puvut

Naisten puvut

Naisten puvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tyylit ja mallit
 2. tyypit
 3. Tyylikäs ja juhlava
 4. tyylit
 5. Naisten puvut 40 vuoden jälkeen
 6. Nuorisomallit
 7. Muotitrendit 2016-2017
 8. kangas
 9. Väri ja tulosta
 10. tuotemerkkejä
 11. Mitä käyttää?
 12. Kauniita ja tyylikkäitä kuvia

Naisten puku ei koskaan mene pois muodista! Sen valitus perustuu siihen liittyvään yksinkertaisuuteen. Olipa se malli, jossa on housut tai hame, hän varmasti tekee siitä viettelevän ja houkuttelevan. On vain valita sinulle sopiva tyyli.

Tyylit ja mallit

Housut

Pantsuits saapui meille miesten vaatekaapista, ja pitkään naisen housut katsottiin liikkeeksi. Nykyään ne löytyvät liiketoiminta-, jokapäiväisistä ja jopa juhlallisista vaatekaapista. Housun puvut on jaettu kahteen tyyppiin:

 • kaksiosainen puku (takki ja housut);
 • kolmiosainen puku (takki, housut ja liivi).

Samalla puvut tulevat eri tyyleihin, katsotaanpa muutamia niistä.

 • Pitkä takki. Tällaiset puvut ovat hyvin suosittuja. Jacket-lausunto on välttämätön ominaisuus poliitikoille ja johtaville tehtäville. Siksi tällainen liiketoimintakaapissa oleva takki tulee käsiisi, mikä osoittaa, että olet todellinen liiketoiminnan nainen.
 • Ilman hihat. Takki, jossa ei ole hihat, voi olla sekä lyhyt että pitkä. Tämä on toinen kausi-suunta, joka tuli maistamaan monia muodikkaita naisia. Hän pystyy korvaamaan neuletakki tai kevyt takki, kun se ei ole kovin kylmä.
 • Kaksoisrinta. Kaksivaiheinen takki, jossa yksi on yksinomaan koristeellinen, sopii hyvin lähes minkä tahansa tyylin housuihin. Tällainen takki lisää eleganssia ja aristokratiaa mihin tahansa kuvaan.
 • Smokki. Iltapusero, jossa syvä pääntie ja avaa rinnan. Ainoa takki naisten vaatekaapissa, jota käytetään yleensä alastomalla vartalolla. Se voidaan yhdistää myös silkki- tai valkoisella paidalla, jossa on solmio tai solmio.

Aluksi se oli miesten takki tupakointitilalle. Se oli ommeltu samettista tai sametista, joka imeytyi sikareiden savuun, ja liukuvan satiinin läpät olivat välttämättömiä, jotta tuhka poistettaisiin kätevästi. Tällaiset tuxedot tulivat naisten vaatekaappiin, mutta nyt tällainen leikkaus on enemmän kunnianosoitus perinteille kuin välttämättömyys.

Shortsit

Puku, jossa on shortsit ja takki, on ratkaisu rohkeisiin tyttöihin.

Tämä puku voidaan helposti syöttää yrityksen vaatekaappiin, jos pukukoodi sallii. Toimistossa sopivat bermuda-shortsit, capris sekä pikkuhousut. Tämä on erinomainen ratkaisu kesäkaudelle, mutta syksyn alkaessa sinun ei pitäisi myöskään poistaa tällaisia ​​seteleitä tileistä. Shortsit näyttävät hämmästyttäviltä, ​​kun tiukat sukkahousut mykistyvät.

Hame

Yrityksen vaatekaapissa olevan hameen on välttämättä oltava suora leikkaus, trapetsikuvio, mutta myöskään rehevä malli on sallittua. Klassisen hameen tulee olla midi-pituus - polven keskelle tai hieman alempi.

Myös pukuhihnalla on puvut. Paradoksaalisesti he näyttävät parhaiten tyttöjen hyvältä. Jos olet täynnä tai lyhyt, on olemassa vaara, että pitkä hame tekee kuvasta raskaan ja kyykky.

Tiukat hameet eivät ole sallittuja liike-vaatekaapissa, mutta tällaiset puvut sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja erityiseen tilaisuuteen.

Juhli vaatekaappi - se on yleensä erillinen aihe. Jos et halua mennä pukuun jostain syystä, voit valita puvun tai hameen. Tulevaisuudessa nämä kaksi vaatekappaletta voidaan käyttää erikseen, aina kun hankitaan uusia tyylikkäitä jousia.

Valitse mallit, joissa on pitsi, strassikivet ja muut koriste-elementit. Täydellisesti katso takki, jossa on basso, joka piilottaa vyötärön ylimääräiset kilot.

talous

Nykyaikaiset tytöt yrittävät katsoa kotiin yhtä houkuttelevia. Kotitekoisena vaatteena voit valita tyylikkään, yksiosaisen tai yhdistetyn puvun, jossa olet lämmin ja kodikas. Nuoret tytöt pitävät varmasti velour-puvuilta korvalla, jossa he näyttävät hauskaista pupuista tai karhunpoikasta.

tyypit

Syksy ja kevät

Yrityskaupat sesonkiaikana olisi valmistettava keskitiheydeltään sopivasta kankaasta.

Syksyllä värimallin tulee olla lämmin, rikas ja keväällä pehmeä, pastelli, valo. Voit valita tyylikkään lyijykynän, joka täydentää hänen naisellista takkiaan. Tämä puku näyttää upealta, jossa on kierre tai pusero.

Jos valitset housupuvun, pidä mieluummin miesten tyylistä takki. Housut sopivat täydellisesti sinuun, pituus on sovitettava kantapäähän. Huomioi tweed-mallit, ne ovat riittävän lämpimiä, mutta niissä ei ole kylmää.

kesä

Kesällä jopa toimistossa voit sallia itsesi siirtyvän tiukasta muodollisuudesta, mieluummin malleista, joissa on hieman osuutta. Se voi olla pieniä koriste-elementtejä, jotka antavat naisellinen kuva.

Kesäpuvut esitetään useissa muunnelmissa:

 • Takki ja housut;
 • Takki ja hame;
 • Takki ja mekko;
 • Ranta.

Rantapuku voi koostua shortseista ja alkuun, T-paidasta, T-paidasta, kevyestä tunikasta. Muissa shortsit voidaan korvata hameella. Huomaa myös yksiosainen rantapuku - romper-romper. Siinä tuntuu luottavalta ja mukavasti.

Talvi lämmin

Talvipuvut sopivat kävelyyn, jokapäiväiseen kulumiseen ja ulkoiluun. Yleensä ne koostuvat korkeasta vyötäröisestä housusta ja pitkänomaisesta vaipasta. Löytyi myös puvut, joissa on liivi tai paita.

Yleisin vaihtoehto on alas- tai kalvopuku, joka pitää lämpöä hyvin. Erikoiskangas ja laadukkaat täyteaineet suorittavat lämmönsäätelyn, joten tunnet olosi mukavaksi missä tahansa säässä.

Joka päivä

Jos edes vapaa-ajalla haluat näyttää naiselliselta ja tyylikkäästi, valitse ei tylsä ​​mekko, vaan puku. Tässä tapauksessa et voi ajaa itseäsi mihinkään kehykseen, anna itsellesi mahdollisimman suuri vapaus.

Ensinnäkin se koskee värivalikoimaa. Puku voi olla sininen, vaaleanpunainen, violetti, keltainen. Lyhyesti sanottuna mikä tahansa haluamasi väri. Kaikki tulosteet ovat myös tervetulleita.

Toiseksi se koskee itse leikkausta. Valitse muodikkaita tyylejä, joissa on culottes tai rajattuja ohuita housuja, pitkänomaisia ​​hihaton takkeja ja tyylikkäitä tiukka-asuja. Voit varata kokeita!

Tyylikäs ja juhlava

Puvut juhlalliseen tilaisuuteen vaihtelevat! Jos tämä on uudenvuoden puku, ei yleensä ole rajoituksia.

Voit valita puvun, housun, pukeutumisen tai perinteisen leikkauksen, mutta epätavallisen viimeistelyn. Rhinestones, sparkles, fringe, kivet, flitterit ja muut koriste-elementit, jotka jokapäiväisessä elämässä näyttävät liian kohteliasilta ja tarttuvilta, ovat tervetulleita. Mutta uudenvuoden tällainen koristeellinen koriste on enemmän kuin sopiva!

Erillinen teema on karnevaalit. Jos menet puvutapahtumaan, älä missaa mahdollisuutta tulla suosikkielokuvasi, sarjakuvaasi tai kirjasi yhden yön.Voit esimerkiksi vuokrata kirkkaita konserttipukuja ja valita itämaisen tai meksikolaisen tyylin juhlatilaksi.

Promilla ei myöskään ole hurmaavaa mennä upeaan mekkoon, jota et koskaan kuluisi. Monet valmistuneet tänään mieluummin pantsuits jotka näyttävät erittäin vaikuttava!

Cocktail ja ilta

Kuten olemme toistuvasti sanoneet, housun tai hameen puku voi olla erinomainen vaihtoehto iltapuvulle.

Huipun rooli ei välttämättä tarvitse pelata takkia. Tämä voi olla pitkänomainen pää, pusero tai tunika. Kirkkaan virran kankaiden puvut näyttävät vaikuttavilta. Jos päätät suosia klassisia pukumateriaaleja, valitse tuote, jossa on kaunis koriste. Se voi olla kirjonta, hame, pitsi, strassit. Antakaa itsellesi valoisa ja tarttuva!

Kotiin ja vapaa-aikaan

Valitse kotiisi pehmeät ja mukavat puvut, jotka eivät haittaa liikkeitäsi. Pyjamat, jotka koostuvat housuista tai shortseista ja pitkähihaisista paidoista, ovat suosittuja; takki-tyypin paidat; svitshota.

Kankaan valinta riippuu vuodenajasta. Jos se on lämmin, valitse puuvilla tai viskoosi. Talvella sopii pehmeä tai froteepuku.

Kun kävelet kävellen lapsen kanssa tai ostoksilla, monet tytöt haluavat käyttää kävelykierrosta. Se ei ole tarkoitettu urheiluun, mutta se on erittäin kätevä ja mukava. Nämä linjat on esitetty monissa vaatemerkkien urheilumerkeissä ja ne löytyvät massamarkkinoiden nuorten tuotemerkkien valikoimasta.

haalarit

Työvaatteet ovat työpuku, joka on yksilöllisen suojan väline.

Tällaisia ​​pukuja löytyy monien ammattien edustajista: lääkäreistä, kokkeista, tarjoilijoista, piika-aineista, tehtaissa ja tehtaissa työskentelevistä käsityöläisistä ja monista muista yrityksistä.

Myös vaatteita voidaan kutsua metsästykseen ja kalastukseen soveltuvaksi puvuksi, joka on suunniteltu makaamaan pitkään tai istumaan kylmään maahan, menemään veteen jne.

Koulutus ja urheilu

Ammattilaiset urheiluvaatteiden tuotemerkit kehittävät useita vaatekaapeleita eri urheilulajeille.

On urheilupuvut kuntoiluun, juoksuun, joogan harjoitteluun. Erillisesti voit korostaa uima-altaiden uima-puvut, joita ilman se ei voi tehdä sekä harrastajia että ammattilaisia.

Jos kuulut autoilijoihin, tarvitset erityisen moottoripyöräpuvun. Erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota kosteus- ja tuulenpitävään versioon, joka ei anna sinun kastua tai jäätyä.

Polkupyöräpuvulla on myös omat ominaisuutensa. Se on ommeltu erityisestä sileästä materiaalista, joka kestää tuulen ja helpottaa ratsastusta.

tyylit

englanti

Englantilainen tyyli on tinkimätön klassikko, jokainen kuva kuvassa on yhdistettävä toisiinsa, kaiken pitäisi olla maltillista.

Kaikki tiukat ja säkit tyylit poistetaan, puku on sovitettava tarkasti kuvaan. Unohda seksikäs viettelevä asuja, keinotekoisia materiaaleja. Mieluummin villa, tvidu, puuvilla ja silkki. Värijärjestelmä on myös hillitty ja ytimekäs, mutta tämä ei tarkoita, että kuvasi olisi kasvoton. Harmaa tai beige puku voidaan täydentää sinisellä paidalla tai keltaisella huivilla tai punaisilla varusteilla.

liiketoiminta

Puvun tulee olla tiukka ja tiivis, ilman herkkuja. Puvut ja hameet ja housut ovat sallittuja, molemmat vaihtoehdot ovat yhtä tärkeitä. Värimaailma on rauhallinen, perus. Suosituin on tummansininen, harmaa ja ruskea.

Merenkulussa

Merenkulun tyylinen puku on ominaista tyypillisillä väreillä ja raidallisilla väreillä.

Etusija annetaan luonnollisille materiaaleille ja sisustuksille, joilla on meriteema. Puku voi koostua takista ja housuista tai hameesta. Tänään löydät monipuolisen leikkauksen ja suuren valikoiman malleja jokaiseen makuun.

Sotilaallinen tyyli

Sotilaallisen tyylin puku olisi muotoiltava sotilaallisena muotona. Se voi olla raitoja, metallipainikkeita, epauletteja, nauhoja ja muita tarvikkeita. Vaatteisiin, erityisesti housuihin, on aina useita eri kokoisia taskuja. Värimaailma on suo-ruskea, voit usein löytää vaatteita, joissa on naamiointi.

safari

Safari-tyyli syntyi matkailijoiden kolonialististen vaatteiden vaikutuksesta Afrikan savannille ja aavikoille.

Siksi safarien tyylin puvut olisi aina oltava mukavia ja käytännöllisiä, ommeltu yksinomaan kevyistä luonnonmateriaaleista. Värimaailma on rauhallinen, sinun puvustasi tulisi yhdistää luonnon väreihin, joita löytyy autiomaassa, jossa hallitsee oliivi, beige, hiekka. Kuten sotilaalliseen tyyliin, vaatteisiin pitäisi olla paljon taskutaskuja ja muita ominaispiirteitä. Samalla leikkaus on melko hillitty ja tiivis.

Pajama-tyyliin

Pyjama-puku on suoraan samanlainen kuin pyjamat. Yleensä se on valmistettu pehmeästä virtaavasta kankaasta, etusijalla on satiini ja silkki. Tämä puku koostuu kevyistä löysistä housuista ja takki-takista. Käytetään pyjamalle tyypillisiä värejä - kukka, häkki, herne, nauhat.

Jotta et näyttäisi tällaisessa puvussa ikään kuin unohdit vaihtaa vaatteita, varmista, että käytät sitä korkokengillä ja upeilla lisävarusteilla.

Naisten puvut 40 vuoden jälkeen

Tässä iässä sinun on valittava vaatteet erityisen huolellisesti, erityisesti, tämä koskee yritysasuja.

Etusija voidaan antaa sinulle sopivan housun tai hameen. Etusijalla ovat housujen ja lyijykynsien suorat viivat aivan polven yläpuolella. Jos polvet eivät ole täydellisiä, valitse hame, joka piilottaa tämän vian.

Valitse sopivat takit, jotka antavat naisellisen kuvan. Jos valitset työpuvun 50 vuoden ajan, pidä etusijalla tumma tai neutraali sävy. Voit elvyttää kuvaa kirkkailla lisävarusteilla.

Nuorisomallit

Nuorten puvut näyttävät aina hyvin vaikuttavilta. Nuoret tytöt eivät keskity klassikkoihin, vaan suosivat rohkeaa ja epätavallista leikkausta. Vaikka puku on perinteistä tyyliä, se voi olla värikkäitä tai värikkäitä.

Usein nuoret naiset valitsevat puvut, joissa on tiukka lyijykynähame tai kavennetut leikatut housut, jotka paljastavat hahmonsa voittavassa valossa. Suositut miesten puvut, jotka korostavat herkkyyttä ja eleganssia.

Muotitrendit 2016-2017

Tänä vuonna pidä etusijaa tinkimättömistä klassikoista. Puvut, joissa on klassinen sileä hame ja asennettu takki, ovat edelleen muodissa. Oletetaan, että vyötäröllä on ohut hihna, joka auttaa aksenttien sijoittamisessa.

Merkityksellisiä ovat myös klassiset puvut, joissa on suorat leikatut housut. Ne voidaan yhdistää erilaisiin paitoihin, puseroihin ja turtlenecksiin saadakseen uuden epätavallisen ulkoasun joka kerta.

Huomioi puvut, joissa on kaksirivinen takki, ne on yhdistetty hyvin housuihin ja hameisiin. Takin tulisi korostaa kuvaa, mutta se ei saa olla tilava tai iso.

Vuonna 2016 valitse housut, joiden pituus on 7/8, ja yhdistää ne pitkillä takeilla, joissa on hihat ja ilman niitä. Mieluummin lämpimät värit ja klassinen musta ja valkoinen.

kangas

villainen

Villa sopii "hengittää" ja pitää lämpöä hyvin. Ne eivät myöskään ole murtumassa, mikä on niiden suuri etu. On kesämalleja, mutta useimmiten villapuvut kuluvat talvella.

Sekä puhtaat villapuvut että tuotteet, joissa on erilaisia ​​kuituja, ovat suosittuja. Yleisin on kasmirmatto. Toisin kuin villa, se on erittäin pehmeä ja sileä. Cashmere säästää lämpöä ja suojaa kylmältä, joten sama puku voidaan käyttää ympäri vuoden.

Suede ja nahka

Nahasta ja mokkanahasta valmistetut puvut ovat jälleen muodissa. Business-tyyliset mallit ja rennommat urheilutyylit ovat suosittuja.Klassiset takit näyttävät näyttäviltä, ​​ja niissä on leveät housut ja lyhyet shortsit. Tällaiset sarjat voidaan syöttää yrityksen pukukoodiksi tai täydentää kuvaa onnistuneesti katutason tyyliin.

pellava

Liinavaatteet voidaan kutsua kesän vaatekaapin elementiksi. Yleensä se on valmistettu luonnollisista väreistä, joten se on helppo yhdistää erilaisiin vaatekappaleisiin. Koska pellava on luonnollinen kangas, tämä puku sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Satiini ja silkki

Nämä kankaat sopivat erinomaisesti illalle. Muissa asioissa ne voidaan merkitä jokapäiväiseen kesähuoneen vaatekaappiin, yhdistelmiin, joissa on näkymätön lisävaruste. Virtaava kiiltävä kangas on paras kuuma päivä.

Nuoret tytöt kuten denim-puku, joka sopii helposti kuvaan rento tyyliin.

Kotitavarana voidaan käyttää samettisarjaa tai pehmeää alatunnetta.

Iltaisin voit valita hienon pitsin tai jacquard-puvun, joka korostaa naisellisuutta ja hienostuneisuutta.

Väri ja tulosta

Yrityksessä vaatekaapissa on oltava puvut, joissa on housut tai hame, jotka on tehty neutraaleissa väreissä. Suosittu musta, harmaa, beige, ruskea, laivasto.

Jokapäiväisissä katutasoisissa kuvissa näyttää hyvältä burgundinen, vihreä, sininen, turkoosi, vaaleanpunainen.

Muodikkaiden tulosteiden kohdalla naamiointi on suosittu, häkkisetti, polkipiste ja raidallinen.

Iltaisin voit valita tyylikkään, tyylikkään mustan tai juhlallisen valkoisen puvun.

tuotemerkkejä

Kun valitset talvella kävelykierroksen kävelylle, kiinnitä huomiota kuuluisan Columbian tuotemerkin tuotteisiin. Tässä paketissa et tarkoita jäädyttämisen riskiä.

Myös fashionistien joukossa ovat tyylikkäät Philipp Plein -asut, jotka sopivat hyvin jokapäiväiseen käyttöön.

Jos haluat virheetön työpuku, kiinnitä huomiota Armaniin. Tyylikäs klassikko, tyylikäs muoto ja hieno leikkaus.

Mutta Dolce & Gabbanan puvut ovat todellinen esimerkki eleganssista ja naisellisuudesta.

Vinkkejä valintaan

Riippumatta siitä, mitä ostat, on tärkeää vastata vastuullisesti valintaan.

 • Suosittelemme luonnollisista kankaista valmistettuja tuotteita, kuten villaa tai puuvillaa. On hyvä, jos koostumuksessa on pieni osa synteettisestä aineesta - tällainen asia kestää paljon kauemmin.
 • Vuori tulee helposti siirtyä pois kankaasta, muuten useiden pesujen jälkeen tuote alkaa paisua ja menettää muotonsa. Samanaikaisesti saumojen on oltava sileitä ja tasaisia, ja aukot tai ripustettavat langat ovat mahdottomia.
 • Tietenkin myös valitsemasi puvun tyyli on tärkeä. Hänen pitäisi istua täydellisesti ja sovittaa kehon tyyppi.

Mitä käyttää?

Käytä hänen työpukuaan tiukalla paitalla tai puserolla, joka täydentää ulkoasua salkulla tai runsaalla laukulla, oxfordsilla tai klassisilla veneillä.

Jos se on puku julkaistavaksi, sitä voidaan käyttää suoraan alastomalla vartalolla, paljastaen niskan ja kauluksen. Kuva on huomaamaton ja samalla seksikäs.

Jokaisessa vaatekaapissa kaikki vaihtoehdot ovat hyviä. Puku yhdistetään turtlenecks, T-paidat ja villapaidat. Kengät, joissa on tai ilman kantapäätä, voivat täydentää kuvaa - lenkkarit, vohvelit, slip-onit, lenkkarit.

Kauniita ja tyylikkäitä kuvia

 • Voit työskennellä mustavalkoisissa mustavalkoisissa ja mustavalkoisissa väreissä. Hanhi-jalka-tulostuspuku, musta pusero, jossa on valkoinen kaulus, musta ja valkoinen käsilaukku, jossa on pitkä hihna ja valkoiset pumput. Kuvassa on hienovarainen meikki ja tiukka kampaus. Tällainen asu on arvokas menestyvän liiketoiminnan nainen.
 • Casual-tyylinen rento tyyli katutasossa. White Crop Top, korallivärinen puku, joka koostuu lyhyistä shortseista ja pitkittyneestä bleiseristä, musta suljetut sandaalit, joissa on paksut korot. Katso täydentää musta kytkin ja peilattu aurinkolasit. Tämä myyntipiste sopii kävelyyn ympäri kaupunkia, ystävien tapaamiseen ja muodikkaan puolueen.
 • Julkaistavaksi sopii lumivalkoinen puku, joka koostuu asennetusta takista ja kapeasta lyijykynällä. Nilkkasaappaat tai korkokorkoiset pumput täydentävät ulkoasun. Itse puku on niin hyvä, ettei se vaadi lisävarusteita.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet