tuntia

Naisten kello "East"

Ladies Watch East

liittyä keskusteluun

 

Vostok-brändin venäläisten kellojen laatu ei ole koskaan ollut epäilystäkään. He eivät olleet vain vahvoja ja luotettavia, vaan myös hyvin kauniita. Tänään tarkastelemme lähemmin tämän kuuluisan tuotemerkin tuotteita ja analysoidaan sen tunnusomaisia ​​piirteitä.

Tietoa brändistä

Kuuluisa kelloteollisuus aloitettiin tänään 1941. Ensimmäinen valmistettujen tuotteiden erä oli tarkoitettu sotilaille, jotka taistelivat edessä.

Helmikuussa 1943 tehtaan johto päätti, että oli aika aloittaa kellojen tekeminen siviileille. Tuolloin kehitettiin ja julkaistiin ensimmäinen maan miesten rannekellot ”Kirovskie”. Ne erosivat vertaansa vailla olevan luotettavuuden, kulutuskestävyyden, kestävyyden ja täydellisen tarkkuuden. Kävi "Victory" -historiassa. Ne julkaistiin 50-luvulla.

Vuonna 1965 Vostok aloitti virallisesti korkealaatuisten laitteiden toimittamisen Neuvostoliiton puolustusministeriölle. Samalla laitos julkaisi toisen tunnetun vedenpitävän mallin - "Commander". Niistä on tullut hirveän suosittu ja tunnistettavissa.

Venäläinen valmistaja on alkanut luoda mekaanista kelloa, johon ei liity alhaisia ​​lämpötiloja ja muita kovia ympäristöolosuhteita. Kaikki ne täyttävät Euroopan korkeimmat laatustandardit.

Kotimainen tuotemerkki on historiansa aikana toistuvasti saanut arvostettuja kansainvälisiä palkintoja ja tutkintotodistuksia.

Valitettavasti vuonna 2010 kauniiden kellojen valmistaja ilmoitti olevansa konkurssiin, mutta kellojen valmistus ei pysähtynyt. Nykyään ne on valmistettu Chistopol Watch Factorysta, joka tuottaa valtavan määrän erilaisia ​​kellomalleja rannekelloista torni- kelloihin.

Suunnitteluominaisuudet

Ihastuttavien naisten merkkitarvikkeilla on erittäin kaunis ja upea muotoilu, joka on vaikea olla rakastumatta. Hienostuneita ja laadukkaita tuotteita valmistetaan paitsi klassisissa että neutraaleissa, mutta myös erittäin kirkkaissa ja kylläisissä väreissä.

Täydentää tyylikkään naisen modernia kuvaa voit käyttää kirkkaan punaisen, sinisen, oranssin, valkoisen ja burgundin rannekelloa. He koristavat helposti kaikkein yksinkertaisimmat ja tylsät kuvat, tulevat heidän kirkkaiksi aksenteiksi.

Vostok-kellojen mustissa versioissa on tyylikäs ja monipuolinen muotoilu. He näyttävät hyvältä naisen ranteessa ja sopivat helposti mihin tahansa naisten yhtyeeseen.

Nuoret naiset voivat valita itselleen ihanteellisen vaihtoehdon jokapäiväiseen kulutukseen ja töihin tai illan tapahtumaan.

Vostok-rannekelloilla on leveä ja loistava kontrastivalitsin, joka loistaa valossa ja houkuttelee muiden huomion.

Kappaleet näyttävät hyvin salaperäisesti ja salaperäisesti, joissa sävyt on maalattu alkuperäisillä väreillä, tummennetut reunoista.

Monissa naisnäytteissä on loistavat strassit, jotka rajaavat valintakiekon. Ne näyttävät hyvin naisellisilta ja leikkisiltä.

Tuotemerkillä katsotaan täydellisesti näkyviä nuolia ja numeroita, koska ne on maalattu kontrastisin värein. Esimerkiksi punaisen valintakiekon taustalla valkoiset numerot ja nuolet ovat hyvin havaittavissa.

malli

Tunnettu kotimainen tuotemerkki sen olemassaolon historiasta on tuottanut monia ikonikuvia kelloista, joiden nimet lähes jokainen Venäjän asukas tietää. Harkitse niitä yksityiskohtaisesti:

 • Edullisimmat ja luotettavat vedenpitävät kellot ovat "Amphibian (classic)" -tuotteita.. Heillä on korkein laatu, johon voit luottaa. Nämä tuotteet ovat seurausta kaukaisesta 1967-luvun innovatiivisesta kehityksestä ja ovat edelleen kysynnässä."Sammakkoeläimissä" on suuri määrä erilaisia ​​muutoksia, joiden avulla kelloa voidaan säätää tarpeidesi mukaan.
 • Erittäin suosittu harvinainen kello nimeltä "Neptune". Harvat ihmiset tietävät, mutta niiden täydellinen nimi kuulostaa "East Amphibian Special Neptunusta". Itse asiassa tällaiset mallit ovat nykyaikaistettuja ja päivitettyjä versioita klassisista "sammakkoeläimistä". Ne on varustettu vihreillä valinnoilla ja kauniilla rannerenkailla.
 • ”Vostok” -merkki ”Prestige” voi ylpeillä ylivertaisella suunnittelulla. Niissä on kauniit kullatut kotelot ja 17 rubiinikiviä, jotka tarjoavat kellomekanismin erittäin tarkan toiminnan. Nämä lisävarusteet on varustettu kestävillä hihnoilla, jotka on valmistettu aitoa nahkaa ylellisistä sävyistä, jotka ovat täydellisessä harmoniassa kullan kanssa.
 • Nykyaikaisilla malleilla "East Turbine" on valittuna hiilikuitua ja erittäin luotettavia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja koteloita. Tarjoa laite vähintään kymmenen vuotta. Niillä on kallis ja vankka muotoilu. Tuotemerkki tuottaa laadukkaita kappaleita, joissa on musta, sininen ja oranssi rannekoru.

Valintaperusteet

Ihanteellinen vaihtoehto ei ole niin helppo valita valikoiman rikkauden vuoksi. On erityisiä kriteereitä, joiden avulla voit ostaa oikean kellomallin:

 • Kiinnitä huomiota kehoon. Useimmiten se on valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Se voi olla hiili, titaani tai ruostumaton teräs eri pinnoitteilla.
 • Kellon rannekkeen tulisi olla mahdollisimman kätevä ja mukava. Kokeile lisävarustetta ennen ostamista varmistaaksesi, että valinta on oikea.
 • Lasilla on tärkeä merkitys kellossa, koska se suojaa valitsinta. Valinnan tulisi riippua käyttötarkoituksesta, johon lisävaruste valitaan.

Miten erottaa alkuperäinen väärennöksestä?

Nykyään naisten asusteiden markkinoilla on valtava määrä eri laatua olevia väärennöksiä. Jotkut kopiot ovat niin avoimia, että voit tunnistaa ne välittömästi. Mutta on olemassa myös sellaisia ​​harkittuja väärennöksiä, joita vain ammattilainen voi paljastaa. Harkitse muutamia vivahteita, joiden avulla voit erottaa alkuperäisen kellon väärennöksestä:

 • Kelloissa ei saa olla virheitä.
 • Ruostumattoman teräksen päällyste ei saa helposti kuoriutua ja naarmuttaa. Tällaiset ongelmat ilmenevät vain matalan laadun pinnoilla, jotka eivät ole ”idässä”;
 • Jos ostettu kello epäonnistui nopeasti, sen pitäisi varoittaa. Venäläisen yrityksen alkuperäiset mallit eivät vaadi korjausta vuosikymmeniä;
 • Nämä lisävarusteet eivät jätä mitään merkkejä ranteeseen, koska ne on valmistettu turvallisista ja hypoallergeenisistä materiaaleista. Jos huomaat, että tuote on alkanut aktiivisesti vuodattaa (varsinkin sateen jälkeen), sinulla on tavallinen väärennös;
 • Älä tilata kelloja kolmannen osapuolen ja yhden sivun sivustoille. Pääsääntöisesti tällaisissa portaaleissa myydään huonolaatuisia väärennöksiä, jotka jopa ulospäin alkuperäisistä;
 • Tämä koskee myös sosiaalisten verkkojen kauppoja. Tällaisissa paikoissa on helppoa tehdä väärennöksiä.

On suositeltavaa ostaa tällaisia ​​lisävarusteita erikoisliikkeissä tai venäläisen brändin virallisella verkkosivustolla.

Käyttöominaisuudet

Branded-kello ei vaadi erityistä huolellisuutta. Jos kohtelet heitä huolellisesti ja huolellisesti, he palvelevat sinua hyvin pitkään eivätkä menetä esitystään.

Vostok-kellon käyttöominaisuudet ovat siis seuraavat:

 • Ota huomioon vedenpitävien tuotteiden taso. Voit selvittää siitä, jos katsot kotelon sisäpuolta;
 • Pidä kellosi äkillisiltä lämpötilan muutoksilta. Tällaiset olosuhteet voivat vahingoittaa jopa kalleimpia malleja. Kellonkotelo "Vostok" voi muuttua, mikä johtaa lasin paineistumiseen;
 • Käytä kelloa niin, että niiden rannekoru ja soittaa eivät altistu mekaanisille vaurioille (isku). Tämä voi johtaa epämiellyttäviin seurauksiin säröillä olevan lasin tai rypistyneen rungon muodossa;
 • Varo hihnoja / rannekkeita. Niiden ei pitäisi olla liian tiukkoja tai liian löysiä;
 • Venäläisen brändin alkuperäiset tarvikkeet voidaan puhdistaa. Tätä varten sinun täytyy tietää mallin vedenkestävyyden taso. Jos se on vähintään 50 m, ne voidaan puhdistaa kokonaan harjalla ja saippualiuoksella;
 • Älä unohda kellojen "Vostok" -palvelua. On suositeltavaa lähettää ne ajoittain huollettavuuden tarkistamiseksi, jotta vältetään kalliit ja pitkät korjaukset tulevaisuudessa.

Arviot

Moderni muoti naiset yrittävät täydentää kuviaan vain laadukkailla ja kestävillä lisävarusteilla, joilla on upea muotoilu. Kaikki nämä vaatimukset täyttyvät venäläisellä kellolla Vostokin tehtaalta.

Nuoret naiset juhlivat kodin lisävarusteiden kauniita yhdistelmiä. He kaikki ajattelivat. Kehys sopii täydellisesti valitsimeen ja sen numeroihin, ja valitsin itse näyttää harmonisesti hihnan ja teräksen reunan taustaa vasten. Täydelliset yhdistelmät näyttävät hyvin kauniilta naisten ranteessa.

Asiakkaat eivät voineet huomata laadukkaiden kellojen käyttöikää. He työskentelevät ongelmitta vuosikymmeniä, eikä heidän tarvitse jatkuvasti tehdä korjausta. Niitä olisi tietenkin käsiteltävä huolellisesti ja huolellisesti, jotta vältetään tarpeeton riski.

Branded kellot ovat korkealaatuisia pinnoitteita teräksestä, jotka eivät haalistu tai haalistuvat. He eivät pelkää vettä ja kosteutta, koska suurin osa halvoista lisävarusteista, joiden sputterointi on vähäistä. Näiden tuotteiden omistajat joutuivat sateeseen monta kertaa ja jopa menivät rannalle katsomaan, mutta he eivät menettäneet väriä ja esitystä.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet