Älykkäät puvut

Uudenvuoden puku tytölle

Uudenvuoden puku tytölle

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Mallit pienimmille
 2. Tytöille jopa 5 vuotta
 3. Tytöille jopa 12 vuotta
 4. Teini-ikäisille tytöille
 5. Carnival-puvut romun materiaaleista
 6. Miten valita?
 7. kuvakieli

Ihastuttavan talviloman lähestyessä, joka symboloi jotain uutta ja luo taian ja ihmeiden ilmapiirin, jokainen äiti ihmettelee juhlallisesta, uudenvuoden puvusta vauvalleen.

Yleisesti ottaen uuden vuoden pukeutumisperinne juontaa juurensa 1500-luvulla, ja antiikin jumalien kuvia käytettiin puvuina. Tämä perinne syntyi italialaisista kansoista ja 1700-luvulla levisi ympäri maailmaa.

1800-luvulla pukujen kuvien määrä kasvoi merkittävästi, ja ihmiset alkoivat pukeutua pelleiksi, harlekineiksi, viettelijöiksi ja erilaisiksi italialaisiksi koomikkoiksi.

Yhdeksästoista vuosisadan aikana mermaidit, satujen sankarit, kuten shakki kuningatar, sekä mustalaiset ja arvokkaat ritarit tulivat ihmisten ulottuville.

Ja Neuvostoliiton aikakauden alussa puvut tulivat saataville jopa pienimmille, jolloin he voivat kääntyä ketään yhdeksi yöksi vuodessa. Neuvostoliiton sarjakuvien sankarit, villieläimet, keiju prinsessat ja monet muut puvut olivat kysyntää ja pysyivät suosittuja tähän päivään asti.

Mutta kuten tiedätte, nykyaikainen muotimaailma on runsaasti ideoita ja uusien karnevaalipukujen versioiden kehittäminen ei ole pienintäkään työvoimaa. Siksi viime vuosien aikana on ilmestynyt uudenvuoden puvut, joissa on kuvia muuntajista, smurffeista, kääpiöistä ja muista modernien sarjakuvien sankareista.

Mallit pienimmille

Lapset, jotka ovat juuri alkaneet oppia maailmaa, eivät ehkä muista vuosien jälkeen viikoittain, millaista pukua he olivat pukeutuneet uuteen vuoteen, mutta iloinen vaikutelma siitä hetkestä ja ikimuistoisista valokuvista, joita lapsi ihailee kasvettaessa, kannattaa viettää aikaa. ja voimaa etsiä suuri uudenvuoden puku.

Pienimmille tytöille on hyvä puku - pupu. Suuret korvat, melko korkokengät jalat, pehmeä tum - kaikki mitä tarvitset on, että vauva on hauskaa ja mikä tärkeintä, lämmin ja mukava. Värivaihtoehdot voivat olla erilaisia. Bunny, jossa on harmaa tai valkoinen iho, tai upea vauva vaaleanpunaisessa puvussa.

Vauvan asu puvun muodossa - jumpsuit voi olla kissanpentu, koira, pieni leijonanpentu tai jonkinlainen upea lintu.

Vauva voidaan myös pukeutua sisään enkeli-puku lumivalkoinen mekko ja lempeät siivet. Voit käyttää ostettuja tai rakentaa niitä itse käyttämällä ohuita pitsiä tai valkoista silmäkangasta, lankaa, joutsenia tai boa.

Tytöt, jotka eivät vielä pysty liikkumaan itsenäisesti, voidaan pukeutua pieni merenneito-puku Niinpä "kalan" hännät eivät haittaa vauvan liikkumista. Peruukki, jossa on punaiset hiukset ja purppuranpunainen yläosa, auttaa luomaan kuvan Disneyn sankaritarin tyyliin.

Tytöille jopa 5 vuotta

Alle 5-vuotiaiden tyttöjen kanssa kaikki on paljon yksinkertaisempaa, koska tämän ikäisten pikkulapsille tarkoitettujen pukujen valinta on paljon laajempi kuin pienimmille.

Tämän iän lapsi tavallisesti käy lastentarhassa, joten tarvitset puvun matinelle. Erinomainen tie voi olla lumihiutale-puku, joita vanhemmat eivät voi vain ostaa myymälässä, vaan myös rakentaa omia käytettävissä olevien työkalujen avulla, jotka uuden vuoden aattona ovat jokaisessa huoneistossa - hopea sade ja hopea.

Toinen suuri vaihtoehto olisi Joulupukin vaaleanpunaisen isän puku - Snow Maiden. Valkoisten ja sinisten sävyjen mekko ja koriste hopeanvihreinä tulee varmasti huomiotta ja vaikuttavat muihin. Voit ostaa tavallisen "takki" Snow Maidenista tai neulottua mallia, jota voidaan käyttää talvella erillään puvun muista osista.

Tämän ikäiset tytöt voivat myös pukeutua eläimiinsekä lapsia. Hauska orava, jossa on pörröinen hännän ja syljen silmät, hiiret, joilla on suuret pyöreät korvat, keltainen kana tai ahkera mehu, jossa on terävä pistely, näyttävät hyvältä.

Karkin puku on kaunis kultainen kääre melko lähestyy. Pieni makeahammas on iloinen tästä asustasta.

Ja tietysti tyttö on iloinen tyylikkään kauneuden puvusta, jossa on vehreät oksat. Siksi voit ostaa turvallisesti Joulukuusi-puku tyttäresi puolesta. Yleensä tämä asu on muotoiltu rehevän, monikerroksisen vihreän pukeutumisen muodossa, joka on koristeltu eri värien geometristen muotojen kanssa sekä terävä päähine.

Tytöille jopa 12 vuotta

Tämän iän tytöt ovat jo alkaneet näyttää naisellisuutta ja yhä enemmän hellävaraisia, kauniita ja ihania koriste-elementtejä.

Se näyttää hyvältä tähti-puku. Upea kultainen mekko, jossa on suuret strassit, ei jätä mitään välinpitämättömäksi. Mekossa voi olla myös hopeanvärinen väritys, ja sitä on täydennettävä kauniilla kengillä vastaavalla varjolla.

Toinen suuri vaihtoehto tytöille on ikä keiju puku. Prototyyppinä voit viedä keiju-mumman Cinderella-sarjakuvasta, hampaiden keijuista tai kauniista vauvasta Tin-Tinistä vanhasta vanhan Pietarin tarinasta. Kiinnostuneet voivat myös pukeutua kauniiseen pikkutyttöön, Wendy, tyttöystävän rohkea Pena.

Muuten, koska puhumme satuista, Cinderellasta, on syytä mainita, että voit luoda uudenvuoden asun, jonka päähenkilö on. Jotkut tytöt ota cinderella tyypiksi - huono palvelija, ystävällinen ja ahkera. Vaikka useimmat suosivat sinistä prinsessa-mekkoa ja läpinäkyviä kenkiä, jotka jäljittelevät kiteitä.

Malvinan asu näyttää hyvin kauniilta. Tyttö, jolla on rehevä kyyhky, jossa on valkoinen pitsi, sininen kihara kiharat, lumivalkoinen iho ja suuret kauniit silmät, herättävät varmasti huomiota.

Hauskimmille ja tuhoisimmille tytöille on erikoistarjous - rohkea merirosvo-puku. Häikäisevät kiharat, löysät paidat, nahkahousut tai -housut sekä pienet yksityiskohdat, kuten siteet yhdelle silmälle, miekka, papukaija olkapäähänsä tai jopa koukku - kaikki nämä ovat osa vertaansa vailla olevaa kirkasta kuvaa.

Teini-ikäisille tytöille

Koska teini-ikäiset tytöt ovat poimittuja ulkonäköään, uudenvuoden puvun valinta tulisi tehdä varovaisemmin, ottaen huomioon pienen miehen mielipide, sekä kunnioittaen sitä, millaista merkkiä tyttö haluaa pukeutua.

Muuten, merkin valinta ei välttämättä ole tarpeen lainkaan, koska monet teini-ikäiset tytöt eivät enää halua pukeutua karnevaalikuviin ja maksaa klassisia iltapukuja.

Mutta älä epäröi yrittää pukeutua teini-ikäistä tyttöä, siellä on aina hieno tie - keiju maailman prinsessat nimeltään Disney.

Kauneus Belle sarjasta "Kauneus ja peto" olisi hieno tapa pirteä pikkutyttö, jossa on ruskeat hiukset. Vilkas keltainen mekko ja tyylikäs kampaus tyylikkäässä sankarissa näyttävät hyvältä, ja pukeutumisen lisäksi voit ottaa suuren pyöreän ruusun, joka oli hirviön elämänvoiman symboli.

Tummatukkaiset tummatukkaiset tytöt näyttävät hyvältä Mulanin kauneusasu. Sovita ja kaunis jasmiinipuku itämaiseen tyyliin. Sinisen haremin housut ja saman sävyn yläosa näyttävät hyvältä kullanväristen kenkien ja asusteiden sekä suurten jalokivien muodossa.

Puhumalla Disneyn prinsessoista, ei voi unohtaa lumivalkoista, jonka viitta on pehmeä mekko lattialle, jonka yläosa on sininen sävy, ja pohja on kaunis sitruunan väri. Hihat lyhdyt antavat äänen hartioille, ja punainen nauha hiuksissa on vaatteen lopullinen yksityiskohta.

Ehdottomasti jokainen tyttö tuntee upean sankaritarin. RapunzelSiksi suosittelemme, että kaikki pitkäkarvaiset blondit valitsevat hänen asunsa. Mekon väri ja tyyli sekä muut pienet yksityiskohdat voidaan piirtää samannimisen sarjakuvan päälle.

Carnival-puvut romun materiaaleista

Usein, koska ei ole aikaa tehdä ostoksia tai hankkia varoja kalliiden vaatteiden ostamiseen, sinun täytyy turvautua käsillä oleviin materiaaleihin luodaksesi kaunis uudenvuoden puku vauvallesi.

Voit tehdä joulupuiden tai lumihiutaleiden puvun pienestä kangasta, jolla on vastaava väri ja pehmeä, kiiltävä hopealanka.

Erittäin helppo tehdä puku hiiri. Yksi on vain tehdä korvia pahvista tai materiaalia, joka ei taivuta ja pudota, maalaa ne sopivassa värissä ja kiinnitä vanneeseen.

Voit auttaa tyttöä tekemään yksinkertaisen puvun retro-tyylillä lisäämällä ylimääräisen tyynyn suosikkikuvaansa luomaan enemmän sykkiä sekä käyttämällä suuria helmiä ja lasia sekä pitkänomaisia ​​käsineitä.

Miten valita?

Kun valitset uuden vuoden puvun tytölle, sinun on otettava huomioon lapsen mielipide tai yksilölliset mieltymykset, jotta lapsiloma ei pilata.

On syytä kiinnittää huomiota tuotteen tyyliin ja kokoon ja varmista, että ne vastaavat tytön kuvion parametreja. Värien ja lisävarusteiden valinta on parempi antaa lapselle.

kuvakieli

 • Ihmeellinen kuva Snow Maidenistä, kenties suosituin vaihtoehto uudelle vuodelle. Puku, joka koostuu hameesta ja takista, on koristeltu valkoisella taustalla sinisellä kuviolla, ja maalattu päähine on erinomainen päähine.
 • Pikku Malvina houkuttelee kaikkien huomion varmasti uudenvuoden juhlaan. Sininen satiini-mekko, jota täydentävät lumivalkoiset housut - housut sopivat täydellisesti sinisen kiharat.
 • Mikä loma ilman punaista ratsastusta? Ihana pikkutyttö, jossa on punainen huppu, vierailee juhlallisessa korissa, jossa on tuoksuvia kakkuja ja joka jättää varmasti innostuneimman vaikutelman!
 • Suuri asu pienille on musta pörröinen pieni hiiri. Vanteen ja hihnaan kiinnitetyt korvat on valmistettu turkismateriaalista, ja pörröisen villan ulkonäkö syntyy runsaan paisuneen hameen ansiosta.
 • Hyvä keiju kauniissa mekossa, jossa on sifonkihuppu, näyttää upealta! Vaaleanpunainen sävy - suosituin tyttöjen keskuudessa ja varmasti miellyttää jokaista.
 • Useista vihreistä sävyistä valmistettu riikinkukko on erittäin vaikuttava. Kirkas ja kaunis sifonkikangasta valmistettu hännän koriste on kuvassa, ja kultaiset lisävarusteet täydentävät sitä täydellisesti.
 • Lumikuningan lumivalkoinen puku näyttää ihan hienolta, joten se luo varmasti tunteen, ja hopean kruunu ja pukeutuneen rehevä leikkaus ilahduttavat tyttöä.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet