puvut

Naisten työpuvut 2019

Naisten työpuvut 2019

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Tyylit ja mallit
 2. Lihaville naisille
 3. kangas
 4. Väri ja tulosta
 5. Muotitrendit
 6. Miten valita?
 7. Mitä käyttää?
 8. Tyylikäs kuvat

Työpuku on toimistossa työskentelevän naisen vaatekaapin välttämätön osa ja tekee omaa liiketoimintaa. Tiukka tai muotisuunnittelija, hän auttaa näyttämään upeilta ja luottavaisilta, jotta voit ihailla, mutta samalla ottaa vakavasti.

Tyylit ja mallit

Puvut on jaettu neljään tyyliin. Ne voivat sisältää samoja elementtejä ja vaatekappaleita, mutta leikkaus ja tyyli, jossa sarja säilyy, on merkittävästi erilainen. Tilanne tai toiminta-alue, jossa yksi tai toinen malli on merkityksellinen, vaihtelee.

 • Konservatiivinen liike sopii mahdollisimman tiukalle ja on suunniteltu korostamaan omistajansa valtuuksia ja valtuuksia. Heidän leikkauksensa on lähinnä miesten pukujen leikkausta, ja kokonaissuunnittelu on yksinkertainen, ei herkkuja. Ne ovat moitteettomia, tyylikkäitä, mutta eivät salli omistajan kohteliaisuutta.
 • Ammattimainen puku noudattaa samoja yksinkertaisia ​​ja tiukkoja linjoja, mutta mahdollistaa kuitenkin enemmän naisellinen leikkaus ja joitakin poikkeamia konservatiivisuudesta. Tällaisen puvun joukko voi koostua eri, mutta yhdistettyjen värien ylä- ja alaosasta. Myös materiaaleissa on joitakin erityispiirteitä, koska niillä on usein löysä rakenne (esimerkiksi tweed). Tämä luokka sopii useimmille naisille, jotka haluavat näyttää itsensä edullisimmasta ammatillisesta ja vakaa puoli.
 • Puvun naisellinen ulkoasu viittaa naishahmon ansioiden korostamiseen, joten vaatteet osoittavat korostuksia rintakehän, vyötärön ja lantion alueilla. Kankaalle on hyväksyttävää käyttää koriste-elementtejä, esimerkiksi kirjontaa, kuviota. Yleensä tällaiset puvut ovat vähiten tiukkoja kolmesta, mutta ne eivät sovellu korkeimman tason tapahtumiin ja kokouksiin, koska jotkut mallit näyttävät liian infantileilta, pehmeiltä.
 • Lopuksi pukujen aggressiivinen ulkoasu viittaa rohkeasti trendien ja muotoiluideoiden toteutumiseen riippumatta siitä, liittyvätkö ne epätavallisiin kankaisiin, kirkkaisiin koristeisiin tai tyyleihin. Nämä puvut ovat välttämättömiä niille, jotka haluavat julistaa omaperäisyytensä tai liittyä suoraan luovuuteen.

Kun olet käsitellyt tärkeimmät puvustyypit, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, millaisia ​​vaatteita kuuluu tähän luokkaan. Tyypillisin versio on takki ja housut tai hame, ja kolmiosaisessa puvussa on myös liivi. Tyyli- ja yleissuuntauksista riippuen näillä elementeillä voi olla erilainen pituus, leikkaus, olkapään leveys tai housut. Takki voidaan korvata takilla tai liivillä, ja pohjanauhat ovat sallittuja. On myös tiukkoja yrityskenkiä, jotka toimivat itsenäisenä vaatteena tai yhdistettynä takkiin.

Lihaville naisille

Ongelma-alueilla ei pitäisi olla aktiivisia koriste-elementtejä, sillä ne houkuttelevat tarpeettomasti näitä alueita. Tämä ei koske ainoastaan ​​jousia, nauhoja ja ruchesia, vaan myös taskuja, jotka pitäisi olla uritetut, ei yläpuolella. Mutta pystysuuntaiset osat, esimerkiksi leikkaukset tai leikkaukset, tulostavat visuaalisesti kuvion ohuemmaksi. Tärkeintä on, että kaikki linjat ovat suoria, ei siksakkia. Hihat pitäisi olla suoria ja yksinkertaisia, koska niiden epätavallinen muotoilu kiinnittää huomiota lantion viivaan.

Puvun pitäisi olla tiivis, ei monikerroksinen.On edullista ostaa puku housuilla tai hameella polven alle tai sen alapuolelle (lyijykynähame, aurinko, suora, trapetsi). Tärkeintä on, että ne eivät saa olla joustavia. Jos jalat ovat lyhyitä ja pullistuneita, housut on supistettava pohjaan, lisäksi voit valita hieman lyhennetyn tyylin, mutta sitten sinun täytyy seisoa kantapäässä. Asennetut takit ja puserot peittävät vatsan ja sivun taitokset.

kangas

Mikä parasta, jos puku on valmistettu luonnon tai puolisynteettisistä materiaaleista. Niiden on päästävä ilmaan kehoon, eivät saa aiheuttaa ärsytystä jopa hikoilun yhteydessä, säilyttää muotonsa eikä olla rypistyneet. Kangas voi olla suora, sileä rakenne tai tilavuus, kuvio tai kuvio.

Puuvillan ja pellavan lisäksi käytetään luonnollisista kankaista villaa ja kashmiria. Vaikka kasmirmatto on kallista, villa on yleisin pukumateriaali. On sekä eliitti että edullisempi, taloudellinen. Villan avulla voit tehdä pukeutumista pukuun, taitoksia, lisäksi se on miellyttävä koskettaa, pehmeä. Usein villapuvussa on pellavan, lykran, polyesterin, mohairin epäpuhtauksia, kesän puvuissa on puuvillaa.

Gabardiinia, tweediä, kreppia, viskoosia, silkkiä ja epäpuhtauksia, neuleita käytetään myös pukujen ompeluun. Vuori on viskoosi, asetaatti.

Väri ja tulosta

Perusvärit ovat hyvin suosittuja, sillä ne mahdollistavat liiketoiminnan, kauniin, mutta ei tarttuvan. Musta, harmaa ja tummansininen ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja syksyllä, talvella, mutta keväällä ja kesällä voit varata kevyempiä malleja, esimerkiksi beige tai jopa valkoisia. Näiden värien sävyissä tehdään eniten konservatiivisia ja ammattimaisia ​​pukuja. Muut lajit voivat ylpeillä monenlaisia ​​värejä, sekä pastelli (vaaleanpunainen, vaaleansininen, kerma, oliivi) ja kirkas (keltainen, punainen, violetti, vihreä, punainen).

Tulostaa geometrisia kuvioita käyttäen - raidat, varisjalat, häkki. Vähemmän tiukoissa malleissa löytyi kukka-koriste, paisley.

Puvun yhden elementin rajoissa useiden värien käyttö on harvinaista, eli ne ovat yksivärisiä. Mutta elementit voivat vaihdella väriltään tai varjossaan, esimerkiksi hameen tai housujen takki. Näyttöjen kokonaisvalinnat, kun kaikki kaksi (tai kolme) tuotetta valmistetaan samasta värimaailmasta, yksi ostetuimmista.

Muotitrendit

Tässä ja muodissa tulevassa kaudessa on vain kolme tyyliä: mies, minimalismi ja 70-luku. Puvut ovat huomaamattomia, mutta ne voivat näyttää tyylikkäiltä kankaiden ansiosta. Klassinen puku tarjotaan yhdistettäväksi värillisiä epätavallisia paitoja ja puseroita. "Miesten" puvuissa on tarkoituksenmukaista olla liivi, solmio ja jopa tunteja taskussa olevalla ketjulla.

Yksi trendikokonaisuuksista on takki, jossa on shortsit, asennettu takki, jossa on culottes, mini-hameiden ja kellojen hameet, jotka eivät sovi jokaiseen työympäristöön, ovat palanneet. Housujen tyylien joukossa ovat myös herne-takit, lyhennetyt tai kapeat tyylit. Muodin lyhennetyissä takissa niillä ei saa olla hihoja, tuotteen tilavuusleikkaus yleensä. Takkien osalta kaksiriviset mallit ovat muodissa.

Muodikkaista koriste-elementeistä on suuret napit, epätavallinen solki, vyötärö vyöllä ja ei vain kapea, vaan myös leveä. Jännitystä rakastaville, aggressiivisten pukujen teatterinen tyyli on hyvä uutinen. Ne on sisustettu rikkaasti koristeellisilla elementeillä militarisoidussa tyylissä, flounces, raidat.

Kangas boucle, tweed, sametti, jersey, nahka ja tietysti klassinen villa. Yleinen suuntaus on sileät materiaalit ilman tekstuuria. Sisustuksessa käytetään sifonkia, samettia.

Värit ovat perusasetuksia (beige, harmaa, musta, valkoinen), ruskea, punainen, violetti ja yleensä suunnittelijat ovat tehneet mieltymyksiä mykistettyihin sävyihin ja päinvastoin kylläisiin. Tulosta pock-merkitty, skotlantilainen solu, nauha, geometria.

Miten valita?

 • On tärkeää valita puku ei vain muodon, vaan myös sen tarkoitukseen.Loppujen lopuksi, jos konservatiivinen puku on tarkoituksenmukaista, aggressiivinen ja muodikas silmä on silmänpurkaja ja päinvastoin.
 • Niille, jotka työskentelevät rahoitus- tai oikeudellisilla aloilla sekä julkisessa palvelussa, etusija on hankkia konservatiivisia tai ammatillisia pukuja.
 • Feminiiniset mallit ovat sopivia niille, jotka työskentelevät tiedotusvälineissä, palvelualalla, hoitavat omaa yritystään, mutta muotialan johtajat ja näyttelyliiketoiminta voivat varaa jopa kaikkein ylivoimaisimmista tyyleistä.
 • Puvun valinta riippuu yrityksen asemasta: johtajien, ylimmän johdon, johtajien ja johtajien tulisi tarkastella tiukasti ja valtuutetusti, kun taas muut työntekijät voivat varata tiettyjä vapauksia.
 • Jotta vaatteet olisivat mahdollisimman tehokkaita, ja jotta koko työpäivän viettäminen olisi mukavaa, on erittäin tärkeää valita vaatteesi kuvion mukaan.

Ensinnäkin, kiinnitä huomiota hartioihin - niiden pitäisi olla samoja olkapäiden kanssa, ei purista, älä ripustaa. Hihan pituuden tulee ulottua ranteeseen. Kun nostat käsiä ja palaat alkuasentoon, takin tai takin tulisi myös nousta ja laskea. Hameen leikattu leikkaus ei saisi olla kovin korkea, ja pituus on parasta päästä polviin, sillä lyhyet joutuvat ulos toimistokoulusta.

Ennen ostamista on parasta kokeilla pukua ja tarkistaa sen laatu. Materiaalia on kevyesti puristettava varmistaaksesi, että se ei murene. Saumojen laatu ei ole yhtä tärkeä, koska se riippuu siitä, kuinka kauan tuote kestää. Tarkista kustannukset ja lisävarusteet, koriste-esineet.

Mitä käyttää?

On erittäin tärkeää valita sopiva pusero, paita, tunika, toppi työpukuun, koska ne auttavat monipuolistamaan ulkoasua. Tiukkoja pukuja kannattaa valita miesten paidat, jotka on kiinnitetty kaikkiin painikkeisiin, kauluksilla ja hihansuilla, koska ne ovat niin harmonisesti yhdistettynä kuvaan. Jos on mahdollisuus antaa enemmän demokratiaa ulkonäöltään, niin naisellinen paidat ja puserot, jotka korostavat asennetun siluetin tai hieman syvemmän dekolteen, ansaitsevat.

Joissakin tapauksissa tunikoita ja paitoja lentävät mallit ovat sopivia. Kylmänä vuodenaikana voit käyttää paitojen sijasta ohuita villapaita, puseroita tai puseroita.

Jos on tarpeen pettää vakavuutta kuvaan, kannattaa valita valkoisia paitoja, mutta värillisiä (kirkkaita, pastellisia, tyydyttyneitä tummia) tulisi jättää tapauksissa, joissa ei ole tarpeen noudattaa kaikkia liiketoiminnan etikettisääntöjä. Kevyet puvut yhdistyvät hyvin pastelliväreihin. Harmaa yhdistyy hyvin monivärisiin asioihin, esimerkiksi oranssi, punainen, mutta musta, harmaa, vaaleanpunainen paita sopii sinisiin. Kirkkaat puvut yhdistyvät parhaiten perusväreihin, jotta ei synny tarpeettomia karkeuksia.

Sopivimmat kengät ovat eri värivaihtoehtoja sisältäviä kenkäkenkiä tai muita kenkiä, joissa on suljettu nenä keskikorkealla kantapäällä. Avokärkiset kengät ovat sallittuja vain kesällä. Syksyllä nilkkurit tekevät, ja jos puku on hame, sitten nilkkakengät. Joskus kengät, oksfordit, litteät kengät, harvoin tennarit ovat sopivia.

Jos tarvitset hihnaa, on parempi tehdä valinta huomaamattoman ohuen mallin mukaan, joka on valmistettu nahasta, joka vastaa puvun tai pussin sävyjä. Laukun tulee olla riittävän suuri, mutta ei pussia, mikä parhaiten pitää tietyn geometrisen muodon, lyhyillä kahvoilla, ja toinen hyväksyttävä vaihtoehto on kytkimet.

Mitä tulee koruihin, niiden ei pitäisi olla hankalia, liian hirvittäviä. On parempi valita vaatimaton puku koruja tai klassisia kohteita valmistetaan jalometalleista. On välttämätöntä luopua etniseen, kirkkaaseen tyyliin riipuksissa, korvakoruissa, rannekoruissa.

Tyylikäs kuvat

Sininen työpuku, joka koostuu mekosta polviin, jossa on vyö ja takki. Tämä paketti soveltuu kullan hienovaraisiin koruihin.

Rikas luumu-värinen housupuku sopii hyvin ruskeaan kaulaiseen puseroon, mustiin kenkiin ja pussiin.

Naisellinen valkoinen puku, jossa on lyhyt takki, jossa on pyöreä kaula ja suora hame polviin. Mustat sandaalit ovat jaloillaan ja lisävarusteena rannerengas, jossa on strassikivet kädessään.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet