Mekot ja tyylit

Mekko, jossa on amerikkalainen käsivarsi - täydellinen kauniille hartioille

Mekko, jossa on amerikkalainen käsivarsi - täydellinen kauniille hartioille

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Kuka on menossa?
 3. Hieman historiaa
 4. tyypit
 5. Vinkkejä valintaan
 6. Mitä käyttää?
 7. lisälaitteet

Mallit, joissa on amerikkalaista käsivartta, ovat naisellisia, juhlavia ja hyvin romanttisia. Tämä toppi esiintyy useimmiten iltapuvuissa ja tyylikkäissä puseroissa.

piirteet

Amerikkalainen kutsui kädenreiän, joka on leikattu diagonaaliin, joka alkaa kainaloissa ja päättyy tytön kaulaan. Tämän leikkauksen avulla voit jättää hartiat auki.

Kuka on menossa?

Malli, jossa on tällainen käyräreikä, sopii erinomaisesti ohuisiin tytöihin, joilla on pienet hartiat.

Jotkut mekkojen versiot näyttävät hyvältä keskisuuren rakenteen kauneudesta, jossa on pieni rintakehä, kapea vyötärö ja pyöristetyt lantiot. Vanhemmat naiset suosivat suljettuja kädenreikiä, ja avoin selkä on pukeutumismalleja nuoria tyttöjä.

Mekko, jonka yläosaa edustaa amerikkalainen käsivartio, näyttää naiselliselta ja kauniilta, mutta ei sovi kaikille.

Tällainen mekko olisi hylättävä naisille, joiden olkapäät ovat leveät tai viistot. Jos tyttö, jolla on tällainen hahmo, haluaa silti käyttää amerikkalaista mekkoa, sitä olisi täydennettävä asennettu takki tai kevyt huivi.

Hääpuvut, joissa on amerikkalaiset kädenreiät, näyttävät hyvin tyylikkäiltä ja antavat kuvan epätasaisesta naisellisuudesta.

Hieman historiaa

Ensimmäistä kertaa amerikkalaisen kädenreiän puvut tulivat suosituiksi 1900-luvun viisikymmentäluvulla, jolloin julkaistiin Monroe-elokuva. Tämän legendaarisen näyttelijän valkoinen mekko piti yleisöltä, joka esitteli tällaisen kädenreiän naisten vaatekaappiin.

1990-luvulla kiinnostus tätä vaatetusta kohtaan oli haalistunut, mutta vuosina 2011-2012 amerikkalaiset käsivarret ilmestyivät taas kiitotietä. Vaikka se on muuttunut nykyaikaisissa asuissa, niin seksikäs ja aistillinen elementti voidaan nyt kutsua melko suosittuiksi tunnetuille muotisuunnittelijoille ja fashionistasille.

tyypit

Amerikkalaisen käsivarteen asuissa voi olla seuraavat vaihtoehdot:

 1. Mekon malli valmistetaan avoimella selällä, mutta rintakehän kädenreikä on suljettu. Tämä on yleisin tyyppi, jossa on amerikkalainen käsivarsi. Tällaiset asusteet näyttävät näyttäviltä ja seksikkäiltä, ​​mutta samalla hienoilta. Niissä kädenreiää voidaan korostaa pitsi, kultainen verhoilu, mesh ja muu sisustus. Useimmiten nämä mekot on valmistettu sifonista ja muista virtaavista kankaista.
 2. Tämäntyyppinen runko on yhdistetty pysyvään kaulukseen. Tämä malli on kompromissi vaihtoehto tytöille, jotka eivät halua paljasta selkäänsä. Tällaisessa yläosassa olevalla mekolla on hartiat auki. Tämä mekko valitaan juhlaan ja toimistoon.
 3. Mekossa on V-pääntie. Tällaisen tuotteen ristiä edustaa silmukka, joka kattaa niskan. Tällainen silmukka voi olla yksi leikattu, mutta se voidaan myös kiinnittää tai kiinnittää.

Vinkkejä valintaan

 • Ennen kuin ostat tämän tyylinen mekko, varmista, että sovitat. Sinun täytyy olla varma, että malli sopii täydellisesti kuvioon, ja kaikki siteet tai kiinnikkeet ovat erittäin mukavia.
 • Älä osta raskasta mekkoa, jossa on amerikkalaista käsivartta, sillä se aiheuttaa painetta kaulaan ja aiheuttaa epämukavuutta.
 • Muista, että tyyli pystyy laajentamaan ja korostamaan hartioita. Ja näin asu on täydellinen valinta tytöille, joilla on kapeat hartiat.
 • Jos kaulasi on lyhyt, paras vaihtoehto olisi mekko, jossa on kädensija, jossa on V: n kaltainen pääntie. Otat mallin, jossa on stand-up-kaulus, ja teet visuaalisesti kaulan lyhyemmän. Jos sinulla on pitkä kaula, amerikkalainen mekko, jossa on jalusta, sopii sinulle täydellisesti.

Mitä käyttää?

Jotta cocktail- ja iltapuku, joka on koristeltu amerikkalaisen käsivarteen, on suositeltavaa poimia pitkiä käsineitä. Tämä asu näyttää myös hyvältä palatiinilla tai turkisnahalla. Lisää myös tällainen mekko, jossa on kytkinpussi ja kengät, joissa on kantapäät tai kiilat.

lisälaitteet

Tämän tyylin puvut, pitkät ketjut, pitkät korvakorut, pienet rannekkeet ovat hyvin yhdistettyjä.

Kuitenkin, jos amerikkalaisessa mekossa on V-pääntie, on parempi luopua kaulakoruista.

Kommentit
 1. Svetlana
  18.02.2016

  Asento, asento, pidä käyttää niin kauniita mekkoja!

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet