Älykkäät puvut

Hääpuku

Hääpuku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Morsiamen mallit
  2. Väri ja tulosta
  3. Muotitrendit
  4. Miten valita?
  5. Kauniita kuvia

Häätpuvun valinta on miellyttävin, hankala ja jännittävä tapahtuma jokaiselle morsiamelle. Miten valita asu, joka sopii täydellisesti kuvaan ja joka muistetaan elinaikana? Nykypäivän häätpuvun tyylit vaikuttavat jopa kaikkein hienostuneimpaan muotiasustajaan.

Ja jos haluat erottua joukosta, valitse tyylikäs tai ylellinen tai käytännöllinen asu? Häät puku? Miksi ei?

Morsiamen mallit

Hääpukujen tyylit ja mallit eivät ole yhtä vaikuttavia kuin mekkojen valikoima. Ja tämä ei ole sattumaa. Mekko ei aina salli naispuolisen hahmon kauniita lyömistä, vähemmän käytännöllistä, loppujen lopuksi tämä on maku.

Yksi tärkeimmistä syistä miksi morsiamet suosivat häätasuja:

  1. Käytännöllisyys ja kyky käyttää pukua jokapäiväisessä elämässä.
  2. Lajike. On mahdollista, että morsian jo käytti häätpukua ja haluaa kokeilla täysin erilaista asua.
  3. Kustannusongelma.
  4. Hieno häät, johon ei kuulu suuri määrä vieraita ja meluisa loma.
  5. Maku.

Suosituimpia häätpukujen malleja ovat yleisimmät seuraavat vaihtoehdot.

Housut

Housut voivat olla hyvin erilaisia: suorat, lantiosta tai polvista tulleet, kaventuneet. Se voi olla hame tai housut tai jopa jumpsuit.

Housuissa voi olla klassinen tai alkuperäinen muotoilu, esimerkiksi niitä voidaan täydentää eri pituuksilla ja tiheydellä varustetuilla silmukoilla. Takissa voi olla myös tiukka siluetti tai sitä voidaan täydentää ruffleilla, taitoksilla, koristeluilla, baskeilla, junalla jne.

Takki ja hame

Tämä pakkaus avaa valtavan kentän suunnittelijan mielikuvitukselle. Mikä tahansa tyyli, pituus, tyyli, sisustus. Tärkeintä on, että kitin molemmat osat on yhdistettävä ihanteellisesti toisiinsa. Jos tyylin valinta on vaikeaa, todistettu klassikko tulee aina pelastamaan: keskikokoinen lyijykynähame korostaa tehokkaasti pyöristettyjä lantioita ja hoikkaita jalat.

Romanttiset morsiamet voivat valita hämärtyneitä hameen malleja, kuten aurinkoa ja auringonvaloa. Hame voidaan koristella koristeluilla, laskelmilla tai laskelmilla.

Mielenkiintoinen vaihtoehto: kellopituinen hame keskelle jalkaa. Tämä malli näyttää hyvältä korkeilla ja hoikkailla tyttöillä. Vähemmän ylellinen ja tyylikäs ulkonäkö ja hame-vuosi. Hame voidaan täydentää myös lisätietojen avulla, esimerkiksi junalla.

Asennettu takki näyttää hyvältä ohuella naisella. Sen pituus voi olla erilainen. Jacket-tyylin tulisi korostaa kuvan arvokkuutta ja piilottaa mahdolliset puutteet. Esimerkiksi soikea pääntie korostaa pitkää kaulaa. Ja päinvastoin, lyhyellä kaulalla, on parasta valita malli, jossa on V-kaula, joka korostaa tehokkaasti viettelevää pääntieä.

Pitkät hihat piilottavat liian ohuita käsivarret, lyhentävät tai ¾ korostavat niiden harmoniaa.

Ekstravaganttien ja lihavoitujen kuvien ystävät voivat harkita vaihtoehtoa lattian pituisella vaipalla. Hääpuvun erittäin epätavallinen ja tyylikäs tulkinta.

Yksi naisellisimmista ja kauneimmista vaihtoehdoista pidetään hame-housuina. Tämä malli näyttää erittäin kevyeltä ja ilmavalta, johtuen suurelta osin ompeluun käytetyistä kankaista. Tällaisella mallilla voi olla korkea tai keskivaikea vyötärö, koristeltu ommellulla silkillä tai sifonkijunalla.

Jos pukeutua varten valitaan hehkutettu hame tai housut, takki on parasta valita suora tai asennettu siluetti. Niinpä kuva näyttää ohuemmalta, ja kuva on harmonisempi.Elegantit korkokengät kengät kauniin ulkonäön.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on jumpsuit. Tämä asu näyttää aina hyvin epätavalliselta ja ylelliseltä. Ja erityisesti häätpuvun elementtinä. Haalareissa voi olla tiukka leikkaus edessä ja syvä leikkaus selässä. Lisävarusteina voidaan käyttää pitkiä käsineitä tai laajaa vyötä, mikä korostaa ohutta vyötäröä. Leikattu takki lisää häätpuvun täydellisyyttä.

Häätpuku voi koostua kahdesta tai kolmesta elementistä. Tässä tapauksessa takki ja housut tai hame lisätään liiviin. Jos morsian mieluummin klassikoita enemmän alkuperäisiä vaihtoehtoja, niin hän voi suositella epäsymmetrisiä malleja takit, takit ja tuxedos, jotka ovat hyvin merkityksellisiä tällä kaudella, housut epätavallinen muoto.

Maalaistyyliset asusteet eivät mene pois muodista. Maalaistyylinen, folk-tyyli, epätavallisen mukava ja kodikas. Tässä tyyliin sopivan puvun pitäisi olla kaikkein yksinkertaisin ja ytimekkäin, ei herkkuja ja monimutkaisia ​​yksityiskohtia. Tyyli edellyttää suurta määrää värejä, yksinkertaisinta kenttää. He voivat koristaa puvun yläosaa, kiinnitä tyylikäs boutonniere, varmista, että kutot sen hiuksiin. Kyllä, ja juhlan vieraiden ilmapiiri ja vaatteet olisi säilytettävä tässä tyylissä.

Morsiamille mielenkiintoisessa asemassa on kehitetty kokoelmia tyylikkäistä ja kauniista hääpukuista häätjuhliin. Erittäin tyylikäs, ja mikä tärkeintä, mukava tuleville äiti-puvuille, koostuu housuista ja upeasta tunikasta. Tunika ei saa olla tiukka, näyttää hyvältä valolta, vapaalta tyyliltä. Tunika voi olla eri pituisia (reiteen ja alempi, suora tai epäsymmetrinen leikkaus).

Jos klassinen malli valitaan hääpuvuksi, sitä voidaan käyttää tulevaisuudessa iltapukuina juhlalliselle retkelle tai erityistilaisuuteen. Eri korut, kengät ja asusteet mahdollistavat joka kerta, kun voit voittaa tyylikkään puvun täysin eri tavoin.

Top - erottamaton osa monia hääpukuja. Jotta voit tuntea olonsa mukavaksi missä tahansa juhlahetkellä, on välttämätöntä miettiä sen suunnittelua yhtä huolellisesti kuin muukin puvun tyyli. Takki tai takki voidaan poistaa milloin tahansa, joten yläpinnan tulee olla täysin sopusoinnussa tyylin muotoilun kanssa. Yläosa voi olla koristeltu pitsi, koristeltu guipurella, kirjonta strassikiveillä, lasihelmillä tai kivillä.

Häätpuku on juhlallinen ja juhlava pukea, joten räätälöintiin käytettävän materiaalin tulisi olla sopiva. Loistava raskas satiini, kevyt guipure, herkkä pitsi, ilmava sifonki, kiiltävä silkki jne.

Kun valitset sopivaa materiaalia, kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon puku-suunnittelun monimutkaisuus. Mitä monimutkaisempi ja alkuperäisempi muotoilu, sitä yksinkertaisempi tekstuuri tulee olla materiaalissa.

Väri ja tulosta

Tietenkin valkoinen väri oli ja pysyy kilpailun ulkopuolella. Valkoinen hääpuku liittyy aina puhtauteen ja viattomuuteen. Aika ei kuitenkaan pysy paikallaan, ja muodin suuntaukset tulevat korvaamaan perinteiset säätiöt.

Nykyään morsiamen asu voi olla vain sininen, lila tai kerma. Usein tapaat puvut ja puvut kirkkaanpunaisesta, vihreästä ja jopa mustasta.

Häätpuvun väri valitaan ei vain muodin trendien, oman maun, vaan myös niiden värityypin perusteella. Esimerkiksi pastelliset, herkät sävyt sopivat parhaiten kevät-kesän värityypin omistajille. Ja "syksy-talvi" tytöt näyttävät hyvältä vaatteissa, joissa on elävämpiä, tyydyttyneempiä värejä.

Sininen on yksi suosituimmista. Eri sävyt ovat merkityksellisiä: kylmästä sinisestä kylläiseen safiiriin tai ultramariiniin.

Puku voidaan valmistaa yhdellä värillä tai kahden värin yhdistelmänä. Ei enää. Kuvan tulee olla tyylikäs ja valoisa tai päinvastoin erittäin lempeä ja koskettava. Lajikkeen ei pitäisi olla.

Burgundy, punainen, punertava väri houkuttelee aina huomiota, joten nämä värit löytyvät usein hääpuvuista.

Mutta kaikki morsiamet eivät ole niin ylellisiä. Useimmat suosivat edelleen, ellei valkoista, sitten kaikenlaisia ​​valon sävyjä, pastellivärejä (norsunluu, teekukka, kerma, hiekka, vaalea beige jne.).

Mitä tulee tulosteisiin, ensinnäkin, tietysti, ovat kukat. Kukat voivat olla sävyjä pukeutuneena, hieman erilaisina varjossa tai kontrastina. Kukat kukkaruukot koristavat useimmiten puvun yksityiskohtia kirjonnan tai applikaation muodossa.

Muotitrendit

Yksi tämän kauden trendeistä on klassinen puku.

Naisellinen, tyylikäs kuva oli ja on suosion huipulla. Erityisen suosittuja ovat lyhyet takit, joissa on selkeä olkapää ja kapeat, siistit lavat.

Housujen osalta eri vaihtoehdot ovat tärkeitä. Esimerkiksi mallit, joissa on suuri lasku ja vapaasti virtaava lonkasta. Housujen pituus voi olla myös erilainen, erittäin suosittu vaihtoehto, jossa housut peittävät kengät kokonaan.

Häikäisevät housut ja nilkat nilkaan asti näyttävät hyviltä leikattujen takkien kanssa. Tyylikäs ja moderni tyyli täydentää kirkkaita värejä. Erittäin merkityksellisiä turkoosin, violetin, punaisen ja magentan värejä.

Miten valita?

Häät-wc: n valitseminen ei ole helppoa. Jokainen morsian haluaa katsoa hääpäivä itse. Jotta kuva olisi ikimuistoinen ja valoisa, häätpuvun valinta tulisi harkita kirjaimellisesti pienimpään yksityiskohtaan!

Värivalikoima. Valkoinen väri on win-win jokaiseen tyyliin tehtyyn puvuun. Jos haluat siirtyä pois perinteistä, voit kiinnittää huomiota kevyiden, herkkien sävyjen puvuihin (samppanja, beige, kerma, ayvor, vaaleanpunainen tai taivaansininen). Rikkaista väreistä valmistetut puvut (tumma violetti, bordoninen, sininen, musta) eivät näytä olevan yhtä tyylikäs ja tyylikäs.

Materiaalia. Häätpuvulle on parasta valita kaunis, tyylikäs kangas (satiini, paksu silkki, sifonki, tafti, sametti).

Sisustus ja sisustus. Morsiuspuvun tulee olla tyylikäs ja naisellinen. Siksi koristeellisten koristeiden runsautta ei pitäisi olla. Lisäksi kaikki riippuu myös itse puvun tyylistä. Jos takki on koristeltu rehevillä röyhelöillä, koristeilla, junilla, muilla koristeellisilla elementeillä, lisävarusteiden ja koristeiden tulee olla minimaalisia (hieno rintakoru, riipus, tiara, tyylikäs kirjontakivi, helmiä tai helmiä jne.).

Puvun tyyli valitaan morsian kehon perusteella. Pukeutumisen tulisi korostaa mahdollisimman hyvin naishahmon arvokkuutta ja piilottaa sen puutteet.

Päähine. Luonnollisesti verho näyttää kaikkein sopivimmilta puvuilla. Kuitenkin siro huntu, tyylikäs hattu, kaunis tiara tai vain hiusneula tai hiusten koriste tulee arvokkaaksi vaihtoehdoksi perinteiselle verholle, ja morsiamen kuva ei näytä enää juhlallisesti ja tyylikkäästi.

Klassinen versio kengistä juhlallisessa mekossa, mukaan lukien häät, ovat kenkiä. Ja mikä parasta heels.

Kauniita kuvia

Uskomattoman ylellinen ja naisellinen yhdistelmä: hame-vuosi ja tyylikäs takki. Mekko voi olla koristeltu kauniilla kukka koristeella tai pysyä lumivalkoisena. Kaikki kuvat näyttävät hämmästyttäviltä!

Vaihtelut klassisella housupuvulla. Takki, jossa on kauluksenkestävä alkuperäinen tyyli, malli, jossa on juna, flared housut yhdistettynä samanväriseen läpinäkyvään päähän - kaikki nämä asusteet näyttävät tyylikkäiltä ja jaloilta selkeiden linjojen, tiukka siluetin, koristeiden puuttumisen ja liiallisen sisustuksen ansiosta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet