puvut

Naamiointipuvut

Naamiointipuvut

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. edut
 2. Tyypit ja mallit
 3. väri
 4. Mitä käyttää?
 5. kuvakieli

Raakaa naamiointipukua, joka ei ole niin kauan sitten ollut yksinomaan sotilaallinen vaatetus, myönnetään keskimääräiselle ostajalle. Tyylikkäästi tyylikkäästi ja naisellisin yksityiskohdin täydentämällä se voi olla yksi nuoren aktiivisen tytön suosikkivaatteista.

edut

Tällainen sotilaallinen vaatetus on suosittu nuorten, matkailijoiden, innokkaiden kalastajien ja metsästäjien keskuudessa. Talvella naamiointipuvussa, joka on täysin suojattu tuulelta, talvella voit ratsastaa moottorikelkalla tai mönkijällä pelkäämättä lumimyrskyä ja lumikoneita. Tällaiset vaatteet on varustettu monilla taskuilla, joihin avaimet, veitsi, kevyempi, asiakirjat ja jopa pieni ensiapupakkaus sopivat. Tässä suhteessa puku pystyy korvaamaan reppu. Kesällä metsässä hän suojelee ärsyttäviä hyönteisiä ja naarmuuntumista. Kalastus suojelee aurinkoa.

Alunperin suunniteltu piilottamaan vihollisista, naamiointipuku jokapäiväisessä elämässä auttaa näyttämään tyylikkäästi ja luottavaisena ja olemaan myös huomion keskipiste. Mikä parasta, tällainen asia koristaa nuoria tyttöjä ja korkeita ohuita naisia. Jos olet pienen kasvun ja upeiden muotojen omistajan, sinun pitäisi olla hyvin varovainen ostettaessa tätä asua.

Naamiointipakkaus on monipuolinen ja erittäin mukava käyttää. Oikeasti valittu malli korostaa kuvion etuja ja piilottaa pienet puutteet. Sotilaallisen tyylin etuna on myös kausiluonteisuus - puku on sopiva kaikissa sääolosuhteissa vuoden aikana.

Tällaiset tuotteet on yleensä ommeltu luonnollisista materiaaleista - pellavaa, puuvillaa, talvivalintoja toimitetaan lämpimällä vuori. Naisten naamiointimallien sisustuksessa nämä ovat erilaisia ​​painikkeita, painikkeita, niittejä.

Tyypit ja mallit

Naamiointipuku, tietysti, urheilutyyliin. Useimmat nuoret johtavat aktiiviseen elämäntapaan ja tarvitsevat asianmukaisia ​​vaatteita. Tracksuit-armeija on kätevä, koska se ei rajoita liikkeitä, ja se sopii erinomaisesti harjoittelu- ja tanssikursseille. On helppo tehdä temppuja, tehdä hyppyjä ja hioa taitosi taitoluisteluun.

Vaikka naamiointijoukko näyttää edullisimmalta karuissa kireissä tytöissä, täynnä nuoria naisia ​​voi myös varaa siihen, jos he haluavat - sinun tarvitsee vain valita vapaa suora leikkaus, piilottamalla ylimääräisiä kiloja.

Metsästäjät, kalastajat ja vain harrastajat käyttävät tämäntyyppistä naamiointipukua mielellään kuin sadetakki. Se on valmistettu tiheästä kumimateriaalista, ja se suojaa täydellisesti luonnon odottamattomilta tahroilta.

Erittäin käytännölliset talviversiot sotilaalliseen tyyliin. Loppujen lopuksi miehet, jotka varastoivat itseään varusteilla, on muistettava vaimoistaan. Erityisesti reilun sukupuolen suunnittelijat ovat kehittäneet talvipuvun "Leopard", joka on ihanteellinen kävelylle tai piknikille kylmänä vuodenaikana. Siinä otetaan huomioon naisen hahmon piirteet: se korostaa vyötäröä, ei ripustaa tietyissä paikoissa, sillä on paino alla. Tämä tyylikäs vaatetus antaa naiselle mahdollisuuden pysyä naisena missä tahansa tilanteessa.

Tämän vaatteen tärkein etu on se, että se on valmistettu erityisestä kalvokangasta, joka poistaa ylimääräisen kosteuden ulkopuolelle: keho ei hikoile, mikä on erittäin tärkeää talvisää. Tässä tapauksessa puku ei anna ilmakehän kosteuden tunkeutua. Huomaa, että kalvomateriaali ei pyöritä liikuttaessa.

Bars-sarjan takki on varustettu painonapilla, jossa on tuulen ja kosteuden suojausominaisuudet. Tarvittava yksityiskohta - irrotettava vetoketjullinen huppu - kiristetään johdolla, jossa on pidikkeet. Hihoissa on käytännölliset hihansuut, joissa on elastinen.Takissa on kaksi lämmintä taskua vetoketjulla ja toinen sisällä.

Kaksinkertainen pehmustekerros ja lämpöä kestävä fleece, miellyttävä keholle, toimii pukueristeenä. Fleece on myös moderni, joka kykenee tuomaan esiin kosteutta. Puvun muodikas yksityiskohta on selkäkuva leopardikuvasta, joka näyttää harmonisesti taustakuvan taustalla.

Palatessamme miesmalleihin keskitymme Gorka-naamiointipakkaukseen, joka oli alun perin suunniteltu myös sotilaille erikoisoperaatioiden suorittamiseksi ylämailla. Vaalea beige väri yhdistyy ihanasti vuoristomaisemaan. Talvella työskentelemiseksi puvut alkoivat lämmetä lisäksi tuulenpitäviä materiaaleja parannettiin - ne tulivat vahvemmiksi ja kevyemmiksi. Kangasta käsiteltiin tulehdusta ehkäisevillä aineilla. Kalvotekniikan ansiosta Gorka on tullut hengittävä puku.

Moderni tai ns. Uusi Gorka on tulkinta legendaarisesta sotilaallisesta puvusta erilaisissa elämäntilanteissa, myös äärimmäisissä tilanteissa. Nykyään tavallisilla miehillä on mahdollisuus matkustaa tässä miellyttävässä ja käytännöllisessä vaatteessa. "Hill" on hyvä paitsi vuoristossa, myös kaupungissa, metsässä, kentällä. Puku on korvaamaton kalastuksessa, metsästyksessä, matkailukampanjassa. Useita tekstiilialan yrityksiä valmistaa erilaiset muunnelmissa oleva klassinen suojapakkaus ”Gorka”.

On malleja naamiointi hame puvut. Niillä saatu kuva on näyttävä yhdistelmä vastakohtia - naisellisuuden ja raakuuden sekoitus.

väri

Sotilasmuotojen perusvärit ilmestyivät ensin Ison-Britannian armeijassa 1800-luvun lopulla. Sitten amerikkalaiset lainasivat sitä ja parin vuoden kuluttua he pukeutivat koko armeijan khaki-väreihin.

Tänään, khaki (joka persialaisella tarkoittaa ”likaa”) on tärkein naamiointi ja se toimii tärkeimpänä sotilaallisena vaatteena. Tämä väri, jota käytetään myös sotilaallisten esineiden, aseiden maalaamiseen, voitti muoti podiumit yllättävän helposti ja ei ole luopunut asemastaan ​​pitkään aikaan.

Muotiteollisuus soveltaa khakea kahteen päätyyliin. Tämä on safari, johon on asennettu tyylit, leveät vyöt, suuret taskut ja sotilaallinen tyyli, joka luonnehtii aggressiota ja unisexia.

Klassinen naamiointi on oliivinvärinen. Tänään se on erityisen suosittu muotimaailmassa ja rentoutumissuunnittelussa.

Tummanharmaa naamiointi -versio (tai musta, jossa on savuinen sävy) käytettiin vankilan vartijoita ja sotilaita yön erikoistoiminnoissa.

Brittiläisessä laivastossa käytetty klassinen vesiväri on kysyntää työvaatteita ja koulupukuja suunniteltaessa. Psykologien mukaan tämä väri lisää tehokkuutta.

Niin sanottu "lumi" naamiointi oli välttämätön armeijan operaatioille arktisilla alueilla ja Antraktikissa.

"Brushstroke" - hauska naamiointi, jota käytettiin tropiikissa ja Aasian maissa.

Mitä tulee moderniin venäläiseen naamiointiin, tarkoitamme suosituimpia:

 • "Koivu" - khaki-täplät vaalealla oliivin taustalla. Samanlaisia ​​vaihtoehtoja ovat "Rajavartija ja hopeaarkki".
 • "Harmaa ruoko." Horisontaalinen kukka tulostaa syksy-talvikaudella, metsästäjien ja turvallisuusorganisaatioiden keskuudessa.
 • "Harmaa kaupunki". Talvikaupungin naamiointi eri kokoisina paikoina.
 • "Yagel" - täplikäs oliivin tausta. Peittää keskikaistan luonne.
 • ”Digit” on nelivärinen versio, jossa on pikselin muotoinen pikselikuvio.
 • "Sammakko". Huomattava metsän peitto on kirkasruskea täplä, jossa on tumma halo.
 • ”Kenttä Tundra”. Camouflage-värit autiomaassa, jossa on harvinaista kasvillisuutta.
 • "Kohta". Muutettu klassinen metsäväritys, joka muistuttaa amebaa, on hyödyllinen tiheissä metsissä.

Nykyaikaisissa sotilaallisissa naisten puvuissa voi olla sekä perinteisiä khakin värejä että tummempia tai vaaleita värejä.Kesämahdollisuudet puuvillan perusteella tehdään usein harmaana, sinisenä, beige. Löydät myös tummanpunaisen mallin.

Sesonkiaikana on stylistien neuvojen perusteella suositeltavaa valita mustat, ruskeat, siniset ja tyypilliset painotuotteet.

Mitä käyttää?

Sotilaallinen tyyli, vaikka se liittyy lähinnä koviin miehiin, näyttää hyvin mielenkiintoiselta muodin nuorille naisille. Valitsemalla tällaisen asun, tärkeintä ei ole katsoa liian rohkeaa. Tätä varten voit aluksi valita joukon, jossa on herkkä kukka, joka helpottaa kuvaa.

Yhdistä kesän naamiointipuku, jossa on korkokengät ja balettikengät, kirkas T-paita ja räikeät lisävarusteet. Jos tämä on talviversio, käytä tyylikkäitä kenkiä alustalla.

Vaikka vain mennä vaellukseen ja käytät tennarit tai lenkkarit, sinun täytyy silti tehdä kaunis meikki. Hiusten on oltava siististi asetettuja, hiusten huolimattomuus on mahdotonta.

Toinen sävy on, että sinun ei tarvitse täysin naamioida naamiointia. Päätä kädet kyynärpäätteeseen, tahallaan peruuttaa painikkeet, käännä hihna hieman.

Sotilaallisten vaatteiden todelliset tarvikkeet ovat siteet, huivit, vyöt, mielenkiintoiset hatut (esimerkiksi työtakki, joka haluttaessa muuttuu huiviksi).

kuvakieli

Nuorisohousu, jossa on pusero ja tiukat housut. Tämä vaatetus on naamiointiväristä huolimatta melko naisellinen ja hauska kiitos mielenkiintoisen mustan kuvion rinnassa ja polvissa. Housun tyyli osoittaa tytön kapeita jalat ja suora leikkaus puseroista ei haittaa liikettä harjoituksen aikana. Musta lenkkarit, joissa on kirkas sininen nyöritys ja pohjat, elävöittävät sarjaa. Tytön kampaus vastaa urheilullista tyyliä (hännän pään takana oleva häntä), kevyt meikki näyttää harmonisesti.

Tämä sarja on tyyliltään samanlainen kuin edellinen. Kuitenkin täällä "veneen" viehättävä kaulus, jossa on puhtaasti naispuolisen kalkkivärin kaistale, lisää flirttailua. Samat kalkkiliuskat koristavat pitkähihaiset hihat. Tämän puvun naamiointi värit ovat hyvin kirkkaita ja kontrastisia. Kuvaa koristavat tytön pitkät tummat hiukset, löystyvät hartioillaan ja hieno meikki, jossa korostetaan silmiä. Massiiviset valkoiset lenkkarit ovat täällä sopivia.

Ylellinen sotilaallinen tyylihousu sopii muodikkaalle juhlille tai yökerholle. Erittäin avoin takki, joka on kiinnitetty vain yhdellä painikkeella, ei peitä kaunista rintakehää, ja kapeat housut osoittavat kauniita kauneutta. Yhdenmukaiset ja tyylikkäät mustat korkokengät. Chameleon-aurinkolasit antavat tämän viettelevän mysteerin. Korujen puuttuminen tässä tapauksessa on aivan perusteltua - tällainen itsenäinen asu ei yksinkertaisesti tarvitse niitä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet