tuntia

Naisten katsella Tissota

Naisten katsella Tissota

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. piirteet
 2. Mallit ja toiminnot
 3. materiaali
 4. koristelu
 5. väri
 6. Kustannukset
 7. Miten erottaa alkuperäinen väärennöksestä?
 8. Miten rannekorua lyhennetään?
 9. Asiakkaiden arvostelut

Rannekellot ovat pitkään lakanneet olemasta vain mekanismi nykyisen kellonajan määrittämiseksi - matkapuhelimia käytetään nyt. Nykyään se on tyylikäs lisävaruste, joka heijastaa omistajansa taloudellista vakautta ja hienostuneisuutta, joten sen pitäisi olla hyvin harkittu ja vastuullinen valita. Naisten kokoelmien luojat erottuvat erityisestä kekseliäydestään, koska oikeudenmukainen sukupuoli arvostaa hyvin erilaisia ​​malleja ja värejä.

Tunnustettu johtaja tämäntyyppisten lisävarusteiden tuotannossa on sveitsiläinen Tissot, joka on perustettu 1800-luvulla ja sen jälkeen vain kasvattanut fanejaan.

piirteet

Tissot-brändi on jo vuosien ajan pitänyt korkeaa laatutasoa yhdessä innovatiivisten ideoiden jatkuvan käyttöönoton kanssa, ja nyt sen tuotteet ovat saatavilla paitsi yhteiskunnan aristokraattisille segmenteille myös monille asiakkaille.

Tämän tuotemerkin naisten kokoelmat tuotetaan vain Sveitsissä, niiden kokoaminen toisen valtion alueella on ehdottomasti kielletty.

Yhtiön tuotteet ovat huomattavan kestäviä eivätkä menetä merkitystä vuosien varrella. Valmistajat luovat yleismaailmallisia malleja, jotka näyttävät sopivilta ja sopivat mihin tahansa kuvaan.

Ennen myyntiin saattamista jokaisen tuotenäytteen läpi tehdään useita tarkastuksia. Tällöin seurataan värähtelyn vastetta, geometrinen vertailu asetteluun, maalin kestävyyteen ja hihnan kykyyn kestää erilaisia ​​kuormituksia ja arvioidaan käytettyjen seosaineiden laatu.

Mallit ja toiminnot

Tällä hetkellä tuotemerkin korkean teknologian tuotteita edustavat erilaiset mallit, joilla on alkuperäiset innovatiiviset ominaisuudet. On olemassa useita tärkeitä kokoelmia, jotka ovat jatkuvasti kysyttyjä.

Kosketa Kokoelma

Tämän linjan mallit täyttävät asiakkaiden uusimmat tarpeet. Niissä on elektroninen kosketusnäyttö ja monia hyödyllisiä vaihtoehtoja: barometri, lämpömittari, kompassi, korkeusmittari (korkeuden mittauslaite). Kevyt kosketus kosketusnäytön kosketusnäyttöön voi aktivoida tai sammuttaa minkä tahansa toiminnon. Tällaiset yleismaailmalliset mallit täydentävät täydellisesti minkä tahansa henkilön tyylikästä ja hienostunutta kuvaa.

T-Sport

Monitoiminen urheilukokoelma, jolle on ominaista alkuperäinen muotoilu ja joka on omistettu tietyille urheilulajeille (esimerkiksi moottoriurheilun fanit arvostavat T-Race-sarjaa).

T-Trend

Suunniteltu erityisesti ihmiskunnan kauniille puolelle, brändin kokoelma. Linja sisältää ainutlaatuisia kohteita, joissa on upotettuja jalokiviä ja ylellisiä malleja. Koristeluun käytetään helmiäistä ja timantteja.

T-Classic

Klassinen mekaanisten ja kvartsikellojen linja, aina nykyinen ja suosittu. Tämän linjan lisävarusteet täyttävät hienostuneita ja hienostuneita naisia. Kokoelman absoluuttisen kansainvälisen bestsellerin asema mallin julkaisun jälkeen pitää Le Loclea.

Luxury automaattinen ja Heritage

Yhteiskunnan korkeimpien kerrosten edustajat arvostavat luksusluokan luksusautomaattivalikoiman näytteitä.

Retro-tyylin fanit arvostavat rajallista Heritage-kokoelmaa, joka koostuu päällekkäisistä jäljennöksistä yhtiön vanhoista malleista.

T-GOLD

Kallein sarja, todellinen taideteos, on T-GOLD. Kokoelman näytteet hämmästyttävät mielikuvitusta niiden luomiseen käytettävien arvokkaiden materiaalien suunnittelun ja määrän kanssa.

Romanttiset ihmiset nauttivat mahdollisuudesta ostaa kellokellot - joukko naisten ja miesten rannekelloja, joiden malli on sama, mutta useita eri kokoja. Tällaiset lisävarusteet rakastajien ranteissa korostavat niiden vahvaa suhdetta toisiinsa. Unohtumattomille henkilöille hyödyllinen hankinta on "älykkäitä" itsekiinnittyviä malleja, jotka eivät yllättäen seiso omistajansa puolesta, mutta jotka päättyvät itsenäisesti liikkumisprosessissa.

materiaali

Ensimmäiset mallit, jotka julkaistiin viime vuosisadan 1970-luvulla, olivat muovisia. Nyt tuotanto on mennyt pitkälle eteenpäin, ja käytetyt materiaalit ovat paljon parempia ja kalliimpia. Yrityksen suunnittelijat laajentavat jatkuvasti tuotevalikoimaansa, minkä ansiosta on mahdollista tavata yksilöitä, joissa on puisia elementtejä, keraamisia roiskeita, kiviä ja helmiä sekä muita alkuperäisiä innovaatioita.

Rannekoru on valmistettu joko samasta materiaalista kuin mekanismin tapauksessa tai se voi olla erinomainen - esimerkiksi hihna voi olla nahkaa.

Yhtiön nykyaikaiset tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi on olemassa malleja titaania ja kultaa. PVD-pinnoitteen käyttöönotto (fyysinen laskeuma kaasufaasista), joka koostuu ionien ruiskuttamisesta pinnalle tyhjiössä, on tullut innovatiiviseksi. Tuloksena oleva erittäin ohut kerros on huomattava sen merkittävän lujuuden ja hypoallergeenisten ominaisuuksien vuoksi.

Näyttö on useimmiten safiirilasia, joka on erittäin harvinainen kestävyys, vastustuskyky negatiivisiin ympäristövaikutuksiin, kyky olla menettämättä kiiltoa pitkään ja miellyttävä silmään.

On tärkeää, että yritys hylkäsi haitallisten terveyselementtien käytön - radiumin ja tritiumin, korvaamalla ne uusimmalla luminesoivalla materiaalilla, joka on täysin turvallinen ihmisille. Tuotteiden valmistuksessa käytetään vain kestäviä, laadukkaita materiaaleja.

koristelu

Naisten asusteiden valmistajien linja pyrkii monipuolistamaan alkuperäisiä malleja. Täten mallit, joissa on kullakotelo ja aitoa nahkaa tai kangasta valmistettu hihna ja näytteet, joissa kotelossa oli vuorotellen valkoista ja keltaista kultaa ja rannerengas. Kysyntä ja lisävarusteet, joissa on timantteja, sijaitsevat sekä säätimen kehällä että koko kotelon ja hihnan pinnalla.

Valmistetut ja täysin alkuperäiset kopiot, esimerkiksi malli "Precious Flower". Soitin on valmistettu helmistä ja sitä ympäröivät pitkänomaiset pallot, terälehdet, jolloin tapaus muistuttaa ruusuputkia. Silmiinpistävä piirre on terälehtien kyky taittaa, aivan kuten elävä kukka. Mekanismia pidetään kädessä satiininauhalla, ja kotelo on koristeltu safiirien, rubiinien ja timanttien hajallaan.

Reilun sukupuolen edustajat voivat valita lisävarusteen suunnittelun henkilökohtaisista mieltymyksistään riippuen: se voi olla joko klassinen tiukka malli tai alkuperäinen esimerkki rajoitetusta kokoelmasta.

väri

Brändin laajasta tuotevalikoimasta jokainen nainen voi valita sellaisen värin lisävarusteen, jota useimmat miellyttävät hänen silmäänsä. Tarvikkeet ovat saatavilla eri sävyissä: klassisesta valkoisesta mustasta alkuperäiseen ruskeaan ja burgundiin. Tuotemerkin värivalikoiman pääpiirteeksi voidaan kutsua sävyjen ylellinen syvyys ja hienostuneisuus.

Kustannukset

On selvää, että tällaisen kuuluisan tuotemerkin tuotteet eivät voi olla halpoja. Peruskokoelmien mallit maksavat siten keskimäärin seitsemäntuhatta Venäjän ruplaa. Rajoitettujen kokoelmien kellojen ostaminen maksaa heille noin kolmekymmentä tuhatta.Jotkut hintamerkinnät kulkevat yli viisikymmentä. Kellot, joissa on timantteja, safiireja ja muita jalokiviä, helpottavat uusien omistajiensa kukkaroita keskimäärin 25-30 tuhatta ruplaa.

Tissot-tuotemerkkikellojen ostaminen ei siis ole halpaa, mutta monen vuoden toiminta ja korkein laatu oikeuttavat sen.

Yhtiö tuottaa vuosittain noin miljoona kappaletta.

Miten erottaa alkuperäinen väärennöksestä?

Suuri suosio tahansa tuotteen johtaa väistämättä valtava määrä väärennöksiä. Ei säästynyt tämä valitettava suuntaus ja tunnetuin brändi Tissot. Kopiot voivat olla eri tasoja:

 • Huono laatu, joka voi erottaa jopa kokematon käyttäjä. Viivojen, puute tuotemerkin kaiverrukset, kaarevilla nuolilla, halvempia materiaaleja on ilmeinen.
 • Medium - laatuongelmat, väärentäminen pieniä osia (kaiverrus, paikkanumerot)
 • Taitavia väärennöksiä. Niitä kutsutaan myös jäljennöksiä, ja tunnustavat tällaiset kopion vaikeaa jopa ammattilaisille. Suurin ero on hinta, usein paljon alhaisemmat kuin voi olla alkuperäisiä.

On olemassa useita tärkeitä vivahteita, jotka auttavat sinua olemaan periksi petosten temppuihin ja todellisen tuotteen ostamiseen:

 1. On selvää, että alkuperäinen kellot voi ostaa vain virallinen myymälä merkki niiden pitäisi kestää nahkahihna.
 2. Tämä tuote tulee pakata mokkanahkaan ja tasaisesti, ilman naarmuja. Paketti on liitettävä takuukorttiin ja ohjeisiin.
 3. Koodi näkyy ohjeita kellon on oltava sama koodi etiketissä. Hänellä on myös aina tunnusta, joiden aitouden tavaroiden.
 4. T-kirjain on aina kaiverrettu kruunuun - erittäin merkittävä vivahteisto, joka ei yleensä ole väärennöksissä.
 5. Kaikki kaiverrus (mukaan lukien hihna) levitetään tasaisesti, ilman virheitä. Lisävalitsimet toimivat, ei piirretty.

Huomiota niin tärkeä yksityiskohta auttaa välttyä ostamasta väärennöksiä. Ja tietysti tärkeintä on muistaa, että voit ostaa tavaroita vain tuotemerkin myymälässä.

Miten rannekorua lyhennetään?

Useimmiten, kun yrität kokeilla uutta ostosta, Tissot-kellojen onnekas omistaja huomaa, että rannekoru on liian suuri hänelle. Tuotteen tekijät tekevät sen tarkoituksellisesti, jotta ostaja voi säätää hihnaa, koska se olisi mukava käyttää. Pituuden säätämiseen tarvitaan: ruuvimeisseli, tavallinen kynsilevy, neula, pala metallilangasta ja pinseteistä.

Ensin on ymmärrettävä, kuinka monta osaa poistetaan. Tätä varten kello on kulunut ranteessa. On tärkeää muistaa, että verenkierron ja ihon mustelmien välttämiseksi älä kiristä hihnaa liian tiukasti - on toivottavaa, että sormi ryömii käden ja kellon välisen aukon läpi.

Rannekorun sisäpuolelta näet, että jokaisella yksityiskohdalla on kaksi nastaa (jotka muistuttavat hammaspyörää ja hieman pullistumaa). On välttämätöntä ruuvata ruuvit linkkejä, joita kuvattiin. Jos ruuvimeisseli ei ollut käsillä, voit korvata sen metallilla tai pienillä saksilla. Jäljelle jäävä osa rannekkeen on kytketty, linkit työnnetään toisiinsa ja kiinnitetään ruuveilla.

Joissakin malleissa liitäntä ei johdu ruuveista, vaan johtuen nastoista, jotka puristuvat ulosvetoon. Irrota tappi pistorasiasta painamalla sitä neulalla tai kestävällä metallilangalla. Kiinnitä osat voidaan palautetaan paikkaan, tapin pinseteillä.

Tarjoamme tarkastelun videonoppaasta hihnan säätämiseksi alla.

Tarpeettomia yksityiskohtia ei missään tapauksessa tulisi hävittää - niitä säilytettävä turvallisessa paikassa. Näin ollen, jos rannekoru alkaa puristaa ranteen jonkin ajan kuluttua, se voidaan pidentää ilman ongelmia tekemällä samat toiminnot, mutta päinvastaisessa järjestyksessä.On suositeltavaa suorittaa kaikki toimenpiteet erittäin huolellisesti, jotta tuotteen pinnalle ei jäänyt naarmuja.

Asiakkaiden arvostelut

Tissot-tuotemerkkituotteille on erittäin vaikea löytää kielteisiä arvioita. Valtaosa asiakkaista, jotka ovat ostaneet tämän merkin aitoja kelloja virallisilta edustajilta, huomioivat hienon muotoilun ja hämmästyttävän mukavuuden. Kellot eivät hankaa, eivät aiheuta allergioita ja näyttävät tyylikkäästi tyylikkäässä naisten ranteessa.

Paljon positiivista palautetta johtuu myös tämän lisävarusteen silmiinpistävästä kestävyydestä - jotkut ihmisen kauniin puolen edustajat huomaavat innokkaasti, että he käyttävät ranne-aikakausiaan yli kymmenen vuotta, ja ne ovat edelleen erinomaisessa kunnossa.

Kun olet lukenut suuren määrän katsauksia, voimme varmasti päätellä, että Tissot-naisten kello on korkeasta hinnasta huolimatta ihana lisävaruste, joka täydentää riittävästi tyylikkään naisen hienostunutta kuvaa ja ilahduttaa häntä monta vuotta.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet