tuntia

Naisten kellot

Naisten kellot

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Hieman historiaa
 2. tyypit
 3. muoto
 4. Muotimallit
 5. materiaali
 6. väri
 7. Maailman kalleimmat kellot
 8. Miten valita?
 9. Miten hoitaa?
 10. Arviot
 11. Tyylikäs kuvat

Nainen nykymaailmassa on henkilö, joka pyrkii jatkuvaan kasvuun. Hänen päivänsä on täynnä kirkkaita tapahtumia ja se on aikataulun mukaan. Jotta aika pysyisi ajan tasalla ja ei koskaan myöhästy tytöille, kello auttaa - valoisa, tyylikäs ja hyödyllinen lisävaruste. Tällainen laite voi suorittaa suoria toimintojaan, mutta myös mielenkiintoisen lisäyksen mihin tahansa kuvaan.

Hieman historiaa

Naisten kello on tyylikäs kirkas ja kaunis nainen. Harvat tietävät, että kellot olivat alun perin vain naarasvaruste. Miehet eivät olleet olleet sitä mieltä, että muodikas aalto tavoittaa heidät. Aikamittareiden ensimmäinen maininta ilmeni Archimedesin teoksissa. Tiimalasi muuttui ajalliseksi.

Ensimmäisistä mekaanisista näytteistä alkoi puhua VI vuosisadan loppuun mennessä. Joidenkin oletusten mukaan se oli vesikello, jossa anturi rakennettiin ajan äänellä.

Nykyaikaisempi maininta tästä lisälaitteesta oli 1800-luvulla. Tällaista laitetta käytettiin vain temppeleissä ja luostareissa. Kello oli 12 osastoa, joista kukin merkitsi tunnin.

Myöhemmin keksittiin taskukellot. Ne koristettiin jalokivillä, ja valintakiekko oli jaettu kahteen osaan: aurinko ja mekaaninen. Tällaiset vaihtoehdot olivat käytettävissä vain rikkaille.

Vuonna 1571 syntyi kelloranneke. Se oli koristeltu helmillä ja timanteilla.

Jos ihmiskunnan kauniille puolille tällainen lisävaruste oli poikkeuksellisen täydentävä illan kuva, niin miehet totesivat ranneindikaattorin ajanmukaisuuden. Sotilas oli ensimmäinen, joka huomasi tämän. Siitä lähtien kellot ovat yleistyneet sekä naisille että miehille.

tyypit

Kellot ovat monenlaisia: suuri, puhuva, klassinen, analoginen, yhdistetty, heiluri, monitoiminen, lämpömittari, sykemittari, itsekiinnittyvä, älykello, Swarovskin kristalleilla, läpinäkyvä, hehkuva, kaiverrettu, kamera, piilotettu, ohut, kahdella tavalla. Jokaisella näistä vaihtoehdoista on oma tehtävänsä ja sopii jokaisen fashionistan vaatekaappiin.

Suuret naisten ajastimet ovat monikäyttöisiä. Kaikki riippuu tyylikkään lisävarusteen käyttämisestä.

Rannekellon pääasiallinen osa - aika. Suunnitteluvaihtoehtoja on paljon. Yksinkertaisimmat ovat nuolet. Enemmän mittasuhteita, mutta monille tytöille on kätevä vaihtoehtoja yhdistettynä. Näissä lisävarusteissa näkyy sekä kytkin että elektroninen näkymä.

Monien mekaanisten mallien toiminta perustuu heilurin työskentelyyn. Tällaisten kellojen toiminnan periaate on yksinkertainen: kun käännetään akselinsa ympäri, energia siirtyy mekanismin moottoriin ja ääni tuotetaan.

Klassiset mallit voivat olla erikokoisia, mutta niiden pääominaisuus on yksinkertaisuus. Tällaiset mallit ovat ihanteellisia päivittäiseen käyttöön. Erikoistapauksessa voit käyttää kelloja Swarovski-kiteillä.

Näkövammaiset ihmiset käyttävät useimmiten puhuvia rannetarvikkeita.. Niiden toiminnot ovat yksinkertaisia: raportin aika. Kun painat painiketta, ilmoittaja ilmoittaa ajan.

Monitoimikellot sisältävät erilaisia ​​toimintoja. Jos tyttö osallistuu aktiivisesti matkailuun ja urheiluun, hänelle sopii kello, jossa on lämpömittari. Lämpötilan mittauksen lisäksi matkamalleissa on esimerkiksi kompassi ja sekuntikello. Nykyaikaisilla vaihtoehdoilla on myös sykemittari, joka on erittäin tärkeää urheilun aikana.

Älykellot voidaan luokitella monitoimintoihin. Nykyaikaiset indikaattorit toimivat mobiililaitteen korvikkeena. Niiden avulla voit vastaanottaa ja vastata puheluihin, lukea viestejä, tarkistaa sähköpostin.

Epätavallisten mallien luokka voidaan katsoa valaisevaksi, kameralla, välimuistilla, kaiverruksella. Hehkuva malli on suuri auttaja pimeässä. Katso kameran avulla elämäsi kirkkaat hetket. Mallit, joissa on välimuisti, voivat korvata turvallisen. Monia jalokiviä ei voi laittaa sinne, kehon paksuus on vain 7 cm, mutta erityisen arvokkaita pieniä esineitä voidaan sijoittaa.

Kaiverretut kellot antavat hyvän mahdollisuuden lisätä tärkeitä sanoja tyylikäs lisävarusteesi.

Epätavalliset vaihtoehdot ovat läpinäkyvä, ohut ja kaksipuolinen.. Läpinäkyvät kellot erottuvat avoimen mekanismin ansiosta. Samankaltainen läpinäkyvä säätimen toiminta löytyy kahdenvälisistä malleista. Jos läpinäkyvällä on takakansi, niin kahdenvälisellä on se.

Ohut mallit ovat käteviä ja käytännöllisiä.

Yksi suosituimmista aikatekijöiden malleista - tuli itsekiinnittyvä. Tämän laitteen etuna on itse käämityksen puute. Kaikkein ongelmallisin osa on hihassa, joka vastaa ajan säätämisestä. Se voi saada kosteutta ja pölyä. Itsekiinnittyvät mallit mahdollistavat tällaisten ongelmien välttämisen, koska tämä haavoittuva alue ei ole niissä.

muoto

Kellon muoto on myös erilainen. Tässä tapauksessa kaikki riippuu tyylikkään lisävarusteen omistajan mieltymyksistä.

Klassisin muoto on soikea.. Aluksi mekaaninen kello oli soikea, joka on säilynyt tähän päivään saakka. Muodonsa vuoksi tällaiset mallit näyttävät tyylikkäiltä. Lisävarusteena on joko nahkahihna tai metalliranneke.

Neliömallit löytyvät sekä urheilusta että klassisesta tyylistä.. Useimmiten tällaisten lisävarusteiden rannekoru on nahkaa, keramiikkaa, kumia.

Kolmiomainen muoto sopii erityistilaisuuksiin. Dial on koristeltu jalokivi murusia. Yhdessä näiden kellojen kanssa on nahkahihna.

7 valokuva

Muotimallit

On olemassa erilaisia ​​epätavallisia malleja, jotka korostavat tyttöjen makuun omaperäisyyttä ja ainutlaatuisuutta.

Yksi ekstravaganttisista vaihtoehdoista on aurinkokunnan muodossa olevat mallit.. Tällainen lisävaruste muistuttaa henkilöä nauttimaan hetkestä, ja mielenkiintoinen muotoilun valinta osoittaa, että ei ole kiirettä eikä tarvetta.

Seuraava malli on suunniteltu myös rauhallisille henkilöille. Tyylikäs musta hihna, soikea kotelo - kaikki vastaa kellon klassista muotoa, mutta niissä on yksi ominaisuus. Tällaisissa malleissa ei ole tavallista kättä. Voit määrittää ajan kehon sisällä on pallo. Riittää, kun annetaan vaakasuora asento ja sisäinen magneetti tuo pallon oikeaan aikaan valintakiekolla.

Matematiikan ystäville on olemassa vaihtoehtoja. Tavallisten valittujen kaavojen sijaan. Tarvitset hyvän matematiikan ymmärtämisen, jotta voit määrittää, mikä aika se on.

Maailmassa on monia tuotemerkkejä, jotka ovat osoittautuneet merkkituotteiden markkinoille. Näiden yritysten yksinoikeus on jalokivien läsnä ollessa. Yleisimmät mallit timanttien kanssa. Yksinkertaisempia vaihtoehtoja tehdään zirkoneilla ja keltaisella. Jokainen malli on valmistettu valmistajan logolla.

Yksi kuuluisista tuotemerkeistä on Rolex.. Ihmisen kaunis puoli antaa etusijan kyseiselle brändille houkuttelevan ulkonäönsä vuoksi: jalometallien kotelon ja hihnan, jalokivien ja timanttien sekä selkeiden kauniit nuolet. Tällaiset mallit osoittavat tytön asemaa, symboloivat ylellisyyttä ja vaurautta.

Johtava brändi kalliiden ja laadukkaiden korujen valmistuksessa on tullut ranskalaiseksi Cartier-tuotemerkiksi. Korkea sosiaalinen asema korostaa timantteja, ylellistä designia, aitoja nahkahihnoja.

Romanttinen ja antiikkihenki erottuu steampunkin tyylistä. Näissä malleissa on vanha ilme, jossa on naarmuja ja karheutta. Lasista, kuparista ja puusta valmistetut tuotteet. Kaikki nämä materiaalit sisältävät viktoriaanisen aikakauden.

materiaali

On erittäin tärkeää tietää, mistä materiaalista ei ainoastaan ​​tapaus tehdään, vaan myös kellonauha. Mitä parempi materiaali, sitä parempi se istuu tyylikkäässä naaraskahvassa ja on vähemmän haitallista tyttöjen herkälle iholle.

Suosituimpia ovat silikoni-, metalli-, nahka-, muovi- ja kullatut tuotteet.

Halvimmat ja helpoimmat muovituotteet. Tärkein valmistaja ja toimittaja on Kiina. Muotitarvikkeita valmistavan materiaalin prosessointitekniikkaa yritetään parantaa. Näin ollen tällainen muovi on hypoallerginen. Halpaa materiaalia ei tietenkään aseteta kalliiksi mekanismiksi. Mutta modernin maailman olosuhteissa edullinen ei tarkoita huonoa. Joten muovimalli on hyvä budjettivaihtoehto.

Valoisa ja laadukas malli on silikoni. Tämän materiaalin edut ovat laajat:

 • allergiselle;
 • kestävyys;
 • veden kestävyys;
 • helppous;
 • värivalikoima.

Klassiset ja monipuoliset mallit ovat nahkatavarat.. Tällaiset tuotteet ovat kestäviä. Tällaiset materiaalit eivät kuitenkaan pidä kosteudesta, joten sinun tulisi välttää kosketusta veden kanssa, kun käytät nahkaa.

Klassiset mallit sisältävät metallikelloja.. Kulta on suosittu metalli, joka liittyy kellojen valmistukseen. Mutta koska tämä on erittäin kevyt materiaali, muut metallit lisätään kelloon sen valmistuttua. Tämän tekniikan avulla voit tehdä lisävarusteen rungon kiinteämmäksi. Emme voi sanoa halvemmista materiaaleista, kuten teräksestä ja hopeasta. Nämä materiaalit lisäävät kuvan tarkkuutta.

Viimeisin trendi on tullut bambusta tehty kello. Bambu-tuotteet ovat yllättävän kevyitä, allergisia. Rannekellojen valmistuksessa käytetään ympäristöystävällisiä materiaaleja.

Eniten epäkäytännöllisiä malleja on kullattu. Kullalla on kyky hajota, koska päällysteen paksuus on alhainen. Keskimäärin 1 mikronia kultausta pienenee paksuudeltaan noin vuoden kuluttua. Laskujen syyt voivat olla erilaisia: vaatteet, sää, ihon kemiallinen koostumus jne.

väri

Kello on valoisa lisälaite, jonka ei tarvitse olla vain suoria toimintojaan, vaan myös korostaakseen omistajansa tunnelmaa ja tyyliä.

Väri riippuu materiaalista:

 1. Värikkäimpiä malleja on valmistettu muovista ja silikonista. Ne voidaan valmistaa eri sävyissä: valkoinen, musta, punainen, vaaleanpunainen, oranssi.
 2. Metallikellot ovat vähemmän paletissa. Väri muuttuu riippuen eri metallien lisäyksestä. Esimerkiksi kupari antaa vaaleanpunaisen sävyn kullalle. Valkoinen sävy saavutetaan lisäämällä palladiumia kullalle.
9 valokuva

Maailman kalleimmat kellot

Jaeger-LeCoultre - Joaillene Manchette on sijoittunut kalleimpiin näytteisiin, ja tämä upea näyte maksaa 26 miljoonaa dollaria. Tämän mallin rannekoru on valmistettu valkoisesta kullasta, koristeltu 576 timantilla. Valitsimessa on lasillinen safiiria.

Näyttelyssä silmiinpistävä työ oli Chopard, joka julkaisi yksinomaisen mallin - 201-karaatin Chopard. Kello on kokonaan peitetty timanteilla, joiden keskellä lukko on piilotettu. Kolmen pääkiven paino on 38 karaattia. Tällaisen alkuperäisen rannekkeen hinta on 25 miljoonaa dollaria.

Kello-alan yksinomaiset mallit ovat Patek Philippe Caliber 89 -kello, jossa on kaksi valintakiekkoa. Malli on valmistettu keltaisesta kullasta, vaaleanpunaisesta kullasta, valkokultasta ja platinasta. Malli on koristeltu 126 jalokivellä, sisältää 1727 osaa ja sisältää 33 toimintoa. Lisävarusteen paino on 1,1 kg. Kaliiperi 89: n kustannukset ovat noin 5 miljoonaa dollaria.

Miten valita?

Kellomarkkinoilla valtava valikoima erilaisia ​​malleja on ehdottomasti eri hinnoilla.

Ottaen huomioon, että naiset rakastavat silmiään, ensimmäinen asia on etsiä. Työskentelemään päivittäin sopivia pienikokoisia klassisia kelloja rauhoittavia sävyjä. Urheilullinen elämäntapa on mukava keskikokoinen tai suuri muoto. Älykellot esitetään eri väreissä. Romanttisille uloskäynnille voi tulla siistiä, pienikokoista kelloa.

On myös syytä pohtia suunnittelua, joka riippuu myös siitä, missä ja missä lisävaruste pukeutuu. Suunnittelussa on valtava valinta: jalokivet, epätavallinen muoto, monikerroksiset hihnat, kompassi, sekuntikello.

Älä unohda käden kokoa ja muotoa. Ohuiden käsien sovitusmallit, joissa on kapea hihna. Leveä ranne sopii massiivisille kelloille.

Materiaali on myös erittäin tärkeä. On tarpeen tutkia huolellisesti, mitä lisävaruste on valmistettu. Materiaalin on oltava korkealaatuinen ja iholle vaaraton.

7 valokuva

On tarpeen tarkastella vedenpitävyyttä. Tämä parametri ilmaistaan ​​kotelossa vedenpitävän nimen perusteella. Jos lisävaruste osoittaa 50 m, voit uida kellon kanssa turvallisesti. 100 m: n ja 200 m: n merkinnät osoittavat veden upottamisen.

Mitä korkeampi vedenpitävyys on, sitä suurempi on mahdollisuus, että kello kestää kauemmin.

Miten hoitaa?

Jotta kello kestää useita vuosia, on tarpeen noudattaa pieniä sääntöjä, jotka koskevat lisävarusteiden hoitoa.

 • Monet mallit ovat suojattuja kosteudelta, mutta eivät liioittele tätä parametria. Älä altista kelloa lämpötilan jatkuvalle muutokselle. Äkilliset lämpötilan vaihtelut voivat johtaa vedenpitävyyden häviämiseen.
 • Jos tiivistyminen on tullut esiin, kannattaa avata kotelo ja kuivata. Jos kondensaatti ei ole hävinnyt, lisävaruste on parempi lähettää valmistajalle korjausta varten.
 • Vältä voimakkaita iskuja, sillä ne voivat naarmuttaa lasikoteloa ja pilata mekanismin.
 • On tärkeää pitää kello puhtaana. Pyyhi kotelo säännöllisin väliajoin hammastikkuilla, jotta kontaminaatio on vaikeasti saavutettavissa olevista paikoista. Jos kello on vedenpitävä, voit huuhdella lämpimällä vedellä. Vain jos nahkahihna, sinun ei pitäisi pestä sitä.
 • No, yksinkertaisin sääntö: vaihda akku.
7 valokuva

Arviot

Suosittujen kellojen joukossa monet erottavat Sveitsin brändin Swatchin. Ostajat huomaavat edullisia, erinomaista laatua, laajaa valikoimaa.

Monet tytöt erottavat tuotemerkin Romansonin. Lausuntoja tästä yrityksestä on jaettu. Romansonin ranteen lisävarusteen haltijat korostavat sekä plussia että miinoja. Edut ovat suunnittelu, rikkoutumaton kiinteä lasikotelo, luotettava mekanismi. Miinus huomasi seuraavat: huonolaatuinen nahkahihna. Sen sisäosa nopeasti murtuu ja pyyhkii.

Tyttöjen edullisimpien tuotemerkkien joukossa oli Casio. Arvostelujen mukaan tämän tuotemerkin eri kellot valittiin: urheilusta liiketoimintaan. Suurin osa tämän merkin lisävarusteen omistajista huomasi tuotteen laadun ja kestävyyden. Määritä ehdottomasti käytännön suunnittelu. Tämän merkin tärkein etu on kohtuullinen hinta, erinomainen laatu ja pitkäaikainen käyttö.

Tyylikäs kuvat

Naisille on aina tärkeää, että tilanne näyttää hyvältä. Tällainen lisävaruste, kuten kello, on tärkeä lisä jokaiseen kuvaan. Rannelaite täydentää ideaalisesti toimiston tyyliä.

Työpuku sopii hyvin soikealle. Kehon tulisi olla yksinkertainen ja hillitty. Klassikkojen pääsääntö ei ole koristelu. Klassisten mallien tärkeimmät koristeet ovat numeroita.

Eri aukioloajat sopivat rento tyyliin. Täällä voit keskittyä siihen, mitä kaunis tyttö haluaa. On kuitenkin tärkeää, ettei sitä liioitella: mitä monimutkaisempi suunnittelu, sitä yksinkertaisempi väri ja päinvastoin. Päivittäisten kellomallien joukossa on monikerroksisia rannekkeita tai hihnoja useilla kierroksilla.

Iltaisin sinun ei pitäisi käyttää yksinkertaisia ​​kelloja. Suunnittelijat hoitivat erityistilaisuuksia ja myyntipisteitä. He loivat rannekelloja. Tällaiset mallit on valmistettu kalliista materiaaleista, jalokivistä.Tämä rannekoru voi korvata tavalliset korut.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet