiaalin ei ole tarpeen.

  Silityksen jälkeen vaatteiden on ripustettava useita tunteja huoneenlämmössä. Karvan asettaminen suoraan kaappiin ei ole tarpeen. Voit valita optimaalisen lämpötilaparametrin rypistyneen päällysteen tasoittamiseksi, ennen kuin jalostat perusmateriaalia, sinun täytyy kävellä rautaa erillisellä silmukalla, joka on vuorauksessa.

  Yhdistetyt materiaalit

  Höyry tai rauta yhdistetystä materiaalista tulee useissa vaiheissa. Ensinnäkin, rauta pääkangas, siirry sitten muuhun osaan: hihat, kaulus, patch-taskut ja muut koriste-elementit. Turkin vuori on silitetty viimeiseksi.

  Ohut kerros, jossa ei ole täyteainetta, voidaan yksinkertaisesti silittää sisäpuolelta. Vaatteet, joissa on paksu eristekerros, tulee silittää tiettyjen sääntöjen mukaisesti.

  • Ensin sinun täytyy kääntää asia kokonaan sisään ja laittaa se silityslauta.
  • Voimakkaasti rypistyneet alueet peitetään märällä sideharsolla ennen silitystä. Sen sijaan voit käyttää ohutta puuvillakangasta.
  • Silitysvaatteet laitetaan erityisiin ripustimiin.

  Jos haluat palauttaa saumat, jotka tarttuvat saumoihin, alkuperäisen ulkoasun, sinun täytyy sulkea ongelma-alue kostealla liinalla, venyttää hieman niskan tai kauluksen kulmaa kädelläsi ja suoristaa sauma raudan kärjen kanssa. Seuraavaksi kohde täytyy silittää uudelleen. Muuten, liian usein on parempi olla raudoittamatta turkkia.

  Käytä höyrysilitysrauta

  Tuotteiden käsittely höyrysilitysrauta tarjoaa monia etuja:

  • herkkä vaatteiden käsittely;
  • estää kuorimerkkien ilmaantumisen;
  • Voit raudata jopa ohuimman kankaan;
  • höyry jakautuu tasaisesti.

  Höyrysilitysraudan merkittävä haitta on, että tämä laite on liian suuri ja vie paljon tilaa huoneessa, koska rakenne koostuu kotelosta ja suuresta vesisäiliöstä. Tässä säiliössä neste kuumennetaan, joka muodostaa höyryn, joka syötetään rautaan. Muuten tämän laitteen kustannuksia kutsutaan myös epäedullisiksi.

  Hyödyllisiä vinkkejä

   • Erinomaiset neuvot niille, jotka päättävät höyrystä ja rautaa päällysvaatteista kotona: olkaa tavallisia paperiarkkeja tai niitä, joita käytetään toimistolaitteiden puhdistukseen. Nämä pyyhkeet auttavat puhdistamaan pohjan pintaa. Näin ollen kaikenlaisten koristemerkkien esiintymisriski vähenee huomattavasti.
   • Jos mahdollista, kallis takki on parempi antaa kuivapesua. Ammattilaiset palauttavat helposti tuotteen alkuperäisen ulkonäön, joka on valmistettu tunnelmallisista kankaista.
   • Jos päätät tehdä silitys- ja höyrytysmahdollisuuden itse, niin useiden tällaisten toimenpiteiden toistamisen jälkeen asiat tulevat tutuksi. Joka kerta on vähemmän komplikaatioita, varsinkin kun kaikki tehdään tiukasti ohjeiden mukaisesti.

   Riippuen materiaalista, josta takki on ommeltu, on valittava lämpötila- ja silitystila. Esimerkiksi viskoosille optimaalinen lämpötila on 85-115 ° C, silkille - 115-140 ° C, villalle - 140-165 ° C, puuvillakankaalle - 160-190 ° C, pellavalle - 190- 230 ° C.

   Suurella halulla rautaa itseäsi, voit jopa kaikkein kauhistuttavan luonnonvillan tai kasmirmatto. Pääsääntö, kun työskennellään minkä tahansa materiaalin kanssa, on tarkkuus. Kaikki on tehtävä oikein: älä paina sähköraudaa, silitysrauta takki vain kosteella sideharsolla, mutta yleensä on parempi käyttää höyryä, niin ei yksinkertaisesti ole mitään ongelmia.

   Ammattitaitoinen neuvonta verhoilusta ja muusta samanlaisesta kankaasta valmistettujen tuotteiden hoidosta antaa sinulle mahdollisuuden kunnolla rautaa.

   Kirjoita kommentti
   Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

   muoti

   kauneus

   suhteet