kengät

Vibram-kengät

Vibram-kengät

liittyä keskusteluun

 

Italialaisen Vibramin (Vibram) tunnus on keltainen kahdeksankulmainen, yli 70 vuotta, joka liittyy laatuun ja luotettavuuteen. Yhtiö alkoi tuottaa ensimmäiset kumipohjat jo 30-luvulla, ja sen jälkeen se on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla. Vibram-pohjan jäljet ​​pysyivät lähes kaikissa maailman korkeimmissa huipuissa, niitä testattiin eri äärimmäisissä tilanteissa.

Hieman historiaa

Yrityksen perustajaa pidetään kiipeilijänä Italiasta - Vitale Bramani, ja yhtiön nimi muodostuu hänen nimensä ja sukunimen lyhenteistä.

Yhden epäonnistuneen kampanjan jälkeen, jossa useat ihmiset kuolivat huonojen laitteiden vuoksi, Vitale perusti uusia toimivia kenkiä. Kengän piti olla kestävä ja kestävä, mutta samalla joustava. Tällaisissa kengissä tulisi olla lämmin, ja sen pitäisi olla hyvä ote erilaisista helpotuksista.

Nyt tämä italialainen yritys tuottaa 35 miljoonaa pohjat vuodessa, ja yli tuhat eri valmistajaa käyttää näitä jalkineita kenkäänsä.

Mikä on ainoa vibram?

Alun perin ainoa Vibram oli valmistettu tietystä puristetusta, vaahdotetusta kumista. Myöhemmin he alkoivat lisätä murskattua metallipölyä kulutuskestävyyden lisäämiseksi.

Ainoa Vibram ei melkein liukua kulutuspinnan elementtien erityisjärjestelyn vuoksi. Jalkojen suojuksen hyvä vaimennus on oltava riittävän korkea. Ne eivät saa sijaita hyvin lähellä toisiaan ja kallistaa eri suuntiin. Jalan keskellä ei ole käytännössä mitään suojaa, ne kaikki sijaitsevat varvas- ja kantapäässä. Tämä järjestely mahdollistaa myös, että et pääse tarttumaan lattiaan ja pieniin kiviin.

edut

  • • Suojat on sijoitettu siten, että ne eivät rajoita pohjan joustavuutta;
  • • Pohjan hyvä kulutuskestävyys ja erinomainen tartunta sekä märillä että kuivilla pinnoilla;
  • • Mahdollisuus luonnolliseen jalkojen taipumiseen johtuen suojuksen puutteesta pohjan keskellä;
  • • Pohja säilyttää liukastumattomat ominaisuudet eri lämpötilaolosuhteissa - sekä kylmässä että lämmössä;
  • • Kengän pohjan erinomainen tarttuvuus pintaan varmistetaan eri kulutuspinnalla.

malli

Vuonna 2005 Vibram on julkaissut täysin uuden ja aikaisemmin tuntemattoman kenkälle - FiveFingers mokkasiinit ("Five Fingers"). Tässä kengässä tuntuu siltä, ​​että kävelet paljain jaloin, ja ulkoisesti kengät näyttävät jalkojen käsineiltä.

Nykyaikaisissa kaupungeissa asuvilla ei ole käytännössä mahdollisuutta paljain jaloin, vaikka kaikki tietävät, kuinka hyödyllistä se on. Tämän mallin luomiseksi suunnittelijat ovat houkutelleet sekä jalkineiden valmistajia että lääketieteen alan asiantuntijoita ottamaan huomioon kaikki jalkarakenteen anatomiset piirteet. Se osoittautui erittäin epätavallisiksi, mutta mukavat kengät kaikissa sääolosuhteissa ja teknologisesti ihanteellinen pohja.

Mokasiinit Vibram FiveFingers osoittautui uskomattoman mukava, tyylikäs ja saanut suurta mainetta.

Vielä yksi Epätavallinen kenkämalli, jossa on ainoa Vibram-niminen Furoshiki (Furoshiki) . Hän on kenkä ilman nauhoja, jotka olisi käärittävä jalkojensa ympärille ja kiinnitettävä tarranauhalla.

Japanissa furoshiki on tekniikka, jolla taitetaan neliömäistä kangasta pakkaamaan ja kantamaan jotain. Voidaan sanoa, että furoshiki on kuin origami-kangas. Kangasosa on kääritty esine, ja jäljelle jäävät "hännät" voidaan kuljettaa kuten kahvat.

Usein sattuu, että uusi kenkä ei osoitu olevan melko mukava, se on kulunut jonkin aikaa, jotta jalkasi muotoilisi.Furoshiki-kengillä tämä ei tapahdu koskaan, koska voit antaa kengälleen sinulle sopivan muodon.

Vibram kutsuu tätä kenkäpaperia jalkoihin, koska se näyttää siltä: jalkasi on kääritty pehmeään, joustavaan kankaaseen.

Kengät, joissa on Vibram-pohja

kengät

Kaikki kengät on valittava niiden käyttöolosuhteissa. Erottele Vibram-vuoristokengät, jotka sopivat monipäiväisiin retkiin vaikealla maastolla ja raskaalla kuormituksella. Useimmat näistä kengistä ovat suosittuja kiipeilijöiden ja matkailijoiden keskuudessa. Vuorikengillä tulisi olla korkea kulutuskestävyys, jotta ne riittäisivät useampaan kuin yhteen kauteen ja hyvä nilkan kiinnitys. Niiden on oltava hengittäviä ja vedenpitäviä sekä varmistettava luotettava tarttuvuus kivi-, ruoho-, löysä- ja muuhun pintaan.

Vaelluskengät sopivat luontoretkille, yksinkertaisille vaellusreiteille mäkisessä maastossa tai vaelluksilla. Seurantakenkien tulisi ennen kaikkea olla mukavia, eivät anna kengän sisällä olevan kosteuden eikä anna jalkojen sumua. Niissä tulisi olla vahvistettu kantapää, nilkkakorjaus ja monikerroksinen pohja, joka suojaa jalkaa iskuilta ja vammoilta.

Matkailu saappaat - soveltuu lyhyille matkoille, kävelyille ja matkoille kovassa maastossa. Ne ovat ominaisuuksiltaan ja tarkoitukseltaan samankaltaisia ​​kuin saappaat. Patikointijalkineiden tulee myös kiinnittää jalat ja nilkat, olla kevyitä ja mukavia käyttää, hyvin tuuletettuja ja suojattuja sateelta ja säältä.

Saappaat ovat korkean armeijan saappaat, joissa on nauhat ja paksut pohjat. Huolimatta beretien yläosien suuresta korkeudesta, ne jättävät nilkan liikkuvan samaan aikaan suojelemalla sitä nyrjähdyksiltä ja nyrjähdyksiltä. Matkailijat ja turistit arvostivat Bertsyä erittäin hyvin, jalat ovat hyvin suojattuja kastumasta. Betteihin kiinnitetyt housut suojaavat metsässä hyönteisiä. Usein beretit ovat nahkaa.

Talvikengät

Talvikenkien valikoima, jossa on Vibram-pohja, on jaettu kahteen ryhmään - nämä ovat matkailun ja kaupungin kenkiä. Kengän talvimallien pohja on paksumpi ja kulutuspinta syvenee ja monisuuntainen.

Matkailun talvikengät on suunniteltu toimimaan äärimmäisissä sääolosuhteissa. Sen tulee olla lämmin ja vedenpitävä. Jotkut tällaisten kenkien mallit kestävät jopa -50 asteen lämpötiloja. Talvikenkien valmistuksessa käytetään nahkaa, nubukkia, nailonia ja synteettisiä moderneja materiaaleja.

Talven kengät ovat talven kengät, talvikengät, talvikengät ja talvikengät. Kevyet talvikengät sopivat sinulle, jos suurin osa ajasta yleensä kuluu autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Nämä kengät on valmistettu nahasta tai nubukista. Hän hengittää hyvin, jalat ovat mukavia ja helppoja, jopa pitkään.

Pitkään jäätyessä kylmässä on parempi noutaa lämpimämpiä kenkiä, jotka on erityisesti suunniteltu tällaisiin tilanteisiin.

Naisten saappaat

Naisten saappaat ovat tyylikäs ominaisuus. Naisten saappaat näyttää tyylikkäämmin kuin saappaat tai tennarit. Siksi monet yritykset alkoivat valmistaa naisten saappaita Vibram-pohjalla. Saappaat soveltuvat jokapäiväiseen kulumiseen, ne ovat kestäviä, niillä on liukumaton pohja ja samalla tyylikäs ulkonäkö. Naisten saappaat tarjoavat omistajilleen lämpimät ja kuivat jalat. Useimmiten nämä saappaat on valmistettu nahasta, ja huokoiset kalvot luovat tuuletusvaikutuksen.

lenkkarit

Vibram-pohjilla varustetut tennarit sopivat hyvin kesällä ja syksyllä. Tämä jalkineet ovat yhtä käteviä sekä kävelykatuille että puistoille sekä lyhyille kävelykierroksille. Toisin kuin kengät, lenkkarit ovat kevyempiä. Mutta samaan aikaan kaikki kengän positiiviset ominaisuudet, joissa on Vibram-pohja, jäävät.Tennarit ovat vedenpitäviä, ne sopivat jalkakäytävään, iskuja vaimentava pohja ei liukua ja suojaa jalkaa vaurioilta ja poikkeamilta. Kengät, joiden ainoa Vibram sopii päivittäiseen käyttöön, ja pitkään miellyttävät omistajiaan kätevästi ja luotettavasti.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet