T-paidat

T-paidat, joissa on painettu

T-paidat, joissa on painettu

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. suunnittelu
 2. tekijänoikeus
 3. Kuka sopii?
 4. väri
 5. Tulostusasetukset
 6. Miten tehdä omat kädet?
 7. Miten pestä ja valkaista?
 8. Missä käyttää?
 9. Mitä käyttää?
 10. Upeat kuvat

T-paidat, joissa on tulosteita, ovat luultavasti jokaisen tytön vaatekaapissa. Kuvia näyttelijöistä, laulajista ja supersankareista, mielenkiintoisia merkintöjä, kukkia, sydäntä, abstraktiota ... Erilaisia ​​malleja, jotka löytyvät T-paitoista, ei vain lasketa!

suunnittelu

Monien kuuluisien suunnittelijoiden kokoelmissa ei ole vain kalliita puvut ja leningit mattojen kappaleisiin, vaan myös mielenkiintoisia T-paitoja, joissa on tulosteita.

Yleensä ne erottuvat luovasta ja ainutlaatuisesta muotoilustaan ​​sekä ehdoitta korkeasta laadusta.

Laaja valikoima ovat T-paitoja. Philipp Plein, joka on kuin sarjakuvien ja supersankareiden fanit.

Dolce & Gabbana ja Carven Tarjoa meille mielenkiintoisia T-paitoja, joissa on maiseman tulosteita.

sisään Dsquared2 Löydät erilaisia ​​malleja, joissa on surrealistisia kuvioita, jotka täydentävät rentoa ulkoasua.

Saint laurent miellyttää fanejaan tyylikkäillä ”musikaalisilla” T-paidoilla.

Ganni ehdottaa, että käytät värikkäitä hedelmiä.

Kannustavat puolueet ja herkulliset cocktailit rakastavat teemalla olevia T-paitoja Victoria beckham.

Erilaisia ​​mielenkiintoisia ja luovia tulosteita miellyttää meitä Stella mccartney.

No, Moschinon luovassa t-paidassa et varmasti jää huomaamatta! Tämä brändi on kuuluisa epätavallisista tulosteistaan ​​ja alkuperäisistä design-ideoistaan, joten se vetoaa rohkeisiin tyttöihin, jotka eivät pelkää olla huomion keskipisteessä.

Tietysti suunnittelijoiden T-paitojen hinta ei ole kaikkien kannalta edullinen, mutta tämä ei ole syytä järkyttää. Lähes kaikilla massamarkkinoilla on valikoima mielenkiintoisia ja tyylikkäitä T-paitoja jokaiseen makuun.

tekijänoikeus

Jos haluat osoittaa muille erinomaista makua ja luovan suunnittelijan tekemiä ominaisuuksia, voit tehdä suunnittelijan T-paidan omilla käsilläsi.

Älä huolehdi, sinun ei tarvitse ommella sitä tyhjästä, sinun tarvitsee vain ottaa tavallinen T-paita, jota käytetään omaan tulostukseen. Tavallinen valkoinen tai musta T-paita tekee. Esimerkiksi laadukkaita, edullisia kohteita löytyy osoitteesta ASOS tai ZARA.

Sitten sinulla on kaksi tapaa saada luova T-paita. Voit ottaa yhteyttä yllä olevaan painostustilaan omalla tulostuksellaan, jonka he asettavat T-paidaan erikoisvarusteisiin. Mieluummin silkkipaino, se on kestävä ja laadukas.

Voit myös tulostaa t-paidalle omin käsin. Nykyään vapailla markkinoilla löytyy erityisiä maaleja, merkkejä tai merkkejä, jotka maalataan kankaalle. Vaikka sinulla ei ole taiteellisia kykyjä, voit todennäköisesti käyttää mielenkiintoista kirjettä tai logoa.

Voit myös käyttää stensiilin avulla kukat, tähdet, sydämet ja muut vastaavat piirustukset.

Etsi inspiraatiota kuuluisien suunnittelijoiden luovissa T-paidoissa, joista monet eivät ole niin vaikeita toistaa!

Kuka sopii?

T-paidat, joissa on tulosteita, sopivat kaikille. Jos aikaisemmin oli stereotyyppi, että se oli lasten ja nuorten vaatteita, nyt nämä tyylikkäät ja mukavat vaatteet valitaan sekä nuorten että vanhempien naisten luonteesta riippumatta.

T-paita ei tarvitse laittaa piirrettyyn hahmoon, vaan tyylikäs merkki tai luovaa tulosta - miksi ei?

Valitse kokoinen t-paita, se ei saa olla tiukka, mutta liiallinen bagginess ei myöskään ole paras ratkaisu. Löysät ylisuuret t-paidat sopivat vain hyvin ohuille tytöille.

väri

Valkoiset t-paidat, joissa on merkinnät tai tulosteet, ovat välttämättömiä modernin muodikkaan naisen vaatekaapissa. Se täydentää satunnaista ulkoasua, voit käyttää niitä juhliin, klubiin tai päivämäärään. Hän näyttää hyvin lakoniselta ja tyylikkältä, mutta kirkas tulostus lisää korostuksen kuvaan.

Mustat t-paidat, joissa on tulosteita, eivät ole yhtä mielenkiintoisia kuin valkoiset. Niitä voidaan käyttää kävellä, tavata ystäviä tai tehdä ostoksista. Valitse oikea lisävaruste, ja voit mennä juhliin. Musta väri lisää korostuksen kuvaan ja tekee kuvastasi muodikkaan ja elegantin.

Harmaat t-paidat, joissa on kuvia, täydentävät helposti mitä tahansa rentoa ulkoasua. Jos tuotteella on tiivis merkintä, se sopii jopa yrityksen ulkoasuun. Käytä paitaa, jossa on vaaleat tai tummat farkut, ja jos haluat lisätä kuvan kirkkautta, poimi kirkkaat lisävarusteet.

Monivärinen. Perus neutraalien T-paitojen lisäksi kysytään myös monivärisiä T-paitoja, joissa on mielenkiintoisia tulosteita. Ne ovat sitovampia, joten jokainen muoti nainen ei halua sisällyttää niitä vaatekaappiin. Käytä niitä parhaiten tyylikkäillä hameilla tai farkuilla. Värin suhteen pidä mieluummin sinistä, vaaleaa, vihreää tai keltaista. Ne näyttävät valoisilta ja mielenkiintoisilta.

Tulostusasetukset

Merkinnät

T-paidat, joissa on merkinnät, näyttävät lyhyesti ja tyylikkäästi. Tyypillisesti merkinnän väri on kontrastia, joten se erottuu erinomaisesti tavalliselta T-paidalta. Kirjasin voi olla mikä tahansa - kuvioiden muodossa, sanoin, kirjaimina. On paljon vaihtoehtoja!

Useimmiten T-paita, jossa on tekstiä, on mielenkiintoinen yksityiskohta kuvasta, joka täydentää täydellisesti jokapäiväisiä jousia. Se soveltuu kuitenkin myös muodikkaalle puolueelle tai päivämäärälle, jossa on hame tai tyylikäs housut.

Sarjakuvaelokuvilla

Jos olet yli 20-vuotias, tämä ei ole syytä kieltää itseäsi T-paita, jossa on sarjakuva. Erityisesti suosittuja merkkejä sarjakuva Disney, mutta mikä tärkeintä - älä liioittele sitä. Esimerkiksi haluat hieman Mikki Hiiren kanssa, mutta Winx-keijujen T-paita on parempi antaa nuoremmalle sisarellesi.

Tämä t-paita sopii sinulle, jos haluat mieluummin katutason tai urheilun. Farkkuilla tai leggingsillä se näyttää täydelliseltä. Sopivat myös farkut tai nahkahame ja kengät - lenkkarit, slipona, sandaalit ilman kantapäätä.

Tattoo Print

Äskettäin T-paidat, joissa on tatuointitulostus, ovat olleet hyvin kysyttyjä.

Ed Hardy, yhdysvaltalainen taiteilija ja tatuoija, joka loi koko joukon t-paitoja, joissa oli tatuointi malleja, esitteli ne.

Tatuointitulostukseen on useita vaihtoehtoja, jotkut näyttävät piirustuksia kehon yksittäisistä osista, jotka näyttävät näyttävän T-paidan reikien läpi.

On myös mahdollista vain piirtää tatuointeja. Kauneimman sukupuolen edustajien joukossa suosituin "tytön" tatuoinnin luonnos.

Jäätelöllä

Jäätelön t-paita on täydellinen kesätulostus. Jäätelön kuva antaa kohokohdan kuvalle, joten se on söpö ja houkutteleva.

T-paidan keskellä on kaksi suosikkitulostusvaihtoehtoa: yksi tai useampi sarvi tai eskimo.

Myös pieni värikäs popsicle-kuva on pieni. Kuvion väri erottuu kirkkaista kylläisistä väreistä, vaaleanpunainen, sininen, kalkki ja keltainen ovat suosittuja.

Tämä t-paita soveltuu mihin tahansa rentoon ulkoasuun tai romanttiseen päivämäärään.

Kissa

Useimmat tytöt rakastavat kissojen kuvia, koska ne ovat söpöjä ja pörröisiä eläimiä, jotka aiheuttavat meille hellyyttä. Siksi T-paidat, joissa on näiden eläinten kuva, löytyvät monien tyttöjen vaatekaapista.

Kuvia mystisestä mustasta kissasta, silmistä tai kissan kasvoista, kissanpennuista tai kissapareista on suosittuja. Koska nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat 3D-kuvien käytön, T-paidassa olevien pörröisten kissojen volumetriset kuvat näyttävät erityisen vaikuttavilta.

Superheroojien kanssa

Aiemmin sarjakuvien hahmot olivat enimmäkseen kavereita, mutta nämä ajat ovat kauan menneet. Olemme monin tavoin kiitollisia elokuvajohtajille, jotka elvyttivät Batmanin, Supermanin, Flashin, Spider-Manin, Wonder Womanin ja monia muita. Nyt monet oikeudenmukaiset sukupuolet ovat myös heidän kiihkeitä ihailijoita. Loppujen lopuksi, kuka ei halua olla tyttö supersankari tai eniten voittaa supervalta?

Tai ehkä haluat Jokerin tai hänen tyttöystävänsä Harley Quinnin? Jokaiselle makuun on vaihtoehtoja.

Lyhyesti sanottuna t-paita, jossa on fantastisia hahmoja, on hauska, kirkas ja mielenkiintoinen. Se aiheuttaa vain positiivisia tunteita, koska se voi hetkessä elvyttää mitä tahansa, jopa kaikkein tylsintä kuvaa.

Hedelmien kanssa

"Hedelmä" -tulostus on erittäin suosittu tänään. Se löytyy monien kuuluisien suunnittelijoiden kokoelmista, koska hän, kuten jäätelön muodossa, tuo meille miellyttäviä yhdistyksiä ja kuumaa kesää.

Kuvat mansikoista, ananasta, banaaneista, sitruunoista ja muista mehukkaista hedelmistä näyttävät hyvin tyylikkäiltä ja herkullisilta. Voit pukeutua tällaiseen T-paidaan, jossa on rentoja vaatteita, sekä käyttää romanttista päivää.

3D

Jos haluat erottua joukosta, pidä mieluummin epätavallinen 3D-T-paita. Kudos, jossa on kolmiulotteinen kuva, houkuttelee muiden näkemyksiä ja saa miehet kääntymään kadulle.

Suosittuja kuvia, joissa kuvataan eläimiä, kukkia, lintuja, maisemia. Ne houkuttelevat silmää elävän kuvan omaperäisyyden ja vaikutuksen ansiosta.

kukka-

Kukkajulkaisut T-paidat ovat aina olleet suosittu oikeudenmukaisessa sukupuolessa. Tämä on yksi niistä piirustuksista, jotka soveltuvat kaikenikäisille tytöille ja naisille.

On malleja, joissa on kukkakuvioita, suuria ja pieniä kuvioita, kirkkaita kukka-aiheita. Tällainen t-paita olisi sopiva missä tahansa tilanteessa, olipa se sitten kävely, ostos tai päivä. Voit jopa poimia tinaa, jossa on lakoninen kukka painettu työ, joka korvaa paidan tai puseron.

Miten tehdä omat kädet?

On monia vaihtoehtoja, joilla kuvioita voidaan käyttää t-paitalla omin käsin. Katsotaanpa kaikkein yksinkertaisimpia vaihtoehtoja, joita myös aloittelija voi tehdä.

T-paita, jossa on siksak-tulostus

Tätä varten tarvitsemme tavallisen T-paidan, teipin, erikoismaalin suihkesäiliössä ja pahvissa. Hänen on käytettävä T-paita, jotta maali ei tulosta taakse.

Kiinnitä teippi siksak-kaistaleilla ja ruiskuta maali. Hanki kirkas ja pirteä minimalistinen tulos.

Silmät

Jos pidät chiara ferrany t-paitoja, joissa on peepholes ja silia, voit yrittää kopioida tätä ajatusta omin käsin.

Ota valkoinen T-paita, joka on pahvi, josta voit leikata stensiilin, sienen ja mustan maalin. Kiinnitä pahvilaatikko T-paidaan ja maalaa sienellä. Epätavallinen ja tyylikäs tulostus on valmis!

Galaktisella tulostuksella

Galaktista tulosta varten sinun ei tarvitse olla valkoinen, vaan musta t-paita. Ota myös valkaisuainetta, metallivärejä, harjaa ja tyhjä ruiskupullo.

Levitä paita vanhoille sanomalehdille ja suihkuta valkaisuainetta. Sitten kaada sen jäännökset pullosta, huuhtele pullo ja kaada vedellä laimennettua metallimaalia suhteessa 1: 2. Ruiskuta seos t-paidaan.

Nyt on edelleen tehtävä tähdet harjalla ja jätä tuote kuivumaan.Varmista, että tulostus on kunnossa, silitys kuivalla T-paidalla.

Tulosta omia leimoja

Tyylikäs ja nykyinen "hedelmä" -tulostus on helppo luoda omin käsin. Kotitekoinen leima auttaa sinua helposti muuttamaan tylsän T-paidan. Katso tätä videota yksityiskohtaisilla ohjeilla, jotka ovat saatavilla myös aloittelijoille.

Miten pestä ja valkaista?

Painetun t-paidan hoidossa ei ole mitään vaikeaa. Yksinkertaiset vinkit auttavat suosikkituotettasi pysymään alkuperäisessä muodossaan niin pitkään kuin mahdollista:

 1. Pese se käsin tai pesukoneessa alhaisissa lämpötiloissa.
 2. Käänny aina ulospäin ennen pesua.
 3. Valitse pehmeä spin-tila, ja mikä parasta - manuaalisesti.

Muista, että painatusta t-paidasta ei voi valkaista! Jos siihen on muodostunut tahra, käytä värjättyjä väriaineita säästävästä tahranpoistoaineesta.

Missä käyttää?

Moderni t-paita, jossa on painettu, sopii lähes kaikkiin tilaisuuksiin! Hän täydentää helposti päivittäistä ostos-, kävely- tai tapaamisia.

Jos sinulla ei ole tiukkaa pukeutumissääntöä, laita t-paita, jossa on lakoninen tulos, joka näyttää tyylikkäästi ja mielenkiintoiselta.

T-paita, jossa on lempeä painatus yhdessä kauniin hameen, sopii erinomaisesti romanttiseen päivämäärään.

Trendikäs T-paita, jossa on painatus, jos lisäät sen farkuilla, lyhyt hame tai shortsit ja tyylikkäät lisävarusteet, sopii täydellisesti klubiin, baariin tai elokuviin.

Erityisen tyylikkään ulkoasun aikaansaamiseksi voit pukeutua housuihin tai hameeseen, jossa on paljetteja.

Mike, jossa on kuva, on paikallaan vain tiukassa vaatekaapissa tai virallisessa vastaanotossa. Kaikissa muissa tapauksissa voit kokeilla turvallisesti tiettyjä rajoja.

Mitä käyttää?

Tiedät jo, mistä kannattaa käyttää t-paita, jossa on kuvio. Nyt selvittäkäämme, mitä yhdistää, jos menet klubiin tai päivämäärään.

Joka päivä

Joka päivä ei ole mitään parempaa kuin mukava T-paita, jossa on mielenkiintoinen tulos. Voit käyttää sitä mihin tahansa sopivaan vaatteeseen. Se voi olla farkut, leggingsit, housut, hame. Ylhäältä voit heittää bomber-takin, takin, nahkatakit, neuletakit. Kengistä kannattaa valita jotain ilman kantapäätä - lenkkarit, lenkkarit, puukengät, slip-onit.

Toimi

Toimistotyyliä tulisi hillitä, mutta kukaan ei pakota sinua luopumaan yksilöllisyydestä. Siksi kannattaa rohkeasti työskennellä T-paidassa, jossa on tyylikkäät leikatut housut tai lyijykynähame, joka täydentää takin tai bleiserin kuvaa.

Kengistä poimia tiukat pumput tai sandaalit, joissa on kantapäät. Käytä lisävarusteina minimalistisia koruja, huiveja ja rannekelloja. Älä unohda äänenvoimakkuuden vaaleaa tai kirkasta sävyä.

Päivänä

Luo romanttinen kuva, poista tyylikkäät vaatteet pastelliväreissä. Sinun pitäisi olla mukava tuntea olosi rento ja luottavainen.

Tämä voi olla mini-, midi- tai maxi-hame. Lyhennetyt housut tai shortsit ovat myös mahdollisia. Täydennä leikattu neuletakki tai bleiseri. Valitse keskikorkoiset kengät ja kaunis huomaamaton koru.

Puolueelle

Jos aiot juhliin, ei ole mitään sellaista kuin kirkas T-paita! Voit käyttää sitä lyhyillä shortseilla tai farkuilla. Tyylikäs minihame on myös sopiva. Lisää bleiseri tai nahkatakki. Älä unohda korkealuokkaisia ​​kenkiä, pieni kytkin ja silmiinpistävä koruja, jotka auttavat sinua olemaan keskipisteenä koko illan ajan.

Upeat kuvat

 • Tyylikäs ja samalla tiivis kuva joka päivä. Sininen äiti-farkut, musta t-paita, jossa on merkintä, kumisandaalit traktorin pohjalla. Tiedot on liitetty kuvaan - sukat, joissa on painatus, muutama chokeri kaulan ympärillä, rannekorut ja aurinkolasit.
 • Muodikas etsivät työtä, joka houkuttelee luovia tyttöjä. Blonde laiha, valkoinen T-paita, jossa on muotokuva ja pitkä takki, jossa on eläinpainatus. Kuvaa täydentää tyylikäs laukku, jossa on turkikset ja punaiset veneet.Punainen väri auttaa asettamaan aksentteja kuvaan, näemme sen myös T-paidassa ja pussissa.
 • Jos menet päivämäärään, katso tämä herkkä ja naisellinen kuva. Lakoninen valkoinen t-paita, jossa on merkintä, midi-hame, jossa on kukka-painatus, valkoinen käsilaukku ja marjojen sandaalit. Kuvaa täydentävät aurinkolasit. Näytät täydellisesti!
Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet