turkki

Burberry Coat

Burberry Coat

liittyä keskusteluun

 

Tietoa brändistä

Trendikäs brittiläinen tuotemerkki Burberry perustettiin vuonna 1856 Thomas Berberry. Yhtiön pääpaino on päällysvaatteiden valmistuksessa vuodesta 1870 lähtien. Vuonna 1880 maailmalle esiteltiin uusi materiaali, jossa oli vedenpitäviä, kestäviä ja hengittäviä ominaisuuksia - gabardiini. Tämä löytö on laajentanut tuotannon rajoja. Yhtiön tavaramerkki ratsastajana hevosen selässä ilmestyi vuonna 2001.

Yrityksen stylistien ammatillisen työn ansiosta tuotemerkki on tullut suosittu ja menestyksekäs. Tuotteiden korkea taso ja erityinen tyyli tekevät brändistä suositun kilpailevien muotialan yritysten keskuudessa. Tänään yhtiön pääjohtaja on luova suunnittelija Christopher Bailey, joka jatkaa mestarillisesti tyylin parantamista.

Tuotemerkin päällysvaatteiden ominaisuudet ja edut

 • Brittiläinen brändi takki tunnustaa ikääntyvät klassikot. Huolimatta arvostelijoiden yksittäisistä kommenteista kokoelmien ennustettavuudesta, Burberry noudattaa tiukkoja englantilaisia ​​perinteitä ja esittelee muotisuunnittelun elementtejä jokaisella kaudella.
 • Yrityksen asioita pidetään hyvän maun vertailuarvona ja merkkinä omistajan korkeasta asemasta.
 • Yhtä tärkeä etu on tuotemerkin tuotteiden laatu. Huippuluokan ja korkealaatuisten synteettisten komponenttien luonnonmateriaalien käyttö mahdollistaa valikoiman ylellisiä vaatteita. Valmistajan valikoima on käytännöllinen ja pitkäikäinen.
 • Kehittämiseen liittyvät kalliit lisävarusteet lisäävät kuvan lopulliset muotoiluhuomautukset ja tekevät tuotteista tunnistettavia. Ennen tuotannon aloittamista kokoluokkaa testataan sopivuuden mittojen ja laadun mukaisesti.
 • Valmistetun valikoiman värivalikoima tehdään perinteisissä englanninkielisissä väreissä. Tuotteet on usein luotu käytännöllisissä väreissä, joissa on kontrastisia varusteita, jotka korostavat materiaalin aateliskykyä.

Yleiskatsaus nykyisiin suuntauksiin

Brittiläisen brändin päällysvaatteiden linjat sisältävät laajan valikoiman eri vuodenaikoja. Burberryn naisten takki eroaa laajan valikoiman tyylin ja muodon välillä: klassisesta suorasta leikkauksesta ja erottamattomasta naisuudesta.

Normaali sekoittaminen kankaisiin, joissa on koriste, tuo uuden hengityksen naisten takit. Tällaiset asiat tulevat universaalisiksi ja sopivat täydellisesti mihin tahansa tyylin suuntaan. Ne mahdollistavat rajoittamattoman valikoiman lisävarusteita. Se valmistuu paitsi tiukalla saappaalla, mutta myös saappaat, saappaat, siro kengät ja kesän balettikengät. Erilaisia ​​pusseja, jotka täydentävät keulan, voivat olla kytkimiä, tilavia koukkuja ja sulkuja.

Fashionistasin hartioilta tulleista suosituimmista uutuuksista on tullut sotilaalliseen tyyliin valmistettuja villavaihtoehtoja. Suora leikkaus, jossa on leveät lavat koristeltu baskeilla, design-surround-painikkeilla ja valkoisella johdolla. Tämän hallitsijan hihat vaihtelevat löysistä ja pehmeistä pitkistä klassisista lyhyistä.

Joillakin peitteillä on kaksinkertainen rintakehä ja pituus lonkan linjan tasolle. Tämä tyyli menee hyvin klassisen hameen yli polven yläpuolelle.

Suorat versiot, jotka ovat lähempänä naaraspuolista muotoa, ilman kaulusta, muistuttavat sotilaallista muotoa kullattujen kuvioiden ja yksirivisten kiinnikkeiden ansiosta.

Laajennettu päällystämätön päällystys tehdään usein mosaiikkipainoissa. Ne voivat olla useita sävellyksiä: kauden suuntaus on sinisen, keltaisen ja vihreän yhdistelmä mosaiikissa. Vähemmän suosittu on harmaasta ja vaaleanpunaisesta pystysuorasta raidasta punainen-valkoinen kuvio ja jacquard-teemat.

Harmoninen oliivi-valkoinen mosaiikki, jossa on kirkas kaulus ja hihansuut, koristeltu hihnalla, joka vastaa tulostuskomponentteja, sopii täydellisesti denim-puseroon ja suoraan siniseen hameeseen. Valkoinen ulkonäkö ylittää päällysvaatteet.

Keskileveä kaulus-huivi, laastarin taskut ja hihansuut antavat kodin mukavuutta vaatteille. Usein brittiläisen brändin tämän rivin muunnoksilla ei ole kiinnitintä, joka kiinnittää vyötärölle erikoisvyö köyden muodossa. Tämän sarjan kevyt malli on valmistettu sekamateriaalista, myös silkistä ja twillistä.

Violetin aikakauden faneille suosikkiteema oli violetti geometrinen tuloste, jossa on vaaleanpunainen sävy ja musta ääriviiva, burgundinen ja tummansininen kvartsi.

Joskus linjassa on versioita, joissa on leveät lavat, reunustettu viimeistelykaapelilla. Näillä kevyillä päällysteillä ei ole vuori ja ne ovat erinomaisia ​​lämpimälle säälle.

Maanmittaiset sotilaalliset versiot, joissa on alentunut olkapää, ja brändi, merkki on vapauttanut rameena luonnollisesta puuvillakankaasta. Tyylissä on enimmillään suorat hyllyt, läpän läpät sekä tuotteen edessä että takana. Olkahihnat ja suuret patch-taskut korostavat modernin naisen nopeasti muuttuvaa kuvaa.

Värivalikoimaan kiinnitetään paljon huomiota. Perinteinen beige on tullut tuotemerkin klassikaksi ja koristaa jokaisen kokoelman. Beige-gabardiinirakenteessa on etupuolella varastoja ja häntä. Maalausperinteisiin tehdään koriste-elementtejä hihansuissa, olkahihnoissa, pyöreissä napeissa ja reunassa punaisella ja mustalla sekoituksella.

Polven alapuolella olevia kuvioita täydentää luonnollisen puuvillakangan "häkin" vuori. Tällainen yksivärinen päällyste koristaa yhtyeen, joka koostuu puserosta, jossa on raidallinen stand-up-kaulus, takki ja vapaasti leikatut housut.

Klassiset kapeat kaivukerrokset ovat vakiona jokaisen kokoelman klassikko. Tänä kaudella suunnittelijan ulkoasu houkutteli eläinten tulosta. Suunnittelussa mukana olleista materiaaleista suunnittelijat käyttävät vasikannahkaa lambskin-pohjalla. Ylhäällä oleva rehevä hiha koristaa tuotteen tiukat viivat pienellä kauluksella. Täydentää keulapainoja puhvelin sarvista.

Sarja pehmeää lampaanlihaa, joka on valmistettu eläinten väreistä. Leopard-tulostus tuo ylellisyyttä ja erityistä palkkioasemaa. Luonnollinen värjätty lammas tekee karvasta lämpimän ja suojaa kylmältä ja huonolta säältä. Pehmeän synteettisen kankaan vuori, johon on lisätty viskoosia, ei anna tuulen läpi. Tämä malli on yhdistetty täydellisesti klassiseen kapeaan mekkoon.

Myöskään vierekkäisten siluettien romanttisia kokoelmia ei jätetty huomiotta. Jos joillakin vaihtoehdoilla on sotilaallinen teema, huomattava osa on omistettu ihmiskunnan kauniin puolen naisellisuudelle ja haavoittuvuudelle.

Tämän linjan rauhallinen väripaletti korostaa silmien väriä. Lämpimiä vaihtoehtoja voi täydentää jalo-turkiskaulus ja pehmeä kangasmuoto, jossa on suuri häkki, joka vastaa tuotteen perusääniä. Viimeistelyvyö on laaja vyö, joka korostaa vyötäröä. Tiukat musta housut ja tiukat korkokengät saappaat täydentävät tätä ulkoasua.

Hiekkaiset lyhyt versiot, joissa on poikkeuksellinen muotoilu, yllättävät usein kaikkein rohkeimmat muotit. Vyötäröllä oleva koristeellinen vetoketju tuo luovuuden elementit kiinnikkeeseen. Suuret kultaiset napit ja pystysuorat taskut, joissa on läppä täydentävät stylistien ajatusta. Tämä kuva korostaa oikeudenmukaisen sukupuolen rohkeutta ja ainutlaatuisuutta.

Pystysuora kaulus mahdollistaa eri huivijen, kaulaliinojen ja muiden lisävarusteiden tyylien vaihtamisen. Noble-sävyt mahdollistavat värikoostumukset ja kontrastit.

Barberry Brit Duffle Coatin puolikerroksisissa versioissa on ommeltu hihna ja solki pitkillä koristeellisilla painikkeilla, jotka on kiinnitetty kontrastina oleviin nahkaosiin. Fancy lukko, jossa on johto ja napit, on tuotteiden kohokohta.

Todellinen brändi: miten alkuperäinen alkuperä eroaa kopiosta?

Usein kysynnässä maailmankuuluja tavaramerkkejä on jäljennöksiä. Ja ostaja kysyy: miten ostaa todellinen brändi?

Tietäen kopioista Burberry-yritys ehdottaa, että kiinnität huomiota useisiin tähän tuotteeseen liittyviin eroihin:

 • Vuodesta 1924 lähtien yksi yrityksen ominaisuuksista on "häkkikankaan" väri. Usein tämän tuotemerkin nimi on se, että alkuperäinen voidaan erottaa kopiosta. Valmistajan häkki on valmistettu valkoisen, hiekan, punaisen ja mustan yhdistelmästä. Mahdollinen sävyjen tai symmetrian vääristyminen samoilla yksityiskohdilla kertoo väärennöksestä.
 • Ei vähempää ilmeistä tuotemerkintää. Tuotteen ja sen pakkausten merkintöjen on oltava samat. Replica ero voi olla joukko kudottu etiketti merkitty tuotenimi, ja repäisy-etiketti on täysin vieras nimi, joka ei ole mitään tekemistä brändin.
 • Tämä Barberry-sarja sisältää beige-repäiseviä pahvileimoja, jotka on kiinnitetty mustalla vahvistetulla langalla. Brittiläisen yrityksen etiketit ovat vaaleanvihreitä, mustalla kudotulla Barberry-logolla. Etiketin toinen rivi osoittaa materiaalin koostumuksen ja kaksi muuta - alkuperämaata.
 • On tärkeää muistaa, että mallien kehittäminen tapahtuu Lontoossa. Jos tarrassa on toinen maa, tätä tuotetta ei ole tuotemerkillä.
 • Yrityksen logo on tehty isoilla kirjaimilla. Kaikki muutokset Thomas Burberryn nimiin tai kirjojen lisääminen lopussa eivät ole merkki yhtiöstä.
 • Erityinen ero on tuotteen suorituskyvyn tasolla: laadukkaat linjat ja jalometallit ovat paljon korkeampia kuin mikään kopio.
 • Vähemmän kauniita ovat mallin kustannukset. Kopiot houkuttelevasti houkuttelevat ostajan edulliseen hintaan, ja se aiheuttaa välittömästi epäilyjä tuotteiden omaperäisyydestä.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet