puvut

Velour-puku

Velour-puku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. edut
 2. tyypit
 3. Väri ja tulosta
 4. tuotemerkkejä
 5. Miten valita?
 6. Missä voin käyttää?
 7. Miten hoitaa?
 8. Mitä käyttää?

Velour - pehmeä, herkkä, lämmin ja erittäin kaunis materiaali. Siksi kaikki veluurista valmistetut tuotteet näyttävät jaloilta, tyylikkäiltä ja kalliilta. Riippumatta siitä, onko kyseessä kodin viitta tai hiihtosuihku.

Velour-puvut ovat viime aikoina tulleet erittäin suosittuja. Kauniiden värien lisäksi velour näyttää erinomaiselta sisustuksella.

Velour-puku on erinomainen vaihtoehto kodin vaatekaappiin, urheiluun, rentoon tai eleganttiin kuvaan.

edut

Velour on erittäin suosittu seuraavista eduista:

 1. Hyvä lämmönsäästökyky.
 2. Erinomainen murskaus ja muodonmuutos.
 3. Pehmeä, samettinen, miellyttävä kosketusmateriaaliin.
 4. Hyvin hoidettava (velouria voidaan pestä käsillä tai kirjoituskoneella).
 5. Kestävyys (materiaali säilyttää erinomaisesti alkuperäisen ulkonäön myös useiden pesujen jälkeen).
 6. Kestää haalistumista ja murskausta.
 7. Käytännöllisyys, houkutteleva ulkonäkö.
 8. Demokraattinen arvo.

tyypit

Velour-puku on melko yleinen käsite, joka sisältää laajan valikoiman erilaisia ​​tyylin suuntauksia.

Velour-puku - osa kodin vaatekaappia. Tällainen malli on erityisen kätevä ja mukava kylmänä vuodenaikana. Velour on erittäin pehmeä ja miellyttävä kosketukseen, pehmeä pinta antaa iholle tunteen hellyydestä ja lämpöstä. Tällainen puku, jopa kotona, näyttää hyvin epätavalliselta ja elegantilta. Erityisesti jos mallia täydentää kaunis sisustus.

Pehmeä pehmuste on ihanteellinen lasten vaatteiden valmistukseen. Siksi veluuria käytetään usein lasten pukujen ompeluun.

Tämä voi olla kodin vaatteita ja asu kävelylle tai päiväkodille ja hiihtohousu. Puku tehdään yleensä yksinkertaisessa, suorassa siluetissa. Mallia täydentää huppu, mukavat taskut, koristeltu kirkkailla koriste-elementeillä.

Imeväisten iho on edelleen hyvin herkkä ja herkkä. Siksi oikean vaatteen valinta vastasyntyneelle voi olla vaikeaa. Ja tässä tapauksessa velouripuku on vain jumalanpalvelus. Se on erittäin pehmeä ja miellyttävä. Materiaali pitää muotonsa täydellisesti ja soveltuu erilaisiin tyyleihin.

Velourin yksi etu on sen pehmeä, joustava rakenne, jonka ansiosta se istuu täydellisesti mihin tahansa kuvaan. Velour - yksi suosituimmista materiaaleista suurten kokojen ompeluun. Tärkeintä on valita materiaalin oikea tyyli ja väri.

Puvun ei pitäisi olla liian tiukka kehon päällä, hieman leimahtava virtaava housu ja suora leikattu takki tummansinisestä, viini, vihreä, violetti ja muut värit näyttävät paljon tehokkaammilta.

Velouria käytetään ominaisuuksiensa ja käytännöllisyytensä vuoksi usein raskaana oleville naisille tarkoitettujen vaatteiden räätälöintiin.

Velour pitää muodonsa täydellisesti, istuu täydellisesti kuvassa, vain huolehtii siitä, se ei aiheuta allergioita ja antaa vain mukavia tunteita. Ja nämä ovat tärkeimmät vaatimukset vaativille äideille.

Velour - varsin monipuolinen materiaali. Velour-puvun avulla voit kätevästi piilottaa joitakin kuvahäiriöitä ja korostaa täysin sen arvokkuutta.

Esimerkiksi täydellä jalalla voit suositella puvut, joissa on suorat tai lievästi paisuneet housut. Pystysuuntaiset raidat mahdollistavat kuvan "vetämisen" edelleen, ja pieni vatsa piilottaa korkean istuvuuden veluurihousut.

Klassinen urheilupuku koostuu suorista housuista ja vetoketjullisesta takista.Takki voidaan täydentää taskuilla, hupulla, lisätoiminnallisilla tai koristeellisilla elementeillä.

Lisää ekstravaganttisia urheilupukujen malleja täydentävät eläinkorvat, kirkkaat applikaatiot, joissa on sarjakuvaelokuvien kuva. Tavallisesti tytöt tai nuoret tytöt valitsevat tällaiset söpöjä vaihtoehtoja.

Konservatiivisten näkymien tytöt käyttävät sisustusta enemmän tuttuina koruina: kirjonta, rhinestones, flitterit, pitsi, nahkasisäosat, turkis tai muut materiaalit. Tällaiset tyylikkäät urheiluvälineiden mallit näyttävät sopivammilta kotona tai kävelyllä kuin kuntosalilla.

Toinen asuintyyppi on velour-hame. Tällainen paketti näyttää hyvin harmoniselta esimerkiksi tenniskentältä. Tässä paketissa voit kävellä ympäri kaupunkia.

Ulkouima-aktiviteetteja kylmänä kauden aikana velouripuvut täydentävät vuori- materiaaleilla.

Väri ja tulosta

Velourin toinen etu on sen erinomainen yhteensopivuus kaikenlaisten värien ja sävyjen kanssa. Jopa terävin ja kirkkain väre velourin muotoilussa muuttuu pehmeämmäksi ja herkemmäksi.

Värimaailma voidaan valita paitsi omien mieltymyksiesi, myös värityypin perusteella. Esimerkiksi brunetit sopivat täydellisesti tyydyttyneiden, kirkkaiden sävyjen puvuille: tumma vaaleanpunainen, punainen, violetti, smaragdi, viini. Punaisen tukkaiset kaunottaret näyttävät erityisen vaikuttavilta kaikissa vihreiden ja violettien värien sävyissä. Hellävaraiset blondit ovat yksinkertaisesti ihastuttavia vaalean sävyjen puvuissa: sininen, vaaleanvihreä, lila, koralli, vaaleanpunainen, teräs.

Musta, valkoinen, ruskea puku sopii erinomaisesti eriväristen tyttöjen tytöille. Yksi tämän kauden muodin trendeistä on useiden kontrastivärien yhdistelmä yhdessä mallissa. Se voi olla ruskea ja vaaleanpunainen, turkoosi + musta tai valkoinen sisustus, punainen + musta jne.

Velourin toinen etu on sen erinomainen yhteensopivuus useiden koriste-elementtien ja tulosteiden kanssa. On tärkeää, ettei sitä liioitella. Pieni sisustus tai lakoninen painatus taskuihin, hyllyihin, puvun takaosaan näyttää hyvin tyylikkältä ja vaikuttavalta. Uuden kauden suosituimmat tulosteet ovat etnisiä ja koristeellisia kuvioita: skandinaavisia, itämaisia ​​kuvioita, intialaisia ​​motiiveja ja muita tulosteita.

Rhinestones on täydellinen viimeistely velour-puvuille. Kuohuviini, kiiltävä kivi näyttää hyvältä pehmeällä, lämpimällä velourilla. Rhinestones voidaan sijoittaa sovellusten muodossa tai koristella puvut irtotavarana. Tämä asu näyttää aina uskomattoman tyylikkältä ja kalliilta.

tuotemerkkejä

Tuotemerkki Nic Club tarjoaa kokoelman kodin ja urheilun velour-puvut. Tämän merkin malleille on ominaista: klassinen istuvuus, täydellinen istuvuus, laadukas suorituskyky, erilaiset värit ja edullinen hinta.

Amerikkalainen tuotemerkki Juicy Couture tarjoaa tyylikkäitä ja trendikkäitä vaatteita luotettaville ihmisille. Hellävaraisissa karamelli- sävyissä tehdyt veluuripuvut tulivat todelliseksi osuudeksi uudesta kaudesta. Juicy, rikas ja herkkä pastelli sävyjä, kirkas merkinnät, alkuperäiset tulosteet ja valtava valikoima teki tämän tuotemerkin tuotteita monipuolisesti eri-ikäisten naisten keskuudessa.

Laete Company - maailmankuulu alusvaatteiden ja kodin kulumisen valmistaja. Velour-puvut erottuvat tästä tuotemerkistä erinomaisen muotoilun, erinomaisen työn, erinomaisen kalusteen jne. Ansiosta.

Merkki Armani ei tarvitse käyttöönottoa. Tämän tuotemerkin tuotteille on ominaista: ainutlaatuinen muotoilu, moitteeton tyyli, moitteeton sovitus, erinomainen työn laatu ja materiaalit.

Miten valita?

Kun valitset sopivan veluuripuvun, sinun on ensin otettava huomioon kuvasi tyyppi.

Ohuilla, siroilla tytöillä monofoniset mallit pehmeistä, lempeistä sävyistä näyttävät parhaiten.Upeat lomakkeet voivat suositella syvissä, rikkaissa tummissa väreissä valmistettuja puvut. Kirkas merkintä tai alkuperäinen tulostus ohjaa huomion ongelmallisilta alueilta.

Jos veluuripuku on valittu urheiluun, on suositeltavaa käyttää luonnollisia materiaaleja, joiden avulla iho voi hengittää ja imeä kosteutta täydellisesti.

Missä voin käyttää?

Velour-puku sopii erinomaisesti kodin vaatekaappiin. Lämmin, pehmeä ja erittäin viihtyisä - tuntuu aina mukavalta ja samalla kauniilta ja muodikkaalta.

Velour-puku - loistava ratkaisu aamulla tai urheilukoulutukseen raikkaassa ilmassa. Materiaali on erittäin pehmeä, hengittävä, lämmin, hygroskooppinen. Tämä puku ei haittaa liikkumista, se on kätevä ja mukava harrastaa erilaisia ​​urheilulajeja.

Velour-puku - välttämätön osa jokapäiväistä vaatekaappia. Tämä pätee erityisesti epävirallisiin, nuorisotyyleihin, esimerkiksi rentoihin. Molemmat puvut voidaan yhdistää muihin vaatekappaleisiin, jolloin voit luoda monia erilaisia ​​tyylikkäitä kuvia.

Voit mennä kävelemään lapsen kanssa, myymälään, kävellä ympäri kaupunkia, mennä piknikille, mennä vaellukselle - nämä ovat pienin osa mahdollisuutta käyttää tällaista pukua.

Miten hoitaa?

Huolimatta siitä, että velouri on hyvin hellävarainen ja herkkä materiaali, siitä ei ole mitään vaikeaa.

Velouria suositellaan käsi- ja konepesu. Kun peset kirjoituskoneessa, veden lämpötilan ei pitäisi olla yli 30 ° C. Kun käsipesu, puku ei saa olla liian aktiivisesti puristettu ja kierretty, vain tarpeeksi spin. Velourin puku ei merkitse silitystä, mutta jos tällaista tarvetta on, puku voidaan silittää saumaiselta puolelta lämpimällä rautalla.

Mitä käyttää?

Jos veluuripuku on osa urheiluhuoneen vaatekaappia, niin täydennyksenä voidaan käyttää T-paita, toppi, T-paita ja urheilukengät (kuntosali tai lenkkarit). Cap täydentää kirkasta urheilullista kuvaa.

Jos pukua käytetään tyylikkäässä sarjassa (malli rhinestones, kauniit kirjonta, kirkas applikaatio jne.), Niin sen lisävarusteena voit valita tyylikäs käsilaukku sävyisenä, tyylikäs päähine (nahkapää, kirkas baseball-lippis) ja kaunis kengät (mokkasiinit, balettilattiat).

Koko pukua ei tarvitse käyttää, housut ja takki voidaan yhdistää täydellisesti muihin vaatekappaleisiin. Esimerkiksi kaunis veluurinen takki voidaan käyttää farkkuihin tai hameeseen. Velour-housut yhdistyvät täydellisesti monofonisiin tai värillisiin T-paidoihin, sileisiin toppeihin, T-paidoihin jne.

Korujen tai muiden tarvikkeiden osalta niiden lukumäärä on pidettävä mahdollisimman vähäisenä, muuten kuva voi vaarantua. Luodun kuvan tärkein asia on tiivis ja hienostunut. Sitten myös tavallinen urheiluvaatteet näyttävät hyvin elegantilta ja naisellisilta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet