tuntia

Naisten kellot

Naisten kellot

liittyä keskusteluun

 
Sisältö
 1. Hieman historiaa
 2. Ominaisuudet ja edut
 3. Tyypit ja mallit
 4. Suunnittelu ja sisustus
 5. tuotemerkkejä
 6. Kuinka paljon ne maksavat?
 7. Kuinka erottaa väärennös?
 8. Mitä valita?
 9. Arviot

Sveitsiläiset kellot ovat osa taloudellisesti menestyneen ihmisen kuvaa, jonka avulla voit osoittaa muille tilan tai omistajan makuisen korkeuden. Ne ovat jatkuva osa modernia liiketoimintaa ja itsevarmaisia ​​naisia.

Tällainen laite ohuella naaraskahvalla ei ole vain luotettava aika tunnistuslaite, vaan erinomainen lisävaruste, jonka tehtävänä on ylläpitää täydellinen tyyli, joka voi toimia myös erinomaisena lahjana.

Hieman historiaa

Mielenkiintoinen seikka on, että Sveitsi ja Sveitsi eivät ole kellotuotteiden edelläkävijöitä. Kellon historia alkoi sillä, että 1600-luvulla Genevessä perustettiin eräänlainen protestanttinen tasavalta, ja siellä oli, että virallisen kirkon - niin sanotun reformaation - jakautumisen jälkeen eri Euroopan maiden parhaat kellosepät löysivät turvapaikan, piiloutumasta uskonnollisesta vainosta.

Jo 1700-luvun alussa perustettiin Geneven kellosepän työpaja, joka sisälsi yli sata käsityöläistä. Koska melko paljon entisiä jalokivikauppiaita tuli kelloseppä, tuotetut kellot tulivat todelliseksi taideteokseksi. Tulevaisuudessa tällainen suuri määrä ammattitaitoisia kelloseppä tuli ahdas yhteen kaupunkiin, ja ne levisivät vähitellen koko maassa.

Harkitse Sveitsin kellojen tärkeimpien tapahtumien aikajärjestystä:

 • 1770 - keksittiin ensimmäiset autotehtaalla toimivat kronometrit;
 • 1801 - ilmestyy tourbillon - laite, joka kompensoi painovoiman vaikutuksen kellon oikeuteen;
 • 1804 - ensimmäinen kellotehdas on rakennettu;
 • 1842 - keksitään kello, jossa on käämi heilurin perusteella;
 • XIX-luvun loppu - kronografi, kalenteri ja muut lisätoiminnot on rakennettu kellolaitteisiin;
 • 1900-luvun alussa luodaan automaatti, joka katkaisee itsenäisesti tuntipaneelit ja hammaspyörät
 • 1967 - ilmestyy kvartsikellot, jotka käynnistettiin kolmen vuoden aikana massatuotannossa;
 • 1972 - mestarit yllättävät maailman elektronisella nestekidenäytöllä;
 • 1988 - luodaan kvartsi-automaattisia kelloja, joita veloitetaan käsin.
 • 1999 - esitellään kello, jossa on ankkurimekanismi, jolla on suurempi tarkkuus kuin vanhentunut tourbillon.

Ominaisuudet ja edut

Liikkumisen jo legendaarisen tarkkuuden lisäksi naisten rannekellot erottuvat käytännöllisyydestä ja mukavuudesta, ja niissä on ergonominen kotelon muoto, taustavalo, kronografi ja muut tärkeät toiminnot. Teräksen ja titaanin kotelot ovat iskunkestäviä ja niissä on korkein vesisuojaus, ne voidaan ottaa turvallisesti äärimmäisissä kampanjoissa. Mineral ja safiiri kristalli suojaavat täydellisesti lopputuotetta naarmuilta.

Real Swiss kellot on suunniteltu palvelemaan omistajansa mahdollisimman pitkään, koska ne ovat korkealaatuisia tuotteita.

Yksi tällaisten tuotteiden epäilemättömistä eduista on manuaalinen tuotanto. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tällaiset lisävarusteet on koottu kokonaan käsin. Täten absoluuttinen enemmistö sveitsiläisistä kellonliikkeistä luodaan automatisoiduilla järjestelmillä, vaikka korkeatasoiset asiantuntijat valvovat niiden työtä, eivätkä edes vähäistä prosenttiosuutta virheistä. Sveitsissä valmistetut naisten rannekellot erottuvat myös uskomattoman houkuttelevasta muotoilusta.

Tyypit ja mallit

Naisten sveitsiläisten kellojen tyyppejä ja malleja on paljon. Ensimmäinen asia on päättää: kvartsi, elektroniikka tai mekaniikka.

Kvartsikellojen tärkein etu on niiden täydellinen tarkkuus. Tämän kellon mekanismi käyttää mikroskooppista kvartsi- kideä, akkukäyttöistä. Keskimääräinen käyttöikä yhdellä akulla on 3 vuotta.

Quartz Swiss-kellot ovat paremmin iskua kuin mekaanisia.

Arvokkuuden ja luotettavuuden kannalta nykyaikaiset mekaaniset sveitsiläiset kellot ovat paljon korkeampia kuin kvartsia. Tällaiset kellot eivät toimi akusta, vaan avaavat kelan jousen, joka ohjaa nuolia. On olemassa kahdenlaisia ​​mekaanisia kelloja, jotka vaihtelevat jousen "rakentamisen" tapaan: manuaalinen ja automaattinen käämitys. Ensimmäinen on aloitettava kerran päivässä, kääntämällä päätä, ja toinen käynnistää koneen käsien liikkeistä, joissa on katsella.

Jos kvartsikellon negatiiviset puolet johtuvat akun säännöllisen vaihdon tarpeesta, mekaniikka on erittäin alttiita vaurioille, elementtien vaimennukselle ja lämpötilan muutoksille. Periaatteessa naisten sveitsiläisten kellojen mekanismit tehdään kvartsin perusteella. Mekaanisia malleja on vain vähän, koska ne eivät ole kovin kysyttyjä naisten keskuudessa, koska heikomman sukupuolen edustajilla ei yleensä ole vain yhtä kelloja, vaan useiden mekanismien aloittaminen aamulla on melko kiusallinen harjoitus.

Kello voi olla valmistettu kiinteästä teräksestä ja titaanista tai naisellisesta keramiikasta. Tyylikkäät fanit ovat tyytyväisiä kulta- ja kullattuun kelloon. Liikemiehet rakastavat ns älykkäitä kelloja. Erityisesti liikematkoilla hälytystoiminto on hyödyllinen. Aktiivisen elämäntavan rakastajat arvostavat Sveitsin urheilukellon erityisominaisuuksia, kuten esimerkiksi vedenpitävyyttä ja iskunkestävyyttä.

Tapauksen muodossa naisten rannekellot ovat olemassa: perinteinen pyöreä, virallinen suorakaiteen muotoinen, neliö, jokapäiväinen tynnyrin muotoinen ja liike-elämä. Ainutlaatuiset epätyypilliset kellot ovat yhä suositumpia - epäsymmetrisiä, aaltoilevia, tähtiä ja muita. Valintakiekolla voi olla erilaisia ​​sävyjä (valkoinen, musta, harmaa, sininen, sininen, vihreä, hopea, helmi, kultainen, keltainen, beige, ruskea, punainen, vaaleanpunainen, viininpunainen, violetti tai oranssi).

7 valokuva

Naisten sveitsiläisten kellojen numerot voivat olla arabialaisia ​​tai roomalaisia ​​numeroita tai yksinkertaisesti erilaisia ​​merkkejä. Naisten sveitsiläiset rannekellot ovat teräs, titaani, tekstiili, nahka, kumi ja keraaminen. Jos naisten kellon kronografi (ikkuna päivämäärällä) on nähtävissä melko harvoin, tunnetun logon hypertrofoitu kuva on erittäin suosittu.

Suunnittelu ja sisustus

Klassisen suorituskyvyn lisäksi naisten sveitsiläiset kellot löytyvät usein puolijalokivistä, päällysteistä, kiveistä, zirkoneista, kuutiometreistä, Swarovski-kiteistä ja jopa timanteista. Nykyaikaiset mekanismit, jotka on pukeutunut ylelliseen suunnitteluun, ovat aitoja koruja.

Muodon ja materiaalien kokeilu ei nykyään koske ainoastaan ​​kehoa ja sen osia, vaan myös ranneketta, joka naisten mallien kohdalla tulee esille - toimii kirkkaana täydennyksenä kuvalle. Rannekoru voi siis olla eräänlainen tapauksen jatkuminen, sillä voi olla törkeitä lisäkehyksiä, tyylikkäitä linkkejä-helmiä, demokraattisia kontrastipistoja tai hihnan ”eläinten” kohokuviointia.

tuotemerkkejä

On monia sveitsiläisiä katsomerkkejä, pidä kuuluisimpia:

 • Kaikkien Longines-kellojen logo on tiimalasi, jossa on siivet. Se on tyylin tarkkuutta ja hienostuneisuutta silmällä pitäen, ja Longinesin naisten kello on tuhansia naispuolisia faneja koko planeetalla. Viime vuosina brändi tuottaa naisille erittäin epätavallista kelloa koruilla.Sveitsiläisen Longinesin naisten kellot valmistetaan 4 kokoelmassa - “Elegance”, “Traditions”, “Heritage” ja “Sport”. Suurin osa malleista on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja nuolet ovat hapettuneita tai bluusiota. Myös timantteja koristavat kellot, joissa on jalometalleja.
 • Tissot-brändin ensimmäiset sveitsiläiset rannekellot luotiin viime vuosisadan 60-luvulla, täsmälleen sata vuotta yrityksen perustamisen jälkeen, ja nykyään naisilla on mahdollisuus valita sopivat mallit heidän mieltymystensä perusteella - klassinen, urheilullinen, lumoava tai ylellinen timanttien kanssa.
 • Jatkuva laatu ja epätyypillinen muotoilu tekevät Swatch-naisten kellosta halutun lisävarusteen. Naisten kellojen valmistuksessa käytettävien näytteiden, muotojen, materiaalien ja värien valtavan valikoiman ansiosta jokaisella naisella on mahdollisuus valita malli, joka on upea jatkuva tyylikäs kuva.
 • IWC tai International Watch Company (International Watch Company) on yhdistelmä perinteistä yksinkertaisuutta ja huipputeknologiaa. Naisten kello "Little Da Vinci" -kokoelmasta on pienin maailmassa, ne toimivat kvartsimekanismilla, joka on varustettu akun latausindikaattorilla ja kuun kalenterilla, jota täytyy säätää vain kerran sata vuotta.
 • Kaikki tietävät sveitsiläisen Rolex-tuotemerkin. Ja hyvästä syystä tämän tuotemerkin tuotteet kootaan edelleen yksinomaan käsin, ja sen jälkeen, kun tuotanto on valmis, ne testataan paineen avulla. Rolex-lisävarusteet ovat vaurauden ja ylellisyyden synonyymejä, minkä vuoksi ne näkyvät usein Hollywood-tähtien ranteissa.
 • TAG Heuer on sveitsiläisten kellojen tuotemerkki, joka tuli kellotuotteiden historiaan, koska sen saavutukset ovat tuottaneet suurimman tarkkuuden ylellisiä kronografeja. Tag Heuerin kellot ovat klassisen tyylikkäästi urheilullisia. Naisten mallit TAG Heuer - tiivis, tyylikäs ja yleensä pienikokoinen (keskimääräinen kotelon halkaisija noin 35 mm).
 • Sveitsiläiset kellot Patek Philippe on hyvin ansaittu maine maailman rikkaimmista ihmisistä. Ihmisen kauniin puolen edustajat arvostavat Patek Philipin kultaista kelloa, joka on koristeltu timanteilla ja upealla hienolla eleganssilla.
 • Sveitsin Certinan naisten kellot ovat tunnettuja luotettavuudestaan, tämän tuotemerkin tuotteita testataan jatkuvasti äärimmäisissä olosuhteissa. Laaja valikoima hienostuneita malleja, Sertina on kuuluisa kellon kestävästä värähtelykestävästä kiinnityksestä ja naarmuuntumattomasta safiirikristallista, jossa on heijastusta estävä pinnoite.
 • Naisten sveitsiläinen kelloyritys Adriatica lahjoittaa paitsi modernin muotoilun ja erinomaisen laadun lisäksi myös kohtuuhintaan. Mallien muotoilu houkuttelee alkuperäistä klassista tyyliä ja luovaa sisustusta, joka koristaa valitsinta. Useimpien mallien hihnat on valmistettu upeasta nahasta.
 • Kelloyritys Omega on huippuosaamisen, luotettavuuden ja erinomaisen laadun symboli. Tämän sveitsiläisen tuotemerkin tuotteet rakastavat kaikenlaisia ​​kuuluisuuksia. Jotkut kellot ”Omega” on valmistettu valkoisesta, keltaisesta tai vaaleanpunaisesta kullasta. Tuotemerkin viimeisenä vuosipäivänä julkaistiin tusinaa timanttia koristeltu kello, joka oli päällystetty safiirikristallilla ja jossa on kaksipuolinen antireflektio.

Kuinka paljon ne maksavat?

Sveitsin alkuperäiset kellot eivät ole halpoja. Kalleimmat tuotemerkit ovat Rolex, Cartier, Patek Philippe, Omega, Breguet, Vacheron Constantin, Swatch ja Franck Muller.

Premium-segmentti ei ole vain kello, vaan taideteos, joka ei voi olla halpa. Miljoona euroa on kaukana tällaisten tuotteiden rajasta.

Julkkikset valitsevat kellonsa kymmeniä tuhansia dollareita, ja tavalliset liikemiehet voivat varata ostamaan Sveitsin kelloja, joiden arvo on noin tuhat dollaria.

Periaatteessa sveitsiläisten käsityöläisten tuotteiden hinta riippuu seuraavista tekijöistä:

 • tuotemerkin suosio;
 • suunnittelun monimutkaisuus;
 • korkeat materiaalikustannukset;
 • jalokivien ja puolijalokivien esiintyminen.

Kuinka erottaa väärennös?

Huomioi sisäänrakennetun mekanismin merkintä. Sveitsin suurin kelloliikkeiden toimittaja on ETA. Noudata sitten yrityksiä Ronda, ISA, Unitas ja Valjoux.

Kelloja pidetään sveitsiläisinä vain, jos he ovat läpäisseet lopullisen testin itse Sveitsissä ja kellomekanismin:

 • kokonaan sveitsiläinen;
 • sijoitetaan rakennukseen suoraan Sveitsissä;
 • koostuu yli puolet sveitsiläisistä osista.

Sveitsiläiset ja sveitsiläiset merkinnät sisältävät vain aitoja sveitsiläisiä kelloja. Kalleimmat yksinomaiset kopiot voivat olla Geneve tai Geneve. Siinä tapauksessa, että Sveitsissä tehdään vain kellomekanismi ja kello itse kootaan toisessa valtiossa, sananliike lisätään sanaan Swiss. Sveitsiläiset osat tarkoittaa, että Sveitsissä valmistetaan vain joitakin osia.

Sveitsiläisten kellojen valtavan suosion takia petostajat antavat usein alkuperäisille huonolaatuisia tuotteita, jotka myyvät ne uskomattomalla hinnalla.

Jos haluat tunnistaa väärennöksen, sinun on keskityttävä seuraaviin tietoihin:

 • todellisten sveitsiläisten kellojen kädet eivät vääntele, vaan liikkuvat varovasti soittaa;
 • eliitin rannekoru on aina valmistettu korkealaatuisesta nahasta tai jalometallista;
 • kalliilla kelloilla on laatu- todistus, jossa on yksittäinen numero;
 • alkuperäisiin asiakirjoihin on liitettävä yksityiskohtaiset ohjeet ja takuu;
 • luksusmerkki-mallia, jota ei koskaan myydä ilman merkkituotteita.

Mitä valita?

Erilaiset sveitsiläisten kellojen mallit eri hintaluokissa mahdollistavat juuri sen, mitä tarvitset. Kellolla on erilainen tarkoitus: jotkut sopivat erinomaisesti liiketoiminnalle (klassinen nahkarannekkeelle), toiset maalliseen oleskeluun (tyylikäs malli kullattua runkoa), kolmannet ovat välttämättömiä urheilutoiminnalle (iskunkestävä kronografi), ja neljäs on hyödyllinen matkoilla tai turistimatkoilla vedenpitävä sukellusta varten).

Lahjana on parempi valita tavallinen klassinen malli. Herkät sävyt ja hurja muotoilu, harvat ihmiset rakastavat. On järkevämpää keskittyä tuotemerkin luotettavuuteen ja tyylikkään feminiiniseen tyyliin.

Arviot

Arvioitaessa sitä, että naisten sveitsiläisten kellojen alkuperäisistä ei ollut mahdollista löytää kielteisiä arvioita (paitsi liian korkea hinta), nämä lisävarusteet palvelevat uskollisesti lukuisia rakastajia. Valtaosa kuluttajista panee merkille Sveitsissä valmistettujen naisten kellojen laadun. Tällaiset tuotteet ovat tylsempiä kuin murtaa.

Internetissä olevilta naisilta on suosituksia, jotka eivät voi pysäyttää yhden kellokellon, ja heillä on koko joukko kotona asennettuja Sveitsin kellotarvikkeita, joita voidaan käyttää ajoittain - jotkut viedään teatteriin, toiset työhön ja muut ovat merellä. Lisäksi Sveitsissä tehtyjen kellojen kuluminen lisää itsetuntoa, antaa luottamusta ja mahdollistaa jopa uusien tärkeiden yhteyksien tekemisen.

Kirjoita kommentti
Viitetarkoituksiin annetut tiedot. Älä hoitaa itseään. Terveyden vuoksi ota aina yhteyttä asiantuntijaan.

muoti

kauneus

suhteet