Naisten kylpytakit

Vohvelikylpyt

Vohvelikylpyt

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Mikä se on?
  2. malli
  3. Kankaan koostumus
  4. valmistajat
  5. Arviot
  6. kuvakieli

Kylpytakki on niin mukava ja välttämätön koti vaatekaappi, että se on piilotettu sen nimessä. Tiedetään, että sana "viitta" tuli meille arabian kielestä. Käännöksessä se tarkoittaa vain "vaatteita". Toisin sanoen yksi itämainen kylpytakki riitti tuntemaan olonsa sekä kotona että julkisesti. Ei ole mikään salaisuus, että itämaiset miehet haluavat usein mennä rikkaisiin vaatteisiin koko päivän ajan.

Huolimattoman leikkauksen ominaisuudet mahdollistavat sen, että iho hengittää, ja kudoksen rakenne helposti selviytyy ylimääräisen kosteuden poistamisen tehtävistä. Kylpytakin "käyntikortti" on myös miellyttävä vaatteen käyttäjälle: se, että se ei ole kuumaa kuumassa säässä, kun taas kylminä päivinä se säilyttää kehon lämpöä. Näissä ominaisuuksissa on vohvelikylpyhuone.

Mikä se on?

Usein silkistä tai froteekankaasta valmistetut kylpytakit eivät ole paras mahdollinen valinta kotiin. Esimerkiksi heti sen jälkeen, kun kylpyamme tai suihku, jokainen ei halua pukeutua näistä materiaaleista valmistettuun viittaan. Ei ole poissuljettua, että terrymalli saattaa tuntua liian kuumalta ja tiheältä, kun silkki tarttuu märkään lämmitettyyn ihoon, joka ei myöskään ole liian miellyttävä. Vaihtoehto tällaisille asioille on vohveliruoka.

Tämä kangas sai nimensä, koska se on samankaltainen monien suosikkihienojen kanssa - kierteiden yhdistäminen muodostaa pieniä neliösoluja, jotka ovat tämän materiaalin erottuva piirre.

Erikoisrakenteensa ansiosta kevyt vohvelikangas imee kosteutta täydellisesti. Itse asiassa tätä materiaalia voidaan pitää ihanteellisena kankaan versiona, jossa yhdistyvät sekä mahran että silkin edut. Ensimmäisestä "kiekosta" tuli hygroskooppinen ja toisesta - painottomasta kevyydestä. Samanaikaisesti kiekon kangan syväpoisto ja tilavuus eivät salli sen tarttumista kehoon, joka vaikuttaa positiivisesti tunteisiin, kun käytät tällaista viitta, tämä ominaisuus sallii myös tämän materiaalin ommeltujen aineiden kuivumisen nopeammin.

malli

Vohvelikylpyhuone sopii sekä naisille että miehille. Se voi tulla välttämättömäksi ominaisuudeksi paitsi kodin lepotilassa suihkun tai kylpyamme, mutta myös uskollinen kumppani, joka auttaa omistajansa kylpylässä, julkisissa kylpylöissä tai uima-altaassa, jos jostain syystä heillä ei ole omia kylpytakkeja. Kuitenkin jopa kaikkein varustetuimmissa laitoksissa monet eivät yksinkertaisesti halua tuntea asioita kehoistaan, joita useat kävijät käyttävät yhtenäisenä päivän aikana.

Siksi henkilökohtainen vohveliruoka ei ole kapina, vaan ymmärrettävä ja kohtuullinen päätös aikuiselta, joka ymmärtää hygienian ja henkilökohtaisen tilan merkityksen.

Vohvelirakenteissa ei ole kanonista tyyliä: nyt sekä pitkät että lyhyet mallit ovat markkinoilla, joissa on sekä hihat että 3/4 vaihtelua. Myös tulevan omistajan valinta jätetään päättämään, pitäisikö kaapu varustaa hupulla tai mukava kaulus riittää. Mikäli tuote valitaan käytettäväksi kylvyn, saunan, suihkun tai ammeen jälkeen, olisi loogista huolehtia itsestäsi hupulla varustetulla hupulla niin, että myös märkä hiukset ovat lämpimiä, samoin kuin koko keho. Lisäksi hiukset ovat kuivuneet paljon nopeammin vohvelikangasta.

Kylpytakin leikkaus voi olla erilainen. Joku haluaa tyylikkäästi klassisia eurooppalaisia ​​puvut kodikkaille ja lyhyille malleille. Toiset arvostavat japanilaisen kimonon tyyliin valmistettua vohvelikupua. Naamarin värin valinta riippuu myös yksinomaan henkilön subjektiivisista mieltymyksistä. Se voi olla sekä vaatimattomia monofonisia malleja että koristeltu vaihtelevalla monimutkaisuudella kirjonnalla tai kirkkailla tulosteilla. Tärkeintä on, että värjäys ei saa riisua kangasta kaikilta aikaisemmin mainituilta kilpailuetuiltaan.

Kankaan koostumus

Vohvelikangan pääominaisuus, joka heti kiinni silmään, paljastuu jo sen nimessä. Tämä asia on saanut sen johtuen visuaalisesta samankaltaisuudesta leivonnaisen vohvelien kanssa, koska koko kangas on täynnä tiukkaa neliömäisten tai rombisten solujen geometrista kuviota. Näiden solujen koko voi vaihdella kahdesta millimetristä senttimetriin.

Vohvelikangan etuja ovat seuraavat ominaisuudet:

  • tämä luonnollinen materiaali ei aiheuta vaaraa terveydelle, ei aiheuta allergista reaktiota eikä aiheuta ilmakehään päästyviä myrkyllisiä aineita;
  • kangas on täydellisesti hengittävä, samalla lämmittäen ihoa eikä estä sitä hengittämästä;
  • Kuten kaikki muutkin puuvillamateriaalit, vohvelikangas on pehmeä, joustava ja kevyt;
  • Tämän kankaan vahva rakenne mahdollistaa sen, että se voi usein pestä ilman seurauksia, mutta tuotteen kaunis ulkonäkö ja materiaalin hyödylliset ominaisuudet eivät menetä.

Tämän kankaan pääraaka-aine on puuvillalanka. Viime aikoina bambukuidusta valmistettu kiekkokangas on yleistynyt. Bambu, joka on puumainen olki, antaa sen pohjalle luodun kankaan, eräänlaisen kiillon, joka on helposti näkyvissä silmälle, ja herkkä arkuus, tuntui kosketuksesta. Ompeleessa vohvelikangasta, voidaan käyttää joko puuvillakomponentteja tai bambu- kuituja. Joskus malleja valmistetaan yhdistetyistä raaka-aineista.

valmistajat

Neuvostoliiton jälkeen Venäjällä, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä sijaitsevat tehtaat ovat perinteisesti vahvoja. Kotimaiset valmistajat suuressa määrin perustuvat maan "kudontapääomaan" - Ivanovon kaupunkiin. Tällaisia ​​Ivanovo-tuotemerkkejä kannattaa muun muassa mainita "Good Morning", "Roshalat" ja "Proffitex". Monista ukrainalaisista yrityksistä, jotka tarjoavat omaa tuotantoaan vohvelikylpyjä, voimme mainita "OKEU-DOM" Kiovasta.

Ulkomaiset kylpytakit koostuvat pääasiassa turkkilaisista tavaroista. Kymmenet Turkista tehdyt ompelutehtaat tarjoavat erilaisia ​​vohvelikerrosten malleja jokaiseen makuun.

Arviot

Miehet, naiset ja lapset, jotka "maistivat" mitä vohveliruoka, yhtyvät yhteen - vaatteita on helpompi laittaa sen päälle veden käsittelyn jälkeen, on vaikea ajatella: se on pehmeä, mutta ei tartu ihoon, ja lämmin, mutta ei kuuma, voit hengittää koko kehossasi. Lisäksi vohvelikangas kuivuu hyvin nopeasti.

Monet tällaisten kylpytakkien omistajat jakavat toisen mielenkiintoisen havainnon: he saavat paljon miellyttäviä tunteita ainutlaatuisella hierontaefektillä, joka ilmenee, kun vietät kiekkoja ”soluja”.

kuvakieli

Laconinen pukeutuminen suuressa vohvelikehässä, joka on räätälöity perinteiseen japanilaisen kimonon tyyliin, hyödyttää huomattavasti valittua värimaailmaa. Rikas sininen gamma kontrastaa tehokkaasti ihon kanssa, ja mukavat “korvat” hihnojen kierteessä tallentavat tällaisen kimono-viittajan joutumasta etsimään tätä hihnaa jättäen jonnekin riisuttuaan.

Lyhyempi, viettelevä malli, joka on valmistettu valkoisesta vohvelikangasta, korostaa rusketusta, ja päähän kulunut huppu tekee tyylikkäästä korostuksesta upeita tummat hiukset. Lace-koriste lisää pastoraalisen vaatteen, kiinnittäen jälleen huomion luonnollisen seksuaalisuuden syytteeseen.

Teini-ikäisen pojan kylpy-vohveliruoka erottuu kapeista vaaka- ja pystysuorista valkoisista materiaaleista, jotka korostavat visuaalisesti lapsen erinomaisen asennon. Rikas tummanruskea väri vetoaa myös kylpytakin kantajaan ja hänen äitinsä - käytännöllinen ja ei-merkitsevä malli palvelee kunnes poika kasvaa ulos.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet