Kansalliset puvut

Baijerin kansallispuku

Baijerin kansallispuku

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. tarina
 2. piirteet
 3. malli
 4. Väriliuokset
 5. tarvikkeet
 6. lisälaitteet
 7. kengät
 8. Moderni keula

Baijerin kansallinen puku on olennainen osa Baijerin asukkaiden tavanomaista elämäntapaa, koska se on kulunut paitsi loma-aikoina, mutta myös usein yrittänyt "joka päivä". Kaikki tämän vapaan valtion asukkaat, jotka sijaitsevat Saksan eteläosassa, paljastavat kansansa perinteet huolestuneena.

tarina

Baijerin kansalliset vaatteet ilmestyivät aikamme alussa. Tuolloin hän näytti yksinkertaiselta ja vaatimattomalta. Miehet käyttivät löysiä housuja ja paitoja, jotka oli ommeltu vain hihat. Kengät erosivat myös yksinkertaisuudesta, koska räätälöinnin valmistuksessa käytettiin vain nahkaa, joka oli suunniteltu jalkojen peittämiseksi, ja hihnat jalkojen kiinnittämiseksi.

Reilu sukupuoli pukeutui lattialle, joka oli tehty vain kahdesta materiaalista. Ajan mittaan tapahtui muutoksia naisten vaatteissa - ilmestyi houkutteleva mekko, jossa oli syvä pääntie ja hihat. Ja päällysvaatteiden vaippaina käytettiin lattia huppuilla.

Nämä ovat tavallisia pukuja, joiden pohjalta perustettiin kansallinen baijerilainen puku. Tavallisille ihmisille kiellettiin käyttämästä koriste-esineitä vaatteiden koristeluun. Tämä etuoikeus oli vain väestön korkeimmilla kerroksilla.

Toinen ero rikkaiden ja köyhien välillä oli kankaita. Talonpojan puvut ommeltiin kalliista materiaaleista, kun taas kaupunkilaiset eivät voineet varaa tällaista ylellisyyttä.

piirteet

Jokaisella kansallisella puvulla on joukko ominaisuuksia, jotka ovat kehittyneet kansan kehittämisprosessissa. Baijerin asu ei ole poikkeus säännöstä. Muinaisina aikoina vain yksi voisi oppia paljon henkilöstä - ammatista, iästä, asemasta jne.

Modernit puvut kertovat myös paljon omistajistaan. Voit esimerkiksi määrittää siviilisäädyn ja jopa lasten määrän.

Baijerilaisille kansallinen puku on yleinen ja tuttu. He käyttävät sitä joka päivä, mikä antaa Baijerin alkuperäisyyden ja omaperäisyyden asukkaille. Tällä vaatteella on sukat, jotka ilmestyivät kansan kehityksen aikana.

Kansallisen puvun mukaan voit myös arvata kuuluvan tiettyyn Baijerin alueeseen. Ne eroavat kirjonnassa, väreissä ja koristeissa.

malli

Naisten kansallista asua kutsutaan dirndliksi. Se houkuttelee huomiota kirkkaudella ja näyttävyydellä. Se sisältää useita perusvaatteita:

 • Pusero on tavallisesti valkoinen, kapeat tai paisuneet hihat. Koristeluun käytetään pitsiä tai jousia.
 • Liivi, korsetti tai asennettu rintaliivit.
 • Ylellinen, pehmeä hame, joka on hyvin samankaltainen kuin renessanssissa kuluneet.
 • Esiliina. Kirkkaat värit antavat kuvan hienostuneisuuden ja tyylikkyyden.

Baijerin kansallinen vaatetus miehille on Trachten (tracht). Sen pääasiallinen ero on nahkahousut, joita on lisätty sukkahousuilla tai leveällä vyöllä. Baijerilaisen välttämätön ominaisuus on leggingsit ja massiiviset kengät. Puvun yläosaa edustaa paita, liivi ja takki.

Baijerilaisille tarvikkeilla on suuri rooli. Ne koristavat usein kansallispuvun ketjuilla, lukkoilla, avaimenperillä ja muilla koriste-elementeillä.

Kohokohta on päähine, koska se on koristeltu harjoilla, höyhenillä ja muilla tyylikkäillä elementeillä.

Väriliuokset

Tytöt rakastavat käyttää kansallisia vaatteita, koska niitä edustavat kirkkaat ja kylläiset värit.Hyvin usein perusvärit ovat vihreitä, sinisiä, punaisia ​​ja sinisiä sekä niiden lukuisia sävyjä. Dirndli esitetään usein valkoisin ja sinisin sävyin, jotka vastaavat Baijerin lipun värejä.

Nykyään Baijerin kansallispuku eroaa monin tavoin alkuperäisestä versiosta. Se näyttää valoisalta ja tarttuvalta, koska siellä on suuri määrä nauhoja, upeita kirjaimia ja koristeita. Valkoinen pusero asettaa äänen kaikille vaatteille.

Naisten puvut edustaa paljon suurempaa valikoimaa värejä kuin miesten. Kirkkaat hameet, esiliinat ja liivit auttavat luomaan upeita jousia. Miehet korostavat usein päähineitä. Se voi olla sininen, kirsikka, vihreä.

tarvikkeet

Baijerilaiset lähestyivät aina varovasti kankaiden valintaa kansallispuvun ompeluun. Ne suosivat luonnonmateriaaleja. Usein käytetään pellavaa, villaa, nahkaa ja lattiaa. Nykyaikaiset kankaat sisältävät usein synteettisiä kuituja, mutta tämä ei millään tavalla haittaa, mutta päinvastoin antaa vaatteen lujuuden, joustavuuden, kirkkauden jne.

Suunnittelijat luovat upeita malleja, koska he eivät pelkää kokeilla kankaita ja käyttää monipuolista leikkausta. Naisten puseroiden, sundressien, mekkojen laaja valikoima on yksinkertaisesti kiehtovaa. Jokainen malli on alkuperäinen ja ainutlaatuinen.

lisälaitteet

Erittäin tärkeä naisten lisävaruste on esiliina. Hän kaunistelee tyylikkäästi kaunista kuvaa, koska se on varustettu kirkkailla väreillä ja monipuolisella leikkauksella. Hän voi kertoa paljon tyttöstä.

Esimerkiksi, miten keula on sidottu, voit oppia omistajansa siviilisäädystä. Naimattomat tytöt sitovat keula vasemmalle. Oikean keulan läsnäolo osoittaa, että nainen on naimisissa. Joskus se kohtaa keula keskellä, niin se tarkoittaa, että nainen on leski.

Naiset rakastavat näyttää valoisalta ja houkuttelevalta, joten he täydentävät usein kansallisia vaatteita kauniilla huiveilla, helmillä ja muilla koristeilla.

Miehet kiinnittävät suurta huomiota päähineeseen. Jos valitset herkullisen hatun, se voi täysin muuttaa kuvaa, lisätä väriä, tyyliä, eleganssia ja näyttää myös yksilöllisyytesi.

kengät

Kansallinen puku on pakollinen osa kenkiä. Naiset käyttävät elegantteja kenkiä, joita täydentävät soljet. Vahvemman sukupuolen edustajat käyttävät massiivisia kenkiä, jotka on valmistettu paksuista pohjoista.

Moderni keula

Suunnittelijat luovat upeita Baijerin kansallisten vaatteiden malleja, koska he rakastavat pelata väreillä, leikkauksilla, tyyleillä, materiaaleilla.

Baijerin nykyaikainen kansallispuku näyttää hyvin tyylikkäästä ja seksikäs naisille. Se koostuu punaisesta pörröisestä minipituisesta hameesta, lumivalkoisesta puserosta, jossa on pehmeät hihat, tyylikäs korsetti ja pieni esiliina. Hienostunut korkki, jossa on sulka, auttaa lisäämään viehätystä ja omaperäisyyttä. Tässä asussa voit mennä turvallisesti juhliin.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet