Kansalliset puvut

Bulgarian kansallinen puku

Bulgarian kansallinen puku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Menneisyydestä nykypäivään
  2. Pukeutumisominaisuudet
  3. malli

Menneisyydestä nykypäivään

Bulgarian kansallinen puku erottuu muista Euroopan maista. Bulgarian asukkaat alkoivat näyttää makua XII-luvun alussa. Tämä vaatetus on harmoninen yhdistelmä slaavilaisia, eurooppalaisia ​​ja turkkilaisia ​​mekkoja. Naisten mekkojen ja hattujen valikoima on vain kiehtovaa.

Aiemmin Bulgarian kansallispuku valmistettiin yksinomaan kangasta, ommeltu itsenäisesti. Niinpä ammattitaitoiset työntekijät osoittivat kunnioittavansa kunnioitusta kansallisen puvun luomiseen. Mielenkiintoista on se, että naiset ommellaan vain tiettyinä päivinä. He ottivat tämän prosessin vakavasti.

Ensimmäinen kansallinen vaatetus oli villalanka, joka kutsuttiin sukmaniksi. Sen erottuva piirre oli trapetsikuvio ja syvä pääntie kaulassa. Aluksi hän oli sama kaikilla maan alueilla, mutta vähitellen kunkin paikkakunnan asukkaat tekivät jotain uutta ja epätavallista kansallisen pukun luomisessa.

Bulgarian kansalliset vaatteet ovat rikas, kaunis ja alkuperäinen sisustus. Se on sisustettu erilaisilla koristeilla. Näyttää näyttävästi symbolisen kirjonnan.

Pukeutumisominaisuudet

Tärkeä osa Bulgarian kansallispukua on päähine. Kauniiden kuvien valoisa, upea ja alkuperäinen ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden tehdä uusia värejä, lisätä poikkeuksellisen ja ainutlaatuisen keulan. Usein sisustus on kolikoita, helmiä ja värikkäitä seinämaalauksia. Päähine voit luoda juhlallisen keula.

Bulgarian kansallisen vaatteen kohokohta on äänen läsnäolo, jota hän tekee kävellessään. Se on samanlainen kuin melodia, joka johtuu valtavan määrän koruja. Tytöt haluavat käyttää korvakoruja, kaulakoruja, kaulakoruja sekä upeita metallilevyjä sekä puolijalokiviä. Se on yhdistelmä kaikista koristeista ja koristeista, jotka luovat miellyttävän äänen.

malli

Bulgarian kansallispuvun pääelementti on sundress, jota voi edustaa erilaiset variantit.

Yleisin on sukman. Tässä kaapissa on paljon yhteistä sundressin kanssa. Se voi olla hihoissa tai ilman. Sukman on sisustettu kauniilla koruilla ja koristeltu hienolla punoksella. Huomio, myös houkuttelee maalattua esiliinaa, lisäämällä juhlallisuutta ja eleganssia kuvaan.

Toinen kansallinen puku on saia, johon kuuluu hame ja paita, jossa on erilaisia ​​hihat. Huomiota kiinnittävät paitojen hienosti kirjonnetut hihansuut ja kaulus.

Miesten asuun kuuluu paita, liivi, housut, koristeltu punoksella ja vyö, jossa on kirjonta. Paidan hihansuut ja kaulus on aina koristeltu houkuttelevalla sisustuksella. Kaikki bulgarialaiset miesten kansallispuvut voidaan jakaa kahteen ryhmään. Vaalean ja kirkkaan värin vaatteita kutsuttiin valkoiseksi. Tumma puku on nimeltään chernodreshna.

Myös lapsille tehdään kansallisia vaatteita. Sille on ominaista värien kylläisyys. Tytölle täydellinen täydennys on rehevä seppele, jossa on värikkäitä värejä. Se voi olla koristeltu kivillä ja kolikoilla, koska ne antavat kuvalle näyttävyyden ja kirkkauden.

Tsarvuli - Bulgarian kansalliset jalkineet, jotka erottuvat mukavuudesta ja mukavuudesta. Se on esitetty sandaalin muodossa ja on valmistettu aitoa nahkaa.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet