Älykkäät puvut

Halloween-puku tytöille

Halloween-puku tytöille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Loman ominaisuudet ja edut
  2. Puolueen paikka ja aika
  3. Alkuperäiset ja luovat Halloween-puvut

Loman ominaisuudet ja edut

Halloween (alkuperäinen Halloween-nimi) pidetään All Saints Day -päivänä. Tänä päivänä Yhdysvaltojen, Kanadan, Ison-Britannian, Irlannin ja Skotlannin asukkaat pukeutuvat perinteisesti juhlapuvuihin ja menevät kotiin keräämään karkkia. Ne ovat mukautettu nykyaikainen versio tarjouksesta, jonka keltit valmistelivat antiikin aikana kodeistaan, mikä vaimentaa pahoja henkiä.

Huolimatta siitä, että samaan aikaan ihmiset asettavat pelottavia pukuja pelottamaan pahaa onnea, tällä hetkellä Halloween-puvut ovat vain tapa pitää hauskaa.

Valitettavasti esimerkiksi Venäjällä Halloween on vähemmän suosittu. Tästä huolimatta monet suurten kaupunkien laitokset 31. lokakuuta ja 1. marraskuuta välisenä aikana avaavat ovensa kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa. Ja tärkein ehto on tietysti vieraspuku.

Jos aikaisemmin tällainen puku sisälsi symbolisen uskonnollisen merkityksen, nyt nykymaailmassa se on vain tapa häiritä todellisuutta ja ainakin yhden päivän ajan kokeilla itseäsi jonkun muun roolissa.

Kuitenkin Halloween-puvut monille tytöille ovat tekosyy paitsi tuoda monimuotoisuutta ja hauskaa elämäänsä, mutta myös mahdollisuus erottua muiden Halloween-ystävien keskuudessa. Ja jos niissä maissa, joissa tämän loman juhla on laajamittaista, ei ole vaikeaa ostaa haluttua pukua erikoisliikkeeseen, sitten maassamme tällainen ilo maksaa paljon enemmän.

Siksi kaikkien pyhien päivä testaa usein tyttöjä paitsi niiden kyvyn soveltaa upeaa meikkejä, myös kykyään tehdä pukunsa uskottavimmiksi ja alkuperäisiksi riippumatta improvisoiduista keinoista.

Modernit tytöt, jotka päättävät mennä Halloween-juhliin, valmistautuvat siihen perusteellisesti. Muutaman viikon kuluttua he joutuvat keksimään ja suunnittelemaan puvun käsitteen sekä hankkimaan kaiken, mitä he tarvitsevat. Luoville yksilöille tämä prosessi tuo vielä enemmän iloa, koska se pystyy vapauttamaan potentiaalinsa. Toisille tämä toiminta on usein syy saada ystävien kanssa aikaan jotain epätavallista ja ainutlaatuista.

Ennen kuin luot Halloween-puvun uudelleen, sinun pitäisi ensin ajatella sitä. Tämä osa prosessista on vaikeinta, koska on tarpeen ottaa huomioon sellaiset yksityiskohdat kuin oman kunnianhimoisuutesi ja luovuutesi. Juhlan paikka, sen teema, ystävien toiveet omasta puvustaan ​​sekä määrä, jonka tyttö voi käyttää suunnitelmiinsa, eivät ole yhtä tärkeitä tekijöitä.

Puolueen paikka ja aika

Ensinnäkin, ennen kuin keksit Halloween-puvun, sinun täytyy selvittää, mikä on sopiva tietyssä tilanteessa ja mikä ei. Huolimatta siitä, että sellaisissa maissa kuin Venäjä, All Saints Day ei ole niin suosittu, monet heidän asukkaistaan ​​todella pitävät länsimaiden perinteitä, ja siksi joku menee Halloween-klubiin, ja jokaisella on mahdollisuus juhlia sitä ystäväpiiri tai jopa perhe.

Perhejuhlat

Ehkä perheesi on varsin edistynyt nykyaikaisen loma-ajan suhteen ja rakastaa viettää aikaa yhdessä, luoden mielenkiintoisia Halloween-asuja. Kodin sisustus ei vaadi vähemmän mielenkiintoisia, mutta ei liian kammottavia pukuja. Tällöin pukeutumisen pääasiallinen edellytys on aika, jonka viettää rakkaasi kanssa, eikä sen kyky tehdä näyttäviä vaikutelmia.

Erinomainen Halloween-puku tytöille perhejuhlissa voi olla kuva julkkis tai hahmosta perheesi suosikkielokuvista tai esiintyjistä. Jos perheellä on pieniä lapsia, voit yrittää yllättää heidät suosikkitelevisiovastaanottimella.

Jos suunnitellaan pientä puoluetta, jossa esiintyy paitsi lähisukulaisia ​​kuin myös perheen ystäviä, voit laatia erityisen aiheen kaikille kutsutuille vieraille. Näin ollen täydellisen Halloween-asun etsimisen ympyrä supistuu merkittävästi, ja tytöllä on tilaisuus nauttia hyvästä aikaa lähimpien ihmisten kanssa.

Juhlat ystävien kanssa

Harvoin nuoret voivat jättää itselleen mahdollisuuden jäädä yhteen, jos on syytä. Halloween on nuorten keskuudessa erityisen suosittu, sillä se on erinomainen tekosyy paitsi eroon, myös ylpeillä luovien kykyjensä kanssa. Siksi tässä tapauksessa puvut kannattaa kiinnittää hieman enemmän huomiota.

Epäilemättä tämä asu ei saa olla vain upea, vaan myös hyvin kammottava, jotta saat oikean vaikutelman, mutta voit myös sallia pienen huolimattomuuden. Yleensä kaikki tytöt viettävät paljon aikaa keräämään tällaisia ​​puolueita. Suositut Halloween-merkit ovat tässä tapauksessa vielä noita, vampyyriä tai demonessia.

Hyvin usein monilla tytöillä, jotka eivät ehkä edes tiedä siitä, on jo kaikki tarvitsemansa luodakseen nämä pukut vaatekaapissaan. Tarvitaan vain seksikäs lyhyt musta mekko, repeytyneet sukkahousut, stilettot tai nahkakengät käsineineen sekä paljon kosmetiikkaa ja hiuslakkaa antamaan heille uskomaton määrä - puku on valmis!

Jos haluat, voit viettää enemmän aikaa ja energiaa tämän puolueen valmisteluun, jos se lupaa olla hauskaa ja harkittua viihdettä ajatellen. Tätä varten voit lukea alla olevan artikkelin Halloween-puvun kuvauksen samassa artikkelissa.

Yökerho

Tämä luokka tarvitsee ehkä eniten keskittymistä, ei vain alkuperäisen puvun luomisen, vaan myös tyttöjen kyvyn tottua rooliinsa. Halloweenin edistyneet yökerhot pitävät usein paljon kilpailuja, joissa on erittäin mielenkiintoista osallistua. Ja tietysti kaikkein yleisin ja suosituin niistä - loistava ylellisimpien ja ikimuistoisten pukujen omistajille.

Useimmiten tytöt viettävät paljon vaivaa vaikuttamaan paitsi tällaisten kilpailujen tuomaristoon myös muihin klubin vieraisiin. Tällöin puvun luominen tulee tällaisten osapuolten osallistujien päätehtäväksi jo viikkoa ennen loman alkua ja vie paljon energiaa niiden luomisessa. Mutta tulos on epäilemättä sen arvoista.

Tällöin paitsi itse puku on myös erittäin tärkeä, mutta myös tytön kyky "koristella" sitä oikean meikin, linssien, mielenkiintoisten lisävarusteiden ja muiden yksityiskohtien avulla. Tämä voi olla esimerkiksi zombiehoitaja tai nunna-puku, jonka demoni on itse antanut. Meidän on oltava kaikkein huomaavaisia ​​ja alkuperäisiä.

On parempi olla ottamatta huomioon yleisimpiä puvun vaihtoehtoja, ellei tyttö ole varma, että hänen versionsa on välttämättä paras kaikista. Varokaa sellaisia ​​klisejä kuin Marilyn Monroe, zombie, luuranko, noituus terävässä hatassa, kissa tai vampyyri hänen stereotypioissaan.

Monet tytöt ja heidän kaverit valmistelevat mielenkiintoisia pari-pukuja erityisesti tällaisille puolueille.

Yksityinen ilta yksin rakkaasi kanssa

Kaikki Halloween-juhlat eivät kuitenkaan ole pelkästään hauskoja, vaan myös hauskoja. Monille pariskunnille Halloween ei ole pelkästään loma, vaan tekosyy olla yksin yksin, yrittäessään odottaa odottamattomia rooleja. Tämän päivän roolipelit ovat tärkeämpiä, ja tähän mennessä erikoisliikkeet hankkivat eniten ääneen ja monipuolisia pukuja, jotka voivat korostaa hänen seksuaalisuutensa, mutta myös kokea heidän yhteisen fantasiansa kaverin kanssa.

Alkuperäiset ja luovat Halloween-puvut

Tällä hetkellä on olemassa lukuisia Halloween-puvut tytöille, joista suosituimpia ovat noita, zombie, nukke ja luuranko. Ehkä yksikään pyhä koko pyhien päivän aattona ei voi tehdä ainakin yhtä näistä puvuista. Tästä syystä tässä artikkelissa olisi otettava huomioon mielenkiintoisempia ja vähemmän suosittuja tyttöjen puvut.

nunna

Nunni on aina ollut viattomuuden ja ystävällisyyden persoona, minkä vuoksi monet Halloween-juhliin kutsutut voivat tuntua melko epätavalliselta nunna-puvulta, jota täydentävät upeat yksityiskohdat mustina linsseinä, simuloitu kola rinnassa tai keinotekoinen veri pukeutumalla.

On olemassa muutamia vaihtoehtoja uhkaavan puvun luomiseen tämän kuvan avulla. Sinun pitäisi hankkia etukäteen erityinen nunnapuku, joka voidaan ostaa kaupasta tai tilata edullisemmaksi hinnaksi Internetin kautta. Huolehdi tästä etukäteen.

Jos haluat tehdä vaikutelman puolueen miehen puoliskosta, voit yrittää lyhentää pukua itseäsi, jolloin mekko on epätasainen. Kuvaa voidaan täydentää erityisesti revittyillä sukilla, korkokengillä ja painavalla ketjulla, jossa on kaula-aukko. Make-up voidaan tehdä varsin aggressiiviseksi: "veren" tahroja, tummat ympyrät silmien alla, häikäisevästi punaiset huulet. Tai päinvastoin, vaatimattomampi, lisäämällä vain väärät silmäripset, tummat huulipunat ja mustat linssit.

Demonin omistaman nunnan kuva on paljon helpompi luoda. Riittää riittää keinotekoinen veri vaatteen valkoisiin osiin ja tehdä kasvot luonnottomasti vaaleana lisäämällä ruhojen vuotoja ja huulille kirkasta huulipunaa. Lisätietona voit käyttää puisen ristin matkamuistomuotoa, jonka toinen pää teroitetaan ja värjätään punaisella verellä jäljittelevällä maalilla tai koristeellinen leveä veitsi.

Vampyyri

Tytöt ovat varmasti jo pitkään pitäneet vampyyrin kuvaa alkuperäisenä puvuna tälle lomalle. Vampyyri-puku ei kuitenkaan välttämättä tarvitse sisältää litraa keinotekoista verta vaatteisiin ja kaulan jälkiä. Tällaisia ​​stereotyyppisiä asuja on erittäin helppo luoda, mitä ei voida sanoa todellisesta goottilaisesta puvusta, jossa on ammattimainen meikki.

Kaikki vampyyrien kuvat eivät ole varmasti seksikäs ja upea. Perinteinen gothic-mekko, jossa on korsetti, voidaan korvata alkuperäisellä nahkakerroksella, joka on kulunut säiliön yläpuolella tai lyhyt mekko, jossa on koristeellinen rintakehä. Kuvan uskottavuus auttaa luomaan ammattimaisen meikkiä. Ja lisävarusteina voidaan käyttää katkenneiden käsien tai pään malleja, jotka voivat myös olla syynä hauskoja valokuvia.

Lisäksi ylimääräisten linssien käyttö yhdessä pätevän make-upin kanssa voi tehdä tästä kuvasta todella mahtavan.

Mystinen metsäolento

Tytöt, jotka ovat tyytyväisiä erinomaisen hahmon omistajiin, voivat luoda viettelevän kuvan metsäolennosta. Tämä puku tulee olemaan luovien ihmisten makuun, sillä sen luomiseksi voi olla paljon ideoita.

Niinpä, kun luodaan kuva faunista, täytyy se paljastaa.Tätä varten kannattaa ostaa ihonpitävä kehon keho ja huomattava määrä turkista. Sitten voit luottaa mielikuvitukseen. Kätevä apu voi liimata kehon todellisilla lehdillä, joita et löydä syksyllä ongelmia, ja otshit-hame tai shortsit, joissa on koristeellinen häntä. Jalat voidaan peittää turkisvärillä, ja jalkojen päälle asetetaan kullanvärisiä leikkureita, jotka päästävät kuoria.

Ei ole erityisiä ongelmia luoda mielenkiintoisempia kuvia lentävien kankaiden ja meikkimaalien avulla. Se voi olla paha henki tai sireeni. Viime aikoina suosituimpia ovat kuvat, joissa tyttöjen hiusten liiman ja värin avulla luodaan mielenkiintoisia sävellyksiä sarvien jäljittelemiseksi tai puun oksaksi.

Tiikeri nainen

Jos etsit seksikäs kuva, sinun pitäisi valita yksi tämän puvun muunnelmista. Jos kissanpennun Halloween-puku ei enää aiheuta erityistä vaikutusta hänen suosionsa vuoksi, hänen arvokkaampi protege voi tuottaa oikean vaikutuksen.

Tässä tapauksessa tarvitset henkilön, joka joko vain osaa piirtää kauniisti, tai tämä on hänen ammattinsa. Tiikerin muodostaminen kasvoilla ei ole niin vaikeaa, mutta on paljon seksuaalisempaa yrittää tehdä vain paljain käsin ja koskettaa pikku poskipäät ja posket. Lisää tämä kuva voi olla tiheä musta korsetti ja sametti tiukka leggingsit.

Tämän kuvan toinen versio voi kuitenkin koostua tyylikkäämästä yhdistelmästä eläinten tiikeri-tulosta varten, jossa on saman materiaalin reunus. Muut vaatteet voivat olla neutraaleja tai ne voivat koostua vain kehosta tai uimapuvusta, jolla on sama paino- ja stilettikengät. Tämän kuvan tärkein hämärä elementti voi olla fangit ja koristeelliset veripisarat, mikä tekee selväksi, että tämä tiikeri ei ole lainkaan käsikirja.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet