Kulmakarvojen hoito

Kuinka kauan tatuointi kulmakarvat ja miten hoitaa häntä?

Kuinka kauan tatuointi kulmakarvat ja miten hoitaa häntä?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Kulmakarvatatuoinnin tyypit ja ominaisuudet
  2. Pidennä alkuperäistä vaikutusta
  3. Miten hoitaa?

Monet modernit naiset käyttävät tällaista kosmeettista palvelua kulmakarvojen tatuoinnina. Ensinnäkin se säästää aikaa joka aamu. Kuten he sanovat, heräsin jo kauniiksi, eikä tarvitse viettää paljon aikaa meikkiin. Toiseksi se auttaa luomaan kulmakarvojen täydellisen muodon. Harkitse, kuinka kauan tällainen tatuointi ja kuinka oikein hoitaa häntä.

Kulmakarvatatuoinnin tyypit ja ominaisuudet

Aluksi kannattaa sanoa muutama sana siitä, mitä yleensä on tietty menettely. Itse asiassa tämä on erityinen tatuointi, joka pitkään säilyttää vaikutuksensa. Totta, tämä ei ole ikuisesti, ja jonkin ajan kuluttua menettely on toistettava. Lisäksi tatuointi on erilainen, ja jokaisella tyypillä on oma termi.

Viime aikoina hiusten menetelmä on tulossa yhä suositumpi. Toisin sanoen pysyvän meikin päällikkö, jolla on erityinen tekniikka, kiinnittää varovasti pieniä viivoja kulmakarvojen ääriviivoja pitkin. Nämä linjat muistuttavat todellisia karvoja ja luovat siten uskottavamman vaikutuksen.

Tämäntyyppinen tatuointi käytti niitä naisia, joilla on luonnostaan ​​harvinaisia ​​ja epäsymmetrisiä kulmakarvoja. Tämän menetelmän ansiosta kaikki haitat voidaan helposti poistaa. Ohjattu toiminto täyttää kaikki aukot, lisää visuaalisesti paksuutta ja luo täydellisen muodon, joka parhaiten sopii kasvotyyppisi.

Naisten arvioiden perusteella tällainen tatuointi vaatii vuosittaista korjausta, joka ei päde tavalliseen höyhentämiseen.

Hiusten menetelmä

Toinen nykyaikainen “make-up” on sulka- tai varjo-tatuointi. Tässä tapauksessa kulmakarvat näyttävät menettelyn jälkeen ikään kuin ne olisi piirretty lyijykynällä. Päällikkö käyttää kiinteitä ja paksuja viivoja, mikä lisää tilavuutta. Tällaisen pehmeän varjostuksen jälkeen naisen kulmakarvat näyttävät siltä, ​​että ne olisi piirretty siististi kosmeettisella lyijykynällä.

Varjostatuointi

Mutta on myös yhdistetty menetelmä, jossa yhdistyvät edellä mainitut kaksi tatuointityyppiä. Tämän menetelmän avulla voit saavuttaa täydellisen muodon. Siksi hän saa paljon positiivista palautetta naisilta.

Toinen suosittu ja uudentyyppinen tatuointi on biotatuazh. Tämä menettely suoritetaan luonnollisella hennalla. On totta, että harvat naiset päättävät täsmällisesti tästä menettelystä, koska se on lyhytikäinen. Menettelyn päättymisen jälkeinen vaikutus voi kestää kuukauden, enintään puolitoista

Henna biotatuage

Harkitse, kuinka kauan muiden menettelyjen vaikutus, jota puhuimme alussa, säilyy. Asiantuntijat väittävät, että tällaisen menettelyn vaikutukset miellyttävät sinua monta vuotta. Joku takaa kaksi vuotta, ja joku ja kaikki viisi. Mutta tässä on tärkeää ottaa huomioon joitakin tekijöitä, jotka vaikuttavat suoraan siihen, kuinka kauan tällainen kauneus miellyttää.

On tärkeää muistaa, että rasva-kasvojen omistajien vaikutus on paljon pienempi kuin naisilla, joilla on kuiva iho.. Tosiasia on, että kuivausta altistava iho absorboi toimenpiteen aikana pigmentin, jolla isäntä toimii paljon paremmin. Niin, ja vaikutus on kestävämpi. Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon ikä. Tilastojen mukaan aikuisten naisten kulmakarvatatuoinnilla on paljon lyhyempi käyttöikä kuin nuorilla naisilla.

Rasvainen iho
Kuiva iho

Mutta myös ilmasto-olosuhteet vaikuttavat käyttöikään. Esimerkiksi aurinkoisissa maissa vaikutus sen jälkeen, kun toimenpide on pidetty kulmakarvoilla paljon vähemmän, sillä se alkaa vain polttaa ulos voimakkaasta auringosta.Lisäksi rantaloman ja solariumin ystäville ei voi pysyvästi säilyttää alkuperäistä vaikutusta.

Toinen tekijä, joka vaikuttaa vaikutuksen kestoon, on itse käyttömenetelmä ja valitun pigmentin tyyppi. Kuten edellä mainittiin, höyheneminen kestää paljon kauemmin. Jos valitaan tummempi pigmentti lisää myös tämän menettelyn käyttöikää. Se vaikuttaa myös siihen, kuinka syvästi päällikkö pistää pigmentin.

Paljon riippuu kunkin naisen yksilöstä, hänen koskemattomuudestaan. Tämän menettelyn jälkeen joidenkin naisten keho alkaa vastustaa ja taistella ulkomaalainen pigmentti hylkäämällä sen. Tämän seurauksena vaikutuksen kesto lyhenee merkittävästi.

Pidennä alkuperäistä vaikutusta

Nähdä kaikki peilin peitto tällaisen menettelyn jälkeen, tietenkin jokainen nainen haaveilee, että tämä vaikutus pysyy ikuisesti. Valitettavasti tämä on mahdotonta. On kuitenkin realistista pidentää ajanjaksoa merkittävästi. Tärkeintä on tietää tarkalleen, mitä ja miten tehdä.

Aluksi on tärkeää muistaa, että Mikä tahansa valittu menettely suoritetaan käyttämällä ainetta, joka olennaisesti on väriainetta ja pyrkii haalistumaan ajan myötä.

Siksi, jotta toimenpiteen vaikutus säilyy hieman pidempään, suojaa kulmakarvat kirkkaan auringon suoralta säteeltä. Muuten kulmakarvat alkavat vähitellen hankkia epämiellyttävää ja houkuttelevaa punertavaa tai jopa harmaata sävyä.

Lisäksi, jos haluat, että kauniit ja hyvin hoidetut kulmakarvat pysyvät mahdollisimman pitkään, sinun täytyy valita kestävämpi menetelmä. Se on esimerkiksi hiukset tai varjostus. Menettelyn aikana, riippumatta siitä, mitä menetelmää, sinun pitäisi valita kestävämpi ja laadukkaampi maali, muuten vaikutus ei miellytä sinua pitkään aikaan. Tässä tapauksessa säästöt voivat johtaa hyvin epämiellyttäviin seurauksiin.

Muuten orgaanisten maalien käyttöikä on lyhyempi kuin mineraalien. Kun valitset maalin, kannattaa harkita tätä tosiasiaa.

Hiusten menetelmä

Siinä tapauksessa, jos todella pidät solariumista, varmista, että käytät aurinkovoidetta suojataksesi kulmakarvojasi ennen sen vierailua. Suojaustaso ei saa olla alle neljäkymmentä yksikköä. Kosmeettisilla alueilla on erityisiä keinoja kasvojen ihon suojelemiseksi - tämä on paras vaihtoehto tässä tapauksessa.

Terveellisen elämäntavan ystävät, nimittäin: ne, jotka työskentelevät joka päivä luodakseen täydellisen kuvion kuntosalilla, muistavat seuraavaa. Säännöllinen liikunta, tehokuormat nopeuttavat merkittävästi kehon aineenvaihduntaa, mikä vaikuttaa suoraan maalin poistamiseen iholta. Eli urheilijat lyhyen ajan kuluttua voivat korvata, että kulmakarvojen väri on tullut kevyemmäksi. Ja on myös syytä muistaa, että merivesi vaikuttaa haitallisesti meikkeihin, edistää maalauksen liuottamista.

Jos käytät usein kosmetiikkaa, joka vaikuttaa valkaisuun, se voi myös vahingoittaa tatuointia ja vähentää sen käyttöikää. Kuorintaohjelman aikana ei myöskään saa koskea kulmakarvojen aluetta.

Miten hoitaa?

Menettelyn suorittamiseksi ei ollut turhaan tehty, joten sinun on huolehdittava asiantuntevasti kulmakarvoista. Tämä on varsin helppoa, ei ole tärkeätä olla laiska ja löytää aikaa itsellesi.

Menettelyn jälkeen paraneminen kestää yleensä keskimäärin viisi - kuusi päivää. Oikea hoito oli tänä aikana tärkeä, jotta paraneminen tapahtuisi mahdollisimman nopeasti ja ilman tuhoisia seurauksia. Siinä tapauksessa, jos suosituksia asianmukaisesta hoidosta ei saavuteta, voit tuoda tartunnan, joka on taisteltava paljon kauemmin. Lisäksi voi esiintyä pieniä arpia, jotka eivät näytä esteettisesti miellyttäviltä.

Joten ensimmäisinä päivinä tämän kosmeettisen toimenpiteen jälkeen kulmakarvat tarvitsevat varsinkin asianmukaista hoitoa. Yleensä näinä päivinä iho sattuu vähän, punoitus ja jopa pieni turvotus.Ensimmäisen päivän aikana on mahdollista, että näkyviin tulee vatsa, joka on poistettava tavallisella puuvillapatjalla. Huuhtele nestettä varovasti painamalla kulmakarvoja. Muista, että parantumattomat haavat on liotettava pehmeillä liikkeillä eikä hankaudu missään olosuhteissa, muuten se voi aiheuttaa verenvuotoa.

Muutaman päivän kuluttua kaikki on peitetty pienellä kuorella, jota ei voi missään tapauksessa koskettaa ja poistaa. Ja myös et voi koskettaa vettä, sinun täytyy pestä huolellisesti, jotta ei kosketa kulmakarvoja.

Tuore tatuointi ei ole suositeltavaa koskettaa.

Näissä vaikeimmissa päivissä kulmakarvojen alue vaatii erityistä huolellisuutta, hoitoa erityisillä keinoilla ja voiteilla, jotka voivat nopeuttaa ja helpottaa paranemisprosessia. Antiseptit voivat auttaa vähentämään kutinaa, punoitusta ja nopeuttamaan merkittävästi haavojen kiristämistä.

Lisäksi on tärkeää muistaa, että ensimmäisiä päiviä ja jopa viikkoja ei pidä käyttää kuntosaliin tai, pahempaa, saunaan. Tämä voi lisätä ihon ärsytystä, hidastaa paranemista ja johtaa lopulta vakavaan tulehdukseen.

Ja on myös syytä pidättäytyä käyttämästä erilaisia ​​värin kosmetiikkaa.

Meidän on myös mainittava, että ihon paranemisen jälkeinen korjausprosessi vie paljon vähemmän aikaa. Jopa korjauksen jälkeen on kuitenkin syytä noudattaa kaikkia edellä mainittuja sääntöjä ja suosituksia.

Kun paranemis- ja elpymisprosessi on valmis, voit elää kuten aikaisemmin, eikä murehtia mitään. Totta, älä unohda poistaa ne karvat, jotka katkeavat kulmakarvojen oikean ääriviivan läpi.

Tietoja kosmeettisista valmisteista, jotka koskevat kulmakarvojen hoitoa tatuoinnin suorittamisen jälkeen, eikä vain voit katsoa lisää.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet