housut

Miten tehdä nuolia housuihin?

Miten tehdä nuolia housuihin?

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Housujen valmistelu
 2. Kuinka tehdä nuolet oikein kerran ja ikuisesti?
 3. Tapoja luoda nuolia
 4. Miten poistaa kiiltoa?
 5. Mitä tehdä, jos nuolet osoittautuvat epätasaisiksi?
 6. vinkkejä

Housujen nuolet voivat oikeutetusti väittää olevansa tärkein trendi, koska ne ovat olleet olennainen osa klassista pukua riittävän pitkään. Mutta ajan myötä syntyy kysymys ennen kaikkea siitä, miten ne voidaan rautaa oikein, niin että tämän vaatekappaleen nuolet ovat täydellisiä ja täydentävät harmonisesti kuvastamme. Ja vain tämä lukija auttaa tässä artikkelissa.

Sen olemassaolon alkaminen, housujen nuolet vastaanotettiin 1800-luvun lopulla, jolloin myrskyisä räätälöinti ja valmiiden vaatteiden massamyynti alkoivat Euroopan ulkomaisissa maissa. Housut olivat erityisen suosittuja - tämä tuote valmistettiin paitsi alkuperämaan asukkaille. Suurin osa siitä lähetettiin muihin kaupunkeihin, valtioihin, pääasiassa vesikuljetuksia varten.

Niin, että kuljetuksen kohteena olevien alusten tiloissa istutettiin mahdollisimman paljon tavaroita, ennen kuin se ladattiin, se lähetettiin voimakkaan puristimen alaisuudessa ja lisättiin lisäksi. Juuri tämän prosessin takia housut olivat jäykkiä taitoksia, joista oli vaikea päästä eroon. Mutta ostajat eivät olleet hämmentyneitä tällaisesta puutteesta, ja pian se muuttui muodikkaaksi trendiksi, joka ei menetä merkityksensä tähän päivään.

Housujen valmistelu

Naisten ja miesten housut on valmistettu erilaisista kankaista, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Tärkeintä on kuitenkin, että kullakin kankaan tyypillä on oma erityinen lämpötilajärjestelmä. Tehtävän helpottamiseksi ostajalle valmistaja ilmoittaa kaikki nämä tiedot vaatetustarrassa.

Kuinka tehdä nuolet oikein kerran ja ikuisesti?

Valitettavasti, kun haluat tehdä täydelliset linjat lopullisesti, se ei toimi, mutta jotta housut olisivat miellyttäviä, silitys on noudatettava joitakin yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • Ennen kuin aloitat silitys, vaatteita tulisi tutkia tahrojen varalta. Koska korkeassa lämpötilassa jopa pieni, tuskin havaittava tahra muuttuu uudeksi ongelmaksi.
 • Ensin täytyy valmistaa housut. Pinnallaan siveltimellä poistetaan erilaisia ​​saasteita villan tai nukan muodossa.
 • Taskut poistetaan kaikista tarpeettomista kohteista.
 • Silitys on tehtävä vain kovalla pinnalla.
 • Raudan pohjalla ei saisi olla pinnalla mitään pilaantumista.
 • Kun silitys housut ja silityslinjat, käytä silitysvälinettä. Tämä on pieni kankaan läppä, jossa on sideharso tai chintz. Sen käyttö estää kiiltävien jälkien ilmestymisen kankaan pinnalle.
 • On välttämätöntä valmistaa säiliö tavallista vettä varten, koska silityskauden aikana kangasläppä kostutetaan ilman epäonnistumista.
 • Housujen silitysprosessi tulee aloittaa kääntöpuolelta, ylhäältä.
 • Niin, että kankaan etupuolella ei näy kinks, taskujen alla on pieni froteepyyhe.
 • Älä paina rautaa kovasti silityksen aikana.
 • Sen jälkeen, kun housut on silitetty kääntöpuolella, ne käännetään etupuolelle.

Tapoja luoda nuolia

Jotta voit saada täydelliset linjat housujen molemmille puolille, sinun on yhdistettävä niiden sisä- ja ulkopinnat. Jos vaatekaappi on ommeltu oikein, nuoli tulee yhteen urien kanssa, joka tulee housujen vyötärönauhasta.

Voit rautata nuolia eri tavoin.Joku haluaa rautaa molemmat housut yhtä aikaa, ja joku tekee sen vaiheittain.

Jotta saat hyvän tuloksen, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • Panttijalka valmistetaan edellä kuvatulla tavalla, ja siihen lisätään tavalliseen veteen kastettu kangas.
 • Lämpötilavaatimuksen perusteella, joka löytyy etiketistä, vastaava tila asetetaan.
 • Kun silitys kuivuu, se on kostutettava vedessä. Ellei tietysti silitys ole rauta, jossa on höyrylaiva.
 • Jotta helpotettaisiin nuolien siirtämistä kankaaseen, voit laittaa silitysrauta tiettyyn paikkaan ja odottaa hetken sen siirtämisen jälkeen. Tämä menetelmä on erityisen kätevä, jos housut ovat liukkaita kankaita.
 • Varmista, että tulostuksen laatu on tasoittunut housujen yhdeltä puolelta. Housuissa olevien viivojen pituuden on oltava täysin sileä vyöstä alkaen.
 • Rauta toinen puoli ja täytä silitys.

Katso video alla olevasta videosta.

Kyky saada silitys täydellisesti johtaa vähitellen. Aluksi monet ihmiset käyttävät paljon aikaa tähän prosessiin, mutta joka kerta kun se on vähennetty, kaikki edellä mainitut vaiheet suoritetaan nopeammin ja tehokkaammin.

Miten poistaa kiiltoa?

Usein kohtaamme tilanteen, jossa kiiltävät jäljet ​​jäävät kankaalle housujen silityksen aikana. Ja estääkseen niiden esiintymisen on noudatettava seuraavia yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • Kiiltävien jälkien välttämiseksi on suositeltavaa silittää housut takana.
 • Kun silitys ampujaa, käytä silitysvälinettä. Tämä on pieni pala kangasta, joka kostutetaan säännöllisesti silityksen aikana joko tavallisessa vedessä tai heikossa ratkaisussa, joka koostuu tästä suhteesta: käytä tl: ää etikkahappoa litraa vettä kohti.

Mitä tehdä, jos nuolet osoittautuvat epätasaisiksi?

Jos kokemusta ei ole paljon, ei ole täysin mahdollista tasoittaa täydellisesti tasaisia ​​käsiä housuihin, mutta sinun ei pitäisi häiritä. Jos jokin ei toimi, ja nuolet ovat epätasaisia, sinun tarvitsee vain toistaa kaikki edellä mainitut vaiheet uudelleen ja tasoittaa taitokset toisella puolella.

Voit luoda ampuja ei ota liikaa aikaa joka kerta, sinun täytyy huolehtia housujen puhtauden säilyttämisestä jokaisen sukan jälkeen. Paidat on puhdistettava pölystä ja villasta erityisellä harjalla, ja aseta ne epäilemättä ripustimeen.

vinkkejä

Usein vietämme paljon aikaa, jotta saatamme asiat hyvässä kunnossa, ja siksi niiden ulkonäkö lakkaa miellyttämästä silmiemme heti sen jälkeen, kun ne on asetettu. Jotta tämä ei onnistu housuilla, sinun on tiedettävä muutamia yksinkertaisia ​​mutta älykkäitä vinkkejä:

 • Jotta linjat jäisivät housuihin ohuemmiksi ja siistemmiksi, silitysrauta tulee kostuttaa ei tavallisella vedellä vaan laimennetulla olennaisella liuoksella. Alarivi on, että happo voi auttaa poistamaan kangasta kiiltoa silityksen aikana. Yksi ruokalusikallinen etikkahappoa litraa vettä kohti riittää.
 • Nuolien jäykkyyden suhteen pisin vaikutus tässä suhteessa voi antaa pienen palan pesupesua. Tätä varten sinun on pidettävä ne kankaalla, väärältä puolelta, paikasta, jossa linjat sijaitsevat.
 • Kun nuolien luontiprosessi on valmis, housuja ei saa käyttää välittömästi. Kangas on jonkin aikaa hieman kostea, minkä vuoksi se on nopeasti rypistynyt ja muuttaa sen ulkonäköä. Siksi vaatekaappi on jätettävä silityslautan pinnalle jonkin aikaa.
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet