kengät

Miten venyttää mokkanahkaa?

Miten venyttää mokkanahkaa?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Valitse ja käytä vaahtomuovia
 2. Voinko käyttää olutta?
 3. Varaa pakastimessa
 4. Muita tapoja

Luonnolliset mokkanahat näyttävät aina tyylikkäiltä, ​​naisellisilta ja näyttäviltä. Yleensä mokkanahka ulottuu yksinään, koska tämä materiaali on pehmeä ja muokattava. Usein myymälän asennuksen aikana emme tunne epämukavuutta, mutta jokapäiväisessä kulumisessa on käynyt ilmi, että kengät ovat liian tiukat tai hierovat. Tämä tilanne voidaan helposti korjata, jos käytetään alla kuvattuja menetelmiä. Tärkein asia, että mokka oli luonnollista.

Valitse ja käytä vaahtomuovia

Jotta venytys kengät mokka, on erityisiä suihkeita ja vaahto paarit, joita voidaan käyttää kotona. Ne voidaan ostaa missä tahansa kenkäkaupassa. Käyttötekniikka voi vaihdella valmistajan mukaan, mutta perusvaiheet ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja yksinkertaisia.

 1. Käytä vaadittua määrää varoja puuvillapyyhkeeseen ja kohdista paikka, joka hieroo ulkoa. Kengän sisäosan mahdollinen käyttö.
 2. Käytä niitä sukkia ja kenkiä 30-40 minuuttia tai tiukasti, jotta ne täytetään paperilla. Sanomalehtipaperia ei suositella, koska se maalaa kengät sisältä.

  Erikoistyökalujen avulla suede venytti melko nopeasti. Tämä menetelmä sopii niille, jotka haluavat kasvattaa mokkanahkaa leveästi.

  Jos joudut venyttämään nilkkaraa, vaahtomuovipukki toimii myös:

  • pitäisi avata jalka;
  • käsitellä työkalua;
  • peitä kankaalla ja rautalla.

  Voinko käyttää olutta?

  Tämä menetelmä saattaa tuntua oudolta monille, mutta nykyään olutta käytetään paitsi juomana. Tätä menetelmää voidaan käyttää joustaviin mokkanahkiin.

  Tätä varten sinun on jaettava olut tavaratilan tai tavaratilan sisäpuolelle (pidä nestettä ulkona, tässä tapauksessa pinnoite voi huonontua) ja käyttää useita päiviä, kunnes se haihtuu ja haju häviää.

  Valitse olut paremmin kuin kevyet lajikkeet, ne eivät jätä epämiellyttäviä tahroja.

  Varaa pakastimessa

  Toinen hieman äärimmäinen menetelmä mokkajalkineiden venyttämiseen edellyttää sen sijoittamista hyvin kylmään paikkaan, esimerkiksi pakastimeen.

  Käsittelyprosessi on seuraava.

  1. Laita pussi kenkään ja kaada siihen vettä. On välttämätöntä, että vesi jakautuu kenkien tilavuuteen.
  2. Jätä kengät pakastimeen 8-9 tuntia, voit yöpyä. Suede venyy sen takia, että jäätymisprosessissa vesi muuttuu jääksi, lisää äänenvoimakkuutta ja vie enemmän tilaa.
  3. Jotta pussi saadaan ulos tavaratilasta, jään pitää sulaa hieman ja tilavuus pienenee. Muuten sisäpuolella olevat kengät vahingoittuvat.
  4. Jätä kengät kuivumaan kokonaan.
  5. Jos vaikutus oli riittämätön, voit toistaa jäädytyksen uudelleen.

  Muita tapoja

  Nykyään voit käyttää satoja eri tapoja, joilla voit venyttää kenkiä pituuden, leveyden tai jopa yhden koon suuremmaksi. Tarjoamme sinulle luettelon kätevimmistä ja tehokkaimmista menetelmistä.

  • Samoin kuin pakkauksen edellinen versio ja vesi on menetelmä pullon kanssa. Menetelmän ydin on, että epäluotettavan paketin sijasta käytetään puolen litran pulloa vettä. Se olisi myös sijoitettava kenkään ja jätettävä yön yli (7-8 tuntia) pakastimeen. Jos kengät ovat edelleen tiukkoja sormillasi, voit toistaa menettelyn uudelleen.
  • Pullon ja pussin sijasta käytetään puhallettavia ilmapalloja samalla tavalla.
  • Alkoholin avulla voit myös venyttää mokkanahkaa.Kenkä on kostutettava alkoholin tai vodkan kanssa vedestä 1: 2 sisältä, laitettava varpaan ja mennä muutaman tunnin ajan asunnossa. Jos on voimakasta kipua, voit kävellä kengissä 10-15 minuuttia pitkillä taukoilla. Kun olet tyytyväinen tulokseen, kenkien on oltava hyvin kuivattuja ja tuuletettuja. Tätä menetelmää ei tietenkään voi kutsua kovin nopeasti, mutta voit käyttää sitä, jos sinun ei tarvitse venyttää kenkiäsi lyhyessä ajassa. Vodkaa tai alkoholia ei saa missään tapauksessa laskea mokkan ulkopinnalle, koska ne voivat aiheuttaa tahroja, joita on vaikea poistaa. Lisäksi tämä menetelmä ei sovellu kenkien ja kenkien terävien kulmien venyttämiseen.
  • Melko tunnettu ja vanha menetelmä on märkä paperi. Tätä varten märkä paperi kevyesti, purista se hyvin ja työnnä kengät lujasti. Tärkeintä on varmistaa, ettei kosteutta ole paljon. Suede-kengänsä takia voi menettää esillepanonsa, ja ainoa pohja voi yleensä olla tukematon. Älä kuivaa kenkiä lähellä kuumaa akkua tai aurinkoa, koska pinta saattaa huonontua. Märkä paperi venyttää kengät hieman.
  • Kenkien venytysmenetelmää viljojen avulla ei voida kutsua menestyneimmäksi, mutta se on olemassa, joten sinun pitäisi kertoa siitä. Bootissa tai kengässä on kaadettava hienoksi jauhettua viljaa (lanka, kaurapuuro tai vehnä) ja kaada hieman vettä. Lantio imee kosteutta, paisuu ja venyttää kenkiä. Useiden tuntien venyttämisen jälkeen sinun on poistettava hiekkat huolellisesti ja jätettävä kengät kuivumaan ulkona.
  • Saippuaa, parafiinia tai glyseriiniä käytetään myös mokkanahkojen venyttämiseen. Saappaat on tarpeen hieroa sisältä saippualla, glyseriinillä tai kynttiläpalalla ja käyttää niitä. Menetelmän ydin on se, että kenkä muuttuu "liukkaaksi", se on helpompi käyttää ja vähemmän hieroa. Kun kengät on venytetty, aineen jäännökset on poistettava lautasella. Tätä menetelmää käytettäessä sinun täytyy olla valmis siihen, että sukkahousut tai sukat kenkiä käytettäessä likaantuvat.
  • Voit venyttää kenkiä ja käyttää höyryä. Tämä menetelmä soveltuu kenkiin missä tahansa kaudessa. Voit tehdä tämän pitämällä kengät höyryn yli, kunnes ne lämpenevät ja kostutetaan hieman. Sen jälkeen sinun täytyy kävellä niissä paksuissa sukissa useita tunteja. Älä anna kenkien voimakasta kostutusta.
  • Jotta voisit venyttää, voit käyttää etikkaa. Tätä varten akselin sisäpuolelle levitetään heikko etikka- liuos. Materiaali tulee joustavammaksi, ja se on mahdollista venyttää kädelläsi tai vain kävellä kengissä ympäri huoneiston useita tunteja.
  • Jos et halua käyttää liian monimutkaisia ​​menetelmiä, ja suede-kengät ovat liian tiukkoja, voit yksinkertaisesti laittaa märkä puuvillasukat ja kävellä tiukkaissa lenkkarissa, kengissä tai kengissä useita tunteja asunnossa. Kosteudesta mokkanahka ulottuu ja useiden toimenpiteiden jälkeen yleensä voi kasvaa yhdellä koolla.
  • Toinen tapa sukella on venytys mokkanahkaa lämmöllä. Tätä varten sinun täytyy lämmittää paksu sukka, jossa on hiustenkuivaaja tai silitys, laittaa se ja kengät, jotka ovat tiukkoja, ja kävellä huoneistossa useita tunteja.
  • Menetelmä, jossa käytetään erityisiä tyynyjä - kaikkein radikaali. Lähes jokaisella kenkäpalvelimella on tietenkin tällainen kone. Mutta voit ostaa yksinkertaistetun version kengistä ja venyttää kengät itse, varsinkin kun ne ovat uudelleenkäytettäviä. Tarkoituksena on, että erikoismekanismi ulottuu vähitellen ja varovasti materiaaliin. Tätä menetelmää tulisi kuitenkin käsitellä vain, jos olet täysin luottavainen kykyihisi, jotta et kestä uusia kenkiä.

  Suede kengät tarjoillaan pitkään ja eivät menettäneet ulkonäköään, sinun täytyy jatkuvasti huolehtia hänestä.

  • Suede ei pidä märältä säältä ja korkealta lämpötilalta (yli 30 astetta), joten et voi kenkiä tällaisia ​​saappaita tai lenkkarit sateisessa tai kuumassa säässä.Tahrat tai mokkanahka voivat halkeilua.
  • Suede-kengät on suositeltavaa puhdistaa heti kadun jälkeen. Tätä varten käytä erikoisharjoja (metallia ja silikonia), pehmeitä sieniä tai nukkaamattomia pyyhkeitä. Tällaisia ​​kenkiä on mahdotonta kuivata akun tai auringon läheisyydessä. Meidän on jätettävä se kuivumaan raikkaassa ilmassa. Kuivumisen jälkeen kenkiä käsitellään erityisellä kerma- tai suihkemateriaalilla.
  • Jos suede kengät hierotaan tai ne ovat menettäneet alkuperäisen värinsä, voit palauttaa sen. Voit käyttää suihkemaalia kengän värin mukaan tai ottaa värittömän, joka peittää naarmuja ja naarmuja ja antaa kengälle uuden ilmeen. Jos käytössä ei ole erityisiä työkaluja, voit käyttää kätevää Esimerkiksi maalata mokkanahkaa ruskeassa kahvissa on sopiva, valkoinen - talkki. On syytä muistaa, että tämä menetelmä ei ole kovin kestävä, ja luonnonvärit eivät tartu pysyvästi.
  • Suede-kengät tulee pitää puhtaina ja kuivina pahvipakkauksessa. Ei ole suositeltavaa säilyttää muovipussissa, koska mokka on hengitettävä, varsinkin kun se pysyy siinä useita kuukausia ennen seuraavaa kautta.

  Tarkastellessasi esiteltyjä mokkanahkojen venytysmenetelmiä voit varmasti valita vähintään yhden, joka sopii sinulle.

      Kenkäkaupat ja työpajat tarjoavat luonnollisesti palveluja ja tuotteita jalkineiden kenkien hoitoon, korjaamiseen ja venyttämiseen. Mutta jos yhtäkkiä sinulla ei ole aikaa päälliköiden palveluihin, voit aina käyttää kätevää vaihtoehtoa, jota voit tehdä kotona.

      Lisätietoja siitä, miten mokkanahka kengät kotona ja ei pilata sitä, on seuraavassa videossa.

      Kirjoita kommentti
      Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

      muoti

      kauneus

      suhteet