Naisten kylpytakit

Kylpytakki äitiyssairaalassa

Kylpytakki äitiyssairaalassa

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
  1. Mikä on parempi ottaa?
  2. Kankaan koostumus
  3. Kauniita malleja

Äitiyssairaalan kylpytakki on tulevan äidin päävaatetus, ja hänen valintansa tulisi ottaa vastuullisesti. Tämän vaatteen mukavuutta on vaikea yliarvioida. Kesällä kylpytakki takaa ilmanvaihdon keholle, ja talvipäivinä se lämpenee aina. Kun vauva on syntynyt, nämä vaatteet ovat hyödyllisiä sinulle ja kotiin pitkään imetyksen aikana. Siksi sinun on valittava vain erittäin korkealaatuinen ja kätevä asia.

Mikä on parempi ottaa?

Valitsemalla kylpytakki tyyli, ohjaa teidän maku, mutta sinun ei pitäisi antaa etusijalle pitkät mallit: ne rajoittavat liikkeitä ja ei kovin mukavia matkoja wc.

Lyhyet hihat ovat miellyttävämpiä kuin pitkät: ne eivät tartu tarpeettomiin esineisiin, ne tarjoavat käsien ja rinnan ilmanvaihtoa.

Vyöhykkeen vaihtoehdot näyttävät esteettisemmiltä, ​​korostavat vyötäröä.

Koristelukien tulisi olla mahdollisimman mukavia, koska niitä on käytettävä useita kertoja päivässä (esimerkiksi lapsen ruokintaan). Tässä yhteydessä salama on paras vaihtoehto. Sinun ei pitäisi valita mallia ilman lukkoja, vain yhdellä hihnalla. Se on äärimmäisen epämiellyttävää ennen syntymää: iso vatsa avaa vaatteen, ja olet jatkuvasti hermostunut.

Tulevien äitien erikoistuneissa salongeissa vetoketju on yleensä mukana erityisellä paidalla. T-paita on myös pakollinen kohde sairaalassa, sinun täytyy pukeutua sen alle. Joka kerta, kun imet lapsellasi, sinun ei tarvitse nostaa häntä, teet suuren venytyskaulan, syöttöpaikan tai erikoisklipin paidoille. Sinun tarvitsee vain poistaa pieni vetoketju kylpytakilla ja antaa vauvalle rinta.

Kuten pyjamat, kaikki äitiyssairaalat eivät saa käyttää niitä, ja jopa elastinen voi painostaa suurta vatsaa. Tässä suhteessa paras ratkaisu - erityinen yöpaita, suuret, ei rajoittavat liikkeet, syvä pääntie yösiirtoihin tai avaamaton yläosa. Voit myös ostaa ne erikoisliikkeissä.

Kankaan koostumus

Luonnollisesti äitiyssairaalaan viemänneen vaatteen materiaalin on oltava täysin luonnollinen. Tämä on tietysti puuvillaa, mutta voit myös ostaa vaihtoehtoja bambusta ja pellavasta. Viime aikoina ympäristöystävällisten materiaalien tuotteet ovat olleet suosittuja (myös tulevien äitien salongit tarjoavat heille).

Toinen ainutlaatuinen kangas on capiton, joka sopii äidille ja imettävälle äidille. Tämä on luonnonkangas, joka on valmistettu puuvillakankaasta, joka koostuu kahdesta tai kolmesta kerroksesta, jonka väliin on ohut eristys. Kapitonia erottaa tyypillinen kuvio rombojen tai neliöiden muodossa. Nämä kylpytakit ovat välttämättömiä kylmänä vuodenaikana, mutta hyvin esteettisesti miellyttäviä.

Tärkeä asia - kylpytakin haju. Keinotekoiset lisäaineet antavat usein vaatteita epämiellyttävälle haulle, sillä se voi olla vaikeasti, mutta lapselle voi olla epämiellyttävää imettää.

Jos vaatteessa on pitsiä, se olisi myös valmistettava luonnonmateriaaleista, oltava pehmeää, jotta äidin ja vauvan ihoa ei ärsytä.

Odottavien äitien salongit tarjoavat sellaisenaan steriilejä paketteja raskaana oleville naisille (tämä on viitta ja paita imettämistä varten). Tämä on lääketieteellinen tuote, joka on läpäissyt pakollisen sertifioinnin. Tämä sarja on valmistettu 100% laadukkaasta puuvillasta, pakattu erityiseen pussiin, jossa on yksittäinen laatikko ja steriloitu.

Kauniita malleja

Malli mini vetoketjulla nuorelle ja iloiselle äidille. Kylpytakki kaunis kirkkaan violetti väri on tehty veluurista (joka sopii kylmäksi vuodenaikaksi), sopusoinnussa tytön ihon ja hiusten värin kanssa. Asiaa täydentävät muodikkaat yksityiskohdat - huppu, jossa on nauhat. Ohut vyötärö korostuu leveällä vyöhykkeellä, ja kauniisti verhoillut patch-taskut ovat tuotteen koristelu. Mallin alareunassa on kaventunut, mikä painottaa raskautta huolimatta tytön hahmoa.

Vaihtoehto myös lämpimillä keltaisilla vetoketjuilla, joissa on keskipitkät hihat. Tällä kertaa se on yleinen midi-malli. Kauluksessa on löysä istuvuus, hieman rinnassa. Koiketti ja yhden kerroksen koriste on koristeltu mustalla kukka-kuviolla. Vaativa ja huomaamaton kuva raskaana olevasta naisesta täydentää mallin muotoa ja täydellistä meikkiä.

Klassisen midi-pituuden malli, joka peittää hieman polven. Hihat ovat myös keskipitkät, mutta ne ovat vapaita eivätkä haittaa liikkumista. Pukuvärin väri on rikas vaaleanpunainen väri, joka on niin brunettien edessä. Se on myös malli, jossa on haju, jonka alla asetetaan valkoinen paita, jossa on kukka-painatus, joka vastaa pukeutumissävyjä.

Viehättävä setti tulevalle äidille - kylpytakki ja paita polven pituudelta. Loppujen lopuksi raskaus ei ole syy piilottaa kauniita jalkoja. Mukava lyhyt hiha, jossa on herkkä sininen väri, on haju, jonka kiinnittää ohut vyö. Haju on sisustettu valkoisen raidan reunalla, jossa on tyylikäs kukka. Tämä malli on koko paita. Vaatteiden hihat on sisustettu samalla tavalla.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet