Mekot ja tyylit

Mekko, jossa on bat-hihat - Japanin innoittama

Bat Sleeve Dress - Japanin innoittama

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Hihan ominaisuudet
 2. Kuka sopii?
 3. kudottu
 4. kudottu
 5. pituus
 6. Vinkkejä valintaan
 7. Mitä käyttää?

Ensimmäiset bat-tyyliset mekot ilmestyivät muodikkaiden naisten vaatekaapissa Euroopassa 20. vuosisadan 40-luvulla. Niiden perustamisen perusta otti japanilainen kimono. Tällaiset varusteet olivat erityisen suosittuja 1980-luvulla. Ne erottuvat laajasta yläosasta ja tiukasta hameesta, minkä ansiosta tämä tyyli oli hyvin mukava käyttää. Nykyään tällaiset mekot ovat jälleen muodissa.

Tällaisia ​​asuja ommellaan sekä virtaavista kevyistä kankaista että lämpimämmistä ja tiheämmistä materiaaleista. Bat-pukun leikkaus on useimmiten pyöreä tai vene. Tämän tyylin iltapuvuissa on usein melko suora pääntie, ja joillakin malleilla on matala pääntie.

Hihan ominaisuudet

Nilkkapukujen kohokohta on epätavallinen holkki. Koska se on samanlainen kuin lepakon siipi, tämä aiheutti tämän tyylin nimen. Erilaisten mekkojen "lepakoiden" hihat ovat erilaiset. Löydät sekä pitkähihaiset että kolme neljäsosaa hihat. Hihoissa on mekkoja, joissa on hihat ja hihoissa olevat aukot, jotka paljastavat kädet.

Kuka sopii?

 • Tämä mekko näyttää hyvältä, kun tyttö on käänteinen kolmio. Tällaisessa mekossa voit piilottaa leveät hartiat ja käsien puutteet, samalla kun painotetaan hoikkaita lantioita.
 • Tätä tyyliä suositellaan kaunisteluille "suorakulmion" kanssa, koska lepakkoasun leikkaus piilottaa leveän vyötärön.
 • Alhaiset tytöt tällaisessa mekossa näyttävät vieläkin alhaisemmilta, joten heidän pitäisi pukeutua vain korkokenkiin, joissa on bat-mekko.
 • Brunetteja suositellaan valitsemaan itselleen tämän tyylinen mekko mustalla värillä tai kirkkaalla varjostimella, ja reippaita tyttöjä varten - pehmeämpiä ja tuoreimpia sävyjä. Punapää kauneus ei ole suositeltavaa käyttää ruskea tai oranssi bat mekko.

kudottu

Neulepusero, joka on valmistettu neulosta, voidaan käyttää kodin vaatteina. Samaan aikaan se näyttää melko ylelliseltä ja tyylikkältä.

Myös jokapäiväiseen käyttöön nykyaikaiset tytöt valitsevat usein tiukat neulomekot. Tällaiset asusteet eroavat mini-, monokromaattisten värien ja kapenevan hameen pituudesta.

kudottu

Koneen tai käsin neulonnan mekko “bat” suosii suotuisan kuvan edut. Tällaisen puvun yläosassa voi olla V-muotoinen pääntie tai epäsymmetrinen pääntie yhdellä olalla. Mukana on myös kiristysmekot ja mallit, joissa on tilava kaulus.

pituus

pitkä

Nilkkapituudet ovat suhteellisen harvinaisia. He valitsevat naiset, jotka haluavat piilottaa kuvion alaosassa olevat puutteet. Pitkä bat-tyylinen asu voidaan esittää myös hääpukuina. Hänen korkean kampauksensa lisäksi morsian kiinnittää huomiota hartioihin ja kaulaan.

midi-

Nämä mekot ovat polvien pituus tai hieman alemmat (jalkojen keskelle). Keskipitkät bat-mekot ovat tiukkoja ja kiinteitä (ne sopivat toimistoon) tai kirkkaalla tyylikkäillä kankailla (voit mennä juhliin tällaisessa mekossa).

lyhyt

Nämä bat-tyyliset mekot ovat yleisimpiä. Ne valitaan cocktailpuvuksi ja päivittäiseen käyttöön. Lyhyistä, tyylikkäästä kangasta valmistetuista mekoista voi olla syvä pääntie ja avoin selkä.Tämä tyyli näyttää kauniilta, kun se on valmistettu silkistä tai sifonista, ja käytännöllisiä malleja ommellaan joka päivä viskoosista tai neulosta.

Vinkkejä valintaan

Täysin tyttöjen täytyy poimia tämän tyylin mekko hyvin huolellisesti. Jos lonkat ovat suuria, voit valita pitkän mallin, jossa pohja on vapaa. Lisäksi on syytä tarkastella tuotetta alemman osan tummemmilla väreillä. Mutta hoikka beauties suositella lyhyitä malleja "bat", joka voi korostaa kauneutta ja eleganssia jalat.

Mitä käyttää?

 • Lyhyt bat-asu voidaan käyttää tiukkajen farkkujen tai leggingsien kanssa.
 • Päällysvaatteena tällaiselle mekolle voit käyttää lyhyttä nahkatakkia, kashmir-takkia tai pitkää takkia.

lisälaitteet

Hyvä valinta tämän tyylin pukeutumiseen on pitkät korut kaulan ympäri, esimerkiksi helmiä, kaulakorua tai ketjua. He voivat myös poimia pitkiä korvakoruja, ja jos hiha on lyhennetty, suuret rannekkeet.

Jotkut mallit täydentävät tyylikästä ohutta vyötä. Sitä voidaan käyttää vyötäröllä ja hieman alempana (lantion päällä).

kengät

On parasta käyttää kenkiä, joilla on melko korkokengät bat-pukuun. Jos tyttö on ohut ja pitkä, myös kenkien käyttö alustalla tai balettijalkineilla on sallittua. Lyhyillä mekkoilla, joilla on tällainen tyyli, korkeat saappaat näyttävät hyviltä, ​​ja pitkillä - nilkkurit.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet